FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U sustini Fanimo je covjek bez karaktera ,vodjen ljudima koji nisu za vodjenje profesionalnog fudbalera.
I ako bude i dalje Clan naseg kluba, e onda ce se svojski morati potruditi da uleti u prvu postavu,a ako to uspije kod Vasoskog,e onda imamo zvjer na krilu...
Nisam pametan sta je najbolji potez...
Placati ga da ti na tekme dolazi kao gledalac nije profitabilno...Mada bih licno to najvise volio...
Raskinuti ugovor,ludost,onda bi svaki igrac koji nije zadovoljan isto radio...
Nastaviti saradnju,nekako najlogičnije,pa vidjeti...
Ne znam,na Upravi je...
I ako bude i dalje Clan naseg kluba, e onda ce se svojski morati potruditi da uleti u prvu postavu,a ako to uspije kod Vasoskog,e onda imamo zvjer na krilu...
Nisam pametan sta je najbolji potez...
Placati ga da ti na tekme dolazi kao gledalac nije profitabilno...Mada bih licno to najvise volio...
Raskinuti ugovor,ludost,onda bi svaki igrac koji nije zadovoljan isto radio...
Nastaviti saradnju,nekako najlogičnije,pa vidjeti...
Ne znam,na Upravi je...
Ma kad mamba utisa grbavicu, svi cemo zaboraviti da je ista bilo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Ma vjerovatno ce tako i biti, platit ce kaznu i vratit ce ga u roster. Do povratka ekipe iz Antalije, trenirat ce sa nekim trenerom iz Akademije.
-
- Kontakt:
To je to

Lazicu bi dao prednost ispred Dupovca cisto iz razloga sto Darko ima bolje inostrano iskustvo.Mada tu su negdje obojica,isti profil stopera.
Ali kakav tim

Klupa:Bodul,Kobiljar,Bagaric,Cmiljanic,Oremus,Kapic,Ramic

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 feb 2022, 12:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Na stranu sve sa Fanimom, i to kakva je ckapi ko covjek, i kakav je ko igrac i koliko nam je potreban u ekipi, mislim da nismo u situaciji da se razbacujemo stotinama hiljada maraka, da bi dokazali neku poentu i trenirali strogocu.
Fanimo na zapadu do kraja ugovora znaci nam 0 KM, Fanimo sa solidnom polusezonom i jos + godinom u ugovoru mogao bi donijeti par stotina hiljada eura.
Meni licno se svidja sve sto je dosad Ismir uradio. Nikad bolji prelazni rok ali ne vidim da se pare rasipaju tek tako. Licno i ne mislim da on ima torbu para kao katarski sheik pa da mu je svejedno pola miliona gore dole.
Ja sam za to, ako se supak vratio nek igra. U odličnoj ekipi mozda ce i on opet bito odlican. Pa onda prodati smrada cim dodje neka fina ponuda.
Fanimo na zapadu do kraja ugovora znaci nam 0 KM, Fanimo sa solidnom polusezonom i jos + godinom u ugovoru mogao bi donijeti par stotina hiljada eura.
Meni licno se svidja sve sto je dosad Ismir uradio. Nikad bolji prelazni rok ali ne vidim da se pare rasipaju tek tako. Licno i ne mislim da on ima torbu para kao katarski sheik pa da mu je svejedno pola miliona gore dole.
Ja sam za to, ako se supak vratio nek igra. U odličnoj ekipi mozda ce i on opet bito odlican. Pa onda prodati smrada cim dodje neka fina ponuda.
Iskoristi ga, kaznis ga maksimalno da trosak prema njemu bude manji... Natjeras ga daje 100% od sebe. Ako ne, opet od plate i tako u krug....
-
- Kontakt:
Ja bi ga vratio
Nemamo nista od toga da sjedi na zapadu a plata(koja nije sekunde mala)ide redovno.
Kaznit ga financijski sto nije dosao na pripreme
Nek snimi video u kojem ce se iz srca izvinuti svima(igracima,upravi,strucnom stabu,navijacima)
I dobro dosao nazad.
Ako ce se uozbiljiti,poceti ozbiljno trenirati i davati svoj maksimum mi smo dobili najbolje pojacanje ove zime.
Kao sto je napisao momak gore.Nismo mi u stanju da se mozemo razbacavati i davati nekome toliku platu sto sjedi na tribinama da bi pokazali nesto.A u medjuvremenu Heba nam prva opcija na toj poziciji....
Nemamo nista od toga da sjedi na zapadu a plata(koja nije sekunde mala)ide redovno.
Kaznit ga financijski sto nije dosao na pripreme
Nek snimi video u kojem ce se iz srca izvinuti svima(igracima,upravi,strucnom stabu,navijacima)
I dobro dosao nazad.
Ako ce se uozbiljiti,poceti ozbiljno trenirati i davati svoj maksimum mi smo dobili najbolje pojacanje ove zime.
Kao sto je napisao momak gore.Nismo mi u stanju da se mozemo razbacavati i davati nekome toliku platu sto sjedi na tribinama da bi pokazali nesto.A u medjuvremenu Heba nam prva opcija na toj poziciji....
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 feb 2022, 12:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Problem je i ako se bude mislio uozbiljiti, ti zbog postovanja prema drugima koji su tu od prvog dana priprema i koji se trude nametnuti, njega sve i da je ronaldo ne mozes odma ubaciti u tim
Nego ga moras do aprila pustiti da nadoknadi sve, pa da udje u konkurenciju za tim
Nego ga moras do aprila pustiti da nadoknadi sve, pa da udje u konkurenciju za tim
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ima li tog sastava? 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Uz pristanak:
- Na masivne finansijske kazne zbog kršenja klupske discipline
- Čitave svlačionice
- Sportskog segmenta kluba
i javno izvinjenje u obliku video klipa za sve navijače, uposlenike i članove kluba - pustio bih ga da nekad uđe u igru kad zatreba.
- Na masivne finansijske kazne zbog kršenja klupske discipline
- Čitave svlačionice
- Sportskog segmenta kluba
i javno izvinjenje u obliku video klipa za sve navijače, uposlenike i članove kluba - pustio bih ga da nekad uđe u igru kad zatreba.
NEMA NAZAD
Ako cemo ovakav tretman prema fanimu, treba isti tretman imati i prema lazicu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
kakvo postovanje,to ti je posao,radi ga sto bolje da bi ostao.Ko je bolji nek igraJavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2022, 12:11Problem je i ako se bude mislio uozbiljiti, ti zbog postovanja prema drugima koji su tu od prvog dana priprema i koji se trude nametnuti, njega sve i da je ronaldo ne mozes odma ubaciti u tim
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Nista izgleda od

-
- Kontakt:
Palic, Varešanović i Hebibović u prvih 11 

Dizdarevic,Hebibovic,Palic,Mujakic,Pidro,Secerovic,Kapic,Dal,Suljic,Kobiljar,Bagaric
Avramovski klupa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ruku smijem dati,danas Hebib ko Ronaldo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sad ja hocu pisati,po pripremnim Trako je opcija br 5 na stoperu,haj sve al cudno da mu Palic iz veznog reda uzima mjesto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, riki46, rimljanin90, skoJaa, tuitamo i 53 gosta.