FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 14 jul 2017, 16:30

Poseban Selam ide za strucnjake :thumbup:
Merhaba pesimisti mozel to malo zesce, koliko kukate hoce neko misliti da smo izgubili 5-0.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 14 jul 2017, 17:03

MocMahale444 je napisao/la:Poseban Selam ide za strucnjake :thumbup:
Merhaba pesimisti mozel to malo zesce, koliko kukate hoce neko misliti da smo izgubili 5-0.
Selam Alejkum :rol:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 jul 2017, 17:45

nikad gore otpjevana Grbavica kao sinoc, mada bez muzike to malo teze ide :)
Don't believe the hype.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jul 2017, 17:47

Ali navijanje u drugom poluvremenu je bilo top. Istok,jug i sjever u jedan glas.[emoji144] [emoji144] [emoji144]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 jul 2017, 17:48

To da, otprilike od 50. do 65. minute :tokralju:
Don't believe the hype.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 14 jul 2017, 18:03

Borreli je napisao/la:Nema to veze nikakve. Zec ce moci bar nesto na spicu uraditi a tebi treba gol. Krilo moze igrati Stanic najmanji problem.
Nemoj Bog ti Stanica vise na krilo. Sinoc je dva put imao idealnu priliku da iz 16 vrati povratu ili ubaci pred go i oba puta je pocetnicki nesto dize ko da igramo sa nekim kantonalcem a ne preiskusnom ekipom ko sto je Aik. Ramovica u spic, jedini koji moze uraditi dosta toga pa i postici go koji nam treba.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 jul 2017, 18:06

Sada upalio snimak i trudim se desifrovati sta je Zeba pokusao uraditi nakon pocetnog udarca :lol:

9:05

Don't believe the hype.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 14 jul 2017, 18:11

Nakon ove tri utakmice mislim sa je svima jasno da ova ekipa nece imati snage da se bori za titulu. Roster je prekratak i jos kad znamo da permanentni ne vjeruje mladim igracima dodjemo do nekih 12-13 igraca na koje trener racuna. Mislim da je neophodan dolazak jednog veznog igraca jednog krila i napadaca. Titula iduce sezone je OBAVEZA. Mjenja se format kvaligikacija LS i LE tako da prvak iako ispade u prvom pretkolu LS nastavlja takmicenje u LE. Velike su pare u pitanju i mislim da bi uprava trebala uciniti dodatne napore da se dovedu 3-4 igraca koja ce napraviti razliku. Sve sto bi se sada ulozilo u igracki kadar bi se titilom vratilo visestruko. Ako zrinjski uzme Miroslava i Ordagica ne vidim nacin na koji ce im neko moci parirati ove sezone. Nasa uprava to ne smije dozvoliti.

Volim te Zeljo
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 14 jul 2017, 18:23

maldini3 je napisao/la:Nakon ove tri utakmice mislim sa je svima jasno da ova ekipa nece imati snage da se bori za titulu. Roster je prekratak i jos kad znamo da permanentni ne vjeruje mladim igracima dodjemo do nekih 12-13 igraca na koje trener racuna. Mislim da je neophodan dolazak jednog veznog igraca jednog krila i napadaca. Titula iduce sezone je OBAVEZA. Mjenja se format kvaligikacija LS i LE tako da prvak iako ispade u prvom pretkolu LS nastavlja takmicenje u LE. Velike su pare u pitanju i mislim da bi uprava trebala uciniti dodatne napore da se dovedu 3-4 igraca koja ce napraviti razliku. Sve sto bi se sada ulozilo u igracki kadar bi se titilom vratilo visestruko. Ako zrinjski uzme Miroslava i Ordagica ne vidim nacin na koji ce im neko moci parirati ove sezone. Nasa uprava to ne smije dozvoliti.

Volim te Zeljo
Ma ne moze ova ekipa osvojiti titulu nema sanse. Siroki u Skotskoj odigra X, a mi ne mozemo pobjediti kuci bar jedan razlike Svede koji nisu neka pljacka. Na stranu evropu mozda mi previse ocekujemo ili se precjenjujemo to mozda nije ni bitno al je jako bitno nasa igra. Stoperi krecu akcije lopta 60% ide na desnu stranu gdje su uvijek tri igraca na pet metara. Imamo trenera koji ucestvuje u igri s rijecima dodaj, pokrij, izbij. Izmjene klasicne pozicija za poziciju gdje se nista specijalno ne postigne vec se samo upadne u sivilo. Izmjene su da se napravi neka promjena a to kod nas nema.
Evropa je trenutno za nas nedostizna zaradili smo pare to nam je jako bitno al se dobro moramo zapitati kakva je nasa buducnost s ovom igrom, igracima? :crazy:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2017, 18:26

Raspadamo se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 14 jul 2017, 18:33

Trenera nisam ni spominjao u postu jer svi na forumu znaju moje misljenje o njemu. Akcenat sam stavio na upravu jer je na njima da ojacaju igracki kadar. Jednostavno se mora naci nacin da se dovedu igraci koji ce odmah upasti u prvu postavu i donijeti kvalitet vise u igri.
Forza Milan
Pivopije

