FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dok je frka ova oko covida tesko je imati neka ocekivanja, sto manje bodova prosuti i drzati distancu u odnosu na pratioce i to je to.
Izginuce oni ako treba za bod protiv nas.
Najvise me zanima kakav ce nasi posao obaviti tokom pauze jer dosta igraca je blizu isteka ugovora da li ce praviti neka smjena generacija ili ce se pokusati opet zadrzati nosioci igre.
Sta ce biti sa rahmanovicem ? Ta nam je pozicija dobro pokrivena al opet on ove sezone bas odskace kvalitetom...
Najvise me zanima kakav ce nasi posao obaviti tokom pauze jer dosta igraca je blizu isteka ugovora da li ce praviti neka smjena generacija ili ce se pokusati opet zadrzati nosioci igre.
Sta ce biti sa rahmanovicem ? Ta nam je pozicija dobro pokrivena al opet on ove sezone bas odskace kvalitetom...
You are someone else I am still right here
Ma kakav Velež, taraba od ekipe, uzimamo u hendikepu. Još im tri bitna igrača ne igraju, morat će Zvonić u prvu postavu vjerovatno, njemu čak i Hare može uzet duel.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
jedini kiks u narednih 5 kola mogao bi se desiti u mostaru ili možda protiv slobode, ali nadam se da ćemo godinu završiti neporaženi. Danas 362. dan bez poraza u ligi.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Jest njihovo pravo ali velika vecina klubova bi nam izasla u susret jer smo imali dalek put i historijsku priliku da nesto uradimo u ligi prvaka koja je puno placenija od lige uefa.MortemHz je napisao/la: ↑24 nov 2020, 11:43Mi smo zakasnili jer nismo to uradili u 7 dana kada bi to išlo prema savezu, njihovo pravo da odbiju radi svoje ''guzice''. Jesam očekivao da će nam izaći u susret pogotovo jer su oni u pitanju ali sam se prevario, sve ok.
0:1 i da zadovoljni dođemo u Sarajevo.
Mi smo se nesto fol cuvali u prvom poluvremenu a kasnije zaigrali kako treba. Trebali smo od prve minute s najjacim sastavom i maksimalno zapeti ali nismo jer smo se cuvali za bjelorusiju.
Uzeli su taj bod i iskoristili nasu situaciju a kasnije prokockali koliko hoces bodova. Bas bi me obradovalo ako ih pobijedimo ali i ako ne pobjedimo ne treba nista zamjeriti nasim igracina i strucnom stabu
-
- Kontakt:
Kakav vajar, moj @Vanja4, mahnem joj da dodje sa zenom mi kahvu piti, a ja s rajom lopte igrat.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Suti perverznjak jedan,treba za tebe kanton pare trositi...Samozdravlje je napisao/la: ↑24 nov 2020, 12:25
Kakav vajar, moj @Vanja4, mahnem joj da dodje sa zenom mi kahvu piti, a ja s rajom lopte igrat.![]()
Nece ici...

U Engleskoj se razmatra o vraćanju do 4000 navijača na stadione, al zabranjeno je pjevanje i svako dovikivanje sudijama ili igračima s tribina.
Zamisli kod nas ovo uvest, zamisli miran istok.

Zamisli kod nas ovo uvest, zamisli miran istok.

Čestitke.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Uh i ova je bila jaka...
Zapad zatvoren, Sjeve i istok krcati...
Kisa krenula mislim tik pred utakmicu, niko nije sjedio tokom citave utakmice na istoku... Mislim, koliko me sjecanje sluzi, da je i istok i sjeve bukvalno citavu utakmicu navijalo... vjerovatno je tome doprinjela rana dva nasa gola... Bas je jaka bila...
ja jos ne mogu da vjerujem da je proslo 7 godina od ove utakmice... Jel moguce jbte...
-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 12:28Suti perverznjak jedan,treba za tebe kanton pare trositi...Samozdravlje je napisao/la: ↑24 nov 2020, 12:25
Kakav vajar, moj @Vanja4, mahnem joj da dodje sa zenom mi kahvu piti, a ja s rajom lopte igrat.![]()
Nece ici...![]()
![]()
![]()
Brat nas, a ministar u ostavci i veliki gospodin Kapidzic bi to rijesio. Ima nas vanstranacki mladi prijatelju.
Vrijeme je da vi mladi ulazite u politiku, moj zeldac to ne vari. Znam visoko si, pa ti smog ne smeta.

Osam brate, osam i po haman, juli 2012.Zip je napisao/la: ↑24 nov 2020, 12:41Uh i ova je bila jaka...
Kisa krenula mislim tik pred utakmicu, niko nije sjedio tokom citave utakmice na istoku... Mislim, koliko me sjecanje sluzi, da je i istok i sjeve bukvalno citavu utakmicu navijalo... vjerovatno je tome doprinjela rana dva nasa gola... Bas je jaka bila...
ja jos ne mogu da vjerujem da je proslo 7 godina od ove utakmice... Jel moguce jbte...
Fkt kako vrijeme leti... 8 godina od Levskog, 7 od Kukesija, 6 od Gladbacha, 11 od Helsingborga i Cluja, 13 od Genka... Da me neko pita ovako po osjećaju kad su bile te tekme, rekao bih da je Genk prije 7-8, ovo ostalo sve pet godina unazad. Yebeni Gladbach k'o juče da je bio, a ono 6 godina prošlo...
8 godina drug, ljeto 2012 je ovo biloZip je napisao/la: ↑24 nov 2020, 12:41Uh i ova je bila jaka...

