Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
VolimLiverpool
-
Kontakt:
Postao/la VolimLiverpool » 31 jan 2011, 21:52
Madafaka je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Chelsea je glup klub nasjeo je na nasu cijenu i kupio Torresa zato sto su ocajni i misli da ce tim potezom da krenu starim stazama....Ali su se zajebali Torres nije vise onaj stari,mi smo odradili odlican posao 50 mill vise nego odlicno....
Torresu budi pozdravljen i nemoj posle da se kajes

Bolje 50 miliona potrositi na svjetsku klasu, nego 40 na nekog Carrolla koji jos mora pure jesti, da bi bio makar do koljena El Ninu.
Fernando ce opet biti onaj stari, jer ipak dolazi u klub koji ima vrhunske igrace, a ne neke poulsene, leive, skrtele, kuytove, ngogove...
Transfer iznosi 35 miliona.Preplaćen je,ali on će se dokazati.A da,upravu si,Torres ove sezone briljira,a Carrol je jako loš.

You'll never walk alone.
-
reds_forever
-
Kontakt:
Postao/la reds_forever » 31 jan 2011, 21:53
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
ILoveLFC
-
Kontakt:
reds je napisao/la:Ako je tačno da je plaćen 58m € to je 4.najveći transfer svih vremena.
P.S. Najviše će mi nedostajati njegova pjesma sa kopa.

Bice novih pjesama...za Suareza i Carrola prije svega...

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
-
Saurman
-
Kontakt:
Gdje su sad oni sto su se zaklinjali u ostanak Torresa

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Torres Da Killa.!.
-
Kontakt:
Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 21:56
Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni sto su se zaklinjali u ostanak Torresa

Evo skacu po sobi od radosti sto smo mu nasli zamjenu u obliku Carrola i Suareza..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
-
Ponos Torina
-
Kontakt:
Postao/la Ponos Torina » 31 jan 2011, 21:57
Madafaka je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Chelsea je glup klub nasjeo je na nasu cijenu i kupio Torresa zato sto su ocajni i misli da ce tim potezom da krenu starim stazama....Ali su se zajebali Torres nije vise onaj stari,mi smo odradili odlican posao 50 mill vise nego odlicno....

Bolje 50 miliona potrositi na svjetsku klasu, nego 40 na nekog Carrolla koji jos mora pure jesti, da bi bio makar do koljena El Ninu.
Fernando ce opet biti onaj stari, jer ipak dolazi u klub koji ima vrhunske igrace, a ne neke poulsene, leive, skrtele, kuytove, ngogove...
Znas kad ce biti onaj stari,kad se bude ponovo rodio i igrao za Atletico i davao golove i presao u Liverpool tad ce biti onaj stari

Isto kao sto je Owen bio onaj stari....i jos mnogo slicnih igraca...
i da Torres sada moze samo zabiti svojoj zeni i to ako ga Terry ne preduhitri

Zadnja izmjena:
Ponos Torina, dana/u 31 jan 2011, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
KB-TM87
-
Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Madafaka je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Chelsea je glup klub nasjeo je na nasu cijenu i kupio Torresa zato sto su ocajni i misli da ce tim potezom da krenu starim stazama....Ali su se zajebali Torres nije vise onaj stari,mi smo odradili odlican posao 50 mill vise nego odlicno....

Znas kad ce biti onaj stari,kad se bude ponovo rodio i igrao za Atletico i davao golove i presao u Liverpool tad ce biti onaj stari