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 jul 2017, 18:36

Ma, dilema nema... Odbrana sasvim OK, prakticno jedan greska sinoc kod onog kornera AIK-a gdje je svakako bio nesudjeni faul nad Vedranom. Vezni red radio koliko je mogao protiv 6-7 igraca AIK-a, i za moj ukus su uradili solidan posao. Bilo je tu mnogo borbenosti, a poslano je i 5-6 kvalitetnih lopti naprijed koje su trebale stvoriti vise problema.... Razlog zasto nisu je potpuni nedostatak bilo kakvih kvalitetnih napadackih opcija. Ne zelim da kritikujem ni Nikolica ni Beganovica, jer im nemam zasto ni kritikovati, trcali su se trudili, pomagali vezi, ali to nisu igraci koji nam mogu pomoci u ovom trenutku. Zeljo je uvijek u rosteru imao igraca koji je u nogama imao 20+ golova po sezoni, i 'nabavka' takvog igraca treba da bude prioritet prioriteta u ovom trenutku. Cak bi trebalo razmisliti o placanju, jer je to investicija bez koje se ne moze u ovom trenutku. Prije pocetka sezone dovesti nekoga naprijed, a ostali tipa Ordagic, Subic... ako dodju, dobrodosli.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 jul 2017, 18:37

Makanaky je napisao/la:
Negdje oko penala je stajao njihov jedan igrač, sa neuspiješnim dodavanjem bi rekli što nije šutao po golu? Ja se samo nadam da će kod njih gore biti manje ovih ubačaja i dodavanja napamet. Ne znam da se izrodila niti jedna da kažem polušansa. Ili barem da razumiju jedan drugog malo bolje... juče je Zeba ubacio u prazno u 16 gdje je očekivao da će naletit Siniša, a ovaj ostao u mjestu.
Čista mat pozicija, nemoj ga braniti na silu. Čak iza Zebe još jedan naš pristiže, pukla odbrana ko kokica. Imaš iz dva ugla lijep uvid kako stoje igrači.

Sebičnost i manjak fudbalske inteligencije.

[/quote]
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 14 jul 2017, 18:38

maldini3 je napisao/la:Trenera nisam ni spominjao u postu jer svi na forumu znaju moje misljenje o njemu. Akcenat sam stavio na upravu jer je na njima da ojacaju igracki kadar. Jednostavno se mora naci nacin da se dovedu igraci koji ce odmah upasti u prvu postavu i donijeti kvalitet vise u igri.
Jedino rjesenje je da uprava otvori kasu, drugog nema ako zelimo kalibar igraca o kojima pises.
- Zeljeznicar -

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 jul 2017, 18:38

Gledam onaj "penal" i moram priznati da bi ono malo ko svirao iskreno. Mislim mogao je ali i nije morao.
70 ne - 30 da neko moje mišljenje.

Zec je morao dodati onu loptu nakon greske Aik-a.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 14 jul 2017, 18:45

Virtu4l je napisao/la:Raspadamo se.
AIK los,krupa jaca

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 14 jul 2017, 18:49

Zenzo je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Trenera nisam ni spominjao u postu jer svi na forumu znaju moje misljenje o njemu. Akcenat sam stavio na upravu jer je na njima da ojacaju igracki kadar. Jednostavno se mora naci nacin da se dovedu igraci koji ce odmah upasti u prvu postavu i donijeti kvalitet vise u igri.
Jedino rjesenje je da uprava otvori kasu, drugog nema ako zelimo kalibar igraca o kojima pises.
Ako gledamo nagrade UEFE ove sezone zrinjski je dobio 580 000€ za ovo prvo kolo. Racunat cemo da je ispao i da je to zarada. Plasman u trece pretkolo LE je 240 000€ i nek se odmah ispadne. To je ukupno 820 000€. To je minimum koji ce prvak zaraditi iduce sezone. A svi znamo da su nagrade svake godine povecavaju. Mislim da vrijedi otvoriti kasu za 2-3 igraca koja bi ti pomogla da dodjes to ove nagrade.
Forza Milan
Pivopije

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jul 2017, 18:53

Svaka čast za ovo. [emoji122] slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 14 jul 2017, 18:59

Ko misli da se titula može uzeti ovakvim radom uprave, u zabludi je. Dakle ako hoćeš pošteno i transparentno funkcionisati, ostali to sigurno neće, za te pare koje titula donosi poduzeće sve prevare, kupovine, i mutne radnje da uzmu titulu. Na žalost jedini način borbe protiv ovoga je igračka dominacija, koju takođe (bar za sada ) nemamo. Iako ne djeluje optimistično, ja sam ipak za opciju transparentnosti, jer to je put kojim će svi morati krenuti, a onda smo mi u velikoj prednosti. Kada će se to desiti, niko ne zna, ali nadam se da će brzo. Mi nadam se imamo svoj put, i da se samo malo dodatno između sebe složimo niko nam ni do koljena ne bi bio.
Na kratko bi se osvrnuo i na utakmicu sa AIK-om i kvalitet švedske ekipe. Oni su doveli Argentinca u napad, koji nije igrao sinoć, neće ni u revanšu i platili su ga 2 mio eura. Takođe sinoć su im na klupi sjedila i dvojica igrača iz prvih 11. Pa ko hoće skontaće...

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 14 jul 2017, 19:01

Aik je Real blago receno bas opasna ekipa. Ubice ih Braga nece znati gdje su.Mi da smo otisli u Skotsku protiv Aberdena ubili bi nas 4 razlike. Znaci moze se kad se pametno ulaze u igracki kadar. Siroki koji je radio "mutne" radnje igra bara bara s Skotima, koje pametan shvatit ce. A mi koji smo "transparetni" ne mozemo napraviti akciju protiv strasnih Svedana.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, MrkiMedo i 36 gostiju.