FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 14 avg 2012, 00:56

Dosta špekulacija u protekla 2 dana oko Javi Martineza. Danas je predsjednik Bilbaoa održao press konferenciju koja je iznenada zakazana, mnogi su već špekulisali da će biti objavljen transfer Javija u Bayern, ali ovde je bilo više govora o Llorenteu kojeg Bilbao želi prodat.

Naša uprava je prema onom što se moglo jučer vidjet u medijima navodno povećala ponudu na 33 miliona eura, a Bild špekuliše:

slika

Špekulacije da će Bayern možda za Martineza platit i 40 miliona eura su se pojavile nakon izjave Rummenigea:
Rummenigge: „Vielleicht verfahren wir nach dem Motto: Do the unexpected (Tue das Unerwartete, d. Red.).“
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

za effe_sa

Post Postao/la anelbavarac » 14 avg 2012, 02:10

Ne znam koliko ima istine da ce mo platiti 40mil.za Martineza,kao sto znate to nije nasa politika dovođenja igraca,jos ako ode Llorente tesko ce se baskijci odreci u kratkom roku dva najbolja igraca,jednostavno mi je tesko povjerovati da ce mo dati tolike novce za Martineza.,

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 avg 2012, 09:56

anelbavarac, prepravi onu zayebanciju dok ti je admin nije vidio.
pazi, libo njega racku jesi li ti to namjerno ili slucajno.
effe_sa je napisao/la:A Šećko nam došao na svoje.... :D Mandžo mu je sad najomiljeniji igrač, to mu je adut protiv Gomeza.
ko zna, zna 8-)
Stefan Effenberg je napisao/la:Konačno da ti odgovorim na onaj post od prije nekoliko dana, @ secer.
cekao si da se ohladim i da izgubim volju :lol:
Stefan Effenberg je napisao/la:emoj zaboraviti da je Švajni igrao lijevo i desno krilo kod Hitzfelda
kratko i jasno: ne zanima me. boli mene sto prototip trenera nije znao igracu pronaci poziciju na kojoj je ´svjetska klasa´. dakle, ono sto napisah je gola cinjenica koju ne mozes ublaziti pisuci kako svajni nije igrao na svojoj ´prirodnoj´ poziciji, naprotiv :!: postoji opasnos da ukopas i sebe, ali i trenera koji nije znao/nije imao kapaciteta.
Stefan Effenberg je napisao/la:Nikako se ne slažem jer je Švajni konačno trebao odigrati WC sezonu po partijama koje je pružao do ozljede.
protiv koga?
Stefan Effenberg je napisao/la:Kao primjer, zbog trenera je bila velika razlika u broju primljenih pogodaka u sezoni 10/11 i prošloj.
hm, to je samo jedan dio problema. trebam li te napominjati da u toj sezoni nismo imali lijevog beka(poziciju krpio stoper), nismo imali zadnjeg veznog(gurali su mrtvog bomela kojg su imalo spremni protivnici pretrcavali kako su htjeli), kao ni stopere, jer su te pozicije popunjavali nedovoljno kvalitetni bojten i zadnji vezni - timo.
dakle, razlika je u cetvorici skolovanih branica.
Stefan Effenberg je napisao/la:naravno da fale Kroosovi prodori
ti mene ne razumijes. majku mu, moram se raspitati gdje se odrzavaju kursevi hrvatskog jezika, pa da ga i ja savladam. ono, da me razumije vas dunjaluk.
rekao sam da prodori ne fale, da prodora ne smije biti. kros ispunjava ono sto od njega zahtjeva trener.
u repci ima tih prodora, kod jupa nema. dakle, momak radi samo ono sto mu se kaze.
Stefan Effenberg je napisao/la:On nikad nije i neće biti 6-ca.
tebi nije, meni jeste. ustvari, ne samo da je sestica, nego je daleko bolji od toliko hvaljenog svajna bez obzira koju poziciju pokrivao. vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
nego, vi izgleda ne shvatate da na desetki imamo ogromnu rupu koju kros donekle popunjava i zbog te rupe koja nastaje kada on predje na poziciju sestice vi mislite da to nije to. cekaj dok sakiri preuzme tu ulogu, pa cete se uvjeriti da je istina ono sto zborim(ovdje treba smajli koji ima heiligenschein :lol: ).
dakle, kros sestica, sakiri iza mandze, pa cete vidjeti cirkusa i kombiniranja.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 14 avg 2012, 10:29

