FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SrdjanBL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SrdjanBL » 16 jun 2011, 12:07

Nestro ulazi na trziste FBIH, i samim tim je prisla najvecem sporskom klubu u FBIH, i sa njima planiraju da se lakse probiju na trziste FBIH i sa tim izbace hrvatsku INU sa teritorije BIH, sto se tice goriva. Sto je vrlo pohvalna stvar, a i FK Sarajevo ce profitirati od toga sigurno ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jun 2011, 12:08

SrdjanBL je napisao/la:Nestro ulazi na trziste FBIH, i samim tim je prisla najvecem sporskom klubu u FBIH, i sa njima planiraju da se lakse probiju na trziste FBIH i sa tim izbace hrvatsku INU sa teritorije BIH, sto se tice goriva. Sto je vrlo pohvalna stvar, a i FK Sarajevo ce profitirati od toga sigurno ;)
Bravo,to je to.Takav plan je imala i pivara iz Hrvatske jos kad je na celu kluba bio gdin. Zijad Blekic al' kako ode Blekson tako i prica o hrvatskoj pivari ode u zaborav.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 16 jun 2011, 12:10

A i gorivo im je vrhunskog kvaliteta :geek:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 16 jun 2011, 12:10

legenda79 je napisao/la:To je o cemu se prica ovih dana F.K Nestro Group Sarajevo...sutrasnja sjednica ce pokazati svoje..!!
Prije ce NESTRO GRUPACIJA promjeniti ime nego FK Sarajevo :D
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jun 2011, 12:11

SrdjanBL je napisao/la:A i gorivo im je vrhunskog kvaliteta :geek:
Imaju li puno poslovnica po Banja Luci,cudo mi zasto nisu potpisali sponzorski ugovor sa Borcem :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 16 jun 2011, 12:12

HZ_ilidzaa je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:To je o cemu se prica ovih dana F.K Nestro Group Sarajevo...sutrasnja sjednica ce pokazati svoje..!!
Ugovor je vec potpisan , a statut jos nije usvojen tako da nema nista od tog... umjesto Aure sad ce na dresu pisati Nestro Group...
http://www.nestro.ru/

eto na njihovom portalu možeš da vidiš logo koji bi trebao da bude na dresu.

meni je ovo sve sumnjivo do bola, dan prije skupštine se objavljuje ovo sa nestro grupacijom :roll:

a posebno mi je sumnjivo što je objavio smiješni portal edina borovine.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 16 jun 2011, 12:13

Ugovor je vec potpisan , a statut jos nije usvojen tako da nema nista od tog... umjesto Aure sad ce na dresu pisati Nestro Group...
Kao sto je navedeno finansiski detalji ugovora su poslovna tajna sto u prevodu znaci...koliko ovi placaju toliko vi svirate..sto znaci da je apsolutno svaka opcija moguca..a nista se ne birinte BP ce se usutiti cim i prve pare legnu na njihov racun..kao da gledam izjave poslije uplate tipa "ovo je najbolja moguca opcija za sarajevo","napravili smo pomak","sarajevo je uvijek sarajevo sa prefiksom il bez njega" idt,itd..!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 jun 2011, 12:13

Jurij Smirnov, predsjednik kompanije Njeftegazinkor koja je većinski vlasnik preduzeća iz grupacije Nestro.
Cika Jurij hoces ti dati nama malo para ili ces nas zezati :D :D :D :D :D :D :D

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 16 jun 2011, 12:13

Postavio si pitanje i dao odgovor, oni vec imaju infrastrukturu po RS, i vodeci su sto se tice pumpi, kako u BL tako i cijeloj teritoriji RS, oni i jesu sponzor FK Borca samo ne generalni, a i sponzori su KK Igokea, njima je bitnije da se prosire u FBIH u kojoj nisu zastupljeni u tolikoj mjeri ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jun 2011, 12:14

legenda79 je napisao/la:
Kao sto je navedeno finansiski detalji ugovora su poslovna tajna sto u prevodu znaci...koliko ovi placaju toliko vi svirate..sto znaci da je apsolutno svaka opcija moguca..a nista se ne birinte BP ce se usutiti cim i prve pare legnu na njihov racun..kao da gledam izjave poslije uplate tipa "ovo je najbolja moguca opcija za sarajevo","napravili smo pomak","sarajevo je uvijek sarajevo sa prefiksom il bez njega" idt,itd..!!
Znam da ti je vokri al' ne moras to ovako otvoreno izrazavati :mrgreen:

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 16 jun 2011, 12:22

Kao sto je navedeno finansiski detalji ugovora su poslovna tajna sto u prevodu znaci...koliko ovi placaju toliko vi svirate..sto znaci da je apsolutno svaka opcija moguca..a nista se ne birinte BP ce se usutiti cim i prve pare legnu na njihov racun..kao da gledam izjave poslije uplate tipa "ovo je najbolja moguca opcija za sarajevo","napravili smo pomak","sarajevo je uvijek sarajevo sa prefiksom il bez njega" idt,itd..!![/quote]

Znam da ti je vokri al' ne moras to ovako otvoreno izrazavati :mrgreen:[/quote]

S tobom delegat je svaka vrsta komunikacije nemoguca misija..jer ti si inace ogranicen ko balkon sto si vise puta i dokazao svojm ispadima..aj ba ohladi malo ukoliko ne znas za normalnu pricu...ako si neprijateljski raspolozen prema ostalim klubovima i simpatizerima istih ne mora znaciti da svako ima namjere i ideale slicne tvojima..!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 16 jun 2011, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 16 jun 2011, 12:22

evo i sax je potvrdio.

megamon, hoćemol` i mi ovako xD

[youtube][/youtube]

