Mujkanović: Ordagić ne ide u Željezničar
Mujkanović: Zec ne ide u Željezničar
pronadji razlikuMujkanović: Bobić ne ide u Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mujkanović: Ordagić ne ide u Željezničar
Mujkanović: Zec ne ide u Željezničar
pronadji razlikuMujkanović: Bobić ne ide u Željezničar
Od ponedeljka neće biti nikakve razlike u tim izjavama.irfo je napisao/la:Mujkanović: Ordagić ne ide u ŽeljezničarMujkanović: Zec ne ide u Željezničarpronadji razlikuMujkanović: Bobić ne ide u Željezničar
S gledista nas navijaca ni meni se ne svidja, jer tesko cemo boljeg dovesti, ali treba nam lova za normalno funkcionisanje i onda mogu razumjeti.jestamaji je napisao/la:sretno ivanu! poslije mire definitivno naš najbolji igrač prošle sezone!
ali ja smatram da je ovo pogrešan potez. prodali smo ga za male pare, za lens je to sića.
meni je jasno da je to za nas ozbiljna cifra i da nam nijedan drugi igrač osim možda vedrana nije ni pišljiva boba vrijedan, ali trebalo je postaviti cijenu od pola miliona pa bujrum. ima još dva mjeseca do kraja prijelaznig roka. a ako niko neće onda idemo sa lendrićem dogodine na vječnu vatru!
jednostavno ne đasvi mi se ovaj potez nikako
Ma Vi morate pljuckati, pa kako god bilo. Ali rastjeraće Vas ova uprava, nestaćete kao i raznorazni aldini, hrasno, gudala...Željo korak po korak ide naprijed, nema povratka nazad, nekih bivših predsjednika, sekretara....plavousrcu je napisao/la:Istu sam pricu cuo i svaka cast nasima. Samo problem je sto sam cuo da su dovedeni jos mnogi bez trenerovog aminovanja i skupo su nas kostali.Monci je napisao/la:Ivan Lendrić....došao je u Želju, iako nije bio treneru po volji (Edisu). Dovela ga je uprava na svoju odgovornost kao back-up Đermanoviću koji je trebao biti prvi pik. Svojim radom, angažovanjem i golovima izborio se za startera, i trpao iznad prosjeka za špic igrača. Momak dosta živčan i nervozan, i ako nema sa kim, u svađi je sa samim sobom. Uprkos fakat izuzetnim egzekutorskim sposobnostima, i velikom broju golova, nije uspio sa Željom ništa osvojiti na žalost. Ipak njegova statistika i broj golova će ostati zapisana u klubskim knjigama. Na kraju odlazi za za naše uslove ozbiljan iznos. Ako je tačno bGm lijepa cifra u budgetu kluba. Ivane neka ti je sa srećom, i svrati ponekad...
Možda nećemo imati najboljeg strijelca lige, igrača koji će zabiti 15ak golova u prvenstvu, al' sam siguran da ćemo imati više različitih strijelaca i učinkovitiju igru.LjoZee je napisao/la:Vise cemo osjetiti i teze nadoknaditi odlazak Lendrica nego Stevanovica.
s obzirom da je slavkina taktika do sad bila nabij pa nek miro nesto uradi ili nek da lendric gol iz nikakve sanse, nesto sumnjam da cemo imati ucinkovitiju igru...Raonffa je napisao/la:Možda nećemo imati najboljeg strijelca lige, igrača koji će zabiti 15ak golova u prvenstvu, al' sam siguran da ćemo imati više različitih strijelaca i učinkovitiju igru.LjoZee je napisao/la:Vise cemo osjetiti i teze nadoknaditi odlazak Lendrica nego Stevanovica.
Pa sad će morati da je mijenja htio ili neirfo je napisao/la:s obzirom da je slavkina taktika do sad bila nabij pa nek miro nesto uradi ili nek da lendric gol iz nikakve sanse, nesto sumnjam da cemo imati ucinkovitiju igru...Raonffa je napisao/la:Možda nećemo imati najboljeg strijelca lige, igrača koji će zabiti 15ak golova u prvenstvu, al' sam siguran da ćemo imati više različitih strijelaca i učinkovitiju igru.LjoZee je napisao/la:Vise cemo osjetiti i teze nadoknaditi odlazak Lendrica nego Stevanovica.
Ti fol nisi u Upravi, a znas sve i ko je Lendrica doveo i ko bio protiv njega. Sve znas i ovdje si po zadatku, a takvi su najvece zlo.Monci je napisao/la:Ma Vi morate pljuckati, pa kako god bilo. Ali rastjeraće Vas ova uprava, nestaćete kao i raznorazni aldini, hrasno, gudala...Željo korak po korak ide naprijed, nema povratka nazad, nekih bivših predsjednika, sekretara....plavousrcu je napisao/la:Istu sam pricu cuo i svaka cast nasima. Samo problem je sto sam cuo da su dovedeni jos mnogi bez trenerovog aminovanja i skupo su nas kostali.Monci je napisao/la:Ivan Lendrić....došao je u Želju, iako nije bio treneru po volji (Edisu). Dovela ga je uprava na svoju odgovornost kao back-up Đermanoviću koji je trebao biti prvi pik. Svojim radom, angažovanjem i golovima izborio se za startera, i trpao iznad prosjeka za špic igrača. Momak dosta živčan i nervozan, i ako nema sa kim, u svađi je sa samim sobom. Uprkos fakat izuzetnim egzekutorskim sposobnostima, i velikom broju golova, nije uspio sa Željom ništa osvojiti na žalost. Ipak njegova statistika i broj golova će ostati zapisana u klubskim knjigama. Na kraju odlazi za za naše uslove ozbiljan iznos. Ako je tačno bGm lijepa cifra u budgetu kluba. Ivane neka ti je sa srećom, i svrati ponekad...
Da ima fula, ima, ali ko god radi sa ljudima, zna da se tu i najviše i najćešće griješi.
Da smo nezadovoljni igrom i ostvarenjima prošle sezone, jesmo. Svi gunđamo i roncamo na trenera, mjenjali bi ga rado, ali ima li smisla? Bez obzira na igru, čovek zijanio 3-4 tekme za skoro godinu dana...a podmetali mu na sve strane, što je najgore i u svlačionici, pa i danas to rade.
Nakon prodaje naših omladinaca, od kojih para relno i funkcionišmo zadnjih godina,evo uspjeli smo prodati nekog od igrača koje smo doveli za sitne novce, koji je dao mnogo u godinu i po dana, i prodajemo ga za solidne šuške. Ja se fakat ne sjećam, ali kojeg smo zadnjeg izgrađenog igrača koji nije iz naše škole prodali i uzeli neke pare?
Da se razumijemo, ne dižem upravu, još uvijek griješe, ali znatno manje nego prije godinu dana, ili pola godine. Očito je da rade u tišini, i da se neki potezi vuku izvan očiju javnosti i navijača. Vidjeli smo i ugovor sa Sport Klubom, pokazuje da nas ljudi uvažavaju i cijene. Nek vala ubodu još GS, naprave JUG, pa ko im šta može reći.
Oko sportskog dijela iskreno nisam previše optimističan iz samo jednog razloga....poštenog pristupa uprave, i korova oko kluba koji poduzima sve da nas povali, i fakat ne znam kako i na koji način se misle izboriti sa tim izazovima...
Lens je druga liga.lisander je napisao/la:Od nas u Lens, ovo je super da igrač ode u ligu petice, jest da je sica. Kad je zadnji put neko od nas prešao u ligu petice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.