NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

muhamedhulk
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la muhamedhulk » 31 avg 2017, 14:12

Hvala na odgovoru :D Taj IR ce biti nebitan onda.
Posto sam novi, ne znam dje cu biti sa pickom i zato sam pitao. Javice se neko valjda da postavi raspored...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 31 avg 2017, 15:33

daleko od toga, i najmanja sitnica u fantaziju može biti odlučujuća :mrgreen:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 01 sep 2017, 01:03

Znaci ostaje 3ci... ok. Buraz mozda nece moci, ali sta se moze.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 sep 2017, 05:25

Znaci boze. lamar Houston ponovo koljeno , Victor Cruz koljeno odlicno nije ni počela sezona već se raspadamo **** ti sunce pa kao da od stakla smo.. pa kako ovako u pm.. taman se ponašaš biće bolje i o da opet te povrede zadese Nedaju ti ni da pokušaš nešto uraditi.. prošle godine smo preko 20 igrača izgubili na IR listi su bili još 7-8 igrača je propustili barem 4-5 utakmica ako ne i vise .. pa dokle vise
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 sep 2017, 08:18

ja sam utefterio nedjelju u 10 naveče
sutra moram u neku pizdu materinu, martin brod/kulen vakuf, neko vjenčanje, prespavaću tamo, ako ćete mijenjati termin onda to napišite na vrijeme.

:wave:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 01 sep 2017, 11:14

U ligu da se jave što prije : Goran (Vareš Blizzard), Bill (Winters Eagle), Antonio (Blackhawks) da potvrde učešće

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 sep 2017, 12:56

@aleme, daj stavi draft raspored, da znamo je li se drafta na osnovu stanja nakon regularne sezone ili na osnovu playoffa, ili je neki miks (npr prvak zadnji a ostali kao u regularnoj)
hoću da napravim 1-2 mocka koji nemaju smisla ako ne znam koji draftam

evo ti tabele od 2016 ako ih nemaš:
slika

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 01 sep 2017, 13:22

Thranduil je napisao/la:U ligu da se jave što prije : Goran (Vareš Blizzard), Bill (Winters Eagle), Antonio (Blackhawks) da potvrde učešće
Kako će u nas ići draft?Random ili od zadnjeg?

PS: Sretan praznik svima koji slave. :thumbup:
Zadnja izmjena: GoRaN, dana/u 01 sep 2017, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 01 sep 2017, 13:42

Dobro je živa je i druga liga, baš sam htio pitati hoće li biti šta od ove sezone.

Sudjelujem i ove jasno.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 01 sep 2017, 19:17

GoRaN je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:U ligu da se jave što prije : Goran (Vareš Blizzard), Bill (Winters Eagle), Antonio (Blackhawks) da potvrde učešće

Tamo na temi ćemo se dogovoriti. Fale nam još dva igrača da potvrde učešće Antonio (Blackhawks) i Fdfd (Always), čekat ćemo do sutra ujutro da se jave

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 01 sep 2017, 20:17

Draft je u Nedjelju 3.9.2017 od 22:00. Kako je alem rekao bira se po starom sistemu, odnosno raspored biranja po stanju iz prosle godine. Raspred je:
1. Belicheat
2. Boston United
3. NYG
4. MigJuve
5. Blah blah’s Team
6. Cheatriots
7. Meningrules
8. Texans
9. JJ S.W.A.T.T team
10. Zeljo NFL
11. Win or lose we Booze
12. Bears and angry

Usput, ako neko ima primjedbe ili zelje na vrijeme drafta nek se izjasni pa da se dogovaramo.Sretno svima :)
Max Allegri

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 01 sep 2017, 22:36

Thranduil je napisao/la:
GoRaN je napisao/la:

Tamo na temi ćemo se dogovoriti. Fale nam još dva igrača da potvrde učešće Antonio (Blackhawks) i Fdfd (Always), čekat ćemo do sutra ujutro da se jave
Potvrdio sam i tamo, a prije 4-5 dana sam i na temi ovdje pisao da igram... sa Blackhawksima jel.. valjda cu ove godine biti bolji :D

