Lijepo ja kazem, jedna je titova 2007.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne navijam za Sarajevo lmao hahahahahahElddar je napisao/la:to i tebi daleko Prijedor?EDIT: ostade ti klub bez Evrope
Nja nja nja, idi popij apaurin da se smiris, ovo je za tebe veliki sok...UPS je napisao/la:Sad bio izvjestaj na TV-u i........ i na grbavici manje ljudi nego na kup utakmici prtiv Borca.![]()
![]()
Lijepo ja kazem, jedna je titova 2007.Znam da ovo nece pokvariti vase radovanje, niti moje pisanje ima to za cilj. Samo zelim da budete malo realniji...
ŽELJO LJUBAVI MOJA! Hvala ti Bože!Isnar je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
hvala na čestitkamaRBA 1987 je napisao/la:Sve čestitke na osvojenoj tituli...
gdje je ćale, slavil i on?Devil je napisao/la:Cestitke na tituli,u ovoj sezoni su bila najbolja ekipa u drzavi i zasluzeno su je osvojeli,i naravno ostavili ste Slaviju u ligi.Mislim da je ovo prvi put da ce vam oni biti zahvalni.
Nije kuci ali verovatno zna rezultat,poceo sam se pribojavati za auto.Elddar je napisao/la:gdje je ćale, slavil i on?Devil je napisao/la:Cestitke na tituli,u ovoj sezoni su bila najbolja ekipa u drzavi i zasluzeno su je osvojeli,i naravno ostavili ste Slaviju u ligi.Mislim da je ovo prvi put da ce vam oni biti zahvalni.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.