FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 14 jul 2017, 01:55

Sminka prava [emoji144] slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 jul 2017, 02:09

Atmosfera i zalaganje igraca na nivou. Previse nekih sitnih gresaka koje svedi srecom nisu znali da iskoriste.

Najbolji na terenu Bogicevic, a i Zec dok je bio na terenu se cinio najkonkretniji
najgori Stanic i Blagojevic, Nikolica necu spominjati jer mu je ovo prvi start u ko zna koliko vremena
Da je tu bio Lendric, sigurno bi pospremio jedan od onih ubacaja u mrezu

Moje zelje za ovaj prelazni rok su Subic, Ordagic i Adilovic
kada bi dosla bar dvojica bilo bi odlicno.
Don't believe the hype.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2017, 02:13

samoposmatram je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Sto se tice na terenu skidam kapu jednom igracu Srdjanu Stanicu. Svaka cast momak!
:lol:
Cestitam, dostigao si jedan stepen nize od papucara... Ako nastavis ovako siguran si za dno dna.
Ne znam zaista ko pri zdravom razumu može pohvaliti partiju Stanića protiv AIK-a. Kada bi pravili listu poteza koje igrač ne smije uraditi u jednoj utakmici, mislim bi Stanić večeras čekirao svaku od tih stavki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 14 jul 2017, 02:45

Mi igre nemamo, al bukvalno, kada treba da krenemo u napad. **** AIK-a, biće šta bude, al treba da bude jasno da ćemo se mi patiti protiv svih, od GOŠK-a pa nadalje pri čemu smo ostali bez dva najbolja igrača iz prošle sezone. To je zabrinjavajuće, al baš.

Dalje, strašni AIK, kad napada ima tri varijante i to je to od njih. Visoka lopta prema napadaču koji je spušta glavom, polu-visoko lopta između štopera gdje se neko brži ubacuje iz drugog plana i napadi preko krila. Nema četvrtog, bukvalno. Klasični nemači pojma i nabijači lopte.. Doduše, mi smo još veći nemači pojma, jer nemamo ni snage da trčimo cijelu utakmicu.

Slavko Petrović se ubio za ovakvih utakmica, taktika postavljena solidno, problem je što ćemo mi biti isto ili slično postavljeni i protiv GOŠK-a. Napredak u igri u odnosu na prošlu sezonu nije nula koju sam kontao napisati nego je minus nekoliko što će reći da smo lošiji u odnosu na prošlu sezonu ( što se tiče napada ). Stevo ne može meda sa kašike, Zec je seljački, pravolinijski, igrač dok je Zakarić najsporije krilo na svijetu pa se postavlja pitanje šta on uopšte radi na krilu, bolje bi bilo da igra špica umjesto umrlog Nikolića koji nije primio tri lopte kao treba. Projić je mediokritet kojeg, opet po n-ti put ( **** vam pleme i skauting, debili nesposobno-nekompetentni ), bezveze dovedosmo levata i popunismo kvotu stranaca, jer takvih igrača ima i u našoj ligi ( bekovi Krupe i Mladosti ). Blagojević je nastavio u svom stilu od prošle sezone, katastrofalan.

Belaj u najavi, što se tiče lige što je i očekivano ako uzmemo sve u obzir, od stručnog trenera aka kartoteka, truHla jabuka i fizičkasprema preko onog debila Ćenana i ahbaba mu Nikolića do tvrdoglavosti uprave da levatima daju da odlučuju o sportskom segmentu.

Toliko se dobro radilo da mi, nakon Vece, buvalno nemamo igrača kojeg možemo prodati :tokralju: Gledajući našu školu i šta smo sve postizali tokom godina baš moraš biti mazlum da tako nešto uradiš i postigneš. Potpisali smo sedam juniora, ja i ? Gdje su ? Zrinjskom je nekakav junior bio najbolji protiv Maribora, Uskog nose Menalo i Čabraja, dok kod nas igraju mrtvi Nikolići i Blagojevići pri čemu se bacaju spinovi po forumima gdje se govori kako nikad neće biti igrača od xy igrača. Bljak.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 jul 2017, 03:27

Može se ovo proći. Ok rezultat.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 14 jul 2017, 06:01

Pozemlji je haman sve prolazilo, ubacivanja bezkorisna ljudi su čini mi se po 2 metra visoki.
Neznam kako nismo probali neke povratne lopte po zemlji na 16 I više da se šuta, možda bi nešto završilo u golu.
Maximalno zalaganje borbenost požrtvovanost I odma se vidi napredak.
Šteta što kondiciono nismo bar jos 10% spremniji
Vidio se umor kod dosta igraca
Ja sam zadovoljan i mislim s ovakvom borbenošcu i jednom pametnom igrom bez srljanja da možemo proći, ako nista drugo onda na penale
Poz za sve Manijake atmosfera odlična pogotovo drugo pol. grmilo je.
"Volim te Zeljo"

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 14 jul 2017, 07:43

Ne znam raja za vas, al ja sam pravo zadovoljan, 1-1 nas vodi dalje, a mislim da to nije ne izvodljivo
Volim te Zeljo!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 jul 2017, 08:55

Po mom nekom gledu Srdjan Stanic je Zeljeznicaru, ono sto je bio Hasan Salihamidzic Bajernu.
Prije nego sto neko uzme ovo diskutovati, mogu odma reci da se moje misljenje nece promjeniti, a neinteresuje me oni koji se neslazu samnom.