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 16 jun 2011, 12:27

pacovi_tu_ima je napisao/la:evo i sax je potvrdio.

megamon, hoćemol` i mi ovako xD

[youtube][/youtube]
kad na sjeveru ovo pukne :D
1946

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jun 2011, 12:29

@legendo

Nisam uopste negativno nastrojen.Moguca je normalna diskusija.Ti si prvi dos'o i poceo provocirati sa promjenom imena,i sta sad ocekujes da te podrzim.Ako ti smetam bujrum stavi me u listu gnjavatora i ne cistas moje postove,ha ya prosto k'o pasulj. :mrgreen:

@pacov

Normala,evo ja se spremam da kupim kakvu babsuku.Valja se sad okrenuti majci Rusiji :mrgreen:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 jun 2011, 12:30

Komsije, sta uradiste s tim sponzorskim ugovorom ovima u BL. :D EVo jedna od reakcija s ''onog anam'' foruma. :D

''Nema veze sa svetinjom ali ovo se mora prokomentarisati. Pa majku vam **** kad će preduzeće iz teherana biti sponzor Borcu? Nikad! Yebem li vam majku u p........ Do sad sam kod njih punio gorivo ali od sad nikad više. Ja da finansiram one teherandžije. Nikad.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 16 jun 2011, 12:33

voltron30 je napisao/la:Komsije, sta uradiste s tim sponzorskim ugovorom ovima u BL. :D EVo jedna od reakcija s ''onog anam'' foruma. :D

''Nema veze sa svetinjom ali ovo se mora prokomentarisati. Pa majku vam **** kad će preduzeće iz teherana biti sponzor Borcu? Nikad! Yebem li vam majku u p........ Do sad sam kod njih punio gorivo ali od sad nikad više. Ja da finansiram one teherandžije. Nikad.
gdje si to pročitao? ma pusti ga, na svakom koraku ima kompleksaša takvih nacionalističkih. svi mi trebamo da razmišljamo glavom, lova je danas najbitnija.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 jun 2011, 12:37

evo poceli su da kukaju na tom anamo sajtu ko kakvi kukavci tako to ide kod njih :D

pa stvarno na sta smo mi spali, da raspadnuto sarajevo pokusava ozivjeti nasa firma mada smatram da je i nasa uprava kriva zbog svoje pasivnosti, uglavnom i ja vise na nestru necu sipati gorivo nek im sipaju bordo prijatelji i Risto Vidakovic fuj

Jeste naša! Registrovana u BL. Sad što s njom upravlja Rus druga je stvar. To ti je isto da kažeš de je Čelzi ruski klub a ne engleski. znaš na koju komparaciju mislim.

Kako nije nasa jesu joj rusi vlasnici ali joj je 80posto objekata tj pumpi u R.Srpskoj a i rafinerija pa i u Brodu ima fk, hajd da su njima dali pa da stvore jak klub i kroz to se reklamiraju ali u klub koji se raspada, uglavnom ja sam sa njima zavrsio

bili su jednom prvaci i neka zapisu kad ce opet biti :D :D :D :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jun 2011, 12:38

Nema veze sa svetinjom ali ovo se mora prokomentarisati. Pa majku vam **** kad će preduzeće iz teherana biti sponzor Borcu? Nikad! **** li vam majku u p........ Do sad sam kod njih punio gorivo ali od sad nikad više. Ja da finansiram one teherandžije. Nikad.
pa stvarno na sta smo mi spali, da raspadnuto sarajevo pokusava ozivjeti nasa firma mada smatram da je i nasa uprava kriva zbog svoje pasivnosti, uglavnom i ja vise na nestru necu sipati gorivo nek im sipaju bordo prijatelji i Risto Vidakovic fuj
Sad vec imaju dvojica koja nece sipati na njihovim pumpama. Jadni rusi, raspast ce im se kompanija radi njih dvojice ... :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 16 jun 2011, 12:38

[quote="Megamon"]@legendo

Nisam uopste negativno nastrojen.Moguca je normalna diskusija.Ti si prvi dos'o i poceo provocirati sa promjenom imena,i sta sad ocekujes da te podrzim.Ako ti smetam bujrum stavi me u listu gnjavatora i ne cistas moje postove,ha ya prosto k'o pasulj. :mrgreen:

Ma nisam uopste dosao da provociram nego normala prica i tema koja se namece samo po sebi..vrlo je sve sumnjivo sto se desava na relaciji uprava sarajeva-BP zadnjih dana..kao da su saznale informacije o potpisivanju ugora kao i mogucem tjeku sjednice na kojoj bi vrlo lako moglo biti usvojeno tako nesto kao sto je dodavanje prefiksa timu sa koseva..sto se ni meni licno kao simpatizeru gradskog rivala ne svidja jer je ponizavajuce da klub s velikom tradicijom spadne na to da ga ucijenjuju ljudi s novcem da bi preko tradicije usli na trziste i usput veoma profitirali.. i siguran sam da oni prvo gledaju sebe pa tek sve ostalo jer oni imaju novac i diktriraju sve,igraju po svom...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 jun 2011, 12:40

Stole iz Bora je napisao/la:
Nema veze sa svetinjom ali ovo se mora prokomentarisati. Pa majku vam **** kad će preduzeće iz teherana biti sponzor Borcu? Nikad! **** li vam majku u p........ Do sad sam kod njih punio gorivo ali od sad nikad više. Ja da finansiram one teherandžije. Nikad.
Sad vec imaju dvojica koja nece sipati na njihovim pumpama. Jadni rusi, raspast ce im se kompanija radi njih dvojice ... :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D :D :D raste cijena nafte po barelu :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.