Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bhfanatic14 » 31 jan 2015, 15:52

calcio je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la: Ovo je najgore kad cujem da neko kaze da je star :lol: ,pa ovo su najbolje godine i ovakav Mahmutovic nam moze pomoci jos sigurno 4-5 godina. . Napadaci cesto zablistaju u tridesetim i tad igraju najbolji fudbal,sto je najbitnije po meni ovakav nam fali spic,brz prodoran zna dat gol...brzi je nego Vedo i Edin skupa.. On je davno trebo dobit poziv,imo je i nesrece sa povredama,al sada definitivno nema izgovora nego uputit poziv ovom momku ! :bih:

Imao je nesrecu sa povredama ali imao je prije toga i nesrecu sa slabim ucinkom. 7-8 golova po sezoni u ceskoj ligi je slabo za napadaca. Kada je zaigrao kako treba i zasluzio poziv tada se i povrijedio.
Bio je vodeci strijelac sa 13-14 golova u ceskoj ligi kad je tesko povrijedio koljeno... To je bila steta,al to sto kazes sa 7-8 golova slab ucinak da napomenem da je tad igro dosta utakmica po krilu za Teplice ! Uglavnom zasluzio je poziv prije Kvrzica,Zeca, i nekih polovnjaka koji su zalutali u repku. Ima ih previse !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 15:56

Mahmutovic zadnje dvije sezone
Sezona 2013/14 740 minuta - 10 golova ( gol svakih 74 minuta ) - povrede
Polusezona 2014/15 809 minuta - 6 golova ( gol svakih 134 minuta)

Van Persie 137 137.58
Dzeko 48 138.67
Suarez 69 138.8
Sturridge 58 139.28
Crespo 20 140.65

Ovdje je rijec o najboljim napadacima svih vremena :kafa: :kafa: Naprimjer jedan Lukaku je puno losiji.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 jan 2015, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 31 jan 2015, 16:00

Sreca pa je bas skladno porediti te podatke jer se radi o istim ligama :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 16:03

Desole je napisao/la:Sreca pa je bas skladno porediti te podatke jer se radi o istim ligama :D
Pa ako je zabio 10 golova za 740 minuta kako nije zasluzio poziv. Evo ove sezone je vec zabio 6 golova i ako ovako nastavi sa boljim saigracima u Plzenu trebao bi imati 12-15 na kraju. Samo nekima to nije dosta. Oni zele igraca sa 20 golova po sezoni. I onda ti isti upravilu zovu jednog Djurica koji je postigao samo jedan gol i guraju Vedu u prvih 11 koji je jos bez gola za klub ove sezone.
SjeverniVjetar je napisao/la:Ceska liga je dosta bolja nego sto se ovdje pokusavalo predstaviti, dosta reprezentativaca Ceske igra tamo, a evo Mahmut igra u ponajboljem klubu. Ponovicu, decko ima brzinu, sut, moze na krilo, a to nam fali.
Plzen je u Ceskoj ligi isto sto je Partizan u Srbiji, Dinamo u Hrvatskoj i tako dalje. Ljudi su u zadnjih par godina igrali u ligi prvaka protiv Barcelone, Bayerna, Citya itd... ..

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 31 jan 2015, 16:08

Ne kazem ja nista, neka igrar momak pa ako se bude istakao neka dobije priliku. Ali ovako podatke porediti nema smisla.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2015, 18:45

@ajax :thumbup: :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 31 jan 2015, 19:19

Mora se probati protiv Austrije definitivno, Mahmutovic je odvano zasluzio sansu
Limvo Likce

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 19:22

Sabinho je napisao/la:@ajax :thumbup: :thumbup:
Pa jesi ga ti non stop forsirao u ovo novije vrijeme kada su neki spominjali neke napadace iz cak druge Turske lige da su kao bolji izbor nego Mahmutovic. Posteno je posteno. Jedino sto sam izgleda zaboravio da su ga i neki prije spominjali mada to je nebitno sada. Neka se vidi ko je bio upravu na kraju a ko nije.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 jan 2015, 19:31

Ima li ovaj Alomerovic iz Dortmunda neke veze sa nama ? rezervni golman, mlad, na klupi u duelu protiv Bayera..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 31 jan 2015, 19:40

Željooooo je napisao/la:Ima li ovaj Alomerovic iz Dortmunda neke veze sa nama ? rezervni golman, mlad, na klupi u duelu protiv Bayera..
Rodjen je u Priboju, sto je na samoj granici sa BiH, i dosta ljudi iz Priboja vuce korijene iz Rudog, Visegrada, Gorazda itd. Sigurno bi mogao dobiti nase papire.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 31 jan 2015, 19:41

Željooooo je napisao/la:Ima li ovaj Alomerovic iz Dortmunda neke veze sa nama ? rezervni golman, mlad, na klupi u duelu protiv Bayera..
Mislim da je Sandzaklija i da nema pravo igrati za nas, ako mu neko nije rodjen u Bih, a znalo bi se da jeste i da ima pravo igrati.
(valjda sad nece poceti one tvrdnje da svi u ex-Yu imaju pravo igrati za svakoga)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2015, 20:33

