Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
GOAT 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kojoj eri? Najveci tenis je on prespavao, mislim da je san trajao preko sedam godina. Ovo ostalo moze da zahvali konkurenciji i naravno organizatorima, koji ga evo i ove godine na AO paze i maze, jedan dnevni mec protiv madjara u kojem je izgledao najlosije, da ne kazem da su danas zatvorili krov i samo njima znanih razloga.S-Y-L-A-R je napisao/la:Čestitke Rodži na dvadesetoj, vrhunski uspjeh u vjerovatno najjačoj eri tenisa![]()
Max Allegri
da li mozes napustiti temu ako nije frka i pustiti nas Rogerovce da uzivamo u tenisu i novog GS tituli...ako nije problem ne zanimaju nas ove tvoje gluposti sadaMig_Mig je napisao/la:Kojoj eri? Najveci tenis je on prespavao, mislim da je san trajao preko sedam godina. Ovo ostalo moze da zahvali konkurenciji i naravno organizatorima, koji ga evo i ove godine na AO paze i maze, jedan dnevni mec protiv madjara u kojem je izgledao najlosije, da ne kazem da su danas zatvorili krov i samo njima znanih razloga.S-Y-L-A-R je napisao/la:Čestitke Rodži na dvadesetoj, vrhunski uspjeh u vjerovatno najjačoj eri tenisa![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ipak ce biti jucva. Casti hercegovac
Al generalno ovo je zalosno, Fedja je bio danas za uzimanje zreo, zalosno je vise da ga respektuju ovoliko i da se useru unaprijed, zivim za dan kad ce neko se odvazit i izac na pressu reci: "Ta ce taj matori djuturum, ja cu mu guzive otrest!" I izadje to i uradi.
Taj ce za mene biti novi babuka. Lako mu je ovako kad mu svi podilaze. Yebo ih on ako je najbolji teniser nije bog otac. Bolje film da sam upalio gledat.
Daju mu kvotu pred turnir 2.75 za cijeli slem znaci ti znas sve sta ce biti, isto tako nek i Rafanu daju unaprijed pariski svinjac samo nas trolaju bezveze i gubimo vrijeme prateci yebeni tenis.
Al generalno ovo je zalosno, Fedja je bio danas za uzimanje zreo, zalosno je vise da ga respektuju ovoliko i da se useru unaprijed, zivim za dan kad ce neko se odvazit i izac na pressu reci: "Ta ce taj matori djuturum, ja cu mu guzive otrest!" I izadje to i uradi.

Taj ce za mene biti novi babuka. Lako mu je ovako kad mu svi podilaze. Yebo ih on ako je najbolji teniser nije bog otac. Bolje film da sam upalio gledat.
Daju mu kvotu pred turnir 2.75 za cijeli slem znaci ti znas sve sta ce biti, isto tako nek i Rafanu daju unaprijed pariski svinjac samo nas trolaju bezveze i gubimo vrijeme prateci yebeni tenis.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Mig_Mig je napisao/la:Kojoj eri? Najveci tenis je on prespavao, mislim da je san trajao preko sedam godina. Ovo ostalo moze da zahvali konkurenciji i naravno organizatorima, koji ga evo i ove godine na AO paze i maze, jedan dnevni mec protiv madjara u kojem je izgledao najlosije, da ne kazem da su danas zatvorili krov i samo njima znanih razloga.S-Y-L-A-R je napisao/la:Čestitke Rodži na dvadesetoj, vrhunski uspjeh u vjerovatno najjačoj eri tenisa![]()

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Pa kako nećeš paziti najvećeg tenisera u istoriji? Roger treba počinjat grand slamove od četvrtfinala minimalno, da se ne umara prvih par rundi, zaslužio je 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Mig_Mig je napisao/la:Kojoj eri? Najveci tenis je on prespavao, mislim da je san trajao preko sedam godina. Ovo ostalo moze da zahvali konkurenciji i naravno organizatorima, koji ga evo i ove godine na AO paze i maze, jedan dnevni mec protiv madjara u kojem je izgledao najlosije, da ne kazem da su danas zatvorili krov i samo njima znanih razloga.S-Y-L-A-R je napisao/la:Čestitke Rodži na dvadesetoj, vrhunski uspjeh u vjerovatno najjačoj eri tenisa![]()

