Informacije ti nisu tačne.gollum je napisao/la:Nije mi bas jasno to misljenje da imate najbolju skolu (ili "akademiju") fudbala u BiH. Vi mozda imate najtalentovaniju djecu, ali najbolju skolu u zadnjih par godina ne, nazalost. Bilo bi dobro da imate bolju, jer bi profitirale reprezentativne selekcije.
Ovako, nema niti jednog igraca u A reprezentaciji koji je ponikao u Slobodi, u U-21 imaju dva, u U-19 isto 2, cini mi se. U omladinskoj PL prosle sezone su kadeti Slobode zavrsili sesti, a juniori peti.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
075
Na kraju sezone zahvaliti se Smajilu Karicu i dovesti nekog tko zna posao.Dosta je vise bilo seljacke igre "nabi pa trci za loptom"
-
- Interni moderator
- Kontakt:

jbt,de neko nek izbaci kolko smo poraza od 1 0 imali...mislim 5,6Gorki je napisao/la:Iskra-SLOBODA 1:0
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Iskreno očekivan poraz.. ..momci se i ne trude nešto previše kad od PL nema ništa.Ne bi me čudilo da i od Budućnosti izgubimo 
Na pauzi treba posložiti ekipu,dovesti neka pojačanja ,možda i novog trenera ..pa ćemo da vidimo.

Na pauzi treba posložiti ekipu,dovesti neka pojačanja ,možda i novog trenera ..pa ćemo da vidimo.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Porazi SLOBODE sa rez.od 1-0 (Bratstvo,Podgrmeč,Troglav,Radnički,Branitelj,Vitez,Iskra) i još tri kola su do kraja 

7 .staragarda je napisao/la:
jbt,de neko nek izbaci kolko smo poraza od 1 0 imali...mislim 5,6Gorki je napisao/la:Iskra-SLOBODA 1:0
Onoj smijuriji od trenera se zahvaliti a dovesti nekoga ko zna jel doš´o ili poš´o .
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Dobro bi to bilo (nama)Gorki je napisao/la:Iskreno očekivan poraz.. ..momci se i ne trude nešto previše kad od PL nema ništa.Ne bi me čudilo da i od Budućnosti izgubimo

1947!
ja bi volio da se pusti Buducnosti.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
gdje nebi volio..pa to su nam zagarantovana 3 boda sljedece sezone tamoMakeTZ je napisao/la:ja bi volio da se pusti Buducnosti.

dug je dug i treba ga vracati.MakeTZ je napisao/la:ja bi volio da se pusti Buducnosti.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
-
- Kontakt:
Kad se jednom ispadne u niži rang jako teško se vratiti ponovo, treba vremena i vremena.....staragarda je napisao/la:gdje nebi volio..pa to su nam zagarantovana 3 boda sljedece sezone tamoMakeTZ je napisao/la:ja bi volio da se pusti Buducnosti.![]()
bolje da ste pustili nama ovako sledece godine opet valja gledati Radnickom u ledja.MakeTZ je napisao/la:ja bi volio da se pusti Buducnosti.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
na Tusnju se vidjela vasa snagasjena je napisao/la:bolje da ste pustili nama ovako sledece godine opet valja gledati Radnickom u ledja.MakeTZ je napisao/la:ja bi volio da se pusti Buducnosti.

Sloboda Tuzla
sjena je napisao/la:bolje da ste pustili nama ovako sledece godine opet valja gledati Radnickom u ledja.MakeTZ je napisao/la:ja bi volio da se pusti Buducnosti.
Ej balavac jedan, pa trebate biti zadovoljni ako se ne budete borili za opstanak a vjeruj mi da hocete, jer ce vam se ekipa raspasti na kraju sezone, zivi bili pa vidjeli
-
- Kontakt:
Ti znaš ko će da se raspadne, nemaš pojma, a možda i ne budemo gledali Radnički - Sloboda naredne sezone, zamislite ako prvo kolo bude u Lukavcu, a nama treća utakmica zabrane bez pubilike, ili prva dva gostujemo, nadam se da nećemo biti baš toliki baksuzi.....SARS je napisao/la:sjena je napisao/la:bolje da ste pustili nama ovako sledece godine opet valja gledati Radnickom u ledja.MakeTZ je napisao/la:ja bi volio da se pusti Buducnosti.
Ej balavac jedan, pa trebate biti zadovoljni ako se ne budete borili za opstanak a vjeruj mi da hocete, jer ce vam se ekipa raspasti na kraju sezone, zivi bili pa vidjeli

Moze se iz sume gore gledat 

-
- Kontakt:
Iskrčit ćemo sve heheheh da se gledaahmad_tz je napisao/la:Moze se iz sume gore gledat

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma idi bre i ti i sledeca godinasjena je napisao/la:bolje da ste pustili nama ovako sledece godine opet valja gledati Radnickom u ledja.MakeTZ je napisao/la:ja bi volio da se pusti Buducnosti.

Da li u FK Sloboda Tuzla igra onaj dečko iz doma za napuštenu djecu , mislim da je na početku priprema za ovu polusezonu igrao jako dobro i postigao koji pogodak .
Brkica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.