Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma nabijem i njeg i klub mu za koga god da navija, kad god ovdje udjem njegov post prvi i nesto vezano za Slobodu kao da je Sloboda neka prijetnja nekome. Ljudi igraju koliko mogu, bore se, ne znam sto bi neko ko navija za Sarajevo Zelju Zrinjski i ove u vrhu trebao toliko razmisljati o Slobodi.samirr je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:46Smara, ne zna da mu se klub gasi ako ostanu bez Evrope..Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:43Smorio si sa hejtanjem Slobode, svaki post ti je isti. A i vidim da si najnoviji forumas na forumu, znaci registrovao si se cisto da bi trollao ovdje. Ajd razgazi Bgti da covjek sta pametno ovdje procita.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:38Radnik se bori, zato ce i ostat , borba izmedju Olimpika, Slobode i Mladosti, Krupa je vec otpisana. Najvece sanse za drugu ligu dajem Slobodi, al i najogavniji su
- Meraak1921
- Kontakt:
Ko ti je kriv sto nisi upratio, dobio sam ban zbog takvih ko sto si ti, pravi kozoebac iz okoline Tuzle, brate mrski ste, mesari ste, imate karakter za drugu ligu, i odyebisamirr je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:46Smara, ne zna da mu se klub gasi ako ostanu bez Evrope..Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:43Smorio si sa hejtanjem Slobode, svaki post ti je isti. A i vidim da si najnoviji forumas na forumu, znaci registrovao si se cisto da bi trollao ovdje. Ajd razgazi Bgti da covjek sta pametno ovdje procita.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:38Radnik se bori, zato ce i ostat , borba izmedju Olimpika, Slobode i Mladosti, Krupa je vec otpisana. Najvece sanse za drugu ligu dajem Slobodi, al i najogavniji su
falit ćeš nam ovdjesamirr je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:46Smara, ne zna da mu se klub gasi ako ostanu bez Evrope..Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:43Smorio si sa hejtanjem Slobode, svaki post ti je isti. A i vidim da si najnoviji forumas na forumu, znaci registrovao si se cisto da bi trollao ovdje. Ajd razgazi Bgti da covjek sta pametno ovdje procita.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:38Radnik se bori, zato ce i ostat , borba izmedju Olimpika, Slobode i Mladosti, Krupa je vec otpisana. Najvece sanse za drugu ligu dajem Slobodi, al i najogavniji su
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Po cemu je Velez tanak, mozes li to obrazloziti? Da li si uopste gledao utakmicu ? Da li si pogledao statistiku na kraju meca? Nisi niti jedno niti drugo al' zato si dosao kenjati u komentarima. Nek je tvoje Sarajevo mocno i superiorno . Sad će 4. kolo, a prvak sa Lavora i dalje 0 golova.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
-
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Navijam za Slobodu tako da nabio si dobro, i ja ga nabijem svakakoGoretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:48Ma nabijem i njeg i klub mu za koga god da navija, kad god ovdje udjem njegov post prvi i nesto vezano za Slobodu kao da je Sloboda neka prijetnja nekome. Ljudi igraju koliko mogu, bore se, ne znam sto bi neko ko navija za Sarajevo Zelju Zrinjski i ove u vrhu trebao toliko razmisljati o Slobodi.
to su troleri, mozda i isti profili ( ako ne na forumu mentalno sigurno) i to bi najbolje bilo samo da ih svi full ignorisu i sam(i) ce se ugasiti.Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:48Ma nabijem i njeg i klub mu za koga god da navija, kad god ovdje udjem njegov post prvi i nesto vezano za Slobodu kao da je Sloboda neka prijetnja nekome. Ljudi igraju koliko mogu, bore se, ne znam sto bi neko ko navija za Sarajevo Zelju Zrinjski i ove u vrhu trebao toliko razmisljati o Slobodi.
samo ignore njihove trolove, ovaj merak, onaj rambo, ono ko fol velezovo dijete..prvi koji mi padaju na pamet.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Bmk i za tobom i za tvojim banom. To je prva stvar. Druga stvar je sto ja uopce ne navijam za Slobodu, niti za bilo koga iz PL ali su mi naravno drazi oni, celikovci, velezovci nego skripari banjalucani itd. Ne hejtam nikog inace. A ti si pokazao da si seljacina teska.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:49Ko ti je kriv sto nisi upratio, dobio sam ban zbog takvih ko sto si ti, pravi kozoebac iz okoline Tuzle, brate mrski ste, mesari ste, imate karakter za drugu ligu, i odyebi
- Meraak1921
- Kontakt:
Steven11 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:53to su troleri, mozda i isti profili ( ako ne na forumu mentalno sigurno) i to bi najbolje bilo samo da ih svi full ignorisu i sam(i) ce se ugasiti.Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:48Ma nabijem i njeg i klub mu za koga god da navija, kad god ovdje udjem njegov post prvi i nesto vezano za Slobodu kao da je Sloboda neka prijetnja nekome. Ljudi igraju koliko mogu, bore se, ne znam sto bi neko ko navija za Sarajevo Zelju Zrinjski i ove u vrhu trebao toliko razmisljati o Slobodi.
samo ignore njihove trolove, ovaj merak, onaj rambo, ono ko fol velezovo dijete..prvi koji mi padaju na pamet.