Pjenite, pjenite slobodno. Jos dugo vremena cete pjeniti

Rafini,Nolovi navijaci i teorije zavjere.Better love story than twilightdelinjo je napisao/la:da li mozes napustiti temu ako nije frka i pustiti nas Rogerovce da uzivamo u tenisu i novog GS tituli...ako nije problem ne zanimaju nas ove tvoje gluposti sadaMig_Mig je napisao/la:Kojoj eri? Najveci tenis je on prespavao, mislim da je san trajao preko sedam godina. Ovo ostalo moze da zahvali konkurenciji i naravno organizatorima, koji ga evo i ove godine na AO paze i maze, jedan dnevni mec protiv madjara u kojem je izgledao najlosije, da ne kazem da su danas zatvorili krov i samo njima znanih razloga.S-Y-L-A-R je napisao/la:Čestitke Rodži na dvadesetoj, vrhunski uspjeh u vjerovatno najjačoj eri tenisa![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad će Edin ovo prešutiti jer ti navijaš za ColtseMig_Mig je napisao/la:Kojoj eri? Najveci tenis je on prespavao, mislim da je san trajao preko sedam godina. Ovo ostalo moze da zahvali konkurenciji i naravno organizatorima, koji ga evo i ove godine na AO paze i maze, jedan dnevni mec protiv madjara u kojem je izgledao najlosije, da ne kazem da su danas zatvorili krov i samo njima znanih razloga.S-Y-L-A-R je napisao/la:Čestitke Rodži na dvadesetoj, vrhunski uspjeh u vjerovatno najjačoj eri tenisa![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kojoj eri? Najveci tenis je on prespavao, mislim da je san trajao preko sedam godina. Ovo ostalo moze da zahvali konkurenciji i naravno organizatorima, koji ga evo i ove godine na AO paze i maze, jedan dnevni mec protiv madjara u kojem je izgledao najlosije, da ne kazem da su danas zatvorili krov i samo njima znanih razloga.[/quote]
da li mozes napustiti temu ako nije frka i pustiti nas Rogerovce da uzivamo u tenisu i novog GS tituli...ako nije problem ne zanimaju nas ove tvoje gluposti sada
[/quote]
Rafini,Nolovi navijaci i teorije zavjere.Better love story than twilight
[/quote]
samo da chung nije imao zulj

da li mozes napustiti temu ako nije frka i pustiti nas Rogerovce da uzivamo u tenisu i novog GS tituli...ako nije problem ne zanimaju nas ove tvoje gluposti sada

Rafini,Nolovi navijaci i teorije zavjere.Better love story than twilight

samo da chung nije imao zulj

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prespavao ili ne, ta konkurencija je još uvijek na touru i niko im nije kriv što se raspadaju i igrački i fizički u ranim tridesetim. Meni prvom se ovo ne sviđa(ja čak nimalo ne gotivim čovjeka i ne smatram ga boljim igračem od Rafe ili Novaka), ali je najdugotrajniji, najuspješniji, najrasprostranjeniji(u smislu osvajanja titula u raznim erama/vremenima) a samim time i najbolji.Mig_Mig je napisao/la:Kojoj eri? Najveci tenis je on prespavao, mislim da je san trajao preko sedam godina. Ovo ostalo moze da zahvali konkurenciji i naravno organizatorima, koji ga evo i ove godine na AO paze i maze, jedan dnevni mec protiv madjara u kojem je izgledao najlosije, da ne kazem da su danas zatvorili krov i samo njima znanih razloga.S-Y-L-A-R je napisao/la:Čestitke Rodži na dvadesetoj, vrhunski uspjeh u vjerovatno najjačoj eri tenisa![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Edine sramota tvoja ovaj Migavi.
Cudi me kako mu je to poslo za rukom u konkureniji tenisera, Malise, Hass, Verdasco, Rodick, Davidenko, Hewit, Ferero,Ferer,Nalbandian,Gonzalez, Simon itd itd. I naravno sve zahvale Safinu koji je vecinu turnira mamuran igrao.Nitro je napisao/la:Pa kako nećeš paziti najvećeg tenisera u istoriji? Roger treba počinjat grand slamove od četvrtfinala minimalno, da se ne umara prvih par rundi, zaslužio je
Max Allegri
uhh sranje ccc
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ajmoooo Cilee
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
jel ti dobroMig_Mig je napisao/la:Pila naopako a?delinjo je napisao/la:uhh sranje ccc

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Hajde Marine sad 

U jeku ovih silnih komentara, Čilić se vraća i navlači nas na tanak led da bi mogao prokockati u ključnim trenucima kad pomislimo da ide u peti set 

41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.