FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prema TM mi vrijedimo 6.5m€ a oni 11.6m€
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Pa iskreno i nije neka razlika, očekivao sam više. Mada je možda zanimljivije koliko plaćaju igrače, i kakav budget kluba imaju, jer spomenuo sam ovog Argentinca čini mi se da su 2 miliona eura za njega samo dali...maldini3 je napisao/la:Prema TM mi vrijedimo 6.5m€ a oni 11.6m€
Ma brate to nista meni ne znaci. Pa sjeti se ferecvarosa oni su onda vrijedili oko 14m€ a mi manje od 6 pa ih dobili dva puta.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Sav švedski fudbal zasnovan je na MnOgO trke dosta dubinskih lopti centarsutevima dolazit do završnice.Monci je napisao/la:Pa iskreno i nije neka razlika, očekivao sam više. Mada je možda zanimljivije koliko plaćaju igrače, i kakav budget kluba imaju, jer spomenuo sam ovog Argentinca čini mi se da su 2 miliona eura za njega samo dali...maldini3 je napisao/la:Prema TM mi vrijedimo 6.5m€ a oni 11.6m€
Oni imaju velik teren i ako nebudemo stajali tačno u našim linijama oni će kroz nas da prolaze ko kroz sir. Pogotovo ako budemo kad oni idu u napad pri osvojenoj lopti išli da kao presječeno napad krecajuci se unaprijed umjesto da se povlačimo i čuvamo prostor biće nam još teže. Bilo bi pohvalno da se proba igrati sa našim visokim napadačem koji bi se mogao nositi sa njihovom adnjom linijom. Da prima te lopte, da ih odlaže na naše igrače ili da pokuša izvući neki prekršaj za Zebu ili Zakarica.
Na Grbavici je bila ona Zecova šansa i to je to. Nisu ni oni srljali, imali su tu priliku iz kornera. Gore će biti drugačija utakmica, danas su protiv Norrkopinga vršili presing na njihovoj polovini, na momente im nisu dali disati. Ako ga zabijemo, to će ponajprije biti neka frljoka, odbijenica, penal.
SP je obavio razgovor s Ramovićem pred prošlu tekmu i dogovorili se da ga sačuva za uzvrat. Nešto mi govori da bi Ramović mogao biti pozitivno iznenađenje.
SP je obavio razgovor s Ramovićem pred prošlu tekmu i dogovorili se da ga sačuva za uzvrat. Nešto mi govori da bi Ramović mogao biti pozitivno iznenađenje.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Koliko su oni do sada dali,a koliko primili golova u tom njihovom prvenstvu ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
15-9, znači u prosjeku gol po utakmici su dali.LjoZee je napisao/la:Koliko su oni do sada dali,a koliko primili golova u tom njihovom prvenstvu ?
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- MocMahale444
Svi se pomirili s tim da necemo proci Aik-a. Predali se i mašu bijelom zastavicom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakav ba AIK, Zec im kroz noge probacivo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- invincible1921
- Kontakt:
Pa zbog cega bi se igro nego rezultata? Sta trebamo ko pitari prije 5/6 godina kad im kazes kolko pehra imaju oni ti vade nake marktinske podatkesamoposmatram je napisao/la:Ovo je primjer onog svega sto je pogresno u fudbalu. Nenavija se vise za klubove, vec za klupske uspjehe. Klupske vrijednosti i tradicija vise nista neznaci. Sve je podbaceno rezultatu. Mogu ti reci da te ceka puno depresije, jer klub nema ni partiju a kamoli pare da dodje do titule ili osvoji kup.invincible1921 je napisao/la:Ako ikako mozemo treba da dovdemo Gotala. Covjek isao tamo gdje mu je bolje nije uspio i sad nek se vrati. Relano nismo u poziciji da odbijamo takve igrace.
Uz duzno postovanje i prema navijacima i klubu, ali ostavite se mitolgoije i prica" ovo je najbolji klub i navijaci gdje sam igrao, grad je sjajan bla bla".
Nakon par golova niko se vise nece sjecat da nas je "izradio"
Siroki i Zrinjski potporom HDZ-a uzimaju sve, ako nebudemo kvalitetom odskakali za dva stepena.

Nema to veze brate mi smo imali porsle godine dream-team i sta smo osovjili? NISTA ! Za gubitncki mentalitet koji smo navukli na sebe od odlaska osima nisu krive nikakve pare...
=\_1921_/=
Svaki navijac ima zelju da klub prodje sto dalje, da mu tim dobro igra. Niko ne razmislja o grupnim fazama jer svi mi znamo da za to nema sanse. Kako kod nas uprave u PL razmisljaju, bar Zeljo i Sarajevo. Daj da mi prodjemo jedno pretkolo uzmemo jedan milion da prezivimo nekako i to je to. Nije njima cilj da probamo sto dalje dogurati jer da im je cilj doveli bi napadaca vec sad. Unaprijed 3.4 mjeseca se znalo da Lendric a za to vrijeme se mogao iskopati neki solidan spic. Nego njima to nije cilj, daj da ispadnemo ovo drugo pretkolo casno se oprostili i allahimanet. Sve dok se ne promjene neke stvari dok se ne pocne koliko toliko ulagati u igracki kadar pored prodaje najboljih igraca uspjeha nema. Ja vjerujem da Stevo igra za 2 milje plate kako ces brate igdje proci mozes jedino do svitave realno.
- MocMahale444
Strucnjak
Nema nam spasa dok nas neki Bin Abu Hamza ne kupi (kad mu dosadi trkanje konja). Tad se mozemo necemu nadati. Ovako slabo vala, nemamo mi lopova prve klase ko npr mamica.