Javio se Steven inžinjer nacitani
duplo veci budjet i oni se bore za Evropu najgore lige na svijetu koju istu ako bude sve regularno u šta cisto sumnjam nece izboriti neko mora izvisiti Borac ili Zrinjski - Velez je bolja ekipa od dva navedena tima, TC se dize tako da ce neko izvisiti mi smo bolji i od Radnika, Olimpika, Krupe.. Tako da necemo ispasti sigurno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma ja sam ignorisao do sad, al oci bole od njihovih postova, neka mrznja neko trolanje nicim izazvani. Zaostali u razvoju.Steven11 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:53to su troleri, mozda i isti profili ( ako ne na forumu mentalno sigurno) i to bi najbolje bilo samo da ih svi full ignorisu i sam(i) ce se ugasiti.Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:48Ma nabijem i njeg i klub mu za koga god da navija, kad god ovdje udjem njegov post prvi i nesto vezano za Slobodu kao da je Sloboda neka prijetnja nekome. Ljudi igraju koliko mogu, bore se, ne znam sto bi neko ko navija za Sarajevo Zelju Zrinjski i ove u vrhu trebao toliko razmisljati o Slobodi.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Sloboda skinula gaće Zrinjskom...rutinski
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nisam ni sumnjao u poštenje Slobode. Kad nam trebaju bodovi zna se ko je tu. Sretno u borbi za opstanak, bit ce gutavo
Vidi, mi smo imali statistiku u Širokom, ali smo izgubili. J.bala te statistika.M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:51Po cemu je Velez tanak, mozes li to obrazloziti? Da li si uopste gledao utakmicu ? Da li si pogledao statistiku na kraju meca? Nisi niti jedno niti drugo al' zato si dosao kenjati u komentarima. Nek je tvoje Sarajevo mocno i superiorno . Sad će 4. kolo, a prvak sa Lavora i dalje 0 golova.

polakosamirr je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:54duplo veci budjet i oni se bore za Evropu najgore lige na svijetu koju istu ako bude sve regularno u šta cisto sumnjam nece izboriti neko mora izvisiti Borac ili Zrinjski - Velez je bolja ekipa od dva navedena tima, TC se dize tako da ce neko izvisiti mi smo bolji i od Radnika, Olimpika, Krupe.. Tako da necemo ispasti sigurno.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
cist primjer kompleksa ne znam zbog cega igraju Zrinjski - Sloboda on navija za Zrinjski a njegov klub se bori sa Zrinjskim za Evropu (koju nece izboriti) ni jedni ni drugi...Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:52Navijam za Slobodu tako da nabio si dobro, i ja ga nabijem svakakoGoretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:48Ma nabijem i njeg i klub mu za koga god da navija, kad god ovdje udjem njegov post prvi i nesto vezano za Slobodu kao da je Sloboda neka prijetnja nekome. Ljudi igraju koliko mogu, bore se, ne znam sto bi neko ko navija za Sarajevo Zelju Zrinjski i ove u vrhu trebao toliko razmisljati o Slobodi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Meraak1921
- Kontakt:
Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:55Ma ja sam ignorisao do sad, al oci bole od njihovih postova, neka mrznja neko trolanje nicim izazvani. Zaostali u razvoju.Steven11 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:53to su troleri, mozda i isti profili ( ako ne na forumu mentalno sigurno) i to bi najbolje bilo samo da ih svi full ignorisu i sam(i) ce se ugasiti.Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:48
Ma nabijem i njeg i klub mu za koga god da navija, kad god ovdje udjem njegov post prvi i nesto vezano za Slobodu kao da je Sloboda neka prijetnja nekome. Ljudi igraju koliko mogu, bore se, ne znam sto bi neko ko navija za Sarajevo Zelju Zrinjski i ove u vrhu trebao toliko razmisljati o Slobodi.
Idi u Minhen i navijaj za svoj klub, odyebaus s foruma maloumni
Glup je Merak jednostavno ne treba ga citirati.samirr je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:57cist primjer kompleksa ne znam zbog cega igraju Zrinjski - Sloboda on navija za Zrinjski a njegov klub se bori sa Zrinjskim za Evropu (koju nece izboriti) ni jedni ni drugi...Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:52Navijam za Slobodu tako da nabio si dobro, i ja ga nabijem svakakoGoretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:48
Ma nabijem i njeg i klub mu za koga god da navija, kad god ovdje udjem njegov post prvi i nesto vezano za Slobodu kao da je Sloboda neka prijetnja nekome. Ljudi igraju koliko mogu, bore se, ne znam sto bi neko ko navija za Sarajevo Zelju Zrinjski i ove u vrhu trebao toliko razmisljati o Slobodi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno Samke!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.