Isto kao sto je Owen bio onaj stari....i jos mnogo slicnih igraca...
Tješi se...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
Megamon
-
Kontakt:
Rizo h's uskoro u djihad da ubijes ovoga Toresa?
PS
Voda i dalje istjece iz izgubljenog bazena,malo sale nije na odmet 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
YNWA
-
Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Sto se mene tice ne mora vishe nikad nijedan gol dati, zaboli me neka stvar za tog idiota
potpis
sad imamo novu 9, jos ne mogu da vjerujem da je placen 35 miliona funti, ali nisam ja dao pare, ali kad se sve sabere dobro smo prosli, doveli smo 2 mlada igraca, zeljna dokazivanja, a prodali igraca koji je zelio otici, necu da ulazim u to da li je istrosen, jer to ce se vidjeti uskoro
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
VolimLiverpool
-
Kontakt:
Postao/la VolimLiverpool » 31 jan 2011, 21:59
Za @madafacu i ovog @Kb-a imam nešto što je Rizo napisao.Dakle,citiram njega:
Pa ljudi moji Carrol je zabio 11 golova sa Tioteom i Nolanom iza leđa, dok je Torres ove sezone dao 9 golova sa Gerardom i Meirelesom iza leđa.
Kupiti igrača sa 23 godine, iscijediti ono najbolje iz njega, prodati ga sa jednom nogom u 27 godini za 50 miliona funti, i za njegove pare dovesti Suareza ( 24 godine ) i Carrola ( 22 godine ) za 58 miliona funti je neprocjenjivo.
You'll never walk alone.
-
Ponos Torina
-
Kontakt:
Postao/la Ponos Torina » 31 jan 2011, 22:00
KB-TM87@
ja nemam sta da se tjesim...drago mi je da je otisao i da je klub zaradio na njemu.....
ti mozes da se tjesis da ce West ham uspjeti da obezbjedi opstanak...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Saurman
-
Kontakt:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni sto su se zaklinjali u ostanak Torresa

Evo skacu po sobi od radosti sto smo mu nasli zamjenu u obliku Carrola i Suareza..
Prodati Torresa za 50 mil funti i onda dati za Carolla 40 mil funti je katastrofalan potez a za Suareza da ne govorim koliko je preplacen 27 mil eura za igraca iz holadnske lige pa stvarno sta rade ti ljudi u Liverpoolu..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
KB-TM87
-
Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:KB-TM87@
ja nemam sta da se tjesim...drago mi je da je otisao i da je klub zaradio na njemu.....
ti mozes da se tjesis da ce West ham uspjeti da obezbjedi opstanak...

West Ham ?

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
VELA
-
Kontakt:
LIVERPOOL SIGN SUAREZ
Luis Suarez has today completed his transfer from Ajax to Liverpool FC and signed a 5 and a half-year-deal that will keep him at Anfield until 2016.
The club agreed a fee of up to 26.5million Euros with Ajax for the transfer of the Uruguayan international on Friday.
The deal was subject to the completion of a medical, which the player has now passed.
Luis Suarez will wear the No.7 shirt for Liverpo
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
-
reds
-
Kontakt:
EdinTM87 je napisao/la:Jel potpiso ugovor? i sta ce biti ako ne potpise do 11:00 ?
To niko ne zna je li potpisao.
LFC je prihvatio ponudu Chelsea sad je sve na Torresu i Chelseau.

FK Pjetlovi
-
Johnyx95
-
Kontakt:
Na nasem sluzbenom siteu nema nista.Ovo je jako blizu,ali ne vjerujem dok ne vidim tamo.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
VolimLiverpool
-
Kontakt:
Postao/la VolimLiverpool » 31 jan 2011, 22:08
EdinTM87 je napisao/la:Jel potpiso ugovor? i sta ce biti ako ne potpise do 11:00 ?
Po našem vremenu je do 12,a po njihovom do 11.I nemoj se nadati,mislim da je već potpis'o.
NESV-ova politika zasniva se na tome da dovodi što mlađe provjerene igrače,a Suarez i Carrol to jesu.Nemoj@Saurman brate,nemoj molim te,izvaljivati se.
You'll never walk alone.
-
the scouser
-
Kontakt:
Postao/la the scouser » 31 jan 2011, 22:09
Evo sad tek vidjeh Konchesky na posudbi u Forrestu...tu mu je i mjesto.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
Sasha L.F.C.
-
Kontakt:
Postao/la Sasha L.F.C. » 31 jan 2011, 22:10
Desilo se to sto se moralo desiti veoma neocekivano od torresa, sad shvatam da je on jedan od onih igraca Owen.C.ronaldo i drugi, bitno je da smo dobili dve igracine Suarez and Carroll i zelim im da njih dvoje zabiju preko 200 golova po sezoni

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
-
EdinTM87
-
Kontakt:
volimliverpool je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Jel potpiso ugovor? i sta ce biti ako ne potpise do 11:00 ?
Po našem vremenu je do 12,a po njihovom do 11.I nemoj se nadati,mislim da je već potpis'o.
NESV-ova politika zasniva se na tome da dovodi što mlađe provjerene igrače,a Suarez i Carrol to jesu.Nemoj@Saurman brate,nemoj molim te,izvaljivati se.
Pa i govorim po njihovom, a sta ce biti ako ne potpise do tad?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.