Ovaj klip svaki put kad pogledam srce mi pocinje preskakati, moram se mangezijumom dozivatZip je napisao/la: ↑24 nov 2020, 12:41Uh i ova je bila jaka...

Ma neka koni stvog,pardon smog ne smeta,za ostale cemo lako...Samozdravlje je napisao/la: ↑24 nov 2020, 12:47Vanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 12:28Suti perverznjak jedan,treba za tebe kanton pare trositi...Samozdravlje je napisao/la: ↑24 nov 2020, 12:25
Nece ici...![]()
![]()
![]()
Brat nas, a ministar u ostavci i veliki gospodin Kapidzic bi to rijesio. Ima nas vanstranacki mladi prijatelju.
Vrijeme je da vi mladi ulazite u politiku, moj zeldac to ne vari. Znam visoko si, pa ti smog ne smeta.![]()

Ja sam bio na istoku, pri dnu u visini tunela. Sjecam se kad ga je Said dao, pola istoka mi na ledjima biloantilan je napisao/la: ↑24 nov 2020, 12:58Ovaj klip svaki put kad pogledam srce mi pocinje preskakati, moram se mangezijumom dozivatZip je napisao/la: ↑24 nov 2020, 12:41Uh i ova je bila jaka...

Al definitvno mi je ostala kao najdraza pobjeda u ovih zadnjih 20 godina iza rata !!!
U novi boj ...
Hocemo li docekati od bilo kojeg medija da napise neki tekst o Vinku, analizi rezultata i njegovoj genijalnosti.
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑24 nov 2020, 11:55Dok je frka ova oko covida tesko je imati neka ocekivanja, sto manje bodova prosuti i drzati distancu u odnosu na pratioce i to je to.
Odavno pisem da je 30.06.21 dan D za FKS. 15-tak igraca je na izlaznim vratima. Spic nam bas treba, moja zelja je N.Hadzic, ali Hadzic E. se pita.
Priprema za Evropu pocinje u januaru, a kako bi nam dobro dosle ove cetiri pobjede za miran ulazak u nastavak sezone. Izgleda to malo previse, ali iskreno kad smo pravi malo ko nam se moze suprostaviti.
Serbecic(januar), a onda Rahmanovic,Tatar,Handzic,Oremus,Velkoski,Milicevic,D.Hodzic,Hebibovic,Dzafic,Ahmetovic, pa mladi Dizdarevic i Besic, zaboravljeni Milanovic i Nathan..
Drzati distancu

Zeleno su lige koje su završene ili nisu završene ali prvak je već poznat, smeđe su one koje će sada završiti ostale tek na proljeće
takođe treba naglasiti da je hrvatska liga trenutno na 16. mjestu i na pragu je da izbori 15sto mjesto i da Dinamo krene iz druge runde, a to im mjesto drži rumunija

takođe treba naglasiti da je hrvatska liga trenutno na 16. mjestu i na pragu je da izbori 15sto mjesto i da Dinamo krene iz druge runde, a to im mjesto drži rumunija

Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 24 nov 2020, 13:45, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
I pored toliko igraca koji su na izlaznim vratima, imamo mi jos kvaliteta: Kovacevic,Pidro,Dupovac,Adukor,Djokanovic,Pejovic, Jukic,Fanimo,Salcin.
Valjda vrate formu i ozdrave TSS,Zinedin i mladi D. Varesanovic.
Tesko je u januaru dovesti kvalitet za prvih 11, uigravati ih za Evropu, a istovremeno placati ove upitne za ostanak u FKS. Ocito ce se morati neke "prodati", neke na posudbu, a neke ispostovati i drzati do isteka ugovora. Bit ce interesantno u zimskom prelaznom roku.
Samo da je dobiti ove cetiri, pa ce se i igracka krizaljka lakse rijesiti.
Valjda vrate formu i ozdrave TSS,Zinedin i mladi D. Varesanovic.
Tesko je u januaru dovesti kvalitet za prvih 11, uigravati ih za Evropu, a istovremeno placati ove upitne za ostanak u FKS. Ocito ce se morati neke "prodati", neke na posudbu, a neke ispostovati i drzati do isteka ugovora. Bit ce interesantno u zimskom prelaznom roku.
Samo da je dobiti ove cetiri, pa ce se i igracka krizaljka lakse rijesiti.
Nije tačno. Na tabeli je već uračunato da će osvajač CL izboriti plasman kroz domaću ligu, tako da jedino pomjeranje može biti da prvak Grčke i Zvezda krenu iz prvog pretkola.
Gdje ti vidiš da je Hrvatska 16. a Rumunija 15.If the Champions League title holders qualify for the group stage via their domestic league, the following changes to the access list will be made:
The champions of association 11 (Turkey) enter the group stage instead of the play-off round.
The champions of association 13 (Denmark) enter the play-off round instead of the third qualifying round.
The champions of association 15 (Czech Republic) enter the third qualifying round instead of the second qualifying round.
The champions of associations 18 (Greece) and 19 (Serbia) enter the second qualifying round instead of the first qualifying round.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], HyperOS, KarloIvandic i 34 gosta.