AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dobra utakmica protiv dobrog protivnika. Mister jos uvijek ludi pored linije, znaci da jos ima puno toga za zategnuti u igri ali polahko se vidi sta trazi od njih. Bice to dobro. Malo previse kritikujete Jimeneza, hem je mlad hem uopce ne igra svoju poziciju. Meni se svidja sto se trudi i trci dok ne crkne. Kad bi se Leao trudio makar trecinu kao on...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- muha milanez
- Kontakt:
Također, slažem se sa prethodnim postom. Jimenez se bori i dobar je, zna pogriješiti ali uradi isto tako i dosta dobrih stvari. Obzirom da ga trener koristi na više pozicija na terenu, može se reći da se dobro snalazi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kljucno je ovo sto si napisao, zna pogrijesiti. E to nas kosta, protiv intera nas kostalo, sinoc dosta greskaa koje su dovodile romu do sansi. Pogrijesi u dosta neugodbom trenutku za ekipu kad napadamo i onda je tesko pokriti nazad. Isto tako Musah ima taj potez viska i dolazi do istih gresaka. Al ok dolaskom novih igraca imace oni trenutno manju minutazu pa ce polako valjda i to moci popraviti.muha milanez je napisao/la: ↑06 feb 2025, 08:04Također, slažem se sa prethodnim postom. Jimenez se bori i dobar je, zna pogriješiti ali uradi isto tako i dosta dobrih stvari. Obzirom da ga trener koristi na više pozicija na terenu, može se reći da se dobro snalazi.
I da mora se reci da je Sergio dobio bolju ekipu od Fonsece, ali ubjedjen sam da nije Sergio trener da Felix nikad ne bi dosao kod nas. Ipak je Mendes i Sergiov menager
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pet derbija u prvih 10 utakmica za Sergia. Uspio je zasad rezultatski dobro to iskontrolissti, omjer je 6-2-2
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pavlovic moze postati top3 cb lige samo da nauci pozicionisanje. Pogotovo kad pravi glupave izlete iz zadnje linije, to prvo bode u oci. Ako to bude neuspjesno, samo ga gurnes da igra zadnjeg veznog. Svejedno ima solidnu pas igru.
Tu je Walker. On moze biti taj, i vec sad ih diriguje na terenu. Ceka se i povratak Thiawa kojem je isto potreban takav mentor
Tu je Walker. On moze biti taj, i vec sad ih diriguje na terenu. Ceka se i povratak Thiawa kojem je isto potreban takav mentor
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Bgm tesko ce Thiaw sad upasti, mislim da je Sergio nasao dva svoja stopera i da ce ih sad forsirati dok se god dobro ne uigraju. Svi znamo da se odbrana puno ne dira i ne rotira. Tomori je ove zadnje dvije tekme odigrao maestralno, vas onako kakav je bio kad je dosao u Milan, a Strahinja iako ima ispada je neko go gine na terenu, ide glavom gdje drugi ne bi nogom. Tacno me po tome podsjeca na Nemanju VidicaAjsKjub je napisao/la: ↑06 feb 2025, 10:24Pavlovic moze postati top3 cb lige samo da nauci pozicionisanje. Pogotovo kad pravi glupave izlete iz zadnje linije, to prvo bode u oci. Ako to bude neuspjesno, samo ga gurnes da igra zadnjeg veznog. Svejedno ima solidnu pas igru.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pavlović je odličan već par mečeva zaredom. Nije tu samo borbenost već pokazuje i ozbiljan kvalitet. Tomori se digao iz sivila, nadam se da će obojica tako nastaviti.
Također Bondo bi mogao biti od velike koristi u rotaciji. Da doda malo "mišića" tu na sredini terena a i da povremeno Reijnders odmori prije svega.
Također Bondo bi mogao biti od velike koristi u rotaciji. Da doda malo "mišića" tu na sredini terena a i da povremeno Reijnders odmori prije svega.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Znaci, kur.cinaon the last day of the transfer market , Inter made a last-minute attempt for Joao Felix , but received a firm no from both the club and the player, not only because the negotiations between Milan and Chelsea were already well and truly underway , but also because the Portuguese only wanted to wear the Rossoneri shirt.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nisam Pavlovica komentarisao nikako pa vrijeme je da dadnem svoj komentar, on je vrsta stopera koji je jak, hrabar, sirov i poprilicno glup. Ako se uspije glava iskontrolisati, naucit poduciti da ne pravi bespotrebne izlete na protivnicku stranu ( sinoc ih bilo takodjer )....ako se srede te stvari imamo odlicnog beskompromisnog stopera, koji ide glavom na kopacku, koji ima tu energiju i hrabrost i htjenje koje je izuzetno vazno....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Konačno memaga da se složim sa tobom 

Zna memaga biti objektivan, kad hoce
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- muha milanez
- Kontakt:
Samo da se taj Empoli uzme, da raspoloženje ostane na ovom nivou
Lijepo je kad nema bespotrebnih rasprava i onog čuvenog "jesam reko"

