Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Monolog » 31 jan 2011, 21:36

volimliverpool je napisao/la:Ti reče da Carrol neće preći nigdje iz Newcastlea,odnosno da su male šanse.
Ja i dalje ne vjerujem. Čekam kad ću se probuditi :( . No, barem je otiš'o za veliku svotu novca. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 jan 2011, 21:37

slikaslika

kako je jaka ova druga slika 8-) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 jan 2011, 21:38

Torresu hvala za sve, ali mene je uzasno razocarao...Zao mi je sto je na kraju ovako ispalo, ali eto, doveli smo pojacanje, on vise nije dio kluba i sto se mene tice, moze pasti u zaborav. Nemojte mi prica "dao je on svasta klubu", jer je klub njemu isto tako svasta dao, narocito u zadnje dvije sezone. Zelim mu sve najbolje, ali nikad necu moci shvatiti njegovu zelju da zaigra za klub iz EPLa a da nije Liverpool...ali valjda je to taj famozni profesionalizam :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 31 jan 2011, 21:38

Lily je napisao/la:We always knew he was a red, Carroll, Carroll.
He's got greasy hair upon his head, Carroll, Carroll.
He bangs his bird, he burns his house.
We don't care, he's fucking scouse.
Andy Carroll Liverpool's number 9!

Oproštajna :

His armband lied, he was no red, Torres, Torres.
He's just a rent boy like the rest, Torres, Torres.
In our backs he plunged his knife,
I hope John Terry shags his wife,
Fernando Torres what a fucking prick

:|
Jesu im dobre ove pjesme al' kad skontas da je Lennon iz Liverpoola nije to ni cudno
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 31 jan 2011, 21:39

Rizah je napisao/la:Kada se samo sjetim koliko sam Torresa napadao od početka sezone, a vi ste me htjeli objesiti :roll:
Ja nisam. ;)
Nisam vjerovao da će nam Torres ovo prirediti,ali vidjelo se kako neće da trči,ne koristi prilike itd. tako da sam bio uz tebe u toj situaciji.
You'll never walk alone.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 31 jan 2011, 21:39

da ga hoce joj nano, da ga hoce joj nanice, da ga hoce zabit andy joj nano naniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Izdrzi tinto jos sat i po !!!!!!!!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 jan 2011, 21:40

reds_forever je napisao/la:Torresu hvala za sve, ali mene je uzasno razocarao...Zao mi je sto je na kraju ovako ispalo, ali eto, doveli smo pojacanje, on vise nije dio kluba i sto se mene tice, moze pasti u zaborav. Nemojte mi prica "dao je on svasta klubu", jer je klub njemu isto tako svasta dao, narocito u zadnje dvije sezone. Zelim mu sve najbolje, ali nikad necu moci shvatiti njegovu zelju da zaigra za klub iz EPLa a da nije Liverpool...ali valjda je to taj famozni profesionalizam :roll:
Tacno, nije malo preko 100 000 funti sedmicno, i onda prosipa neku pricu o lojalnosti ovo ono

dushman
nema potpisa

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 31 jan 2011, 21:40

[youtube][/youtube]

Pocetak klipa sve govori !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

dzeny LFC
Kontakt:

Post Postao/la dzeny LFC » 31 jan 2011, 21:44

ILoveLFC je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Da li ce imati srca opucati Reini na gol, da li ce se radovati ako ne daj Boze pogodi mrezu ?!
Nista me vise ne moze iznenaditi.
Nisam se ovome nadala al eto bitno je da smo dobili velike pare,a njemu zelim sve najbolje,i neka daje golove svima sem Liverpoolu jer kad bi nam ga dao na Anfieldu i poceo se radovati,ma tad bih ga zamrzila... :x

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 31 jan 2011, 21:45

Koje pare jbt, a kad se sjetim da su redsi bili prvi u redu da blate chelsea i city zbog masovnih kupovanja. A vidi ovo sad. 50 miliona funti za igrace koji su do nedavno bili anonimusi.Cime su zasluzili toliko para. Dobrim igrama u polusezoni? Smijesno. Ludji su od Seika. Suarez - Carrol su kao tandem super ali za 57 miliona funti - previse.
A opet, s druge strane onaj ludjak Abramovic plati 50 miliona za Torresa(toliko npr kosta Tevez - Dzeko tandem). Pa jbt, ko je ovdje lud ?
Villa placen 30 miliona eura(skoro ko Suarez), ne funti - prvi spic u najboljoj ekipi na svijetu i najjacoj reprezentaciji na svijetu(prije Torresa)
Kad skontam da sam se smijao onom Hoenessu kad je trazio 40 miliona za Dzeku. Na kraju se i zajebo, izgleda.
Englezi nisu normalni, nisu majke mi. Jos kad se sjetim da su Rooneya cijenili na 70 miliona prosli godine. hahaha