Ne usudjujem se vise pricati o transfer politici naseg kluba. Kada je bio Dzeko u opticaju,niko sretniji od mene i hvalio sam ih na sve strane,onda dolazi Mandzukic i ja ih sve kudim i pricam kontra Mandzukica. Sad me taj isti Mandzo u potpunosti demantovao. E sad ja iskreno ne bi volio da Martinez dodje. Kao prvo sto mu je cijena pretjerana,kao drugo ne stima mi,ne cini mi se kao igrac koji bi mogao biti vrijedan 30-40 miliona € i da ce u tolikoj mjeri poboljsati nasu igru...
Stern des Südens

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 14 avg 2012, 11:34

secer je napisao/la:cekao si da se ohladim i da izgubim volju :lol:
Ti nikad ne gubiš volju za Bayern i diskutiranja o istom. :D
secer je napisao/la:postoji opasnos da ukopas i sebe, ali i trenera koji nije znao/nije imao kapaciteta.
Nikako se ne mogu ukopati jer razmišljam realno, Hitzfeld nije uvidio da je on vezni igrač nego ga je gurao na krilo. Njegova greška. Ja Hitzfeldu skidam kapu za sve što je učinio za nas ali to ne znači da je bio nepogrešiv trener.
secer je napisao/la:protiv koga?
Nećeš od mene dobiti odgovor koji očekuješ. Ja sam rekao svoje. Švajni je za mene WC igrač i neću promijeniti mišljenje nikad.
secer je napisao/la:hm, to je samo jedan dio problema.
Ovo je bio samo primjer kako trener može (ne)odgovarati igračima.
secer je napisao/la:trebam li te napominjati da u toj sezoni nismo imali lijevog beka(poziciju krpio stoper), nismo imali zadnjeg veznog(gurali su mrtvog bomela kojg su imalo spremni protivnici pretrcavali kako su htjeli), kao ni stopere, jer su te pozicije popunjavali nedovoljno kvalitetni bojten i zadnji vezni - timo.
dakle, razlika je u cetvorici skolovanih branica.
Naravno da ne trebaš jer sve to znam. No jedna je činjenica najveća a ta je da nam je zadnja linija igrala previsoko pa zbog toga i toliko golova u našoj mreži.
secer je napisao/la:majku mu, moram se raspitati gdje se odrzavaju kursevi hrvatskog jezika, pa da ga i ja savladam. ono, da me razumije vas dunjaluk.
Nema potrebe jer vjerujem da me razumiješ :D samo što nisi dovoljno pozorno pročitao moj post.
secer je napisao/la:ti mene ne razumijes.
Kako ne? Pa naveo sam ti dva razloga zbog kojeg nema tih prodora. Ili nisam? :D
secer je napisao/la:rekao sam da prodori ne fale, da prodora ne smije biti. kros ispunjava ono sto od njega zahtjeva trener.
u repci ima tih prodora, kod jupa nema. dakle, momak radi samo ono sto mu se kaze.
To sam naveo kao drugi razlog. Ili nisam?
secer je napisao/la:tebi nije, meni jeste. ustvari, ne samo da je sestica, nego je daleko bolji od toliko hvaljenog svajna bez obzira koju poziciju pokrivao. vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
Meni nikad nije niti neće biti 6-ca. Razlog? On nikad neće moći toliko trčati kao što trči Švajni. Nikako se ne mogu oni usporediti jer Kroos nema taj kapacitet pluća da trkački pokrije sve ono što vezni treba.

Kroos ima previše izraženih osobina za polušpicu i nikad ga nisu učili za zadnjeg veznog. Znači s jedne strane navika u kojoj nije bilo mjesta za zadnjeg veznog a s druge strane kapacitet koji mu to ne dozvoljava.
secer je napisao/la:nego, vi izgleda ne shvatate da na desetki imamo ogromnu rupu koju kros donekle popunjava i zbog te rupe koja nastaje kada on predje na poziciju sestice vi mislite da to nije to. cekaj dok sakiri preuzme tu ulogu, pa cete se uvjeriti da je istina ono sto zborim.
Hmmmm... Kako ne shvatam? Pa fino sam ti napisao ime igrača kojeg Kroos u repki ima ispred, znači ispred, sebe. Naravno da je jasno kao dan da će to u repki izgledati bolje iz razloga jer Kroos voli kombinirati a i igra se temelji na okomitosti pa je još lakše kombinirati sa majstorom kakav je Ozil.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 avg 2012, 11:40

dobro, nek´ ti bude.
secer je napisao/la:vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 avg 2012, 13:12

