Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ubačen je na listu od 25 igrača kandidata za Wooden award
Mnogo dobrih poteza, kao na 16 : 45 ili 20 : 00
Vedran Bosnić selektor BiH računa na 25 košarkaša pred predstojeće kvalifikacije za Euroobasket.
Za februarske utakmice na spisku će ostati 16 reprezentativca. Neizvjestan je nastup Robersona jer još uvijek nema bh.pasoš.
Na spisku će se naći: Nemanja Gordić, Filip Adamović, Darko Talić, Draško Knežević, Edin Atić, Amar Gegić, Milan Milošević, Adin Vrabac, Aleksandar Lazić, Emir Sulejmanović, Miralem Halilović, Andrija Stipanović, Kenan Kamenjaš, Ajdin Penava, Amar Alibegović, Sani Čampara, Ismet Sejfić, Jure Zubac, Ibrahim Durmo, Njegoš Sikiraš, Almir Hasandić, Haris Delalić, Muhamed Pašalić, Adi Zahiragić i Džon Roberson.
Za februarske utakmice na spisku će ostati 16 reprezentativca. Neizvjestan je nastup Robersona jer još uvijek nema bh.pasoš.
Na spisku će se naći: Nemanja Gordić, Filip Adamović, Darko Talić, Draško Knežević, Edin Atić, Amar Gegić, Milan Milošević, Adin Vrabac, Aleksandar Lazić, Emir Sulejmanović, Miralem Halilović, Andrija Stipanović, Kenan Kamenjaš, Ajdin Penava, Amar Alibegović, Sani Čampara, Ismet Sejfić, Jure Zubac, Ibrahim Durmo, Njegoš Sikiraš, Almir Hasandić, Haris Delalić, Muhamed Pašalić, Adi Zahiragić i Džon Roberson.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ne znam zasto su uopste na spisku Gegic, Penava, Sikiras i Zahiragic.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Na prvu sam primijetio da nema Josila, a morao ga je zvati.
Barem 6-7 tih sa spiska nije smjelo biti, ali je to kod nas normalna pojava. Kakve struje tu imaju svoje ruke umijesane, Bog zna.
Barem 6-7 tih sa spiska nije smjelo biti, ali je to kod nas normalna pojava. Kakve struje tu imaju svoje ruke umijesane, Bog zna.
Jošilo
Vrabac
Mogao je i Buza biti pozvan umjesto Hasandića a Milošević je imao 10 godina solidne europske karijere da proigra u reprezentaciji, nikad ništa nije pokazao i male su šanse da će sad sa 34 godine proigrati u žutom dresu.

Mozda ne zeli da igra za nas.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Ne znam čemu pozivanje Gordića i Stipanovića, zar se nisu oni završili sa reprezentacijom, kao i Pašalić?
Onda je mogao i Kikana staviti na ovaj spisak komotno, da izgledamo zajebanije
Onda je mogao i Kikana staviti na ovaj spisak komotno, da izgledamo zajebanije

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Adamovic, Pasalic, Gordic i pogotovo Stipanovic, koji se zvanicno oprostio od reprezentacije?
Meni je logicno pozivanje pomenutih kosarkasa samo pod uslovom da se pricalo s njima i da su oni izrazili zelju da ponovo obuku dres reprezentacije. Bilo bi dobro kad bi bar jedan od trojice playmakera dosao, ali bi bila i ogromna steta ako se ne zavrsi pasos ovom Amerikancu.
Milosevic, Sikiras, Penava, Hasandic i Gegic (ako uskoro ne nadje neki klub) nemaju sta traziti na spisku. Milosevic je vec djed, Hasandic je poluprofesionalac iz poluamaterske lige, a ova dvojica/trojica ne igraju kosarku osim na treninzima.
Moze se reci da fali Josilo, ali nije to sad neki aman kvalitetan kosarkas koji bi nas znacajno pojacao. Buza dize formu i trebao je upasti na ovaj spisak, ali svejedno nema kvalitet za 16 najboljih.
Zaboravih Zahiragica i Vrabca. Iskreno se nadam da se nijedan od njih dvojice nece naci na skracenom spisku.
Meni je logicno pozivanje pomenutih kosarkasa samo pod uslovom da se pricalo s njima i da su oni izrazili zelju da ponovo obuku dres reprezentacije. Bilo bi dobro kad bi bar jedan od trojice playmakera dosao, ali bi bila i ogromna steta ako se ne zavrsi pasos ovom Amerikancu.
Milosevic, Sikiras, Penava, Hasandic i Gegic (ako uskoro ne nadje neki klub) nemaju sta traziti na spisku. Milosevic je vec djed, Hasandic je poluprofesionalac iz poluamaterske lige, a ova dvojica/trojica ne igraju kosarku osim na treninzima.
Moze se reci da fali Josilo, ali nije to sad neki aman kvalitetan kosarkas koji bi nas znacajno pojacao. Buza dize formu i trebao je upasti na ovaj spisak, ali svejedno nema kvalitet za 16 najboljih.
Zaboravih Zahiragica i Vrabca. Iskreno se nadam da se nijedan od njih dvojice nece naci na skracenom spisku.
Znaci ukratko,sve je isto ko i proslih godinaEthel je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:54Vedran Bosnić selektor BiH računa na 25 košarkaša pred predstojeće kvalifikacije za Euroobasket.

