FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Imali onih levata Baje i BL, izadjite necu vam nista Bogami, dobro sam raspolozen.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Vrhunska partija naše momčadi!
Prezadovoljan sam pobjedom! Unatoč početku koji je bio u grču i sredine koja je u prvom poluvremenu bila zaista slaba, drugo poluvrijeme totalna dominacija!
Fantastičan početak sezone koji budi nadu za osvajanje Lige prvaka!
Prezadovoljan sam pobjedom! Unatoč početku koji je bio u grču i sredine koja je u prvom poluvremenu bila zaista slaba, drugo poluvrijeme totalna dominacija!
Fantastičan početak sezone koji budi nadu za osvajanje Lige prvaka!

Vole oni Bayern, ne vole upravu i trenera

Kolega iznad je optimista, ne mogu vjerovati

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nije bilo potrebe srljati nakon 3:1, dokazao je Kompany da je naucio lekciju, imali su prividnu nadmoc, ali nebi ga dali da su igrali jos 100 godina, ni jednu ozbiljniju akciju nisu napravili u drugom. Nasi su me iznenadili fizickom spremom, apsolutno smo ih udavili snagom i brzinom.
I jos samo jednu pa ode slaviti. mnoooogggooo srece smo imali kada smo uzeli Laimera..desno, lijeve, naprijed, nazad, znalac i ratnik...Moj favorite tip igraca, Chup dukata bi dao da imam jednog slicnog...
Bitna pobjeda prije svega za samopouzdanje, pogotovo je slatko uzeti skalp engleskim preplacenim ekipama.
Golovi padali iz nekih neobicnih situacija, a promasivalo se ono sto obicno zabijemo. Ne bih nikoga posebno isticao, eto mozda Boey kojeg uvijek kritikujemo je odigrao fino kad je usao, i Kane naravno, iz utakmice u utakmicu se divim njegovim igrackim kvalitetama, a i gospodin je nekako, ljudina prava.
Golovi padali iz nekih neobicnih situacija, a promasivalo se ono sto obicno zabijemo. Ne bih nikoga posebno isticao, eto mozda Boey kojeg uvijek kritikujemo je odigrao fino kad je usao, i Kane naravno, iz utakmice u utakmicu se divim njegovim igrackim kvalitetama, a i gospodin je nekako, ljudina prava.
Nije Bayern nikome skinuo skalp, nego je opravdao ulogu dominantnog favorita.
Žao mi promašaja Olisea, Kanea i Diaza, moglo je biti 6 ili 7 golova.
Žao mi promašaja Olisea, Kanea i Diaza, moglo je biti 6 ili 7 golova.
Stara šaljivdžijo, uvijek su ti postovi karakterisali na trenere ove momčadi.
U zadnje vrijeme to izostaje.
Ne vjeruješ Kompanyju

Rutinska pobjeda..Ko eto biva došao nam veliki engleski premierligaš i trebao nas je ko eto slomit i spustit na zemlju nakon eto ko biva laganih pobjeda protiv bundesligaške nejači. A onda mi tu ekipu rutinski završimo. Dobro su i prošli šta da su završili ko svojevremeno Tottenham. Neka se samo tamo u Engleskoj zahvaljuju Bogu ßto tamo u njihovoj ligi ne igra Bayern.
A sigurno se Kane i večeras posebno kaje što igra u ovom nekom "slabom" Bayernu u tamo nekoj "slaboj" Bundesligi. Očigledno Bayern samo u BuLi može pobjeđivati. Ah da, pa ono večeras nije bila BuLi. I jesmo li ono ko igrali s nekim iz Premiershipa, nije ono bio Mainz večeras??.

A sigurno se Kane i večeras posebno kaje što igra u ovom nekom "slabom" Bayernu u tamo nekoj "slaboj" Bundesligi. Očigledno Bayern samo u BuLi može pobjeđivati. Ah da, pa ono večeras nije bila BuLi. I jesmo li ono ko igrali s nekim iz Premiershipa, nije ono bio Mainz večeras??.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jako zrelo i jako sigurno odrađeno prvo kolo, sa puno želje i motiva.
Ja godinama pričam o samopouzdanju i uvjeren sam da je to najvažniji faktor u nogometu kao i u životu generalno a ova ekipa trenutno puca od istog.
Mene Kane svaku utakmicu sve vise iznenađuje, pozitivno naravno. Teško ćemo poslije njega naći igrača sličnog kvaliteta.
Pobjeda je bitna jer je izvojevana protiv dosta jakog Chelsea a i lijepo je startati sa pobjedom.
Ja godinama pričam o samopouzdanju i uvjeren sam da je to najvažniji faktor u nogometu kao i u životu generalno a ova ekipa trenutno puca od istog.
Mene Kane svaku utakmicu sve vise iznenađuje, pozitivno naravno. Teško ćemo poslije njega naći igrača sličnog kvaliteta.
Pobjeda je bitna jer je izvojevana protiv dosta jakog Chelsea a i lijepo je startati sa pobjedom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobra vijest, @effe se podmladio i bacio diplomatiju pod noge
Ono, što jest', jest' ....dosta nam je više ovih mangupa iz šašinaca. Nba, neprikosnoveni, bla bla....
Samoprozvani velikani i favoriti čekajte u redu, Harry je upravo zabacio friz
Kritičari, odnosno fanovi ovog kluba...uživajte u trenutku, danas 'vako, sutra onako.

Ono, što jest', jest' ....dosta nam je više ovih mangupa iz šašinaca. Nba, neprikosnoveni, bla bla....
Samoprozvani velikani i favoriti čekajte u redu, Harry je upravo zabacio friz

Kritičari, odnosno fanovi ovog kluba...uživajte u trenutku, danas 'vako, sutra onako.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.