I nadje se debil koji pali dresOTNYS_YNWA je napisao/la:Fernando, HVALA TI ZA SVE.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bez obzira na sve žao mi je što El-Ninho odlazi...
Hvala maestro za sve pogotke i majstorije kojima si nas zabavljao.

Hvala maestro za sve pogotke i majstorije kojima si nas zabavljao.

FK Pjetlovi
GOODBYE EL NINO ! THANK YOU FOR EVERYTHING !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koliko mi je samo zao Torresa, ne mozete vjerovati. 

- anonymousHD
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je prešao u Chelsea.OTNYS_YNWA je napisao/la:Koliko mi je samo zao Torresa, ne mozete vjerovati.

FK Pjetlovi
Neka mu je spalio dres. Pa nije se ni udostojio da se obrati navijacima da im da neko objasnjenje sto napusta klub i prelazi u mrskog rivalaL_blancos je napisao/la:I nadje se debil koji pali dresOTNYS_YNWA je napisao/la:Fernando, HVALA TI ZA SVE.

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ja jednostavo nemogu da vjerujem da je torres otiso i ako sam navijac barce,neznam sto ali mi je nakako zao sto ode iz liverpool

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da li ce imati srca opucati Reini na gol, da li ce se radovati ako ne daj Boze pogodi mrezu ?!
Nista me vise ne moze iznenaditi.
Nista me vise ne moze iznenaditi.
Kuja tuga ode nas el nino
, al ispo je prevelik papak hvala mu za sve al je zasro na kraju posteno 

BvB Echte Liebe !!!
- CrvenIspod
- Kontakt:
rasplaka me djevojka
...Riječima ne mogu opisat koliko ih volim, zaista ne mogu.. I to nitko i ne zna, niti može znati, to znam ja, moja duša i moje srce koje će doživotno pripadati crvenoj boji, Anfieldu i Redsima..
Suza mi krene niz lice svakog puta kad čujem himnu, kad gledam snimke finala iz 2005, zadrhtim svakog puta kad ih gledam na TV-u, kad pročitam članak u novinama, naj na kraju zadrhtim kad netko spomene njihovo ime.. Možda to dokazuje koliko su duboko ureazni u moje srce?
Možda će mnogi pa čak i ja reći da ne igraju perfektan nogomet, ali NITKO na ovom svijetu ne može reći da neka momčad ima veće srce i bolje navijače... I to ih drži, to ih vodi ka pobjedi, slavi, to ih vodi u beskonačnost...
I za koju godinu, kada budem samostalna žena neoviseći ni o kome, vidim se na Kopu s šalom u rukama pjevajući You`ll never walk alone..., suza će vjerojatno kanuti, al to će samo biti pokazatelj da i u krajevima udaljenim desecima tisuća kilometara od Anfielda postoje duše koje vrlo emotivno prate utakmice Liverpoola...
Autor: LiverpoolkaREDS
http://www.lfccro.com/kolumne/kad-hodas ... -se-mraka/
...Riječima ne mogu opisat koliko ih volim, zaista ne mogu.. I to nitko i ne zna, niti može znati, to znam ja, moja duša i moje srce koje će doživotno pripadati crvenoj boji, Anfieldu i Redsima..
Suza mi krene niz lice svakog puta kad čujem himnu, kad gledam snimke finala iz 2005, zadrhtim svakog puta kad ih gledam na TV-u, kad pročitam članak u novinama, naj na kraju zadrhtim kad netko spomene njihovo ime.. Možda to dokazuje koliko su duboko ureazni u moje srce?
Možda će mnogi pa čak i ja reći da ne igraju perfektan nogomet, ali NITKO na ovom svijetu ne može reći da neka momčad ima veće srce i bolje navijače... I to ih drži, to ih vodi ka pobjedi, slavi, to ih vodi u beskonačnost...
I za koju godinu, kada budem samostalna žena neoviseći ni o kome, vidim se na Kopu s šalom u rukama pjevajući You`ll never walk alone..., suza će vjerojatno kanuti, al to će samo biti pokazatelj da i u krajevima udaljenim desecima tisuća kilometara od Anfielda postoje duše koje vrlo emotivno prate utakmice Liverpoola...
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
STANITE BA, NEMA U LONDONU TINTE VSE SE RASTALILO !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Ponos Torina
- Kontakt:
opa Kenny je krenuo negdje s autom....koji je to novi igrac

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Micah Richards ili nova ponuda za Younga. ( iako su navodno rekli da od njegovog odlaska nema nista )Ponos Torina je napisao/la:opa Kenny je krenuo negdje s autom....koji je to novi igrac![]()
![]()
![]()
![]()

- Arsenalisation
- Kontakt:
Sto spijuniras lika 'ebo ga ti ???Ponos Torina je napisao/la:opa Kenny je krenuo negdje s autom....koji je to novi igrac![]()
![]()
![]()
![]()

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Ovo mu više ne znači ništa..OTNYS_YNWA je napisao/la:Fernando, HVALA TI ZA SVE.

Stvarno me je razočarao.. Al' eto, biću čovjek i zahvaliti mu za sve iako je on ispao go*no na kraju. Sramota.
Stvarno će biti čudno gledati ga u drugom dresu. Da je otišao negdje u Španiju sve bi bilo lakše.
Na neki način se mogu složiti s ovim. al'...VELA je napisao/la: Neka mu je spalio dres. Pa nije se ni udostojio da se obrati navijacima da im da neko objasnjenje sto napusta klub i prelazi u mrskog rivala
Disgusted to see Liverpool shirts being burnt. At Liverpool the name on the front is always more important than the name on the back!

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Ponos Torina
- Kontakt:
pa moram nije Kenny djaba sjeo u svoje vozilo i jos u pratnji 3 vozila sigurno ide da zavrsi posao s nekim

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- legenda reala
- Kontakt:
CrvenIspod je napisao/la:rasplaka me djevojka
jeli ovo Lily ili je Redsica ,

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Upravo je Gerard Houllier izjavio da jos nije dosla ponuda za Younga no ko zna. Mozda je Kenny odleprsao
do njega ?!
do njega ?!

- Ponos Torina
- Kontakt:
to je starija izjava prije par satiOTNYS_YNWA je napisao/la:Upravo je Gerard Houllier izjavio da jos nije dosla ponuda za Younga no ko zna. Mozda je Kenny odleprsao
do njega ?!

ali sve je moguce cim nije bilo svjezijeg info

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.