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 01 sep 2017, 22:44

SaltCityAttack je napisao/la:Znaci boze. lamar Houston ponovo koljeno , Victor Cruz koljeno odlicno nije ni počela sezona već se raspadamo **** ti sunce pa kao da od stakla smo.. pa kako ovako u pm.. taman se ponašaš biće bolje i o da opet te povrede zadese Nedaju ti ni da pokušaš nešto uraditi.. prošle godine smo preko 20 igrača izgubili na IR listi su bili još 7-8 igrača je propustili barem 4-5 utakmica ako ne i vise .. pa dokle vise
Houston je trebao biti otpusten, kao i Cruz sto ce biti...
Floyd, Young, McPhee, Acho i mladi Irving ce biti rusheri
Wright, White, Wheaton, Thompson, Bellamy, te Davis ili Gentry ce biti na popisu receivera...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 sep 2017, 00:27

tillman je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Znaci boze. lamar Houston ponovo koljeno , Victor Cruz koljeno odlicno nije ni počela sezona već se raspadamo **** ti sunce pa kao da od stakla smo.. pa kako ovako u pm.. taman se ponašaš biće bolje i o da opet te povrede zadese Nedaju ti ni da pokušaš nešto uraditi.. prošle godine smo preko 20 igrača izgubili na IR listi su bili još 7-8 igrača je propustili barem 4-5 utakmica ako ne i vise .. pa dokle vise
Houston je trebao biti otpusten, kao i Cruz sto ce biti...
Floyd, Young, McPhee, Acho i mladi Irving ce biti rusheri
Wright, White, Wheaton, Thompson, Bellamy, te Davis ili Gentry ce biti na popisu receivera...
Na papiru je ok ali od ovih rashera to imaš samo jednog ili dvojicu spremnih i svi su ostali kao od stakla ..čak i Floyd malo malo ima nekih problema .. po meni Cruz je bolji od Belamya ali Et vidjet ćemo jer treba imati u obzir da je i Wheaton površine na poziciji WR
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 sep 2017, 02:55

Ne valja ovo dodatni igrac na klupi, Alem i elmedin to stimaju ne pitaju nikog, promijenite to prije drafta jer ne valja, liga treba ostat ista i to je to. Ovo bi totalno poremetilo FA znaci minus jos 12 igraca u FA i to tako nece valjat zato vratite na staro.

Ja igram preko FA, cesto ganjam tudje cutove, a neki ne znaju napravit 3 movea po sezoni pa ovako sebi stimaju. I plus mijenjam odbranu i QB-a svake hefte i sad neko moze bukvalno uzimat da oslabi iduceg protivnika, jer mu to dozvoljava klupa, ne mora izbacivat igrace koji su mu potrebni, nego samo gomilat, tako da ovo mijenjanje da se niko ne pita nece ici.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 sep 2017, 03:25

Edin TM87 je napisao/la:Ne valja ovo dodatni igrac na klupi, Alem i elmedin to stimaju ne pitaju nikog, promijenite to prije drafta jer ne valja, liga treba ostat ista i to je to. Ovo bi totalno poremetilo FA znaci minus jos 12 igraca u FA i to tako nece valjat zato vratite na staro.

Ja igram preko FA, cesto ganjam tudje cutove, a neki ne znaju napravit 3 movea po sezoni pa ovako sebi stimaju. I plus mijenjam odbranu i QB-a svake hefte i sad neko moze bukvalno uzimat da oslabi iduceg protivnika, jer mu to dozvoljava klupa, ne mora izbacivat igrace koji su mu potrebni, nego samo gomilat, tako da ovo mijenjanje da se niko ne pita nece ici.
Ne placi rijesio sam.

E uradio sam par promjena sto se tice scoringa (mogu vratit ako se ne slazete), 4th down stop odbrani 1 poen vise, 40+yardi rushing TD poen vise, 40+yardi passing td poen vise, promasen FG od 0-19 yardi -1. Ako ne vratit cemo kao sto je bilo.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 sep 2017, 12:21

Ne vidim razlog za te promjene. Sto se mene tice vrati scoring kakav je bio.
Postovanje treba zaraditi.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 sep 2017, 12:26

Ja bi izbacio te sto se tice td ruunom i pasom jer je svakako mnogo bodova u tome. Ovo sto se tice odbrane je dobro.
Max Allegri

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 sep 2017, 12:35

Ne bih ni ja stavio to preko 40 yardi, dosta TD pasom svakako ide preko 40, onda RB gubi vrijednost jer mu je teze napravit to po zemlji, nea potrebe za tim promjenama, odbrana je ok za 4th down. I treba napravit raspored kao prije, 6 divizionih tekmi, na trenutnom nije tako.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 sep 2017, 12:39

Sto se tice tih par promjena bodovanja po meni je ok, to je vec dekorativne prirode nece nista puno promijeniti.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.