NeretvanskaPastrmka je napisao/la:vm22 dobar sam brate ove sezone kakav sam bio 2-3 predhodne kad smo se ono borili za opstanak. Koliko sam mahnito umalo nisam fasovo 3 infarkta i 4 mozdana udara![]()
![]()

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:vm22 dobar sam brate ove sezone kakav sam bio 2-3 predhodne kad smo se ono borili za opstanak. Koliko sam mahnito umalo nisam fasovo 3 infarkta i 4 mozdana udara![]()
![]()
joj damu sam svoja pojeo od muke te godine i one druge 2008 kad smo bili ubjedljivo zadnji na polusezoni,ne ponovilo se visevm22 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:vm22 dobar sam brate ove sezone kakav sam bio 2-3 predhodne kad smo se ono borili za opstanak. Koliko sam mahnito umalo nisam fasovo 3 infarkta i 4 mozdana udara![]()
![]()
Pogotovo ona sezona 2010/2011... Kad smo bili cijelu polusezonu zadnji na tabeli. Kiša lije, Velež gubi 3 razlike, raja psuje, lupa stolice itd jooj horor
I svi govore yebo me otac necu vise nikad docvm22 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:vm22 dobar sam brate ove sezone kakav sam bio 2-3 predhodne kad smo se ono borili za opstanak. Koliko sam mahnito umalo nisam fasovo 3 infarkta i 4 mozdana udara![]()
![]()
Pogotovo ona sezona 2010/2011... Kad smo bili cijelu polusezonu zadnji na tabeli. Kiša lije, Velež gubi 3 razlike, raja psuje, lupa stolice itd jooj horor
Jarane ovi tvoji sto dovode nogometaše u Veležu greše u startu-------Neki Jankovic koji je odigrao 1 meč u Voždovcu -Purovic 1-2 meca u Bežaniji I SVI GA ZABORAVILI,,,,Ne može u bolan u Evropu sa ovakvimaaaaaaaaaaaaaaaa.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:I svi govore yebo me otac necu vise nikad docvm22 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:vm22 dobar sam brate ove sezone kakav sam bio 2-3 predhodne kad smo se ono borili za opstanak. Koliko sam mahnito umalo nisam fasovo 3 infarkta i 4 mozdana udara![]()
![]()
![]()
a iducu tekmu svi opet na tribini
Ja reko bio dabogda me auto zgazilo ako opet dođem na utakmicu,,NeretvanskaPastrmka je napisao/la:I svi govore yebo me otac necu vise nikad docvm22 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:vm22 dobar sam brate ove sezone kakav sam bio 2-3 predhodne kad smo se ono borili za opstanak. Koliko sam mahnito umalo nisam fasovo 3 infarkta i 4 mozdana udara![]()
![]()
![]()
a iducu tekmu svi opet na tribini
Mislim da gresite ALI VOZITE SVOJU PRIČU do kraja.Puno uspjeha u nastavku.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pabizo nisu kod nas u klubu toliki levati. Jankovic je bio ozljedjen pa zato nije puno igrao. U vezi Purovica zar moze los biti igrac koji je prije 4-5 godina igrao za Sporting iz Lisabona. Momak ima 28 godina i nije u tih 4-5 mogao zaboravit igrat lopte. Bit ce to ok samo da ovaj drugi potpise
bagrcavi je napisao/la:![]()
Šuška se nešto, ali vidjećemo.MostaracVelezovac je napisao/la:Odakle ti to?
Dobar fudbaler ali ne volim ga u crvenom dresu.
Gdje ces bola to napisat da nemate srece s Velezovim igracima. Jeli vam Kajtin go na kosevu iz slobodnjaka donio pobjedu protiv Sarajeva jedne godine. Ili si tek poceo pratit Zelju ili imas amnezijubagrcavi je napisao/la:Šuška se nešto, ali vidjećemo.MostaracVelezovac je napisao/la:Odakle ti to?
Dobar fudbaler ali ne volim ga u crvenom dresu.
Kod nas nije opravdao ono zbog čega smo ga doveli. Ali mi generalno nemamo sreće sa igračima koje dovedemo iz Veleža. Tamo rasturaju, dođu ovdje ili se povrijede ili odjednom zaborave igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.