I sto je najgore, neki su amnestirani od uvreda, tipa Stevanovic, a neki su 'vrece za trening' kompleksasima s tribine.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nisam se potukao ima 15 godina, ali malo mi je falilo neki dan. Gledao sam Zetu s nekom ekipom, i jedan od likova je samo cekao los potez... Ide duga lopta u aut, on skace i yebe majku u picku Blagojevicu. 3 minut tekme. Zacrnilo mi se pred ocima.
Pojedinci dodju na tekmu samo da se ispusu jer ih sef yebe svaki dan, ili sto zeni ne smiju pisnuti kuci. Kako psovanje IGRACU ZELJE pomaze bilo kome u tom trenutku?! Kako?
I sto je najgore, neki su amnestirani od uvreda, tipa Stevanovic, a neki su 'vrece za trening' kompleksasima s tribine.
Potez je vrjedan svake pohvale... Svaka im cast na ovom ... Dobro doso kuci Oda majstore
Slavko na Aparatima
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Svaka čast upravi, a i Odi, kad debeli ode da te vidimo aBd opet kao trenera A tima 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Svaka cast za klub! Sretno Oda, ti si pravi manijak.
Zeljin vojnik. [emoji123]
Vijest koja mi je bas popravila dan. Neka je sa srecom Oda i ukljuci se sto vise i u prvi tim.
Vijest koja mi je bas popravila dan. Neka je sa srecom Oda i ukljuci se sto vise i u prvi tim.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Napokon mogu zaboraviti ovu tužnu sliku,
Oda majstore 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako moze neko da mi odgovori na pitanja. Koliko je od vas vidilo da je Lendric bacio dres? Koliko je od vas vidilo da je Lendric pokazao srednji prst Sjevernoj tribini? Bio sam na Jugu i nijedno od ovo dvoje nisam primjetio, primjetio sam samo da je nesto govorio Sjeveru nakon gola i kad je izlazio da je skinuo dres samo, a ne bacio kako nekoliko vas zeli to prikazati.
On će i ovo jedva voditi, a ne da kasnije preuzme prvi tim.anonimni je napisao/la:Svaka čast upravi, a i Odi, kad debeli ode da te vidimo aBd opet kao trenera A tima
Nema to veze sa stručnošću i Odinim znanjem
iako sam protivnik iznošenja takvih stvari.
edit: nestade post
edit: nestade post
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovaj slobodnjak se može vidjeti još x broj puta:
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Što to misliš? Da se razumijemo, em je čovjek u godinama em Slavko ima punu podršku uprave, Oda kao trener prvog tima je moja želja i ništa više od toga, a zaslužio je to vrlo jasno, i zadnji put ga je par loših rezultata u ligi ukopalo uprkos podršci većine i fenomenalnoj Evropi s našom djecom, ali Oda je Željin vojnik i sve to nije trebalo da se desi na taj način...arelinho je napisao/la:On će i ovo jedva voditi, a ne da kasnije preuzme prvi tim.anonimni je napisao/la:Svaka čast upravi, a i Odi, kad debeli ode da te vidimo aBd opet kao trenera A tima![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Izjednacavas ih i jos spominjes da su isto donijeli pri tome ironicno transfer u Lens nazivas spektakularnim.Virtu4l je napisao/la:I onda mi po starom dobrom obicaju imputiras nesto sto nigdje nisam napisao. Gdje ja pljujem Lendrica? Nikad se neces opametiti.bhsport je napisao/la: Ne, odgovaram u tvom tonu ti pljuje Lendrica bez razloga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nek' me @arelinho ispravi ako griješim, ali vjerovatno je mislio zbog zdravstevnih problema koje Odović ima. Njegov pomoćnik je vodio Slaviju u drugom dijelu sezone jer Odi bolest nije dozvoljavala.anonimni je napisao/la:Što to misliš? Da se razumijemo, em je čovjek u godinama em Slavko ima punu podršku uprave, Oda kao trener prvog tima je moja želja i ništa više od toga, a zaslužio je to vrlo jasno, i zadnji put ga je par loših rezultata u ligi ukopalo uprkos podršci većine i fenomenalnoj Evropi s našom djecom, ali Oda je Željin vojnik i sve to nije trebalo da se desi na taj način...arelinho je napisao/la:On će i ovo jedva voditi, a ne da kasnije preuzme prvi tim.anonimni je napisao/la:Svaka čast upravi, a i Odi, kad debeli ode da te vidimo aBd opet kao trenera A tima![]()
Oda je bolestan. Njemu bolest ne dozvoljava da radi, a on sve misli da može. Mene je iznenadilo ovo što su ga naši uzeli i za B ekipu. Da je zdrav i sve to uredu bi bilo, ali ovako ne vjerujem da će se dugo zadržati na tom mjestu.braco je napisao/la:Nek' me @arelinho ispravi ako griješim, ali vjerovatno je mislio zbog zdravstevnih problema koje Odović ima. Njegov pomoćnik je vodio Slaviju u drugom dijelu sezone jer Odi bolest nije dozvoljavala.anonimni je napisao/la:Što to misliš? Da se razumijemo, em je čovjek u godinama em Slavko ima punu podršku uprave, Oda kao trener prvog tima je moja želja i ništa više od toga, a zaslužio je to vrlo jasno, i zadnji put ga je par loših rezultata u ligi ukopalo uprkos podršci većine i fenomenalnoj Evropi s našom djecom, ali Oda je Željin vojnik i sve to nije trebalo da se desi na taj način...arelinho je napisao/la:
On će i ovo jedva voditi, a ne da kasnije preuzme prvi tim.![]()
- MocMahale444
**** vas kovrđavi, jucer su ga branili s rezervnih acc
i njega i vas na napojnu.
Zeljo je bitan mufloni.
i njega i vas na napojnu.
Zeljo je bitan mufloni.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 09 jul 2017, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Popravila mi je dan ova vijest za Odu. Svaka čast !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ja sam kont'o da je @arelinho nešto kivan na njega
Jbg, nisam znao za tu bolest no šta je tu je, neka bude tu koliko može, svaka pomoć nama s njegove strane će dobro doći, koliko god trajalo to...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Koliko god ovo neko smatrao dobrim potezom za mene je ovo ponizavanje Odovica. Da ovaj debil vodi prvi tim a Oda b ekipu SRAMOTA
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- MocMahale444
Mozda nema snage za nesto vise, neka ga u Zelji pa makar kao trenera B ekipe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Pact1921, sebalos i 65 gostiju.