Opet smo uzeli posjed, sto je dobro. Ali nam je zadnji pas misaona imenica jbt
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Savonaaaaa 

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Cak 30 sekundi trebalo da podsjeti na svoj centarsut
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Savona ima prednost izmjene u odnosu na Conceicaa
Ne bi me cudilo i da ga ne otkupe
Gluposti su sinonim za ovaj klub
Ne bi me cudilo i da ga ne otkupe
Gluposti su sinonim za ovaj klub
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ostane li Tudor nece ga otkupiti.
A ja ne želim fakat trenera koji nema krila. Donijet ce on neki pozitivan uticaj i nadam se Lp, ali mora se dovesti neki ozbiljan strani trener koji ne forsira 3 nazad, igru bez krila itd.
Očajno drugo poluvrijeme. O korekcijama sam pričao na pauzi, ali jedine koje sam vidio uradila je Roma. Ranieri htio bod i uzeo.
A ja ne želim fakat trenera koji nema krila. Donijet ce on neki pozitivan uticaj i nadam se Lp, ali mora se dovesti neki ozbiljan strani trener koji ne forsira 3 nazad, igru bez krila itd.
Očajno drugo poluvrijeme. O korekcijama sam pričao na pauzi, ali jedine koje sam vidio uradila je Roma. Ranieri htio bod i uzeo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobra stvar bar je sto ova skupina panjeva ne bojkotuje trenera.
Losa stvar je sto i pored svog nadljudskog truda nisu uspjeli da pobjede.
Izmjene su nas samo unazadile.
Tudor godi Gonzalezu. Igraju previse timski sada, ne oslanjaju se na individualnosti pa i nema Conceicaa koji od njih jedini zna igrati lopte. Zato i stvore jednu i po sansu za gol u dvije utakmice.
Navijaci se nece ljutiti na Tudora ipak je on bio u Juventusu par godina rotacioni igrac
Losa stvar je sto i pored svog nadljudskog truda nisu uspjeli da pobjede.
Izmjene su nas samo unazadile.
Tudor godi Gonzalezu. Igraju previse timski sada, ne oslanjaju se na individualnosti pa i nema Conceicaa koji od njih jedini zna igrati lopte. Zato i stvore jednu i po sansu za gol u dvije utakmice.
Navijaci se nece ljutiti na Tudora ipak je on bio u Juventusu par godina rotacioni igrac

Formacija je najmanje bitna, pogotovo nama sada u ovom kanalu.Pogba je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:43Ostane li Tudor nece ga otkupiti.
Eto, igrali smo s mottom najmoderniju formaciju, pa smo protiv zadnjih 5 ekipa prosuli jedno 10 bodova.
Ova zelja, u 91oj a i u 1oj minuti sa se ide naprijed i da se da gol i da se pobijedi, to nam je sad najvaznije. Jedini vazno.
Da se igraci konacno skontaju gdje igraju
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Keli je odličan bio na lijevoj strani
Fali nam kreativnosti ni na mapi je, sve nešto na silu pokušavamo a stvorimo dvije prilike po utakmici
Ako s Dušanom počinjemo utakmice počinjemo sa deset igrača, nema fajde od njega
Fali nam kreativnosti ni na mapi je, sve nešto na silu pokušavamo a stvorimo dvije prilike po utakmici
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
A nazalost izgleda da nema ni od Muanija jer je nakon dobrog starta postao Kean iz Juventusa.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:49Keli je odličan bio na lijevoj strani
Ali nije ni do njih kada ih niko ne hrani loptama.
- Burberry46
- Kontakt:
Steta sto se primio gol ali opet realan rezultat.
Prvo bolje nego drugo poluvrijeme. Izmjene nisu nista donijele, ocekivao sam Francisca. Premalo kreacije prema naprijed ali kako je ekipa bila u losem stanju ok je ovo izgledalo.