Lijepo je kad nema bespotrebnih rasprava i onog čuvenog "jesam reko"

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Dobra pobjeda i sansa za novi trofej. To nam treba, takmicenje i nadigravanje, a ne ono bunkerisanje gdje mi moramo napadati 90', a upravo u tim utakmicama ce nam dobro doci npr. Felix sa dodatnim arsenalom.
Raduje povratak Tomoria na scenu, da pocne raditi svoj posao, a uz njega i Strahinja igra dobro i zasad su dobar tandem.
U napadu sad imamo dodatnih ideja i raznovrsnost sto raduje. Samo jos sredina da uspije ispratiti i na konju smo.
Takodjer me raduje gol Felixa, samo da nastavi tako u prvenstvu pomagati, jer sam skeptican po pitanju njega i psihe, da li ce se uspjeti resetovati u Milanu i da ga otkupimo na kraju.
Walker? Gotiva je vidjeti napokon desno beka da zna svoj posao, da to nije puko vracanje lopte nazad, da ima dobar pregled i prati igru. Ne znam jestel' primjetili pred kraj utakmice kad je Roma napadala po njegovoj stvari i Tomori izadje na protivnika a Walker odmah trk nazad da pokrije poziciju stopera i kod ubacaja izbi loptu nogom. Jednostavno covjek ima fudbal u malom prstu.
Previse kritika na racun Jimeneza je neopravdano kad znako da je momak poceo igrati tek zadnjih par utakmica i to na razlicitim pozicijama, gine na svaku loptu i snalazi se koliko moze. Jedino ta zavrsna predaja lopte naprijed gdje cesto bude sebican i pogresnu odluku ima u vec nekoliko navrata, sto dolazi vremenom i sticanjem iskustva. Samo da ga se pocne koristiti na njegovoj poziciji, a ne krilo ili sredina terena.
I Sottil sinoc na desno krilo ulazi, hajde razumijem sve sinoc, ali izgleda trener bas isprobava sve varijante i mogucnosti i nadam se da ce Sottil biti iskljucivo zamjena za Leaoa jer tu je najbolji.
Raduje povratak Tomoria na scenu, da pocne raditi svoj posao, a uz njega i Strahinja igra dobro i zasad su dobar tandem.
U napadu sad imamo dodatnih ideja i raznovrsnost sto raduje. Samo jos sredina da uspije ispratiti i na konju smo.
Takodjer me raduje gol Felixa, samo da nastavi tako u prvenstvu pomagati, jer sam skeptican po pitanju njega i psihe, da li ce se uspjeti resetovati u Milanu i da ga otkupimo na kraju.
Walker? Gotiva je vidjeti napokon desno beka da zna svoj posao, da to nije puko vracanje lopte nazad, da ima dobar pregled i prati igru. Ne znam jestel' primjetili pred kraj utakmice kad je Roma napadala po njegovoj stvari i Tomori izadje na protivnika a Walker odmah trk nazad da pokrije poziciju stopera i kod ubacaja izbi loptu nogom. Jednostavno covjek ima fudbal u malom prstu.
Previse kritika na racun Jimeneza je neopravdano kad znako da je momak poceo igrati tek zadnjih par utakmica i to na razlicitim pozicijama, gine na svaku loptu i snalazi se koliko moze. Jedino ta zavrsna predaja lopte naprijed gdje cesto bude sebican i pogresnu odluku ima u vec nekoliko navrata, sto dolazi vremenom i sticanjem iskustva. Samo da ga se pocne koristiti na njegovoj poziciji, a ne krilo ili sredina terena.
I Sottil sinoc na desno krilo ulazi, hajde razumijem sve sinoc, ali izgleda trener bas isprobava sve varijante i mogucnosti i nadam se da ce Sottil biti iskljucivo zamjena za Leaoa jer tu je najbolji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad vec spominjes tu situaciju sa walkerom pa da raja vidi u sustinu tu kretnju. Calabria, a ni royal nikad ovo ne bi uradiliBeduin je napisao/la: ↑06 feb 2025, 12:30Dobra pobjeda i sansa za novi trofej. To nam treba, takmicenje i nadigravanje, a ne ono bunkerisanje gdje mi moramo napadati 90', a upravo u tim utakmicama ce nam dobro doci npr. Felix sa dodatnim arsenalom.
To je nešto što se i u pjetlićima uči, što samo govori kakve mi bezmozgaše imamo pa nam je ovakva kretnja wow.
Jimenez do prije četrdesetak dana nije prismrdio seniorskom fudbalu i sad treba očekivati da igra bez greške, jbg ne ide to tako, sabura malo. Još ga seljakaš sa pozicije na poziciju, iako je ustvari po vokaciji bek gdje sad najmanje igra.
Ali ima tu šlifa i potencijala, trudi se i pokriva korektno sve pozicije na koje ga staviš, čak bolje od jednog Čakija koji je školovano krilo za razliku od njega.
Za Felixa je Milan puno zdravija sredina od npr. Čelzija ili Barselone i ovdje neće biti još jedan u nizu od napadačkog arsenala već bitan kotačić, tako da mislim da možemo dobiti dobrog igrača uz malo vjere u njega i kontinuiranog igranja.

