FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

aleXBIH
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la aleXBIH » 15 maj 2013, 19:05

nije gotovo. sloboda ima bodove u bihacu. ukovana jedinstvu tekma u gracanici.nece valjda poremetiti odnose sa slobodom i pobjediti tuzlake.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2013, 19:19

hhaha to isto kao sto smo uzeli bodove i Vitezu hahahaa..pa je onda odigrao Vitez nije htijeo dobit radnicki da bi mi mogli stici Viteza i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 maj 2013, 19:29

Nek još neko poslije ovog poraza spomene Premijer ligu, stavljam ga iste sekunde na ignore. :roll:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 maj 2013, 19:45

Je l' Sloboda danas igrala i Kup? Ja sam imao takvu info, pa bi volio da mi neko potvrdi.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 maj 2013, 19:49

Casp3r je napisao/la:Je l' Sloboda danas igrala i Kup? Ja sam imao takvu info, pa bi volio da mi neko potvrdi.

Nije.
Pobjeda je bolja od orgazma!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 15 maj 2013, 20:14

Kup utakmica protiv Kalesije se igra 29.05.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 15 maj 2013, 23:13

Ovi su plakati koliko se sjecam iz Premijer lige i sad su ih uzeli jer podsjecaju na stare dane kad su tribine bile pune. Barem to u svakom navijacu Jedinstva probudi nesto. Meni je jako drago sto Sloboda dolazi i radujem se tom susretu. Nismo mi nadrkani uopste na vas i @Gorki je upravu ne dolazi Sloboda svaki dan kod nas. Ja vas licno respektujem ali mi nismo jedan od onih klubova i navijaca koji svrsavaju na vas nakon utakmice. Dobro nam dosli u Bihac :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 maj 2013, 23:19

tropic je napisao/la:Ovi su plakati koliko se sjecam iz Premijer lige i sad su ih uzeli jer podsjecaju na stare dane kad su tribine bile pune. Barem to u svakom navijacu Jedinstva probudi nesto. Meni je jako drago sto Sloboda dolazi i radujem se tom susretu. Nismo mi nadrkani uopste na vas i @Gorki je upravu ne dolazi Sloboda svaki dan kod nas. Ja vas licno respektujem ali mi nismo jedan od onih klubova i navijaca koji svrsavaju na vas nakon utakmice. Dobro nam dosli u Bihac :D
de ba,lozi vas frajer jarane... ;) ;) ..opusteno samo...Jedinstvo je jedan od rijetkih klubova koji imaju respekt kako od Fukara tako i od Slobode...i jedan od rijetkih klubova koji ima stadion u ovoj krsini od lige...bit ce neobicno gledat tekmu sa normalnih tribina poslije dugo vremena :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 15 maj 2013, 23:23

Hajde nećemo se mi prepirati zbog tamo nekog "balavca".
A ne razumijem vas u vezi ovog da je utakmica dogovorena i da mi vama dajemo ta 3 boda zbog utakmice u Gračanici.
Zašto to?

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 15 maj 2013, 23:24

Sn96 je napisao/la:Hajde nećemo se mi prepirati zbog tamo nekog "balavca".
A ne razumijem vas u vezi ovog da je utakmica dogovorena i da mi vama dajemo ta 3 boda zbog utakmice u Gračanici.
Zašto to?
To ni ja ne kontam... kao dogovoreno...