Sinoc je po mome zasluzio naklon.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 jul 2017, 08:57

zlatandr je napisao/la:Ne znam raja za vas, al ja sam pravo zadovoljan, 1-1 nas vodi dalje, a mislim da to nije ne izvodljivo
Rezultat je idealan, ali mene brine kukavicluk Petrovica. Mora se preuzeti vise rizika, cuvati svoj gol, ali pokusati i u napadu nesto. Mi nismo 3 minute pokusali nesto prema naprijed. Imas atmosferu, podrsku nevjerovatnu i protivnika koji te ne poznaje dovoljno. Probaj nesto uraditi.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 jul 2017, 08:58

zlatandr je napisao/la:Ne znam raja za vas, al ja sam pravo zadovoljan, 1-1 nas vodi dalje, a mislim da to nije ne izvodljivo
Vremena je malo, ali uigravati kontru do samog pocetka utakmice je jedina nada.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jul 2017, 09:22

Kako su navijaci sinoc prekucali :tokralju:
utisak jutrosnji jos jaci :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 14 jul 2017, 09:28

maldini3 je napisao/la:Dok je ograniceni krmak na klupi mi necemo imati nafake !!!!!
...nije lijepo vrijedjati druge ljude, pogotovu nekoga ko mozda ima vecu kilazu zbog zdravstvenih problema, eventualno zbog genetike...svi mi imamo mane i nedostatke ;)

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 jul 2017, 09:44

Koliko god to smijesno zvucalo :mrgreen: ali mogao bi faktor vazan biti Slavko. Juce je odlicno postavio ekipu, nema srljanja grlom u jagode, a opet smo mahom mi nesto pokusavali.

1:1, Asim Zec u 91oj, jos uvijek stojim ka tome :bow: :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 jul 2017, 09:48

Ja sam zadovoljan bodom protiv Aika , vidi se da su kvalitetniji od nas.. medjutim mene brine nasa igra, naprijed smo bezopasni, Nikolic je s pravom igrac za klupe, previse statican, slabo se krece, igrac manje na terenu,godine su ga ipak sustigle.. za razliku opet od Zebe koji je sinoc bio odlican! Trebaju nam pojacanja, bar 2-3, ali top pojacanja koja odmah mogu igrati u prvih 11. Dovedite tog Ordagica, isplati se definitivno uloziti u njega, pa cemo ga za god-dvije prodati za 10 puta vise para. treba nam napadac pod hitno, to je prioritet svih prioriteta, i uz Ordagica dovesti Vukotica i Subica, koji moze igrati uspjenso i na krilu.
Projic ce vjerujem za ovu ekipu biti pojacanje, sinoc niej imao dovoljno vremena, malo i trema... uglavnom vremenom cim se uigra sa ekipom od njega ockeujem da potvrdi svoj kvalitet.
Tako nam malo treba da nesto napravimo u Evropi, ali za nesto vise ipak treba u ekipi imati nekoliko boljih igraca..

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jul 2017, 09:52

Zeba sinoc jako dobar, vracao se do zadnje linije po loptu, lijevo desno, medjutim prvi put da vidim da se jovan krije od lopte, pruzio je neku ala markovic partiju sinoc ziherasku
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 14 jul 2017, 10:09

Damek je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Dok je ograniceni krmak na klupi mi necemo imati nafake !!!!!
...nije lijepo vrijedjati druge ljude, pogotovu nekoga ko mozda ima vecu kilazu zbog zdravstvenih problema, eventualno zbog genetike...svi mi imamo mane i nedostatke ;)
Upravu si 100% evo da se ispravim
Dok je Slavko Petrovic na klupi mi necemo imati nafake
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 jul 2017, 10:12

samoposmatram je napisao/la:Po mom nekom gledu Srdjan Stanic je Zeljeznicaru, ono sto je bio Hasan Salihamidzic Bajernu.
Prije nego sto neko uzme ovo diskutovati, mogu odma reci da se moje misljenje nece promjeniti, a neinteresuje me oni koji se neslazu samnom.

Znas koliko ljude koje se ne slazu sa tobom interesuje tvoje misljenje.
Stanica i Salihamidzica ne mozes staviti u istu recenicu nikako ali bas nikako.
Ne znam sta koji klinac pises po forumu sa takvim stavom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 jul 2017, 10:15

bhsport je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Po mom nekom gledu Srdjan Stanic je Zeljeznicaru, ono sto je bio Hasan Salihamidzic Bajernu.

Tri recenice napisati i u sve tri zbunjen biti. Previse je.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 jul 2017, 10:20

samoposmatram je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Tri recenice napisati i u sve tri zbunjen biti. Previse je.
Da tri recenice su previse za nekog ko ima takav mentalni sklop svakako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 jul 2017, 10:21

bhsport je napisao/la: Da tri recenice su previse za nekog ko ima takav mentalni sklop svakako.
Zasto onda cetvrta?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, HZSydney, Lekqqq1921, Levin, relativizam i 51 gost.