Ne fkt, po meni najbolji ''headeri'' svijeta su:e2_ze je napisao/la:joj sto ne mogu ove ''spance'' pa njima je i spansko g.ovno bolje od engleskog..
1. Llorente
2. Ibrahimovic
3. Caroll
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ne fkt, po meni najbolji ''headeri'' svijeta su:e2_ze je napisao/la:joj sto ne mogu ove ''spance'' pa njima je i spansko g.ovno bolje od engleskog..
Ma Crouch je najjaci u tom segmentu, doduse jedino u tom segmentu, ali ne vjerujem da se ova trojica mogu mjeriti s njim u igri glavom.L_blancos je napisao/la:Ne fkt, po meni najbolji ''headeri'' svijeta su:e2_ze je napisao/la:joj sto ne mogu ove ''spance'' pa njima je i spansko g.ovno bolje od engleskog..
1. Llorente
2. Ibrahimovic
3. Caroll
Gdje ćeš od njih kupiti igrača.volimliverpool je napisao/la:City odbio našu ponudu za Micah Richardsa.
hmm ne bih ti znao reci, opet caroll igra protiv igraca koji su bolji u skoku nego llorente, ili ibrahimovic, da ne podcjenjujem igrace, ali najbolji skakaci su ipak u epl, i najvece mrcine..L_blancos je napisao/la:Ne fkt, po meni najbolji ''headeri'' svijeta su:e2_ze je napisao/la:joj sto ne mogu ove ''spance'' pa njima je i spansko g.ovno bolje od engleskog..
1. Llorente
2. Ibrahimovic
3. Caroll
Upravo. Ne trebaju im pare a ne pojacavaju konkurenciju.Virtu4l je napisao/la:Gdje ćeš od njih kupiti igrača.volimliverpool je napisao/la:City odbio našu ponudu za Micah Richardsa.
To je onaj čovjek koji loptu udara nogom kada mu je u visini glave, je li? Ibrahimović je klasa, da se razumijemo, al' njegova igra glavom se ne može porediti sa Carrollovom(u svemu ostalom je mnogo bolji Šveđanin).L_blancos je napisao/la:Ne fkt, po meni najbolji ''headeri'' svijeta su:e2_ze je napisao/la:joj sto ne mogu ove ''spance'' pa njima je i spansko g.ovno bolje od engleskog..
1. Llorente
2. Ibrahimovic
3. Caroll
To se znalo oko 18:00.reds je napisao/la:Ried potpisao za Blackpool znači li vam to šta ?
I ti bi da možeš dofatiti.Monolog je napisao/la:To je onaj čovjek koji loptu udara nogom kada mu je u visini glave,
Crouchu je prednost zbog toga sto je visok, ali ne gleda se tu samo to..Ma Crouch je najjaci u tom segmentu, doduse jedino u tom segmentu, ali ne vjerujem da se ova trojica mogu mjeriti s njim u igri glavom.
e2_ze je napisao/la:valjda ovo znaci da ce te pobijediti scum u martu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.