FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

gavran
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la gavran » 17 jun 2011, 15:34

Megamon je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Ne znam zasto da mi bude krivo, jedini klub koji dovodi pojacanja trenutno je Borac, igramo LS, finansiski smo trenutno stabilini, trebali bi jos para dobiti za Avdukica itd. Ne vidim razloga da imam neki problem i ne daj boze bude krivo i zao sto ste vi potpisali ugovor na 5 ipo mjeseci sa Nestrom. Samo sam dosao da razgovaramo, nista vise ;)
I Zrinjski, Široki, Olimpic, Željo ..

Sarajevo trenutno ne potpisuje ugovore sa novim igracima jer cekaju danasnju skupstinu ali je cinjenica da su i kod njih dosla 2-3 nova igraca na probu tako da nikako Borac nije jedini.
Samo treba prvo odvojiti pojacanje od prinove. Dok se ne dokaze novi igrac je samo prinova ... ;)
Takvi su oni Stole,puni sebe.Prije bi se rekl'o da su njihova "pojacanja" zapravo prinove.Dok su Drakul,Smigalovic provjerena imena.
malo je reci provjerena :) :)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 jun 2011, 15:48

Evo vam o Haskicu kakav je igrač, malo da ga bolje upoznate ;)
[youtube][/youtube]
1947!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 jun 2011, 16:00

Ljudi ako se usvoji statut i Mirza ode i krene sve kako treba nakon potpisivanja Haskica i Smigalovica, dolaze nam Dzafic iz Celika i Milosevic. 8-)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 jun 2011, 16:32

aS_Roma je napisao/la:Ljudi ako se usvoji statut i Mirza ode i krene sve kako treba nakon potpisivanja Haskica i Smigalovica, dolaze nam Dzafic iz Celika i Milosevic. 8-)
Ne, NE! :cry:

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 17 jun 2011, 17:09

moze li mi neko u kratkim crtama objasniti sta podrazumijeva taj vas novi status,sta time navijaci dobivaju,kako se definise status FKS,i slicno..s nestrpljenjem ocekujem da vidim sta ce se izroditi iz ove dugo ocekivane skupstine..al zaista nisam upoznat u kolikoj mjeri ce se promjeniti stanje..i dali sadasnja uprava ima neku strategiju izlaska iz dugova u kojim se nalazi FKS..
-PAJA Fan Club!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 jun 2011, 17:22

Skupstina je odgodjena zbog nedostatka kvoruma :evil: :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 17 jun 2011, 17:25

FUJ!!! :evil: :twisted:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 jun 2011, 17:29

Pocelo je :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2011, 17:30

Hebo im ja tetku,taman reko kraj svim ovim pricama,kad ono puf,slusaj isto jos najmanje 14 dana :lol:

Al dobro sta je tu je,oni ako su sigurni da imaju ljude i vecinu glasova,nastavit ce raditi normalno,i sad su kao svi u ostavci ali opet rade regularno...samo valjda ce uspjeti u medjuvremenu izletiti lovu za ova 3 igraca sto im se duguje i sve ok

A taman maloprije prolazim dole,kad BP svi zajedno ko jedan se drze...umalo ne rekoh hebite im mater svima dole :mrgreen:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 jun 2011, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 jun 2011, 17:30

Sta je pocelo? Odogdjena ili nije? Sta je od ovoga istina?
#divovi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2011, 18:00

Nisu se pojavili Zijo Blekic(u glavu te velku spicim),Bakovic,Halid Beslic(hebo ti Viki Miljkovic mamu),Emir Granov(daboga se objesio o one kravate sto prodajes),Danijel Piric(kurcu mom pirio dabogda) Faruk Hadzibegic(normalizujem ti ja malo mame a danas si skako po Zenici),Damir Hadzic(opstina ti se raspala dabogda), i Paja Pasic njemu neznam sta da kazem :P

A sve veliki pitari fol,mamu vam hostaplersku

P.S. ajde malo ohrabrenje u svemu ovome i ako predsjednik ostane- "Vrlo brzo ću donijeti odluku ostajem li ili ne u klubu. Ako ostanem, obećavam da će se u tim vratiti igrači koji nisu bili na prozivci (Kojašević i Arsenijević, op.a)", rekao je Rizvanović.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 jun 2011, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 jun 2011, 18:04

miky_hz je napisao/la:Nisu se pojavili Zijo Blekic(u glavu te velku spicim),Bakovic(ovaj je u Zenici danas,**** mu ona malo mame)Halid Beslic(hebo ti Viki Miljkovic mamu),Emir Granov(daboga se objesio o one kravate sto prodajes),Danijel Piric(kurcu mom pirio dabogda) Faruk Hadzibegic(normalizujem ti ja malo mame),Damir Hadzic(opstina ti se raspala dabogda), i Paja Pasic njemu neznam sta da kazem :P

