NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 16 avg 2018, 22:34

.
Zadnja izmjena: Android, dana/u 17 avg 2018, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 16 avg 2018, 22:52

sretan123 je napisao/la:
spursman je napisao/la:
spursman je napisao/la:Večeras idem pogledat brate ima li još takvih među nama :lol:
Mislio sam i ja, ali gdje kartu naći?
Meni je kolega kupio u Mostaru i još nije htio pare uzet, nisam znao da ima i takvih mostaraca :rol:
Jesi pjevo s njim i ostalim ciganima " Ovo je Mostar" ?[/quote]
Onda si i ti bio na utakmici jer to nisi mogao čuti u prijenosu jer su to skandirali prije početka . To im nije stvarno trebalo al takav je njihov obraz.
audere est facere!

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 16 avg 2018, 22:57

Tko ih je..
Nebi ih gledao ni da su sa Realom na Pecari igrali.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 16 avg 2018, 23:04

Nek je i ovo proslo

Ivan Buhac prije 3-4 godine srusio Sarajevo na Pecari, sutra nastupa u finalu MZ, sta ti je zivot...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 16 avg 2018, 23:32

@spursman nek si se napjevo sa njima...

Kreso Kordicu dzaba brisat status, Pecaru samo SKUTORI PUNE!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 16 avg 2018, 23:36

Android je napisao/la:Nek je i ovo proslo

Ivan Buhac prije 3-4 godine srusio Sarajevo na Pecari, sutra nastupa u finalu MZ, sta ti je zivot...
Decko obrisi to HercegBosna iz potpisa. Za tu zlocinacku paradrzavu imaju presude Međunarodnog suda za UZP i vrijeđaš domovinu iz koje dolaziš. Na stranu nacionalnu pripadnost vas kao BH Hrvata, nemojte bit ko Srbi pa furati te zlocinacke kreacije
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 16 avg 2018, 23:42

ma dobro netreba sad zbog ultrasa vrijeđat sve navijače zrinjskog,gledam slike po portalima bilo je tu dosta ljudi sa djecom,pa i parova itd,ljudi došli pogledat utakmicu, trošili pare po našim trgovinama i kafićima a i klub će sigurno nešto zaradit itd jednostavno ignorirajmo svi skupa te provokacije,nebudimo kao oni,mi imamo svoj đir uvik smo bili dobri domaćini svim klubovima u ovoj ligi i u europi svi su se ovdje osjećali ugodno, osim navijačkih skupina koji dođu provocirat kao neki dan navijači čelika ali i za to ima rješenja takve čim počmu vrijeđat odmah istjerat iz tribine itd

nego zna li netko zašto nema više izvještaja sa utakmica na našem yt kanalu ???

bent
Kontakt:

Post Postao/la bent » 16 avg 2018, 23:53

Ma mostarce na ignore. Svidila im se Pecara evo čitam da su na kraju grajali oće i oni svoj stadion, prvi put u zivotu. Ko plati neka igra na Pecari. Očekivao sam da će je ispuniti, malo je falilo ...ali fail.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 17 avg 2018, 00:02

GradKamena2 je napisao/la:
spursman je napisao/la:Večeras idem pogledat brate ima li još takvih među nama :lol:
Zasto da ne dolazio sam i ja u SB gledo Austriju,Besiktas,Gabalu,Banants. . . Ocito je previse ljudi nasjelo na neke stvari balavaca,al nije to tema pa necu pisat svasta.
jozo121 je napisao/la:
GradKamena2 je napisao/la:Susjedi kakvo je stanje u SB,hoce li kisa?
A ne bi da smo udaljeni 100 km a ne 15 min vožnje, a isto kao kod vas, malo bura puše, 30 stupnjeva.
Radim 5 km od grada i zna puno bit neki dan prolom oblaka a u gradu nista :D

Je li i veceras cijeli sjever bio pun balavaca ili?

Auša...

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 17 avg 2018, 00:16

Jesmo mali,ali u isto vrijeme veliki preveliki...
Igraj Široki ti si najbolji!

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 17 avg 2018, 00:27

Nisam bio na tekmi, ali imam na wappu video di cijeli sjever ojeva ovo je Mostar, a ne "pojedinci" kako ovdje neki kažu. Da je bar samo onaj narko kartel od Ultrasa nego baš cijela sjeverna tribina.

Ne znam otkud im takav poriv, mi smo ti koji bi trebali imati taj neki kompleks veličine, ipak je Mostar puno veći grad od nas. Ja nikad ne bi mogao sebe zamislit da nas jedno 500 ode u Posusje( islo nas je i vise dok je Posusje bilo u PL, svih ljudi ne samo Škripara kojih bi bilo oko 80-100) i tamo pjevamo da smo nesto über, da su oni selo, da smo mi metropola za njih itd.