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 15 maj 2013, 23:24

Zašto to?
Navodno su nasi vama kupili tekmu u gracanici da bi vi nas u Bihacu pustili,al et vidicemo jel istina.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 15 maj 2013, 23:26

Pa jel onda bolje da smo mi normalno izgubili u Gračanici i da smo se ovdje borili protiv vas za pobjedu. Jer to baš ne mogu skontati. Ne vjerujem u to, dobićemo mi ovdje

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 maj 2013, 23:33

Zašto to?
pa sad nizasto :D ...al da smo mi uzeli kakanj a lukavcani vitez..bili bi u egalu i trebala bi nam 3 boda iz bihaca...koja bste vi nadomjestili u gracanici..kontas...inace,ova nazovimo je liga je tolko smijesna da sam ja totalno za kupovinu tekmi i to bez ikakvih problema ..nema ovdje nikakvog fudbala a na infrastrkturu se mogu samo slatko nasmijat

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2013, 23:35

aleXBIH je napisao/la:nije gotovo. sloboda ima bodove u bihacu. ukovana jedinstvu tekma u gracanici.nece valjda poremetiti odnose sa slobodom i pobjediti tuzlake.
Ovo je istina nosite bodove iz bihaca.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 maj 2013, 23:36

staragarda je napisao/la:
Zašto to?
pa sad nizasto :D ...al da smo mi uzeli kakanj a lukavcani vitez..bili bi u egalu i trebala bi nam 3 boda iz bihaca...koja bste vi nadomjestili u gracanici..kontas...inace,ova nazovimo je liga je tolko smijesna da sam ja totalno za kupovinu tekmi i to bez ikakvih problema ..nema ovdje nikakvog fudbala a na infrastrkturu se mogu samo slatko nasmijat
Bila bi i danas pobjeda da se završilo ovo gore prije pozitivno za Slobodu, ma nema bez kupovanja ni ulaska u PL složio se neko samnom ili ne, drugačije se ne može biti prvi......:)

A tek od naredne sezone kakvi će biti stadioni od ekipa koje ulaze u prvu ligu, dobro Orašje ima zaista lijep stadio takođe velikih 9 bodova prednosti na Sjeveru, i vraćaju se sigurno u Prvu ligu, a šta reći za Centar tu je prva Mladost iz Kaknja, a prate je Rudar Breza, Famos Sašk i Borac Jelah (ja lično bi volio Rudar da uđe to je stari premierligaš), na jugu prvi Igman Konjic, ali ga prate Tomislav i Turbina, Brotnjo je otpao, na Zapadu vodi Una, a blizu je ovaj drugi Vitez (muslimanski) tri boda manje imaju kao i Vlašić koji je tu, šta reći sve beton ekipe....:)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 maj 2013, 23:54

nista to nije dok ne krene velika PL sljedece sezone sa sve mladost iz...pazi sad..Velike Obarske,Omarske il tako nesto :lol: :lol: .....tu ko pronadze ovaj zaseok tacno mu treba 3 boda dodijelit bez igranja tekme... :lol: :lol: ...a ko odradi gostovanje tamo,poslije toga ima vitez na london da mu lici :D

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 15 maj 2013, 23:58

staragarda je napisao/la:nista to nije dok ne krene velika PL sljedece sezone sa sve mladost iz...pazi sad..Velike Obarske,Omarske il tako nesto :lol: :lol: .....tu ko pronadze ovaj zaseok tacno mu treba 3 boda dodijelit bez igranja tekme... :lol: :lol: ...a ko odradi gostovanje tamo,poslije toga ima vitez na london da mu lici :D
oni ce igrat na gradskom u bijeljini ako udju :) no kako sam citao vijest, nece imati uslove za PL, tako da se ne zna sta ce biiti jos ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 maj 2013, 00:01

staragarda je napisao/la:nista to nije dok ne krene velika PL sljedece sezone sa sve mladost iz...pazi sad..Velike Obarske,Omarske il tako nesto :lol: :lol: .....tu ko pronadze ovaj zaseok tacno mu treba 3 boda dodijelit bez igranja tekme... :lol: :lol: ...a ko odradi gostovanje tamo,poslije toga ima vitez na london da mu lici :D
Mladost Velika Obarska (selo oko 3 hiljade stanovnika imaju) biće derbi komšijski sa Radnikom iz Bijeljine, imaju 4 boda više od Sloge Doboj, tri kola do kraja (dvije utakmice kući, gostujuću mogu i da izgube i PREMIER LIGA) dragi bože....stvarno iz Lukavca sam, ali ova ekipa pored Slobode da igra PL žalosno je ljudi, ili eto utakmica Prve lige naredne sezone npr. ako uđu Borac Jelah - Sloboda dal se smijati ili plakati.... :D :cry:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 maj 2013, 00:11

