FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Al' ih je "sindikalac" hapsio sinoc dole u zadnjoj liniji, svaka mu cast..
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Umjesto da smo osvojili titulu pa se Jos pojacali,Dakle ostali Lendric i Stevanovic i doveli 3 igraca koja ovdje spominjemo Ord,Vuk i Subi mi BI sad realno bili u 4 kolu live sampiona.Ulozio BI za ova 3 igraca bubam 200.000 i poveco platu ovoj dvojici vec nakon ,2 Kola bio BI na juli ili na nekom dobitku,e sad skontajte gdje su Jos 3 kolko a i 4 BI bilo,puno stadion TV pare OD uefe Dakle oko 2 miloncica SA dodatnim igracima koje BI nakon toga prodo za 1-2 miliona,mislim zajedno u paketu.Sta onda mi hocemo,ligu prvaka evrope prodas 2 najbolja igraca dovedes zamjenu Zeca spica ni nemas.Dakle OD fantaziranja nema nista,ova ekipa nemoze proc Aik a ni titulu osvojit,po trenutnom kvalitetu smo 3-4 mjesto u BiH ligu.
Braga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bragaaaaaaaaa
Nije bas neki protivnik. Jbga, nadao sam se jacem imenu. Ispadas ionako ali opet Braga I nije neki atraktivan protivnik.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Daleko smo mi od treceg pretkola.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Odlično zapažanjeLjoZee je napisao/la:Daleko smo mi od treceg pretkola.
Ako prođemo biće bar fino igrati na ovom stadionu.

Ozbiljno?LjoZee je napisao/la:Daleko smo mi od treceg pretkola.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije moglo gore... Uopste nisu atraktivni (Freiburg je atraktivniji za nase uslove), a sanse za prolaz su ti otprilike 1,3%
Težak protivnik, moglo je i bolje al' nema veze. Najbitnije je da pokušamo proći AIK, a za dalje ćemo nakon toga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma samo da je proci aik pa nam ovi mogu i deset golova utrpat, ja necu zamjerit igracima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ne treba pocinjati pricu oko Brage kad imamo ogroman problem pred revans sa AIK-om, sinoc kreiranje napada nikakvo jedva da smo sansu stvorili da ugrozimo gol.
Tamo nas ceka paklena atmosfera, oni ce igrati otovorenije noseni navijacima a mi moramo da cuvamo nas gol duplo jace nego sinoc i jos da napadnemo. Sinoc nam je odbrana bila odlicna, da je Slavko naredio da se krene jace u napad primili bi dva gola minimalno, opet kazem jako tesko kreiramo napad i sanse, sta ocekivati tamo.
Zivi bili nemojte o Bragi, taman da je Milan umjesto njih to je sada ne bitno.
Tamo nas ceka paklena atmosfera, oni ce igrati otovorenije noseni navijacima a mi moramo da cuvamo nas gol duplo jace nego sinoc i jos da napadnemo. Sinoc nam je odbrana bila odlicna, da je Slavko naredio da se krene jace u napad primili bi dva gola minimalno, opet kazem jako tesko kreiramo napad i sanse, sta ocekivati tamo.
Zivi bili nemojte o Bragi, taman da je Milan umjesto njih to je sada ne bitno.
- Zeljeznicar -
Djaba kad to neko ne konta, prosle godine su nas zajebali sa dovodjenjem i odvodjenjem igraca, Petrovic je polomio kljucne igrace i to je to.Virtu4l je napisao/la:Sad zamislite kako bi sinoc izgledali da smo imali Ordagica, Stevanovica i Lendrica... to ljudima u klubu mora biti smjernica sta nam treba i koliko malo nam treba za dobar rezultat u Evropi.
Ove su nas osudili na Stevu Nikolica ... sve ti jasno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Igramo li prvu na Grbavici protiv Brage? Švede prolazimooooooo

Neko ne konta da klub nema da dadne Stevanovicu 200.000 godisnje, jos da Lendric ostane, dovodemo Ordagica i koga sve ne.bhsport je napisao/la:Djaba kad to neko ne konta, prosle godine su nas zajebali sa dovodjenjem i odvodjenjem igraca, Petrovic je polomio kljucne igrace i to je to.Virtu4l je napisao/la:Sad zamislite kako bi sinoc izgledali da smo imali Ordagica, Stevanovica i Lendrica... to ljudima u klubu mora biti smjernica sta nam treba i koliko malo nam treba za dobar rezultat u Evropi.
Ljepo je to pricati "treba ovo - treba ono" ali sve "to" kosta a klub nema novca za to, kao da svako od nas ne bi volio da mozemo dati Miroslavu takve novce, zadrzati Lendrica, platiti obestecenja za Ordagica i Vukotica... itd.
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem kako Zec nije "primjetio" Zebu na vrhu šesnaest kod ove šanse nakon njihove greške!
Pa mat pozicija, klocu! Jao jao....
Pa mat pozicija, klocu! Jao jao....
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne bih rekao da su nas osudili na Stevu. Vjerujem da ce doci neki napadac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo se nadam da im je jasno da mi sa ovom ekipom ne možemo konkurisati za titulu. Ovoga puta će glavni rival biti Široki koji bar za sada igra strašan fudbal. Ne mora to ništa značiti u prvenstvu, ali ako ćemo zavisiti od Zebe onda smo ga nayebali. Lendrić je prošle sezone izmislio bar pola golova na svoju akrobaciju, teško da ih neko od ova tri napadača može nadomjestiti.bhsport je napisao/la:Djaba kad to neko ne konta, prosle godine su nas zajebali sa dovodjenjem i odvodjenjem igraca, Petrovic je polomio kljucne igrace i to je to.Virtu4l je napisao/la:Sad zamislite kako bi sinoc izgledali da smo imali Ordagica, Stevanovica i Lendrica... to ljudima u klubu mora biti smjernica sta nam treba i koliko malo nam treba za dobar rezultat u Evropi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Igra je do trenera, dobro si rekao, Lendric ce faliti a Mico nimalo, Lendru ne mozes zamijeniti a Micu si vec zamijenio.Virtu4l je napisao/la:Samo se nadam da im je jasno da mi sa ovom ekipom ne možemo konkurisati za titulu. Ovoga puta će glavni rival biti Široki koji bar za sada igra strašan fudbal. Ne mora to ništa značiti u prvenstvu, ali ako ćemo zavisiti od Zebe onda smo ga nayebali. Lendrić je prošle sezone izmislio bar pola golova na svoju akrobaciju, teško da ih neko od ova tri napadača može nadomjestiti.bhsport je napisao/la:Djaba kad to neko ne konta, prosle godine su nas zajebali sa dovodjenjem i odvodjenjem igraca, Petrovic je polomio kljucne igrace i to je to.Virtu4l je napisao/la:Sad zamislite kako bi sinoc izgledali da smo imali Ordagica, Stevanovica i Lendrica... to ljudima u klubu mora biti smjernica sta nam treba i koliko malo nam treba za dobar rezultat u Evropi.
Spica pod hitno i nadam se Ordagi ili nekom slicnom, uz Ramovica bi to vec bila trojka, Zeba, Ramovic Ordaga i rotiras ih sa Jovanom ili Ugljesom i eto napadacke ekipe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 41 gost.