Prema pisanju Sportbilda Barcelona e zainteresovana za Luiz Gustava. Ukoliko je ovo istina to bi bilo odlicno za FCB jer bi dio te odstete mogli proslijediti ka Bilbao-u kako bi doveli Martineza.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 avg 2012, 13:21

amerosm je napisao/la:Prema pisanju Sportbilda Barcelona e zainteresovana za Luiz Gustava. Ukoliko je ovo istina to bi bilo odlicno za FCB jer bi dio te odstete mogli proslijediti ka Bilbao-u kako bi doveli Martineza.
Vjeruj mi da bi se sa ovim malo koji navijac Bayerna slozio.
Moje misljenje je da ako Martinez dodje ide Tymo, sto bi bilo puno realnije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 avg 2012, 14:46

Ocjene za duel u finalu Superkupa, prema Kickeru ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 14 avg 2012, 16:05

Can je dobio 4 jednako kao i Leitner? :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 avg 2012, 19:02

Sad ipak se možda opet otvori postupak protiv Riberyja i Benzeme, vezano za onu prostitku. Već bilo odlučeno prije da se neće podizat optužnica, a sad istražni sudija pokreće postupak ponovo. Samo njihovi advokati moguće da će opet uložit žalbe i možda se sve brzo okonča. Pravo ludilo u francuskom pravosuđu. :roll: :roll: :roll:

Riberyju treba slobodna glava, a ne ova sranja i opterečenja ponovo....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 14 avg 2012, 19:21

amerosm je napisao/la:Prema pisanju Sportbilda Barcelona e zainteresovana za Luiz Gustava. Ukoliko je ovo istina to bi bilo odlicno za FCB jer bi dio te odstete mogli proslijediti ka Bilbao-u kako bi doveli Martineza.
Mislim da Hoenes i kompanija nikad nece pristati na ovaj transfer. To je nesto vrlo slicno sto je bilo i za Alabu. Nema sanse da nas napusti takav igrac i da ide u Barcu.
Nikad ne reci nikad naravno, jedino ako se nasi budu zezali pa roknu neku astronomsku cijenu,a ovi prihvate, sto je ravno nuli!!!
:D
Stern des Südens

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 14 avg 2012, 20:16

De ba ljudi,kakav Gustavoi Barca!Vjerovatno samo glupa spekulacija,mogao bi igrati u Barci ali 2.ekipi i to MOZDA!
:lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 avg 2012, 20:42

smopiBVB je napisao/la:De ba ljudi,kakav Gustavoi Barca!Vjerovatno samo glupa spekulacija,mogao bi igrati u Barci ali 2.ekipi i to MOZDA!
Boli me tvoje neznanje. :cry:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 avg 2012, 20:44

Ni ja ne znam stvarno gdje bi taj igr'o.
Taj je stvoren samo da rusi, bez imalo kreativnosti u sebi.
A takav nema mjesta u Barceloni.
Pogotovo jer na njegovoj pozicii igra Busquets.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 avg 2012, 20:50

Ma nece Gustavo nigdje,nema tih para za kojih bi ga Uli dao,sta ovi provokatori traze na nasem forumu to mi nije jasno,jel ih ko pitao za misljenje?

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 14 avg 2012, 21:02

Omerbavarac je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:De ba ljudi,kakav Gustavoi Barca!Vjerovatno samo glupa spekulacija,mogao bi igrati u Barci ali 2.ekipi i to MOZDA!
Boli me tvoje neznanje. :cry:
A mene racku za tvoje misljenje :?

smopiBVB
Kontakt:

Re:

Post Postao/la smopiBVB » 14 avg 2012, 21:14

anelbavarac je napisao/la:Ma nece Gustavo nigdje,nema tih para za kojih bi ga Uli dao,sta ovi provokatori traze na nasem forumu to mi nije jasno,jel ih ko pitao za misljenje?
Ma tebi mnogo sta nije jasno!Ako nisi dosad primjetio,svak ostavlja komentar gdje hoce i kad hoce,i iznosi svoje misljenje...Nisam znao da se ti pitas ko ce gdje i sta komentarisati! :lol: I da je ovo "tvoj ili vas forum" :lol:
Kakvi likovi,ne mogu da vjerujem... :?

anelbavarac
Kontakt:

za effe_sa

Post Postao/la anelbavarac » 14 avg 2012, 22:10

Nisam znao nek si mi objasnio,ne daj boze da nema takvih kao ti.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 14 avg 2012, 23:54

Jesu "zutalji" nabrijani,nakon sto im se nije nastavio pobjednicki niz,sad cak ulaze i u rasprave gdje bi nasi igraci mogli igrati u Barceloni...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 11 gostiju.