Ja i dalje ne vjerujem. Čekam kad ću se probuditivolimliverpool je napisao/la:Ti reče da Carrol neće preći nigdje iz Newcastlea,odnosno da su male šanse.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja i dalje ne vjerujem. Čekam kad ću se probuditivolimliverpool je napisao/la:Ti reče da Carrol neće preći nigdje iz Newcastlea,odnosno da su male šanse.
Jesu im dobre ove pjesme al' kad skontas da je Lennon iz Liverpoola nije to ni cudnoLily je napisao/la:We always knew he was a red, Carroll, Carroll.
He's got greasy hair upon his head, Carroll, Carroll.
He bangs his bird, he burns his house.
We don't care, he's fucking scouse.
Andy Carroll Liverpool's number 9!
Oproštajna :
His armband lied, he was no red, Torres, Torres.
He's just a rent boy like the rest, Torres, Torres.
In our backs he plunged his knife,
I hope John Terry shags his wife,
Fernando Torres what a fucking prick
Ja nisam.Rizah je napisao/la:Kada se samo sjetim koliko sam Torresa napadao od početka sezone, a vi ste me htjeli objesiti
Tacno, nije malo preko 100 000 funti sedmicno, i onda prosipa neku pricu o lojalnosti ovo onoreds_forever je napisao/la:Torresu hvala za sve, ali mene je uzasno razocarao...Zao mi je sto je na kraju ovako ispalo, ali eto, doveli smo pojacanje, on vise nije dio kluba i sto se mene tice, moze pasti u zaborav. Nemojte mi prica "dao je on svasta klubu", jer je klub njemu isto tako svasta dao, narocito u zadnje dvije sezone. Zelim mu sve najbolje, ali nikad necu moci shvatiti njegovu zelju da zaigra za klub iz EPLa a da nije Liverpool...ali valjda je to taj famozni profesionalizam
Nisam se ovome nadala al eto bitno je da smo dobili velike pare,a njemu zelim sve najbolje,i neka daje golove svima sem Liverpoolu jer kad bi nam ga dao na Anfieldu i poceo se radovati,ma tad bih ga zamrzila...ILoveLFC je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Da li ce imati srca opucati Reini na gol, da li ce se radovati ako ne daj Boze pogodi mrezu ?!
Nista me vise ne moze iznenaditi.
Bolje 50 miliona potrositi na svjetsku klasu, nego 40 na nekog Carrolla koji jos mora pure jesti, da bi bio makar do koljena El Ninu.Ponos Torina je napisao/la:Chelsea je glup klub nasjeo je na nasu cijenu i kupio Torresa zato sto su ocajni i misli da ce tim potezom da krenu starim stazama....Ali su se zajebali Torres nije vise onaj stari,mi smo odradili odlican posao 50 mill vise nego odlicno....
Torresu budi pozdravljen i nemoj posle da se kajes
Upravo !Madafaka je napisao/la:Bolje 50 miliona potrositi na svjetsku klasu, nego 40 na nekog Carrolla koji jos mora pure jesti, da bi bio makar do koljena El Ninu.Ponos Torina je napisao/la:Chelsea je glup klub nasjeo je na nasu cijenu i kupio Torresa zato sto su ocajni i misli da ce tim potezom da krenu starim stazama....Ali su se zajebali Torres nije vise onaj stari,mi smo odradili odlican posao 50 mill vise nego odlicno....
Torresu budi pozdravljen i nemoj posle da se kajes
Fernando ce opet biti onaj stari, jer ipak dolazi u klub koji ima vrhunske igrace, a ne neke poulsene, leive, skrtele, kuytove, ngogove...
ne moze ga on vise nikom zabitdzeny LFC je napisao/la:Nisam se ovome nadala al eto bitno je da smo dobili velike pare,a njemu zelim sve najbolje,i neka daje golove svima sem Liverpoolu jer kad bi nam ga dao na Anfieldu i poceo se radovati,ma tad bih ga zamrzila...ILoveLFC je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Da li ce imati srca opucati Reini na gol, da li ce se radovati ako ne daj Boze pogodi mrezu ?!
Nista me vise ne moze iznenaditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.