FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel ima jos karti ? Ja cu polako u 16:00 put pod noge i onda da slavimo.
Jedan tip:edotm87 je napisao/la:hocel mi neko unijeti baklju? imal dobrovoljaca?
Ako je baklja veca prepolovi je na dva-tri dela i u gace. Ako krene da muda pipa nasmij mu se mrsko i tu je kraj vatanju po genitalije.

Ma ima karti..Dino_TM je napisao/la:Jel ima jos karti ? Ja cu polako u 16:00 put pod noge i onda da slavimo.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
svako drugo-trece auto na sebi ili zastavu ili salove zeljeHamo je napisao/la:Vidi ovih sarajlija daj dižite guzice snimajte Šeher SARAJEVO u PLAVO-BIJELOJ boji da vidim tu atmosferu:!:Može i koja slika.

bas lijepo za vidjeti
-
- Kontakt:
Ma vidio sam danas dosta raje sa šalovima ili majicama Želje, posebno ovaj dole dio Hrasno, Čengić, Otoka, Pofalići... Ludnica burazeruHamo je napisao/la:Vidi ovih sarajlija daj dižite guzice snimajte Šeher SARAJEVO u PLAVO-BIJELOJ boji da vidim tu atmosferu:!:Može i koja slika.

Ima da nas bude i na koševskom!

Ja sam sa jezera. I upravo krecem na tekmu. Sa jos trojicom takodje sa jezera. Znaci ima nas i na jezerualipasino_zeljo je napisao/la:Ma vidio sam danas dosta raje sa šalovima ili majicama Želje, posebno ovaj dole dio Hrasno, Čengić, Otoka, Pofalići... Ludnica burazeruHamo je napisao/la:Vidi ovih sarajlija daj dižite guzice snimajte Šeher SARAJEVO u PLAVO-BIJELOJ boji da vidim tu atmosferu:!:Može i koja slika.
![]()
Ima da nas bude i na koševskom!![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !
dobro smo pokriveni na svim pozicijama, sa carsije se krece ajmo po titulu

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
AP krece ja i jos 6 momaka
ima da grmi Amine mi!!!

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
ima malo sutra ja u pola 2 otisao red ko da je 10 min prije utakmice....EdinTM87 je napisao/la:Ma ima karti..Dino_TM je napisao/la:Jel ima jos karti ? Ja cu polako u 16:00 put pod noge i onda da slavimo.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
I Dobrinja pokrivena. 
Krecem sa 7 jarana.

Krecem sa 7 jarana.

Bilo je tako i protiv Borca al opet je bilo karti ko god je htjeo...Samo sjever je ogranicen ako na to mislis tu moze nestati karata....od juga ima.plava_pruga je napisao/la:ima malo sutra ja u pola 2 otisao red ko da je 10 min prije utakmice....EdinTM87 je napisao/la:Ma ima karti..Dino_TM je napisao/la:Jel ima jos karti ? Ja cu polako u 16:00 put pod noge i onda da slavimo.
-
- Kontakt:
Ma ima karti..
[/quote]
ima malo sutra ja u pola 2 otisao red ko da je 10 min prije utakmice....[/quote]
Bilo je tako i protiv Borca al opet je bilo karti ko god je htjeo...Samo sjever je ogranicen ako na to mislis tu moze nestati karata....od juga ima.[/quote]
e neznam imal jos karata ispod ali ja koliko sam vidio nema jos puno mada juga ima najvise.

ima malo sutra ja u pola 2 otisao red ko da je 10 min prije utakmice....[/quote]
Bilo je tako i protiv Borca al opet je bilo karti ko god je htjeo...Samo sjever je ogranicen ako na to mislis tu moze nestati karata....od juga ima.[/quote]
e neznam imal jos karata ispod ali ja koliko sam vidio nema jos puno mada juga ima najvise.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oćete autima ili?nedaTM87 je napisao/la:AP krece ja i jos 6 momakaima da grmi Amine mi!!!
Da me pokupite, neda mi se gurat po tramvaju

-
- Kontakt:
Kada pocne tekma
, oceli mi neko moci dati direktan link radio prenosa , ili bilo kakvog, hvala.

100.03 bht radio
jel puna Ge-er-be-a-vi-ca ?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
pa 17 i 28 je :r , sto niste na utakmici manijaci ! HAHAalipasino_zeljo je napisao/la:Oćete autima ili?nedaTM87 je napisao/la:AP krece ja i jos 6 momakaima da grmi Amine mi!!!
Da me pokupite, neda mi se gurat po tramvaju
Stadion Grbavica je prepun par minuta prije početka utakmice. Podsjetimo, evetualnom pobjedom će Željo doći do naslova prvaka Bosne i Hercegovine nakon osam godina "suše".
Na tribinama Grbavice su i bh. reprezentativci Edin Džeko, Emir Spahić i Semir Štilić
to se cijeni!
Na tribinama Grbavice su i bh. reprezentativci Edin Džeko, Emir Spahić i Semir Štilić
to se cijeni!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
na radiju glasniji manijaci od reportera... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!