Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

silenT
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la silenT » 31 jan 2011, 20:45

EdinTM87 je napisao/la:Mozel li se desit, da Torres ipak ne potpise?
nemože.. Liverpool je već prihvatio ponudu Chelsea.. ostale su samo sitnice
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 jan 2011, 20:46

Nolan ove sezone dao 10 golova, Torres 9. To dovoljno govori. Sigurno je da su Suarez-Carroll sigurno
jaci od Torresa. :)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 jan 2011, 20:46

Napis'o si da je Torres omogućio rekonstrukciju Liverpoola. Misliš da bi dovodili Carrola da Torres ne želi ići :?
L'pool je promijenio vlasnika, kojima očito nije bilo žao dati 25 miliona da dovedu Suareza. Kad je Torres zatražio transfer sve su se stvari okrenule naopačke, al' ne'a veze, očito ne pratiš EPL ;)
Torres je zatrazio transfer i prije dolaska Suareza, znali su da ce uzet dobre pare na njemu pa su doveli par igraca za koje ce se kasnije nulirat suma odlaskom Ninha.. Mislim da ako on ostane, vlasnici ce dobro zatvoriti novcanike i molit boga da bude u formi da ga mogu prodat na ljeto..
Kao prvo moj post je govorio o pljuvanju a u drugu ruku u ovome, kad je bilo najteze bio je uz vas.. Kad je vidio da ne ide ucinio je jedino sto je mogao da pomogne klubu..

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 31 jan 2011, 20:46

Ma **** Torresa! Cupo Carrol je tu :P
[youtube][/youtube]
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 31 jan 2011, 20:46

evo, gotovo je:

1937: Liverpool confirm they have agreed a fee with Chelsea for Fernando Torres, who has been given permission to speak to the London club.

ovo je british time

pa-pa i harašo tovariš torke :ugeek:
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 31 jan 2011, 20:47

fera je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Carrol 35 mill a United kupio Hernandeza za 10 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja prvo cekam da sve bude zvanicno pa da komentarisem. ali znas i sam kako to ide kad si englez odma ti je cijena 10 miliona veca nego strancu slicnog kvaliteta. jos je chicharito bio relativna nepoznat kad je doveden u united. mislim svaka cast unitedu na tom transferu ali ja bio jako jako sretan kad bi danas otisao torres a potpisali suarez,carroll i adam
Mislim da je Liverpool napravio odlican posao. Carroll je jedan od najboljih napadaca u PL, sjajan finišer i covjek koji ima najbolju napadacku skok igru na svijetu. Jest da je preplacen ali bi se itekako mogao isplatiti. Rizik je njegova problematicnost van terena ali smirice se on. Jos u tandemu sa Suarezom, pa mislim da sad imate najbolji napadacki duo u Engleskoj. A uz to za Torresa ste dobili(ako je transfer okoncan) 50 miliona sto je strašna cijena za igraca koji se stalno povređuje. Citam da ste opet zapeli za Charlija Adama iz B'poola, a ako i on dođe onda definitivno niste mogli sanjati bolji prelazni rok.
Side before self

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 31 jan 2011, 20:48

Jos kad se nda ljeto pojacamo...jaooo !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 31 jan 2011, 20:48

Ponos Torina je napisao/la:
haris10 je napisao/la:Aham,a mozes li mi reci odakle ti to za Younga posto mi ne ide u glavu da i njega dovedete!?

Zasto ti neide u glavu odavno ga zelimo,ali ga Villa nepusta....Mi imamo sada pare pa tako da je vrlo moguce da u zadnji tren dodje na Anfield ;)
Znam da ste ga zeljeli vec duze vrijeme ali reko ne spominje se nesto sad po formima pa zato,kako god zelim vam da dovede i njega i Adama plus Suarez i Carroll,bili bi prejaki!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 20:49