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Nije isto, ne moze Bosnic izmisliti toplu vodu. Mi nemamo siroku bazu kosarkasa da bismo na svakom okupljanju mogli isprobavati novu grupu kosarasa. Covjek je pozvao 95% onih koje bi pozvao svako ko se iole razumije u prilike bh kosarke. Opet ponavljam, opravdavam poziv ovih iskusnijih kosarkasa samo ako se pricalo s njima. U protivnom, njihova imena na spisku nemaju nikakve logike.
Ako svi budu mogli i zeljeli igrati, ovo je po meni najboljih 12:
Gordic, Roberson, Adamovic
Atic, Pasalic
Lazic, Durmo
Sulejmanovic, Alibegovic
Halilovic, Stipanovic, Kamenjas
Ako trojica playmakera ne mogu ili ne zele igrati za nas, onda upadaju Campara, Talic i Knezevic. Ako Pasalic vise ne zeli igrati za nas, onda upada Gegic. I, ako Stipanovic vise ne zeli igrati za nas, onda upada Sejfic.
Atic, Pasalic
Lazic, Durmo
Sulejmanovic, Alibegovic
Ako trojica playmakera ne mogu ili ne zele igrati za nas, onda upadaju Campara, Talic i Knezevic. Ako Pasalic vise ne zeli igrati za nas, onda upada Gegic. I, ako Stipanovic vise ne zeli igrati za nas, onda upada Sejfic.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da se mene pita,Stipanovic bi bio 3.centar.Halilovic je EL kvalitet,a Kamenjas je poslije Muse nas najbolji mladi igracGhuraba je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:52Nije isto, ne moze Bosnic izmisliti toplu vodu. Mi nemamo siroku bazu kosarkasa da bismo na svakom okupljanju mogli isprobavati novu grupu kosarasa. Covjek je pozvao 95% onih koje bi pozvao svako ko se iole razumije u prilike bh kosarke. Opet ponavljam, opravdavam poziv ovih iskusnijih kosarkasa samo ako se pricalo s njima. U protivnom, njihova imena na spisku nemaju nikakve logike.
Atic, Pasalic
Lazic, Durmo
Sulejmanovic, Alibegovic
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sa ovim timom imamo realne sanse za plasman na euro.Ghuraba je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:52Nije isto, ne moze Bosnic izmisliti toplu vodu. Mi nemamo siroku bazu kosarkasa da bismo na svakom okupljanju mogli isprobavati novu grupu kosarasa. Covjek je pozvao 95% onih koje bi pozvao svako ko se iole razumije u prilike bh kosarke. Opet ponavljam, opravdavam poziv ovih iskusnijih kosarkasa samo ako se pricalo s njima. U protivnom, njihova imena na spisku nemaju nikakve logike.
Atic, Pasalic
Lazic, Durmo
Sulejmanovic, Alibegovic
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Ipak, najrealnije je da se ne odazovu ni gordic ni stipanovic, a roberson ne dobije pasos. Poraz od latvije 15-20 razlike i grcke kuci 10-15 ...
+ Hasandic ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Kad vidim glupog Zahiragica na spisku tacno mi se ni ne gleda repka...Zar Robersonu nisu mogli sredit do sad pasos??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Spisak koji dokazuje da je alfa i omega u savezu kriminalac Selimovic i njegov potrcko Colan. Najsmijesnija je ona farsa Igokea-Spars gdje se javnost okrenula protiv Igokee koja je citavu sezonu igrala dan za danom utakmice ABA lige i BH prvenstva, a pritom se grcevito borila za opstanak u ABA ligi, dok Spars ne moze igrati sa danom odmora u Laktasima i radi toga se prekida prvenstvo 
Mirza Teletovic je smijesan i rame uz rame sa Fulurijom.

Mirza Teletovic je smijesan i rame uz rame sa Fulurijom.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Campara veceras odigrao brutalnu partiju protiv Sirokog. Mnogo je bolji otkako js Gegic otisao uz Slobode. Na parketu je proveo svih 40 minuta.
A Vrabac što je 'zatrpao' Helios, to ništa je l'

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"