Merhaba pesimisti mozel to malo zesce, koliko kukate hoce neko misliti da smo izgubili 5-0.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Selam AlejkumMocMahale444 je napisao/la:Poseban Selam ide za strucnjake![]()
Merhaba pesimisti mozel to malo zesce, koliko kukate hoce neko misliti da smo izgubili 5-0.
Nemoj Bog ti Stanica vise na krilo. Sinoc je dva put imao idealnu priliku da iz 16 vrati povratu ili ubaci pred go i oba puta je pocetnicki nesto dize ko da igramo sa nekim kantonalcem a ne preiskusnom ekipom ko sto je Aik. Ramovica u spic, jedini koji moze uraditi dosta toga pa i postici go koji nam treba.Borreli je napisao/la:Nema to veze nikakve. Zec ce moci bar nesto na spicu uraditi a tebi treba gol. Krilo moze igrati Stanic najmanji problem.
Ma ne moze ova ekipa osvojiti titulu nema sanse. Siroki u Skotskoj odigra X, a mi ne mozemo pobjediti kuci bar jedan razlike Svede koji nisu neka pljacka. Na stranu evropu mozda mi previse ocekujemo ili se precjenjujemo to mozda nije ni bitno al je jako bitno nasa igra. Stoperi krecu akcije lopta 60% ide na desnu stranu gdje su uvijek tri igraca na pet metara. Imamo trenera koji ucestvuje u igri s rijecima dodaj, pokrij, izbij. Izmjene klasicne pozicija za poziciju gdje se nista specijalno ne postigne vec se samo upadne u sivilo. Izmjene su da se napravi neka promjena a to kod nas nema.maldini3 je napisao/la:Nakon ove tri utakmice mislim sa je svima jasno da ova ekipa nece imati snage da se bori za titulu. Roster je prekratak i jos kad znamo da permanentni ne vjeruje mladim igracima dodjemo do nekih 12-13 igraca na koje trener racuna. Mislim da je neophodan dolazak jednog veznog igraca jednog krila i napadaca. Titula iduce sezone je OBAVEZA. Mjenja se format kvaligikacija LS i LE tako da prvak iako ispade u prvom pretkolu LS nastavlja takmicenje u LE. Velike su pare u pitanju i mislim da bi uprava trebala uciniti dodatne napore da se dovedu 3-4 igraca koja ce napraviti razliku. Sve sto bi se sada ulozilo u igracki kadar bi se titilom vratilo visestruko. Ako zrinjski uzme Miroslava i Ordagica ne vidim nacin na koji ce im neko moci parirati ove sezone. Nasa uprava to ne smije dozvoliti.
Volim te Zeljo
Čista mat pozicija, nemoj ga braniti na silu. Čak iza Zebe još jedan naš pristiže, pukla odbrana ko kokica. Imaš iz dva ugla lijep uvid kako stoje igrači.Makanaky je napisao/la:
Negdje oko penala je stajao njihov jedan igrač, sa neuspiješnim dodavanjem bi rekli što nije šutao po golu? Ja se samo nadam da će kod njih gore biti manje ovih ubačaja i dodavanja napamet. Ne znam da se izrodila niti jedna da kažem polušansa. Ili barem da razumiju jedan drugog malo bolje... juče je Zeba ubacio u prazno u 16 gdje je očekivao da će naletit Siniša, a ovaj ostao u mjestu.
Jedino rjesenje je da uprava otvori kasu, drugog nema ako zelimo kalibar igraca o kojima pises.maldini3 je napisao/la:Trenera nisam ni spominjao u postu jer svi na forumu znaju moje misljenje o njemu. Akcenat sam stavio na upravu jer je na njima da ojacaju igracki kadar. Jednostavno se mora naci nacin da se dovedu igraci koji ce odmah upasti u prvu postavu i donijeti kvalitet vise u igri.
AIK los,krupa jacaVirtu4l je napisao/la:Raspadamo se.
Ako gledamo nagrade UEFE ove sezone zrinjski je dobio 580 000€ za ovo prvo kolo. Racunat cemo da je ispao i da je to zarada. Plasman u trece pretkolo LE je 240 000€ i nek se odmah ispadne. To je ukupno 820 000€. To je minimum koji ce prvak zaraditi iduce sezone. A svi znamo da su nagrade svake godine povecavaju. Mislim da vrijedi otvoriti kasu za 2-3 igraca koja bi ti pomogla da dodjes to ove nagrade.Zenzo je napisao/la:Jedino rjesenje je da uprava otvori kasu, drugog nema ako zelimo kalibar igraca o kojima pises.maldini3 je napisao/la:Trenera nisam ni spominjao u postu jer svi na forumu znaju moje misljenje o njemu. Akcenat sam stavio na upravu jer je na njima da ojacaju igracki kadar. Jednostavno se mora naci nacin da se dovedu igraci koji ce odmah upasti u prvu postavu i donijeti kvalitet vise u igri.