Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ponovo skandiranje imena ratnog zločinca. Naravno prolazi nezapaženo, ali kada se istaknu ljiljani automatski se prekida tekma.
Stvarno su navijači klubova iz manjeg entiteta toliko zadojeni mržnjom i toliko fašistički nastrojeni da čovjek ostaje zapanjen. U kojem oni kamenolomu rastu i žive ? Kakvi su to mentaliteti ? Igra ti lokalni klub, umjesto da mu pružiš podršku, ti skandiras tri minute ime ratnog zločinca.
- ElCartel11
- Kontakt:
To ti je dokaz ko nam vodi savez. A i ti sto skandiraju to su sve bezumnici i djecurlija. Njima da kazes skandirajte Hujako Takuta jer ga nevole Bosanci i Hrvati oni bi to skandirali. Njima treba dobar degenek i stvar bi bila rijesena jos + svakom kaznu po 500e pa da jih onda vidim. Ali to bi se dogodilo normalno negdje u normalnoj drzavi...KLIS je napisao/la:Kad se proziva savez, prekida se utakmica, a kad se skandira "Ratko Mladić", onda ništa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ovaj iz Gane Jasper Nimo Nartey iz Rudara katastrofa.
Travnik crveni 

-
- Kontakt:
Velež i Travnik, mnogo teško će opstati u PL .
Sjeti se samo slučaja sa zastavama VRS-a i sa ljiljanima. Jadni kriteriji od strane Saveza za naše klubove dok ostali sa druge dvije strane uživaju privilegije.ElCartel11 je napisao/la: Ali to bi se dogodilo normalno negdje u normalnoj drzavi...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Yebem im majku u usta, i njima i usranom savezu. Gnjide i ublehe jedne.
Dabogda poispadali svi u 2 ligu
Dabogda poispadali svi u 2 ligu
Velez se opasno za titulu priprema. Federalnu. A sad adio....
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
**** im mrtve da se hoće izgasit takva ****.. **** ti savez retardirani. Baš me zanima hoće li kazne za ovo uopšte biti a mi i pitari popušismo 3000 za par petardi, mi dobili 1000KM kazne zbog skandiranja savez napolje.... Odvratne li lige !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
I nama je dojadila.Ajzea je napisao/la:**** im mrtve da se hoće izgasit takva ****.. **** ti savez retardirani. Baš me zanima hoće li kazne za ovo uopšte biti a mi i pitari popušismo 3000 za par petardi, mi dobili 1000KM kazne zbog skandiranja savez napolje.... Odvratne li lige !

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- ElCartel11
- Kontakt:
Trebat cemo i mi izgleda pokrenuti borbu protiv saveza, kao kod susjeda Hrvata, sto traje vec duze vrijeme. Izgleda jedni lopovi otisli, dosli drugi. Gledaju samo na repku (i tu sad yebavaju) a za nase klubove jim nikad ni nije bilo mar. Jos ne znam kako su uspjeli da smanje ligu na 12 klubova.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nacionalizam je nažalost postao sastavni dio života većine građana BiH, a "ljudi" koji su skandirali ime ratnog zločinca se hrane nacionalizmom. Najžalosnije je što su to većinom mladi momci koji nisu ni bili živi kad nas je zadesio rat, ali njihovi roditelji su ih naučili da mrze sve što je suprotno od njihovih uvjerenja i naravno obavezno im je da osobe poput Ratka Mladića predstave kao junaka.
Lijek za taj problem u našoj zemlji izgleda da ne postoji,a bojim se da ne postoji ni na sportskim terenima jer je očigledna nezainteresovanost saveza za klupski fudbal u našoj zemlji. Ako nam je ovakva omladina budućnost što bi rekli stariji ljudi, bojim se da ta budućnost neće biti lijepa.
Lijek za taj problem u našoj zemlji izgleda da ne postoji,a bojim se da ne postoji ni na sportskim terenima jer je očigledna nezainteresovanost saveza za klupski fudbal u našoj zemlji. Ako nam je ovakva omladina budućnost što bi rekli stariji ljudi, bojim se da ta budućnost neće biti lijepa.
Druga liga ,druga liga zaboli nas kita bili bi smo šampioni da je druga TITA.

...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
Problemi i besparica uz lose ljude u upravi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sve je bliže federalna liga

...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
Nadam se da će se uspjeti izvući, bez njih ova liga nije ista 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
I da se izvuku, opet to nije to. Ja se ne sjećam kad je Velež izbacio kvalitetnog mladog igrača, možda izuzetak budu Ćemalović i Peco. Većina ih završi u Blagaju, uz nekoliko, u najboljem slučaju, prosječnih igrača, kao što su Brković, Čolić ili Zvonić.
Hajmo sada armijom sarajevo sampion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.