A sve veliki pitari fol,mamu vam hostaplersku

P.S. ajde malo ohrabrenje u svemu ovome i ako predsjednik ostane- "Vrlo brzo ću donijeti odluku ostajem li ili ne u klubu. Ako ostanem, obećavam da će se u tim vratiti igrači koji nisu bili na prozivci (Kojašević i Arsenijević, op.a)", rekao je Rizvanović.
Naklon gospodinu Rizvanovicu,pokusava svim silama al ne mozes protiv gamadi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 17 jun 2011, 18:06

Ma ljudi moji, pa to je bilo i ocekivano
Legende nas nase izdadose, nek se Hadzibegic uvlaci Osimu u g.uzicu tamo po zenici j.... li mu f.......

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 17 jun 2011, 18:07

Najteze su prve 2 godine,kasnije se covjek navikne. ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 17 jun 2011, 18:08

Zanima me da li su ova dva momka iz Budućnosti potpisala za vas.(Šmigalović i Haskić)?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2011, 18:09

Ama hajd nije meni sto Halid ne dodje...mozda pojma nije ni imao za ovo,nebitno...al kad vidim imena i fol se Paja,Hadzibegic,Granov i njima slicni,puna usta Sarajeva ha hu,i sad prc...a Paja konstantno nesto serenda,i uvijek na njemu zapne,neznam sta je sa Granovom mozda da mu je jaro Mirza reko da ne dodje,da ovaj povede ekipu na pripreme,Hadzibegic pa haj mozda bi i progledo kroz prste da znam da je u Francuskoj,al on istog dana skace po Zenici,i nemoze odvojiti tih sat vremena da se pojavi,pa da ti **** mamu maminu,da si mi iz oka ispo,popljuvat cu te

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 jun 2011, 18:23

Ako zbog ovog nonslantnog ponasanja pojedinih clanova skupstine i ne dolaska na sjednicu ostanemo bez 2-3-4 igraca koji bi sad mogli dici sidro jer vide da imaju posla sa muljatorima onda mislim da i mi navijaci treba da bojkotujemo klub i ne dolazimo na utakmice.Kad veci klubovi od nas u regijonu mogu bojkotovati mozemo i mi. Mislite da ce Bane, Pixsi, Vucina cekati ove debile da se dogovore, hoce malo sutra ti momci su odigrali kako su znali i umjeli, neko vise dobro neko manje i nemaju vise sta da cekaju.Duzni su im para,kako zive to niko ne pita.Zapita li se neko od nas ko radi u nekoj firmi jel tebi do zivota kad ti kasni plata par dana a trebaju ti pare, a ne da kasni 1-2-3 mjeseca. Nekad je covjek toliko ogorcen na neke stvari da pozelim da se raspadnemo, da odu svi igraci pa ce valjda tada otici i neka **** iz kluba kojima je davno mjesto u septickoj jami. SRAMOTA

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jun 2011, 18:28

Nazalost ocekivano ... sad ce opet poceti price kako Mirza radi dok se ne izabere skupstina a u to vrijeme uveliko ce pripremiti ekipu i naravno istu voditi u evropskim tekmama ... ne vjerujem da ce on ostati pri svom ... Ovo nam je veliki udarac sada sam ubjedjen da smo izgubili Vucinu, Damira i Baneta, jer nema uprave nema para da im se isplati i ljudi ce otici 100% ... nevjerovatno sta rade ti ljudi ebem im sve po spisku od Beslica do Granova ebo li vas Mirza i Fazlagic u te glave ruzne !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 18:28

SrdjanBL je napisao/la:Ja sipam na Nestru od kada su tu, vozim Alfu 147 2.0 i ako je ista osjetljivo na gorivo onda je to Alfa, i sa gorivom na Nestru sam vise nego zadovoljan, u rangu OMV-a vjerovao ti meni ili ne. Sad da ne bude da je to lokal patriotizam ili sta ja znam, probao sam sve zive pumpe na teritoriji grada i Nestro je No.1. Ostalo sve go qurac, pa i OMV (zbog bolesne cijene) 8-)

P.S.
Zamjenski Katalizator u BL, sa radom 300KM ;)
(nisam ja mjenjao kolega je, a sipa na OMV-u)
kod mene je malo skuplje za RAV 4 ..2006
al hebo to
nema skupstine i to je ono sto je vazno
svim silama se trude sjebati Rizvanovica
danas im je uspjelo a pridruzujem se svima koji su im se sjetili familije

alibi

Post Postao/la alibi » 17 jun 2011, 18:32

Svu vam familiju hebem.Mozete kako hocete al nece te dokle hocete.Hebat cemo vam sve retardirano.Znaju li oni sta su ucinili sa ovim potezom.Nemamo mi vremena vise za vasa sranja...................

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.