FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da je kako zaigrati u 4-3-3 formaciji pa makar protiv juniora.
Eric, Stevanovic, Kosoric, Miletic, Sehic, Celikovic, Bojo, Stilic, Zec, Ramovic, Lendric..
Ovo probati posle derbija..
Za derbi ce vjerovatno biti Eric, Stevanovic, Kosoric, Celikovic, Sehic, Bojo, Alispahic, Stilic, Veselinovic, Zec, Lendric.
Valjda nisam previdio nekog da je suspendovan i valjda je Zec dovoljno spreman za ozbiljniju minutazu..
Eric, Stevanovic, Kosoric, Miletic, Sehic, Celikovic, Bojo, Stilic, Zec, Ramovic, Lendric..
Za derbi ce vjerovatno biti Eric, Stevanovic, Kosoric, Celikovic, Sehic, Bojo, Alispahic, Stilic, Veselinovic, Zec, Lendric.
Valjda nisam previdio nekog da je suspendovan i valjda je Zec dovoljno spreman za ozbiljniju minutazu..
Pročepit će negdje.
Ovo sam i ja za derbi napisao samo možda če prije veselinovića mujezinović i ako ne bude spreman erič onda fejzićMojaMalenkost je napisao/la: ↑24 feb 2021, 20:17Da je kako zaigrati u 4-3-3 formaciji pa makar protiv juniora.
Uplaćeno 50€ od raje iz Frankfurta ajmo da izgrmimo i u ovoj akciji
Prospite uhljupe
Prospite uhljupe
Rodjeni su pitarske picke!
Branit ce Bender ako ne bude mogao Eric, ali trenira Filip sa ekipom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Fejzic uopste nije u fizickoj spremi ni psihičkoj konstelaciji spreman da bi mogao braniti cijelu jednu utakmicu, pogotovo ne derbi
Ide jos uplata. Bravo plava dijasporo!
-
- Kontakt:
I mi smo familijarno uplatili 80 karata. Veliki pozdrav iz Skandinavije svim ljudima koji imaju Zelju u srcu.
-
- Kontakt:
- kontrasviju
- Kontakt:
Ima li iko podatke koliko je ulaznica otišlo u akcijama prije ove. Znam da je protiv Mladosti bilo oko 7 hiljada, koliko je protiv Radnika i Krupe?
1921
Evo poslao mi Cerić dnevnice

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Hrasno15 i 54 gosta.