Drago mi je da je sve ovo prošlo, ispali smo dobri domaćini, u gradu nikakvih incidenata, šetali su gradom u dresovima svog kluba, nikome nije dlaka falila s glave i dosta više o njima.

Okrenimo se nama, Sloboda mora pasti, iako nam teren ne ide u prilog, teško je razviti igru, po strani blize sjevernoj tribini i nekako, ono kraj klupa je teski kaos.

Unknown7
Kontakt:

Post Postao/la Unknown7 » 17 avg 2018, 00:57

Mostarski kompleks je nazalost opet pokazan tim pjevanjem, nide veze, al sta ces... o tekmi sta reci, bez par skupljih igraca nemozemo dogurati dalje od ovoga, trkacki isto tako se mora poraditi... Luksemburzani su postali elita za nas hehe... hvala na gostoprimstvu i vjerujete da ima dosta i normalnih navijaca Zrinje ;) Sretno nam u PL, pozz!

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 17 avg 2018, 07:03

sb1996 je napisao/la:@spursman nek si se napjevo sa njima...

Kreso Kordicu dzaba brisat status, Pecaru samo SKUTORI PUNE!
Napusi mi se znas sta.
@ Unknown7 ima vas dosta normalnih, samo manje nego što sam mislio
audere est facere!

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 17 avg 2018, 08:23

Ne znam u čemu je problem? Nisam bio na utakmici jer sam bio na putu. Šta su vikali...
Vjerovatno bili pod dojmom extra stadion. Akustika extra. Pa ih ponjelo... :lol:
Ja znam u Zenici kad smo mi igrali, sve bilo ok ko fol navijači neutralni a ond upadaju škripari i cijeli stadion protiv nas :lol:
Prepucavanja su ok. To sve spada u najvijačku kulturu...
Ali kad se prelazi granicu dobrog ukusa onda to nema smisla...
Ako je Ćalata i onakvi sinonim za Mostarca a u nas par likova preko Facebooka sinonim za Širokobriježanina onda je sve u kurcu...
Uglavnom jedva čekam derbi, živo me zanima hoće li se većina sjedinit sa ovim papanima.
Toliko od mene!

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 17 avg 2018, 08:45

niste mi jasni vi što se palite na određena skandiranja :facepalm:

kao prvo, za očekivati je bilo da će nešto zapjevati da malo pokušaju isprovocirati, jer dovoljna im je knedla što su morali uza Žovnicu da bi pogledali svog zrinju u europi, sasvim očekivano od njih da tako nešto pjevaju. kao i oni navijači ostalih klubova kad dođu na Pecaru pa pjevaju Ovo je Bosna. Ugledali se na njih. Ali to više govori o njima nego o nama. Mi smo se pokazali kao dobri domaćini, gospoda, još da smo im priredili bolji teren tako da ne bude ni najmanje zamjerke, tim bolje bi bilo. a oni, nek se jedu sa svojim kompleksom što su uopće morali doć na selo da odigraju utakmicu pa iz tog gnjeva pjevaju tako nešto.

Na kraju krajeva skandiranje je samo skandiranje, zaboli me neka stvar šta će oni skandirat. Meni je bitnije da nisu pravili štetu na stadionu, kidali stolice ili tako nešto. e to bi bio problem. Ovako, nek pjevaju, to je jedino što im preostaje.

I da, ne bi ja otišo na utakmicu ni da mi je neko pare davao.

Mi smo svoje odradili, oni su opet pokazali svoje lice. Utakmica prošla. idemo dalje. Do derbija

Samo jedno ime Široki!!!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

volimsiroki
Kontakt:

Post Postao/la volimsiroki » 17 avg 2018, 10:12

Carles je napisao/la:niste mi jasni vi što se palite na određena skandiranja :facepalm:

kao prvo, za očekivati je bilo da će nešto zapjevati da malo pokušaju isprovocirati, jer dovoljna im je knedla što su morali uza Žovnicu da bi pogledali svog zrinju u europi, sasvim očekivano od njih da tako nešto pjevaju. kao i oni navijači ostalih klubova kad dođu na Pecaru pa pjevaju Ovo je Bosna. Ugledali se na njih. Ali to više govori o njima nego o nama. Mi smo se pokazali kao dobri domaćini, gospoda, još da smo im priredili bolji teren tako da ne bude ni najmanje zamjerke, tim bolje bi bilo. a oni, nek se jedu sa svojim kompleksom što su uopće morali doć na selo da odigraju utakmicu pa iz tog gnjeva pjevaju tako nešto.

