Jesi vidio smeća, Marković je čitavo vrijeme bio pored brata Nemanje dok nije ustao

Smeće vidjelo kako Zaza to radi , mamu mu yebem , e nek je hulio zadnji šut, Rašid kaže LOPTA NE LAŽE!!!
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ghuraba je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:39Jesi gledao utakmicu? Sta se desilo, koliko ozbiljno je izgledalo?
Edit: Pogledao sam snimak te situacije. Za ne povjerovati kakva gnjida je ovaj Teodosic![]()
Mislim da su bas male sanse da bude spreman za 15 dana, tj. za ove nase kvalifikacione utakmice. Odlicno nas je krenulo...
Toliko traje oporavak kod onih najobicnijih distorzija zgloba, a kod Gordica ovo i ne izgleda bas tako bezazleno. Sve zavisi sta je s ligamentima, tj. jesu li ostali 'netaknuti'. I ja govorim iz licnog iskustva, izvrtao sam skocni zglob vise puta i rijetko kad sam odmah nakon 7 dana mogao ponovo zaigrati. Naravno, nisam u treningu i ni blizu fizicki spreman kao Gorda, ali sumnjam da ce zaigrati za repku.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:07Ne mora značiti, obično kod povrede zgloba u košarci pauza je 7-10 dana , znam po sebi![]()
Zasto nije pozvao nekog od marka rikala, milana luzaica, glogovac isto u 5 deka ako ne i bolji od kamenjasa, darka talica, nikolu gajica( mada mi se njegova igra ne svidja , ali je lik prema indexu najbolji igrac lige), stefana mijovica koji zna eksplodirati i ubaciti po 30-40 koseva. Slozit ces se da ne bi bilo lose nekada pogledati koju utakmicu domace lige i tebi a i strucnom stabu, mozda bi se sta i naslo, a ne samo prepisati spisak od prethodnih kvalifikacija. Molim te nemoj odg jer ne znam zasto komentarises kad pojma nemas. Gegic koji ne igra mjesec dana , a i ono sto je odigrao je veoma skromno,, igrac koji u nasoj ligi ima prosjek od 7p nema sta traziti na evropskoj kosarkaskoj mapi. Jedini opravdan poziv od ovih sto je pozvao iz domace lige je campara, a i on je tek uhvatio ritam zadnjih 5-6 tekmi. Kamenjas ok, mada ne vjerujem da ce imati spektakularnu minutazu ako se odazove andrija, a vrabac jedino ako mu se daju striktne upute da igra samo odbranu i da ne gleda na kos, jer sve preko 2 suta njegova po mecu i vec je po valorizaciji u minusu.Ghuraba je napisao/la: ↑05 feb 2020, 19:03Ni meni nije jasno zasto ti komentarises nesto o cemu pojma nemas.boomerang5 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:56Samo mi nije jasno, kad vec imamo usranu ekipu i kad vec zoves iz domace lige, zar bar ne mozes pozvati najbolje igrace iz domace pisljive lige, a ne debile kao gegica ili ovog zubca( u sirokom ima 5-6 igraca koji imaju dvocifren prosjek, ti zoves covjeka koji ima 7p u prosjeku ...)
Dobro prijatelju, ali evo umjesto koga bi ti stavio Rikala, Luzaica, Talica i Gajica? De eliminisi cetvoricu s ovog Bosnicevog spiska koji odgovaraju pozicijama tvoje cetvorke.boomerang5 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 00:17Zasto nije pozvao marka rikala, milana luzaica, darka talica, nikolu gajica( mada mi se njegova igra ne svidja , ali je lik prema indexu najbolji igrac lige). Slozit ces se da ne bi bilo lose nekada pogledati koju utakmicu domace lige i tebi a i strucnom stabu, mozda bi se sta i naslo, a ne samo prepisati spisak od prethodnih kvalifikacija. Molim te nemoj odg jer ne znam zasto komentarises kad pojma nemas. Gegic koji ne igra mjesec dana , a i ono sto je odigrao je veoma skromno,, igrac koji u nasoj ligi ima prosjek od 7p nema sta traziti na evropskoj kosarkaskoj mapi. Jedini opravdan poziv od ovih sto je pozvao iz domace lige je campara, a i on je tek uhvatio ritam zadnjih 5-6 tekmi. Kamenjas ok, mada ne vjerujem da ce imati spektakularnu minutazu ako se odazove andrija, a vrabac jedino ako mu se daju striktne upute da igra samo odbranu i da ne gleda na kos, jer sve preko 2 suta njegova po mecu i vec je po valorizaciji u minusu.
P.s: sto moras pozvati iz sirokog nekog, kad su se njihovi reprezentativni igraci jasno deklarisali da hoce da igraju za komsije...
Može ako bude htjeo