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 31 jan 2011, 21:46

Znaci konacno to za Torresa,zadnjih godina je bio uz Gerrard ikona ovog kluba,igrac u koga su se navijaci najvise kleli i igrac kojim smo se ponosili,ne znam zasto al sad kad je to konacno neobjasnjivo mi je tesko :roll: ...valjda zbog toga sto je on trazio transfer,zasto pale dres pa zato sto su/smo ga previse voljeli a izmedju ljubavi i mrznje je mala granica,sada je gotovo tu je Suarez aBd i Andy 8-)
Hvala ti Nando na svemu sretno Chelsea-u i da aBd das 100 golova al nama nijedan :!:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 31 jan 2011, 21:46

Ponos Torina je napisao/la:Chelsea je glup klub nasjeo je na nasu cijenu i kupio Torresa zato sto su ocajni i misli da ce tim potezom da krenu starim stazama....Ali su se zajebali Torres nije vise onaj stari,mi smo odradili odlican posao 50 mill vise nego odlicno....

Torresu budi pozdravljen i nemoj posle da se kajes ;)
Bolje 50 miliona potrositi na svjetsku klasu, nego 40 na nekog Carrolla koji jos mora pure jesti, da bi bio makar do koljena El Ninu.

Fernando ce opet biti onaj stari, jer ipak dolazi u klub koji ima vrhunske igrace, a ne neke poulsene, leive, skrtele, kuytove, ngogove...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 31 jan 2011, 21:47

Anonimus torres.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 31 jan 2011, 21:48

Madafaka je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Chelsea je glup klub nasjeo je na nasu cijenu i kupio Torresa zato sto su ocajni i misli da ce tim potezom da krenu starim stazama....Ali su se zajebali Torres nije vise onaj stari,mi smo odradili odlican posao 50 mill vise nego odlicno....

Torresu budi pozdravljen i nemoj posle da se kajes ;)
Bolje 50 miliona potrositi na svjetsku klasu, nego 40 na nekog Carrolla koji jos mora pure jesti, da bi bio makar do koljena El Ninu.

Fernando ce opet biti onaj stari, jer ipak dolazi u klub koji ima vrhunske igrace, a ne neke poulsene, leive, skrtele, kuytove, ngogove...
Upravo ! :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 31 jan 2011, 21:48

dzeny LFC je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Da li ce imati srca opucati Reini na gol, da li ce se radovati ako ne daj Boze pogodi mrezu ?!
Nista me vise ne moze iznenaditi.
Nisam se ovome nadala al eto bitno je da smo dobili velike pare,a njemu zelim sve najbolje,i neka daje golove svima sem Liverpoolu jer kad bi nam ga dao na Anfieldu i poceo se radovati,ma tad bih ga zamrzila... :x
ne moze ga on vise nikom zabit :P

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 jan 2011, 21:50

Sto se mene tice ne mora vishe nikad nijedan gol dati, zaboli me neka stvar za tog idiota
nema potpisa

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 21:50

Samo prdite i serite pticice ljubomorne kupit cemo uskoro i vas najbolje igrace ;)

Ako je iko Torresa gotivio i u 100% situacija branio i izmisljao neke pozitivne stvari kad on dobro ne odigra to sam ja, priznajem..Al nije mi lahko sto ide al kad tako zeli nek mu bude..Nek mu je sretno, hvala mu za sve dobro sto je ucinio, kad mi ga neko spomene uvijek ce mi u glavi biti njegova slika u crvenom dresu sa podignutim rukama i osmjehom na licu.. Nmg mu pozelit sve najbolje i da osvaja trofje jer ide u Chelsea samo mu se mogu zahvalit sto je za nas ucinio.. Torke YNWA

Pustiii baa svi se kleli u Carrolla hvalili ga i dizali na sve moguce nacine.. Sad kad dolazi do nas nazivaju ga polovnjakom i igracem osrednjeg kvaliteta sto nema veze sa zivotom. Samo nek on dodje svi mi dobro znamo ko je Animal i jos bolje ako ga ljudi podcjenjuju jer ce da ih prijatno iznenadi..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 31 jan 2011, 21:50

2046: ...worry no more, Liverpool have confirmed the signing of Luis Suarez on a five-and-a-half-year deal from Ajax for a fee of £23m. The Uruguayan, 24, will wear the no.7 shirt.

Welcome you RED BEAST - eat'em alive :D :D :D
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 jan 2011, 21:51

Ako je tačno da je plaćen 58m € to je 4.najveći transfer svih vremena. :shock:

P.S. Najviše će mi nedostajati njegova pjesma sa kopa. :cry:
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 jan 2011, 21:51

Torres ne vrijedi 50 miliona to stoji..nedavno je tek se vratio u formu,ni to nije sigurno dao je dva bezvezna gola Wolvesima.Chelsea ga je precjenio,ali ni sekunde koliko smo mi precjenili Carrolla,i ne daj Boze Adama.Carroll je jos uvijek nedokazan,i precjenjen jer je Englez...moguce da je ovo samo kratak period u kojem je bio uspjesan,a da ce se u nastavku karijere jednostavno izgubiti.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.