Dragi REDsi.. Nemojte se zamarati i brinuti o komentarima koji po raznim stranicama pisu ljudi koji nikada nisu culi za Suareza i Carrolla.. Svi mi koji svakodnevno pratimo desavanja u svijetu fudbala i pogotovo EPL znamo dobro ko je Suarez i da se evropa otimala za njega.. Takodjer znamo da je prije 2 mjeseca prica da se dovede Carroll bila u domenu naucne fantastike a sada je pred potpisom.. Gradii se masinerija lagano ali sigurno koja ce da hara u buducnosti. YNWA
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 31 jan 2011, 20:49

silenT. je napisao/la:
nemože.. Liverpool je već prihvatio ponudu Chelsea.. ostale su samo sitnice
Mozda ne bude tinte u olovci i potpise u 11:01, to bi znacilo da ne moze prec :D

EDIT: Bash me brine sto se tice uklapanja i uigravanja, jer rotiramo puno, gomilu igraca smo doveli na ljeto, gomila je otisla, evo i na zimu, to ce biti skroz novi Liverpool!
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 31 jan 2011, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 31 jan 2011, 20:49

IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 jan 2011, 20:49

TORRES DEAL AGREED
Liverpool Football Club tonight confirmed they have agreed a fee with Chelsea for the sale of Fernando Torres.
8-)
FK Pjetlovi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 31 jan 2011, 20:49

Nekim čudom.

@e2_ze
I ja sam se tomu nasmijao.Iskreno,za mene,Suarez je bolji igrač od Fernanda Torresa.

A možete zamisliti kada Torres dođe na Anfield u dresu Chelsea.Mislim da neće smjeti doći. :roll:
I ja sam iznenađen,koji degen trebaš biti da za ovakvog Torresa daš 50 miliona. :lol:
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2011, 20:49

haxonja je napisao/la:At least one Liverpool fan is ready to say goodbye to Fernando Torres.

Despite the striker's three-plus seasons of service for the Reds, his expected departure to Chelsea has drawn the ire some fans. One went so far as to burn Torres' Liverpool jersey. The fiery jersey was shown on Sky Sports, and the Internet has been abuzz ever since.
slika
A **** mater tome koji je zapalio, trebaju imati respekta za čovjeka koji je dao Liverpoolu više nego što je klub njemu.

@Welcome Carrol and Adam!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 31 jan 2011, 20:50

a evo i ovdje sada_

http://www.liverpoolfc.tv/
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 jan 2011, 20:50

Upravo to. Jos na ljeto dovesti Sambu, Taiwoa, Hazarda i Younga. :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 jan 2011, 20:50

haris10 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
haris10 je napisao/la:Aham,a mozes li mi reci odakle ti to za Younga posto mi ne ide u glavu da i njega dovedete!?

Zasto ti neide u glavu odavno ga zelimo,ali ga Villa nepusta....Mi imamo sada pare pa tako da je vrlo moguce da u zadnji tren dodje na Anfield ;)
Znam da ste ga zeljeli vec duze vrijeme ali reko ne spominje se nesto sad po formima pa zato,kako god zelim vam da dovede i njega i Adama plus Suarez i Carroll,bili bi prejaki!
Nespominje se ali trener Houlier je rekao da Young ostaje mada nikad nista nije sigurno do zadnjih sekundi porelaznog roka u Engleskoj....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 jan 2011, 20:51

Mislim da je Liverpool napravio odlican posao. Carroll je jedan od najboljih napadaca u PL, sjajan finišer i covjek koji ima najbolju napadacku skok igru na svijetu. Jest da je preplacen ali bi se itekako mogao isplatiti. Rizik je njegova problematicnost van terena ali smirice se on. Jos u tandemu sa Suarezom, pa mislim da sad imate najbolji napadacki duo u Engleskoj. A uz to za Torresa ste dobili(ako je transfer okoncan) 50 miliona sto je strašna cijena za igraca koji se stalno povređuje. Citam da ste opet zapeli za Charlija Adama iz B'poola, a ako i on dođe onda definitivno niste mogli sanjati bolji prelazni rok.
[youtube][/youtube]
Uzivaj :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 31 jan 2011, 20:52

hvala ti za sve!ipak si me mnogo puta ucinio sretnim!jbg pare,pare,pare ljude kvare,jbg i oni ljudi u Wolfsburgu sad trebaju paliti Dzekin dres ali nece jer im je dao mnogo toga kao i nama Tores,SRETNO !
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 31 jan 2011, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 31 jan 2011, 20:53

joj sto ne mogu ove ''spance'' pa njima je i spansko g.ovno bolje od engleskog.. :lol:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.