Nema nam spasa dok nas neki Bin Abu Hamza ne kupi (kad mu dosadi trkanje konja). Tad se mozemo necemu nadati. Ovako slabo vala, nemamo mi lopova prve klase ko npr mamica.
E cuj trkanje konja. [emoji38] [emoji38]
Pa zamjena je nadjena i prije nego smo izvukli Zetu,ali nas je ta zamjena izlevatila.
Pa zamjena je nadjena i prije nego smo izvukli Zetu,ali nas je ta zamjena izlevatila.
Ma moze i Eldina Adilovica da grmi oni ti ga puse EldineRaonffa je napisao/la:Vratite nam Dialibu

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Sve više razmišljam o tome kojim trikom mi ovima možemo zabiti gol...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iz kakvog penala ili opet Zakaric iz slobodnog. Fakat imaju jaku odbranu.
- invincible1921
- Kontakt:
Adilovic se vrati i za sezonu i po postane prvi strijelac u historiji klubaNeymar11 je napisao/la:Ma moze i Eldina Adilovica da grmi oni ti ga puse EldineRaonffa je napisao/la:Vratite nam Dialibu

=\_1921_/=
- MocMahale444
Samo sidraš Lazo Lazimir.
Mozemo postici zgoditak jedino ako im postavimo sihre oko desne stative.
We putting Voodoo on Aik!!!
Evo vam svima instrukcije pa ožeži po friends areni.
Make sure you're home alone. Take a lump of natural beeswax the size of your palm and put it in front of you. Take a pin and prick your hand with it (make sure the wound starts bleeding). Keep casting your voodoo spell to make your voodoo (doll) lutka igraca Aik-a, and let your 14 blood drops fall down on the wax.
Mozemo postici zgoditak jedino ako im postavimo sihre oko desne stative.
We putting Voodoo on Aik!!!
Evo vam svima instrukcije pa ožeži po friends areni.
Make sure you're home alone. Take a lump of natural beeswax the size of your palm and put it in front of you. Take a pin and prick your hand with it (make sure the wound starts bleeding). Keep casting your voodoo spell to make your voodoo (doll) lutka igraca Aik-a, and let your 14 blood drops fall down on the wax.
-
- Kontakt:
Pa pitari i dovode igrace tipa Sandro nebi li ih takvi spasavali. Trebamo se drzati onoga sto nam je donosilo rezultate u proslosti. Rad i strpljenje. Najvece legende naseg kluba su dolazili iz manjih fudbalskih sredina. Nijedan nije bio izdrkotina bruku europskih klubova. Mozes ti biti prvi strijelac ekipe, ali ako se kurcis na Grbavici i dobijes, primjer Lendric.invincible1921 je napisao/la:Pa zbog cega bi se igro nego rezultata? Sta trebamo ko pitari prije 5/6 godina kad im kazes kolko pehra imaju oni ti vade nake marktinske podatkesamoposmatram je napisao/la:Ovo je primjer onog svega sto je pogresno u fudbalu. Nenavija se vise za klubove, vec za klupske uspjehe. Klupske vrijednosti i tradicija vise nista neznaci. Sve je podbaceno rezultatu. Mogu ti reci da te ceka puno depresije, jer klub nema ni partiju a kamoli pare da dodje do titule ili osvoji kup.invincible1921 je napisao/la:Ako ikako mozemo treba da dovdemo Gotala. Covjek isao tamo gdje mu je bolje nije uspio i sad nek se vrati. Relano nismo u poziciji da odbijamo takve igrace.
Uz duzno postovanje i prema navijacima i klubu, ali ostavite se mitolgoije i prica" ovo je najbolji klub i navijaci gdje sam igrao, grad je sjajan bla bla".
Nakon par golova niko se vise nece sjecat da nas je "izradio"
Siroki i Zrinjski potporom HDZ-a uzimaju sve, ako nebudemo kvalitetom odskakali za dva stepena.![]()
Nema to veze brate mi smo imali porsle godine dream-team i sta smo osovjili? NISTA ! Za gubitncki mentalitet koji smo navukli na sebe od odlaska osima nisu krive nikakve pare...
Rezultat ti je uvijek bio simptom djelovanja kluba. Ako Zeljo dijeluje prisebno, rezultat neizostaje. Uvjeren sam da ce politika i ove sezone donjeti prvaka i osvajaca lige. Jedino ako mi budemo slozni i prisebni mozemo poremetiti im planove.