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@ajax :thumbup: :thumbup:
Pa jesi ga ti non stop forsirao u ovo novije vrijeme kada su neki spominjali neke napadace iz cak druge Turske lige da su kao bolji izbor nego Mahmutovic. Posteno je posteno. Jedino sto sam izgleda zaboravio da su ga i neki prije spominjali mada to je nebitno sada. Neka se vidi ko je bio upravu na kraju a ko nije.
Jesam buraz pa i prije neki dan sam rekao da je trenutno treca opcija prije svih ostalih, formiran igrac. Jos da kazem da sam ga ja bas gledao u zadnje dvvije sezone i nisam citao izvjestaje. ;) :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 21:00

Sabinho je napisao/la:Jesam buraz pa i prije neki dan sam rekao da je trenutno treca opcija prije svih ostalih, formiran igrac. Jos da kazem da sam ga ja bas gledao u zadnje dvvije sezone i nisam citao izvjestaje. ;) :bih:
Jos da se slozimo oko Tankovica :thumbup: :thumbup: I glupo mi je sto govore Mahmutovic star. Pa da moze odigrati jedan ciklus dobro je ako nema boljeg. A covjek moze igrati jos 4-5 godina.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2015, 21:05

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Jesam buraz pa i prije neki dan sam rekao da je trenutno treca opcija prije svih ostalih, formiran igrac. Jos da kazem da sam ga ja bas gledao u zadnje dvvije sezone i nisam citao izvjestaje. ;) :bih:
Jos da se slozimo oko Tankovica :thumbup: :thumbup: I glupo mi je sto govore Mahmutovic star. Pa da moze odigrati jedan ciklus dobro je ako nema boljeg. A covjek moze igrati jos 4-5 godina.
Slazemo se da je Tankovic potencijal sto je dovoljno. ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jan 2015, 21:05

Ma gdje star, ima 28 godina, ulazi u najbolje godine. Ukoliko pocne zabijati i igrati redovno za Plzen, nema sumnje da ce ga Mesa pozvati.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 21:10

Sabinho je napisao/la:Slazemo se da je Tankovic potencijal sto je dovoljno. ;)
Ma nek poprica Mesa sa njim. Hoces, neces i gotovo. Da se vise momak ovdje ne spominje i meni je dosadilo. Mada u ovakvoj situaciji nam je on jako potreban da se ne ponovi Seferovic a za Hodzica se nezna koliko ce igrati u Dinamu. Za Tankovica se zna da je siguran starter u AZ-u a to nije malo. A golovi ce doci svakako.
Goalgetter je napisao/la:Ma gdje star, ima 28 godina, ulazi u najbolje godine. Ukoliko pocne zabijati i igrati redovno za Plzen, nema sumnje da ce ga Mesa pozvati.
Tako je.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2015, 21:14

Do Mese je, trenutno i u naredne 2-3 godine je cetvrti napadac.

Mahmutovic se ne moze porediti sa njim, to je vec izgradjen igrac koji ce mnostvo situacija zmireci realizirati. Prosao je rizicne periode u karijeri, iz povreda izasao jos jaci i nemilosrdniji. Idealan igrac za zadnjih pola sata kada ganjamo rezultat.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 21:32

Sabinho je napisao/la:Mahmutovic se ne moze porediti sa njim, to je vec izgradjen igrac koji ce mnostvo situacija zmireci realizirati. Prosao je rizicne periode u karijeri, iz povreda izasao jos jaci i nemilosrdniji. Idealan igrac za zadnjih pola sata kada ganjamo rezultat.
AKO bude igrao standardno i uspjesno za Plzen. Moze se desiti i da Tankovic zabije naprimjer 15 golova u prvoj sezoni vec a Mahmutovic se ne naigra. Neznam ni ko mu je konkurencija u Plzenu. Mada izgleda da ce ipak biti starter prema ovim pripremnim utakmicama jos samo da iskoristi svoje sanse.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2015, 21:38

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Mahmutovic se ne moze porediti sa njim, to je vec izgradjen igrac koji ce mnostvo situacija zmireci realizirati. Prosao je rizicne periode u karijeri, iz povreda izasao jos jaci i nemilosrdniji. Idealan igrac za zadnjih pola sata kada ganjamo rezultat.
AKO bude igrao standardno i uspjesno za Plzen. Moze se desiti i da Tankovic zabije naprimjer 15 golova u prvoj sezoni vec a Mahmutovic se ne naigra. Neznam ni ko mu je konkurencija u Plzenu. Mada izgleda da ce ipak biti starter prema ovim pripremnim utakmicama jos samo da iskoristi svoje sanse.
Vjeciti talenat Holenda, reprezentativac Ceske Tecl koji je doabr i mlad i sve ali previse fula i po meni najopasniji za njega Marek Bakos, ko ga je gledao zna sta pricam. Bolji realizator od Mahmutovica sigurno ali manji radnik i zbog toga skoro nikako vise i ne dobija priliku za igru, prije je bio neprikosnoven. Uz Kweukea is Sparte prekucavao ligu. Dalje, veza i krilni igraci pogotovu su strasni i Mahmutovic ce imati izgradjene 2-3 sanse po utakmici 100%. Tecl nije iskoristavao na najbolji nacin.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 21:44

Nista sretno onda Mahmutovicu dobro je krenuo :salut: :salut: Neka dokaze mnogima koji su ga i ovdje kritikovali i ismijavali kakav je ustvari igrac.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.