FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
evo ima na wwinu kladenje uzivo Branijtelj-Sloboda da se prati
LloriS je napisao/la:Jbg jarane znam ovog momka ili mozda "balavca" sa foruma i naletim na njegove komentare, iskreno nema smisla da se raspravljam sa njim jer znam kolika mu je inteligencija a to je pokazao i sa ovim komentarom, njemu je to izgleda lose, njemu je to dizanje Slobode u nebo zbog rijeci spktakl koja je napisana na plakatu, a za ovu ligu u kojoj mi igramo utakmica izmedju ova dva kluba i jest spektakl, jer ovo su dva kluba sa tradicijom i dva najveca kluba u ovoj ligi.SaltCityAttack je napisao/la:pa brate sta fali ovom plakatu sto su ljudi napravili?..ja ovdje nevidim nista lose ebiga ljudi pozivaju svoje navijace..a ja sam vidjeo da uvjek postavljaju plakate za bilo koju tekmu ovako kad upratim pogledam

P.S. nastavi i dalje da me pratiš.

Pobjeda je bolja od orgazma!
pa ovo i jeste najveci derbi ove lige po imenima klubova (ipak ja mislim da je nama interesantniji derbi protiv radnickog) ne znam sto dzaba prozivate ljude! svaka cast na plakatu i nadam se da cete dobro popuniti stadion u subotu
pozz

Sloboda Tuzla
Vec gube duse dragestadiontusanj je napisao/la:evo ima na wwinu kladenje uzivo Branijtelj-Sloboda da se prati

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la: Vec gube duse dragelijepa kvota 10.50 ispraticu sa 5 km
Mahh predali se,vide da od PL nema ništa

-
- Kontakt:
slaba kvota pravoharry_90 je napisao/la:Vec gube duse dragestadiontusanj je napisao/la:evo ima na wwinu kladenje uzivo Branijtelj-Sloboda da se pratilijepa kvota 10.50 ispraticu sa 5 km

Evo uklonili kvote,sreca ja ugrabi na vrijeme,sad ce Grado i Ribic za preokret,i meni pare u dzep..ako izgube nek mi ne idu na oci..stadiontusanj je napisao/la:slaba kvota pravoharry_90 je napisao/la:Vec gube duse dragestadiontusanj je napisao/la:evo ima na wwinu kladenje uzivo Branijtelj-Sloboda da se pratilijepa kvota 10.50 ispraticu sa 5 km
![]()

- TzBulevar87
- Kontakt:
@Gorki
stvarno ti je komentar bezvezan i dječiji. Kakve veze ima što su tako napravili plakat, to je nabrijavanje kao i kod svake druge grupe.. btw trebalo bi da ti je drago što tako respektuju Tuzlu, Slobodu i Fukare..
stvarno ti je komentar bezvezan i dječiji. Kakve veze ima što su tako napravili plakat, to je nabrijavanje kao i kod svake druge grupe.. btw trebalo bi da ti je drago što tako respektuju Tuzlu, Slobodu i Fukare..
075
-
- Kontakt:
evo kvota sad cvaja uf
Ulozi Andrica hebe ti se,bos il hadzijastadiontusanj je napisao/la:evo kvota sad cvaja uf

hajmooo manekeniiiiiii !!!!!

Branitelj dobio crveni !
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 15 maj 2013, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Goooooooo 1:1
-
al u limburgulaponac je napisao/la:Goooooooo 1:1

-
- Kontakt:
e jbt sa igracem vise nisu mogli gola dat...
Zadnja izmjena: stadiontusanj, dana/u 15 maj 2013, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
vodite ali u kornerima 2:1stadiontusanj je napisao/la:nije 1:1 bolan nego vodimo 2:1
Ne trzaj me dzabastadiontusanj je napisao/la:nije 1:1 bolan nego vodimo 2:1

nisi zanimljiv..laponac je napisao/la:Goooooooo 1:1
de ljudi koji je pravi rezultat?
1:0 za branitelj..nkvitez je napisao/la:de ljudi koji je pravi rezultat?
-
zavrseno 1:0harry_90 je napisao/la:1:0 za branitelj..nkvitez je napisao/la:de ljudi koji je pravi rezultat?
TzBulevar87 je napisao/la:@Gorki
Malo se za*ebavam druže (kao i dosad) ali ajde..ne može se čojk ni zezat ko prije

Iskreno,očekivo sam makar remi u Mostaru,ali ajde ionako je sve gotovo što se tiče PL.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.