Na kraju krajeva skandiranje je samo skandiranje, zaboli me neka stvar šta će oni skandirat. Meni je bitnije da nisu pravili štetu na stadionu, kidali stolice ili tako nešto. e to bi bio problem. Ovako, nek pjevaju, to je jedino što im preostaje.

I da, ne bi ja otišo na utakmicu ni da mi je neko pare davao.

Mi smo svoje odradili, oni su opet pokazali svoje lice. Utakmica prošla. idemo dalje. Do derbija

Samo jedno ime Široki!!!!!
Bravo. Potpisujem.
Nisu bitni uopće :kafa:
Igraj Široki, ti si najbolji !!

Jedandevetcetiriosam
Kontakt:

Post Postao/la Jedandevetcetiriosam » 17 avg 2018, 10:25

Kakvi hahari majko mila..koji kompleks nemozes vjerovat, vjerovatno su povike predvodili VELIKI mostarci sirokobrijeskih korijena. Lagani ignore,ne treba se osvrcat vele, imaju te titule sponzorirane od vrha politike ostalo nemaju nista,niti imaju stadiona,niti imaju marketinga,niti imaju infrastrukturu,niti omladinskog pogona,duzni drzavi..a vjerujte najvece ponizenje im je bilo doc na Pecaru,i jos te povike uzvikuju..minus veliki! A sta je hinjavac Kordić pisao zna li netko?
SaMo ŠiRoKi !!!!

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 17 avg 2018, 10:59

Ciga ko ciga pustite to,malo ih ponijelo pa znate li vi koji je njima dozivljaj doci na pravi stadion?
Za mene ljudi nevrijedni spomena,ne se čuditi i živcirati
Samo jedno ime

Jedandevetcetiriosam
Kontakt:

Post Postao/la Jedandevetcetiriosam » 17 avg 2018, 11:06

Shullenta je napisao/la:Napisao je bravo igraci cestitke Ultrasi!
I u cemu je problem retardu? Ima te li vi nekog igraca da vas klub podrzava ili su u ovih 25 godina svi placenici iz dalmatinskih zaselaka i brazilskih favela?
Brujali ste da ce vam se stadion unistiti, kad je sve proslo bezprijekorno svezali ste se nekih povika?
Doci cemo opet!
Retardu u pitanju je svijest navijacka i na kraju vas kompleks.Napisao vam je gore vec netko dovoljno je da ste uz Zovnicu morali,pa vas u jednu ruku i razumijem,jbg dosli ste na europski stadion pa vas ponijele emocije,jos da ste ga uspjeli napunit gdje bi vam kraj bio.Sto se tice tog Kordica takvih mi na izvoz imamo,da vam igraci zive uz klub nebi ih na desetke preslo u Siroki,sto profica sto omladinaca,haj sad razguli ako nemas sta pametno reci!
SaMo ŠiRoKi !!!!

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 17 avg 2018, 11:11

Jedandevetcetiriosam je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:Napisao je bravo igraci cestitke Ultrasi!
I u cemu je problem retardu? Ima te li vi nekog igraca da vas klub podrzava ili su u ovih 25 godina svi placenici iz dalmatinskih zaselaka i brazilskih favela?
Brujali ste da ce vam se stadion unistiti, kad je sve proslo bezprijekorno svezali ste se nekih povika?
Doci cemo opet!
Retardu u pitanju je svijest navijacka i na kraju vas kompleks.Napisao vam je gore vec netko dovoljno je da ste uz Zovnicu morali,pa vas u jednu ruku i razumijem,jbg dosli ste na europski stadion pa vas ponijele emocije,jos da ste ga uspjeli napunit gdje bi vam kraj bio.Sto se tice tog Kordica takvih mi na izvoz imamo,da vam igraci zive uz klub nebi ih na desetke preslo u Siroki,sto profica sto omladinaca,haj sad razguli ako nemas sta pametno reci!
Naravno da je preslo jer nemaju kompleks kao vi. Ljudi su profesionalci i vecina njih Hrvati s toga nikakv problem preci u hrvatski klub. Veci je.problem praviti se velik glumiti visinu, a ici svako jutro na poso u Mostar ili vikendom u pink ili daleku kao mnogi tvoji sumjestani.
Davno sam ja napisao da ste u rangu sa medjugorcanima po tom seljackom kompleksu vece vrijednosti.
Dao Bog da mi kao grad imamo sportske objekte uredjene kao tvoje mjesto, ali to je problem vece politike a ne nas smrtnika.
Zivio debilko
Daj mi furadana!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.