FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Siđe DiMarzio 

bas ne smije zbog pitara
isto ko sto nisu smjeli pelak i cenan u vrijeme dok je celo bajramovic bio glavni gore

isto ko sto nisu smjeli pelak i cenan u vrijeme dok je celo bajramovic bio glavni gore

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
braco je napisao/la:Siđe DiMarzio

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A daj

Haha, pa ja platio 79,Quinlan je napisao/la:Evo vam stoja iz tuzle
Povratne su preskupe, autobusom nazad
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Dulja da dođe on bi imao takav pritisak, oci na leđima i strah od pitara, razniih nekih ljudi da ne bi mogao zivjeti mirno a kamoli odigrati kako se prizeljukuje od njega.
Nego sta je sa nasim Dadom, ultra talentom bez kluba, decko stagnira - steta sto nije imao malo vise pameti. Kad se samo sjetim smaranja ovdje sa njime, da je 20% dobar kako se dizao u nebesa sad bi bio negdje u europi.
Nego sta je sa nasim Dadom, ultra talentom bez kluba, decko stagnira - steta sto nije imao malo vise pameti. Kad se samo sjetim smaranja ovdje sa njime, da je 20% dobar kako se dizao u nebesa sad bi bio negdje u europi.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 16 jul 2017, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
braco je napisao/la:Siđe DiMarzio

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- plavousrcu
- Kontakt:
Isto sto i sa Miroslavom nasim najboljim igracem prosle sezone. Zalostan sam sto jos ima navijaca koji se nasladjuju nedacama nasih bivsih igraca. Nismo nista osvojili sa Markovicem kao sto ne bismo ni sa Dadom. Razlika je samo sto je jedan stranac i skup, a drugi nas i jeftin.Zenzo je napisao/la:Dulja da dođe on bi imao takav pritisak, oci na leđima i strah od pitara, razniih nekih ljudi da ne bi mogao zivjeti mirno a kamoli odigrati kako se prizeljukuje od njega.
-
- Kontakt:
Ovo je primjer onog svega sto je pogresno u fudbalu. Nenavija se vise za klubove, vec za klupske uspjehe. Klupske vrijednosti i tradicija vise nista neznaci. Sve je podbaceno rezultatu. Mogu ti reci da te ceka puno depresije, jer klub nema ni partiju a kamoli pare da dodje do titule ili osvoji kup.invincible1921 je napisao/la:Ako ikako mozemo treba da dovdemo Gotala. Covjek isao tamo gdje mu je bolje nije uspio i sad nek se vrati. Relano nismo u poziciji da odbijamo takve igrace.
Uz duzno postovanje i prema navijacima i klubu, ali ostavite se mitolgoije i prica" ovo je najbolji klub i navijaci gdje sam igrao, grad je sjajan bla bla".
Nakon par golova niko se vise nece sjecat da nas je "izradio"
Siroki i Zrinjski potporom HDZ-a uzimaju sve, ako nebudemo kvalitetom odskakali za dva stepena.
U cetvrtak repriza aBd.[emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E yebem ga ja ko se ne naježi svaki put kad ovo pogledaLjoZee je napisao/la:
U cetvrtak repriza aBd.[emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
u pola sest igra aik pa da vidimo kako to izgleda na friends areni
Ako sam dobro ukapirao, pet promjena u odnosu na meč na Grbavici.
Johansson, Lindkvist, Stefanelli, Ishizaki i Goitom su u prvih 11. S tim da su dvojica posljednjih ušli u igru na Grbavici.
Johansson, Lindkvist, Stefanelli, Ishizaki i Goitom su u prvih 11. S tim da su dvojica posljednjih ušli u igru na Grbavici.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
jel ovo iza gola poskidali stolice, trebamo i mi tako na jugu kad se napravi
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zato sam i uploadovao na taj kanalVirtu4l je napisao/la:E yebem ga ja ko se ne naježi svaki put kad ovo pogledaLjoZee je napisao/la:
U cetvrtak repriza aBd.[emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]![]()

Don't believe the hype.
Hvala, znaš li kako napravit full screen?Neymar11 je napisao/la:http://cricfree.sc/watch/live/aik-fotbo ... -streaming
stream za Aik ko hoce da gleda
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Neznam drug, ija sam ovaj naso na Goggle.. ev ti jos jedan sa boljom slikomMakanaky je napisao/la:Hvala, znaš li kako napravit full screen?Neymar11 je napisao/la:http://cricfree.sc/watch/live/aik-fotbo ... -streaming
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... %E2%84%96f tu bi trebalo bit full screen
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
OdličanNeymar11 je napisao/la:Neznam drug, ija sam ovaj naso na Goggle.. ev ti jos jedan sa boljom slikomMakanaky je napisao/la:Hvala, znaš li kako napravit full screen?Neymar11 je napisao/la:http://cricfree.sc/watch/live/aik-fotbo ... -streaming
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... %E2%84%96f tu bi trebalo bit full screen

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Bgm mnogo trče, i opasno pritišću, i jak presing igraju. Ne mogu ovi da se sa loptom sastave. Korneri im yebeni, brze lopte u 5 metara...