FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 07 jul 2017, 22:58

Mislim da Slavku odgovara ovaj knock out sistem. Izvuci ce pni najbolje. Samo hrabro, muda spustiti do poda i samo jako!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 jul 2017, 22:59

Rođeni sarajlija nemas ti pojma da cemo ovaj put imati nase igarce zaduzene za nasu zadnju liniju :stop:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 jul 2017, 23:01

slika

Prekucace Travelling Maniacs i ovo gostovanje :salut:

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 07 jul 2017, 23:35

Pred svake euro nastupe prizeljkujemo neke skandinavce za protivnike jer mislimo da s njima mozemo igrati. Evo nam se zelja ispunila i stvarno mislim da mozemo parirati AIK-u. Ekipa jeste slabija u odnosu na proslu sezone, odbrana djeluje izgubljeno. treneru ne vjerujem ali ima neki cudan inat u nama da kad odigramo najbolje kad se to najmanje ocekuje od nas. Kako neko napisa prije s mudima do poda izaci na teren pa nek bolji pobjedi.

VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 23:51

Kako naši navijači kontaju otići gore, hoće li biti invazija na Štokholm avionima? :mrgreen:

Ne znam šta da očekujem od ovog dvomeča protiv AIK-a, kladionice rijetko kad griješe sa kvotama, ako smo blagi favoriti na Grbavici, sigurno se možemo nositi sa njima. Najbitnije je, kao što već rekoste, da na Grbavici ne primimo gol, pa svaki koji damo šanse za prolaz nam poprilično rastu, vuče mi na neki x u prvom meču, bar da bude bez golova.

Ne ulijeva mi povjerenje naša igra nikako, al' opet sjetim se Europe prije dvije godine, kako smo odigrali protiv Balzana na Koševu, ono je bilo strašno za gledati, ne pamtim dosadniju Željinu utakmicu u Europi, pa poslije toga izbacismo Ferencvaros, a raja bila negativnija po pitanju izbacivanja Mađara nego što je sad po pitanju izbacivanja AIK-a.

Šteta je što ide Lendrić, al' vjerujem da će ga Stevo dostojno zamjeniti u ovom dvomeču protiv AIK-a, pa čak ću biti slobodan pa reći da će nam Stevo biti možda čak i korisniji od Lendre protiv AIK-a, jer trebat će nam napadač koji će znati primiti i sačuvati loptu u kontri/polukontri dok naši igrači naprave tu tranziciju.

Jer sigurno je da je Stevo tehnički bolji igrač od Lendrića, bolji duel igrač i efektivniji u skoku, a nama će to sigurno trebati protiv Šveda. Očekujem da Stevo ima doprinos kao Bajić protiv Ferenca i Standarda, možda neće biti u prilici da dadne gol, pa čak ni da se okrene tijelom prema golu, al' bitno je da uspije zadržati loptu u kontri i polukontri.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jul 2017, 00:02

Gdje ide Lendrić?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jul 2017, 00:03

a jesmo im pukli cijenu 40 km :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jul 2017, 00:04

Za tih 40 KM ce dobiti kartu za prevoz, za utakmicu i nekakvu za bus.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jul 2017, 00:06

LjoZee je napisao/la:Za tih 40 KM ce dobiti kartu za prevoz, za utakmicu i nekakvu za bus.
bus od hotela do stadiona, pa nece u zagrebu bit smjesteni :lol:
nea veze, mogu oni to platit, u finoj drzavi zive :kafa:

Inace ne znam jel ko postavljo

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 00:10

irfo je napisao/la:Inace ne znam jel ko postavljo

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Neno brat nikad ne iznevjeri :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jul 2017, 00:13

Neno je najjači, da mi je naći onaj njegov klip kad puši cigaru na prozoru i ovako ih proziva, to mu je mislim prvi klip. Tad su ispali ili od Zete ili od Kukešija, al' nema tog videa nigdje...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 jul 2017, 00:24

Stevo ce nas odvesti u 3 pretkolo ;)

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 08 jul 2017, 00:29

Gospodo potpuno je tacno da je karma cudo jedno!
I ne likuju navijaci Zelje zato sto ih Sarajevo nije pusilo u toj utakmioci kako sto ovaj portal interpretira nego zato sto se ostalo na kosevu ,sacekalo penal u Bijeljini i slavilo vise nego kad je domaci tim dao go iz ,gle cuda ,iz penala najvecem konkurentu.
Sve se vrati pa i penal
Tacno
Karma is the bich

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 08 jul 2017, 00:31

Ko drugom zlo misli ne moze se dobrom nadati. Jesam pametan dede mi :lol:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 jul 2017, 00:35

reks je napisao/la:Gospodo potpuno je tacno da je karma cudo jedno!
I ne likuju navijaci Zelje zato sto ih Sarajevo nije pusilo u toj utakmioci kako sto ovaj portal interpretira nego zato sto se ostalo na kosevu ,sacekalo penal u Bijeljini i slavilo vise nego kad je domaci tim dao go iz ,gle cuda ,iz penala najvecem konkurentu.
Sve se vrati pa i penal
Tacno
Karma is the bich
Bravo bravo :clap:

To je srz. Nije poraz problem, ni prvi ni posljednji, ja prvi ne bi volio da su nas pustili. Ali neka. Likovacu i ja do kraja zivota ;)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 jul 2017, 01:03

Pravilnije je karma is a bitch.