Dobiti sad Lecce obavezno
Prvo bolje nego drugo poluvrijeme. Izmjene nisu nista donijele, ocekivao sam Francisca. Premalo kreacije prema naprijed ali kako je ekipa bila u losem stanju ok je ovo izgledalo.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma po meni, zasluzili smo pobjedu...ali hajde, treba uzeti ovaj remi.Burberry46 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 23:05Steta sto se primio gol ali opet realan rezultat.
A dobiti ne samo lecce nego tri naredne ako hocemo u top 4.
Nakon te tri koje moramo dobiti, idu dva vezana gostovanja bologna i lazio....nadam se da to nece biti direktni dueli za top 4 jbg
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Naredne tri se moraju dobiti, jedan kiks ako bude, gotovo je
MANIJACI JUG 1987
Ne bih se složio da nemamo krila, mi u fazi napada igramo 4-3-3 i meni ono sinoc djeluje odlicno. Ranieri nas je pohvalio, osjetio je koliko su bili nemocni! Mi tri nazad forsirsmo isključivo u odbrani i to se moze jer imas Kalulua koji lagano pokriva desnog beka u fazi napada!Pogba je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:43Ostane li Tudor nece ga otkupiti.
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Vjerovatno Džonatan Dejvid završen
Po meni dobra odluka
Renato loša odluka, njega bih pokušao kupiti
Po meni dobra odluka
Renato loša odluka, njega bih pokušao kupiti
MANIJACI JUG 1987
Igrača kao Chico koji ima 22g, brzinu, tehniku, dribling nećeš da otkupis. Da ne govorim o potencijalu za brušenje. Neshvatljivo.
Juventus ne samo da neće ovim razmišljanjem uskoro osvojiti nesto nego ce trebati jos desetljeće. Doslovno se popisali na ideju o podmladjenom timu, sve mlade su rasprodali ili nece otkupiti.
Zapravo ovo je strasna poruka, jedini dribloman i igrač koji kontinuirano smije, zna i želi igrati 1 vs 1, igrač koji može napraviti razliku, visak. I nema mjesta. Možda zele bas da savona i co budu na tim mjestima i da se dodajemo od aut linije do aut linije bez ijedne vertikale. Mučno.
Dalje, sta ti imaš 8 tekmi do kraja donositi sudove, ne znas ni ko ce biti trener. Fagioli im nije skola, pusti Motti da odluci pa onda otjeraj Mottu.
Juventus ne samo da neće ovim razmišljanjem uskoro osvojiti nesto nego ce trebati jos desetljeće. Doslovno se popisali na ideju o podmladjenom timu, sve mlade su rasprodali ili nece otkupiti.
Zapravo ovo je strasna poruka, jedini dribloman i igrač koji kontinuirano smije, zna i želi igrati 1 vs 1, igrač koji može napraviti razliku, visak. I nema mjesta. Možda zele bas da savona i co budu na tim mjestima i da se dodajemo od aut linije do aut linije bez ijedne vertikale. Mučno.
Dalje, sta ti imaš 8 tekmi do kraja donositi sudove, ne znas ni ko ce biti trener. Fagioli im nije skola, pusti Motti da odluci pa onda otjeraj Mottu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Conceicao pametna odluka da se ne otkupi za 30M. Ne vrijedi toliko para.
Igrač koji može praviti razliku ali je ne pravi. Ili je pravi u 3 utakmice u sezoni (kao kod nas), što je premalo za Juventus.
Sretno mu!
Igrač koji može praviti razliku ali je ne pravi. Ili je pravi u 3 utakmice u sezoni (kao kod nas), što je premalo za Juventus.
Sretno mu!
I ja sam oko Conce skeptican, ima on talenta, ima prostora za napredak, ali ponovo djeluje da nece nikad biti vrhunsko krilo, fali tu ono nesto, prije svega, previse mekan i ocajan u zadnji 15tak metara terena vecinom donese losu odluku kad treba dodati, to se jednostavno rodis ili jesi ili nisi.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 08 apr 2025, 08:47, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dosla je depesa od uprave da se dovode Italijanski rahiticari 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.