Jimenez do prije četrdesetak dana nije prismrdio seniorskom fudbalu i sad treba očekivati da igra bez greške, jbg ne ide to tako, sabura malo. Još ga seljakaš sa pozicije na poziciju, iako je ustvari po vokaciji bek gdje sad najmanje igra.
Ali ima tu šlifa i potencijala, trudi se i pokriva korektno sve pozicije na koje ga staviš, čak bolje od jednog Čakija koji je školovano krilo za razliku od njega.
Za Felixa je Milan puno zdravija sredina od npr. Čelzija ili Barselone i ovdje neće biti još jedan u nizu od napadačkog arsenala već bitan kotačić, tako da mislim da možemo dobiti dobrog igrača uz malo vjere u njega i kontinuiranog igranja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
A vjeruj mi da nisam ni znao da su cak i video napravili o ovoj situaciji, sto znaci da svaki povrsan poznavao fudbala je ovo mogao odmah primjetiti i zapasti mu za oko.ronaldo99 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 12:52Kad vec spominjes tu situaciju sa walkerom pa da raja vidi u sustinu tu kretnju. Calabria, a ni royal nikad ovo ne bi uradiliBeduin je napisao/la: ↑06 feb 2025, 12:30Dobra pobjeda i sansa za novi trofej. To nam treba, takmicenje i nadigravanje, a ne ono bunkerisanje gdje mi moramo napadati 90', a upravo u tim utakmicama ce nam dobro doci npr. Felix sa dodatnim arsenalom.
Ja sam odmah kod kuce reagovao na ovu situaciju, bas upecatljivo bilo jer to od ostalih nasih bekova ni zamisliti ne mozes.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne znam jel' samo do nas, ali gledam ocjene igraca, vecina ih je najmanje dala Walkeru, Mikeu i Pulisicu i Tijjaniju, doduse i Jimenez je blizu. Dok su najbolje ocijenjeni Abraham i Theo..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Tomori nema sta traziti u tekmama protiv sidrasa i generalno ekipa dominantnih u zraku. Thiaw i Strahinja su oba na skoro +10cm u odnosu na druga 2. A pored toga ne mozes u ovako jbnom rasporedu uz visoke linije forsirati ista 2 igraca. Neka ih ovako za UCL i Empoli, dalje po potrebi.ronaldo99 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 10:34Bgm tesko ce Thiaw sad upasti, mislim da je Sergio nasao dva svoja stopera i da ce ih sad forsirati dok se god dobro ne uigraju. Svi znamo da se odbrana puno ne dira i ne rotira. Tomori je ove zadnje dvije tekme odigrao maestralno, vas onako kakav je bio kad je dosao u Milan, a Strahinja iako ima ispada je neko go gine na terenu, ide glavom gdje drugi ne bi nogom. Tacno me po tome podsjeca na Nemanju VidicaAjsKjub je napisao/la: ↑06 feb 2025, 10:24Pavlovic moze postati top3 cb lige samo da nauci pozicionisanje. Pogotovo kad pravi glupave izlete iz zadnje linije, to prvo bode u oci. Ako to bude neuspjesno, samo ga gurnes da igra zadnjeg veznog. Svejedno ima solidnu pas igru.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Skace Tomori k'o niko kad hoce...

Ovo je bukvalno osnova fudbala za odbrambenog igrača, kada te protivnik izbaci, a suigrač izadje da markira, ti moraš nabrzim putem da pokriješ njegovu poziciju. To je ta razlika izmedju WC igrača i ostalih. Prosto se zapitam kako je moguće da prodješ sve kategorije bilo kojeg kluba, a kamoli Milana, a da ne primjenjujes osnove.Beduin je napisao/la: ↑06 feb 2025, 13:24ronaldo99 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 12:52Kad vec spominjes tu situaciju sa walkerom pa da raja vidi u sustinu tu kretnju. Calabria, a ni royal nikad ovo ne bi uradiliBeduin je napisao/la: ↑06 feb 2025, 12:30Dobra pobjeda i sansa za novi trofej. To nam treba, takmicenje i nadigravanje, a ne ono bunkerisanje gdje mi moramo napadati 90', a upravo u tim utakmicama ce nam dobro doci npr. Felix sa dodatnim arsenalom.
A vjeruj mi da nisam ni znao da su cak i video napravili o ovoj situaciji, sto znaci da svaki povrsan poznavao fudbala je ovo mogao odmah primjetiti i zapasti mu za oko.
Ja sam odmah kod kuce reagovao na ovu situaciju, bas upecatljivo bilo jer to od ostalih nasih bekova ni zamisliti ne mozes.![]()
Svaka čast Misteru na sinjošnjoj tekmi, ali ja i dalje smatram da je on talašika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.