Mada moze karma is the bitch.

Uglavnom karma je bičara.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 jul 2017, 01:06

Utakmica protiv Šveđana će Slavki i njegovoj taktici leći k'o budalu šamar. Možda sam nerealan pa čak i neznalica ali sam mišljenja da ćemo ih itekako namučiti, čak bi se usudio reći da imamo realne šanse za prolaz. Breme favorita koje nosimo nam nikako ne odgovara pa će utakmica gdje po svemu uloga favorita za prolaz pripada protivniku dolazi kao naručena za naš stil igre i filozofiju koju gaji naš trener. Konačno jedna utakmica bez pritiska gdje će stručni štab sa igračima moći da pokaže koliko zapravo kvaliteta ima u našem timu, imamo li trenera koji može odgovoriti složenijim i težim zadacama, imamo li igrače koji mogu odigrati utakmicu na većem nivou nego je to domaće takmičenje. Dakle, nemamo šta izgubiti pa zato gospodo, pokažite od čega ste zapravo sačinjeni.

Jedna stvar koju bi uradio što se tiče sastava je mladi Žerić u početnih jedanaest. Razloga je više a glavni jeste trka ili konkretno broj pretrčanih kilometara. Zeba, uz svo dužno poštovanje više nije igrač koji može pratiti visoki ritam utakmice i sa njim protiv Skandinavaca koji gaje agresivan, trkački fudbal visokog tempa mi bi skoro imali igrača manje. Dalje, Zeba je igrač kojeg se može lako zaustaviti, pogotovo sada kada više nema explozivnost i brzinu da kao nekada u zlatnim danima tijelom ili fintom lomi protivnike, danas ga znaju uštopati igrači jako lošije kvalitete nego su to igrači Aik-a. Prekidi u kojima je godinama "pogađao" u glavu su sve rjeđi pa u zadnje vrijeme uprkos velikom broju prekida rijetko bude asistent sa svojim loptama koje imaju oči tako da je i tu vrlo lako zamjenjiv. Naša defanzivna trpi, naša tranzicija je usporena zbog činjenice da Zeba "mora" dotaći loptu i dok sve to odradimo protivnik dobije koji sekundi više da se postavi.

Da me netko ne shvati pogrešno, Zebi hvala za sve što je uradio u našem klubu i ja sam od onih koji će našim trofejnim igračima uvijek biti zahvalni jer to zaslužuju. Nikakav napad na njega već samo pokušavam realno sagledati cjelokupnu situaciju.

Žerić. Nepoznanica. Čak ni mi ne znamo koliko taj momak može, je li samo mega talenat ili stvarno možemo računati da će se profilirati u jednog "novog" klasnog dragulja pa nas oduševljavati svojim potezima. Kao što ne znamo mi tako ni Švedi kojima je Žerić takođe jedna velika nepoznanica. Iznenađenje ili Slavkin As iz rukava sa kojim bi mogli jako puno profitirati, ne samo u ovom dvomeču već i budućnosti. Gledao sam ga nekoliko puta u mlađim kategorijama i stekao utisak kako je tehnički klasa, trkački dosta solidan, jako odgovoran u oba pravca. Mane su mu fizička snaga da izdrži duele seniorskog fubala, neiskustvo te ne toliko velika uigranost sa ostatkom tima ali sve to kada stavim na vagu, za i protiv, po meni rizik koji bi da jesam na Slavkinom mjestu rado prihvatio.

Kako kaže reklama: ili jesi ili nisi Lav. Kako Žerić tako i Slavko koji će imati zadnju riječ. Od Zebe u slučaju da ostane na klupi očekujem da bude uz Žerića maximalno, prenese svoje znanje, da podršku, bude oslonac jer bi tako mladom momku svaka pomoć bila zlata vrijedna.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 01:12

Bilo bi lijepo da se Žerić promoviše i baci u vatru u ovom dvomeču, ali sa druge strane ne brinem se za njega, već sad je jasno da će se ove sezone naigrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jul 2017, 01:14

Od toga nece biti nista jer ce Slavko izvesti isti sastav kao protiv Zete uz zamjenu napadaca. Molit Boga da odbrana ne pravi iste greske i da se Blagojevicu i Radinovicu taj dan igra fudbal.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jul 2017, 01:16

Da li Slavko ima autoritet da Zebu ostavi na klupi u ovakvoj utakmici? Hmm, čisto sumnjam al' eto daj Bože da me demantuje. Zeba nam može odlično poslužiti u zadnjem dijelu utakmice, da nekom svojom loptom izbaci krila ili napadača u šansu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”