anelbavarac, prepravi onu zayebanciju dok ti je admin nije vidio.
pazi, libo njega racku jesi li ti to namjerno ili slucajno.
effe_sa je napisao/la:A Šećko nam došao na svoje....

Mandžo mu je sad najomiljeniji igrač, to mu je adut protiv Gomeza.
ko zna, zna
Stefan Effenberg je napisao/la:Konačno da ti odgovorim na onaj post od prije nekoliko dana, @ secer.
cekao si da se ohladim i da izgubim volju
Stefan Effenberg je napisao/la:emoj zaboraviti da je Švajni igrao lijevo i desno krilo kod Hitzfelda
kratko i jasno: ne zanima me. boli mene sto prototip trenera nije znao igracu pronaci poziciju na kojoj je ´svjetska klasa´. dakle, ono sto napisah je gola cinjenica koju ne mozes ublaziti pisuci kako svajni nije igrao na svojoj ´prirodnoj´ poziciji, naprotiv

postoji opasnos da ukopas i sebe, ali i trenera koji nije znao/nije imao kapaciteta.
Stefan Effenberg je napisao/la:Nikako se ne slažem jer je Švajni konačno trebao odigrati WC sezonu po partijama koje je pružao do ozljede.
protiv koga?
Stefan Effenberg je napisao/la:Kao primjer, zbog trenera je bila velika razlika u broju primljenih pogodaka u sezoni 10/11 i prošloj.
hm, to je samo jedan dio problema. trebam li te napominjati da u toj sezoni nismo imali lijevog beka(poziciju krpio stoper), nismo imali zadnjeg veznog(gurali su mrtvog bomela kojg su imalo spremni protivnici pretrcavali kako su htjeli), kao ni stopere, jer su te pozicije popunjavali nedovoljno kvalitetni bojten i zadnji vezni - timo.
dakle, razlika je u cetvorici skolovanih branica.
Stefan Effenberg je napisao/la:naravno da fale Kroosovi prodori
ti mene ne razumijes. majku mu, moram se raspitati gdje se odrzavaju kursevi hrvatskog jezika, pa da ga i ja savladam. ono, da me razumije vas dunjaluk.
rekao sam da prodori ne fale, da prodora ne smije biti. kros ispunjava ono sto od njega zahtjeva trener.
u repci ima tih prodora, kod jupa nema. dakle, momak radi samo ono sto mu se kaze.
Stefan Effenberg je napisao/la:On nikad nije i neće biti 6-ca.
tebi nije, meni jeste. ustvari, ne samo da je sestica, nego je daleko bolji od toliko hvaljenog svajna bez obzira koju poziciju pokrivao. vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
nego, vi izgleda ne shvatate da na desetki imamo ogromnu rupu koju kros donekle popunjava i zbog te rupe koja nastaje kada on predje na poziciju sestice vi mislite da to nije to. cekaj dok sakiri preuzme tu ulogu, pa cete se uvjeriti da je istina ono sto zborim(ovdje treba smajli koji ima heiligenschein

).
dakle, kros sestica, sakiri iza mandze, pa cete vidjeti cirkusa i kombiniranja.