Šampion RS ne može u Premijer ligu BiH (Ovo sam pronašao, zanimljivo je takođe se spominje i Vitez na kraju dole)

Tri prvoplasirana kluba u Prvoj ligi RS ne ispunjavaju uslove za dobijanje licence za Premijer ligu BiH, zbog čega neće moći u viši rang.

Zbog teške finansijske situacije u mnogim klubovima trenutno tri prvoplasirana prvoligaša Republike Srpske: Mladost (Velika Obarska), Sloga (Doboj) i Sloboda (Mrkonjić Grad) ne mogu da ispune uslove za licenciranje za takmičarsku sezonu 2013/14, piše “Sportski žurnal”.

Predstavnici Mladosti i Slobode bili su na sastanku u Sarajevu sa Lejlom Kosovac, zaduženom za licenciranje klubova u ime Fudbalskog saveza BiH, i istakli su da ne mogu ispuniti uslove za takmičenje koji se od njih traže kako bi dobili licencu, dok Dobojlije nisu prisustvovale ovom sastanku zbog kvara automobila delegacije Sloge koji se desio u putu za Sarajevo, ali jasno je da Dobojlije nemaju adekvatnu infrastrukturu za Premijer ligu.

Vrlo vjerovatno je da pobjednik Prve lige RS sljedeće godine neće u viši rang, a s tim su upoznati i u Fudbalskom savezu RS.

“Moguće je da se desi da nijedan naš prvak ne ode u viši rang takmičenja jer je situacija sve teža i teža u celokupnom društvu, a samim tim i fudbalu. Tražićemo po skraćenom postupku izjašnjenje naših klubova da li prihvataju uslove licenciranja koji vaze ili ne. Ukoliko prihvate moraće da ispoštuju to, a ako ne ispoštuju, a prihvate uslove, snosiće sankcije. Eventualno odustajanje pojedinih klubova od plasmana u viši rang takmičenja ne remeti ništa kada su Propozicije takmičenja u pitanju jer smo sličnih situacija imali i ranije”, rekao je generalni sekretar FSRS, Rodoljub Petković.
Prema saznanjima “Sportskog žurnala” pozivi i upoznavanje sa uslovima licenciranja biće upućeni Modriča Maksimi, Sutjesci iz Foče, Kozari i Drini iz Zvornika.

Osim klubova iz Prve lige RS, pod upitnikom su i nastupi svih premijerligaša RS u najvišem rangu takmičenja, jer licence za sljedeću sezonu još nisu dobili Borac (Banjaluka), Leotar (Trebinje), Rudar Prijedor, Radnik (Bijeljina) i Slavija (Istočno Sarajevo).

Problem sa licencama prisutan je i u FBiH gdje je prošlogodišnji šampion Gradina iz Srebrenika, po fleksibilnijim uslovima, dobila licencu, ali je jesenju sezonu odigrala na drugim terenima, u Gradačcu. Sada isti problem ima i lider Prve lige Federacije BiH Vitez.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2013, 00:20

Ma vidjet cemo sta ce biti od ovoga...samo skim mi sve ugramo I skim cemo igrat tuzno je ovo sto kod mene otac kaze, pa igra Sloboda sad sa ekipama koje bi nekad pozeljele odigrat sa Slobodom prijateljsku utakmicu ebote...cast ovo Lukavac,Jedinstvo,Buducnost,rudar kakanj,iskra.bosna,troglav bratstvo a ovo sto ce uci I sto jos ima stvarno zalosno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.