FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bitno da smo prošli, sve ostalo isto kao i prije, možda malo drugačiji pristup za nijansu.
Sa Švedima se može igrat, dajem nam dobrih 40% šansi za prolaz. Ako odnesemo 1_0 ili bolji rezultat u goste prolazimo. Prva utakmica treba da gori sve od navijanja a posebno bih istakao strpljenje, da budemo uz tim 90min i pravimo pritisak na protivnika a ne na naše igrače. Nemamo šta izgubiti.
Sa Švedima se može igrat, dajem nam dobrih 40% šansi za prolaz. Ako odnesemo 1_0 ili bolji rezultat u goste prolazimo. Prva utakmica treba da gori sve od navijanja a posebno bih istakao strpljenje, da budemo uz tim 90min i pravimo pritisak na protivnika a ne na naše igrače. Nemamo šta izgubiti.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Da li postoji sansa da se utakmica protiv GOSK-a odgodi ? Nemoguce je odigrati u gostima protiv AIK-a i za 2-3 dana na Grbavici novu utakmicu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Što je nemoguće, pa ne igraju u Japanu nego u ŠvedskojLjoZee je napisao/la:Da li postoji sansa da se utakmica protiv GOSK-a odgodi ? Nemoguce je odigrati u gostima protiv AIK-a i za 2-3 dana na Grbavici novu utakmicu.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: FK Željezničar
To jeste,ali mislim da bi morali zamijeniti pola igraca.Raonffa je napisao/la:Što je nemoguće, pa ne igraju u Japanu nego u ŠvedskojLjoZee je napisao/la:Da li postoji sansa da se utakmica protiv GOSK-a odgodi ? Nemoguce je odigrati u gostima protiv AIK-a i za 2-3 dana na Grbavici novu utakmicu.
Da je nama popraviti igru pa cemo ostalo lakse.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Valjda će ići avionom, po mom mišljenju lakše je otići i vratiti se avionom iz Švedske, nego autobusom otići i vratiti se sa gostovanja u Tuzli ili Banjoj Luci npr.LjoZee je napisao/la:To jeste,ali mislim da bi morali zamijeniti pola igraca.Raonffa je napisao/la:Što je nemoguće, pa ne igraju u Japanu nego u ŠvedskojLjoZee je napisao/la:Da li postoji sansa da se utakmica protiv GOSK-a odgodi ? Nemoguce je odigrati u gostima protiv AIK-a i za 2-3 dana na Grbavici novu utakmicu.
Da je nama popraviti igru pa cemo ostalo lakse.
A igrači, da izvineš yebat ih, nije im prvi put da igraju u tom ritmu sedmica/vikend.
Kao što kažeš, lako ćemo za to, moramo igru popraviti ako mislimo nešto uraditi nešto protiv AIK-a osim časnog poraza, moramo biti efektivniji na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
šalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Lendriću hvala za golove. Sretno.
Treba izvući maximum iz Lendrićevog transfera. Na stranu sve oko zahebancije "projekta kluba", nekih pola miliona km je odličan novac koji nam treba za daljnje funkcionisanje i što se tiče samog Lendrića odličan posao. Momak je dao neke od ključnih golova i sve ukupno gledajući za napadača ima odličan prosjek, imao je nizova za pohvaliti i rupa ali sastavni dio posla, ništa strašno. Što se ponašanja tiče tu će ostati jedna "mrlja" da se tako izrazim i niko od igrača ne bi smio a logično ne može tako da se ponaša. Igrač Željezničara može biti mangup i svi navijači će to poštovati ali nisi mangup ako nazoveš navijače "psima", pokažeš qarnu sjeveru, opsuješ ili skineš dres u ljutnji. Nisi i to nije mangupski već bezobrazluk i bahatost. Bez obzira koji je razlog tvoje neprimjerene reakcije, u više navrata.
Još jednom, sretno. Hvala za golove.
Treba izvući maximum iz Lendrićevog transfera. Na stranu sve oko zahebancije "projekta kluba", nekih pola miliona km je odličan novac koji nam treba za daljnje funkcionisanje i što se tiče samog Lendrića odličan posao. Momak je dao neke od ključnih golova i sve ukupno gledajući za napadača ima odličan prosjek, imao je nizova za pohvaliti i rupa ali sastavni dio posla, ništa strašno. Što se ponašanja tiče tu će ostati jedna "mrlja" da se tako izrazim i niko od igrača ne bi smio a logično ne može tako da se ponaša. Igrač Željezničara može biti mangup i svi navijači će to poštovati ali nisi mangup ako nazoveš navijače "psima", pokažeš qarnu sjeveru, opsuješ ili skineš dres u ljutnji. Nisi i to nije mangupski već bezobrazluk i bahatost. Bez obzira koji je razlog tvoje neprimjerene reakcije, u više navrata.
Još jednom, sretno. Hvala za golove.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Cestitke igracima, strucnom stabu , upravi, navijacima na prolazu u naredno kolo EL. Protiv Aika se moze igrati to je sigurno, sad sve je do nas... uz punu Grbavicu se moze doci do pobjede, mada ni rezultat od recimo 0:0 nije los. Ako bude igrao Lendric, uz Projica i Ramovica mislim da mozemo u prvoj utakmici ostaviti dobar utisak..
Sinoc Zakaric najbolji, dobri su bili Zec, Lendric, Zeba. Idemo dalje..
Sinoc Zakaric najbolji, dobri su bili Zec, Lendric, Zeba. Idemo dalje..
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
BRAVO ZELJO, BRAVO MANIJACI
A sada oplest po Šveđankama
A sada oplest po Šveđankama

Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hahaha bila mi je pukla faca kad Zeta povede 1:0, ali na kraju sve predobro završi 

Volim te Zeljo!!!
Ma samo hrabro, ponovice se Ferencvaros
GAZI
GAZI
GAZI

GAZI
GAZI
GAZI
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
to virto
ispricaj nam utiske sa tekme

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
E cuj napadaju bukija sto je figurativno objasnio da je amar trenercina za permanentnog 

Napadač Željezničara Ivan Lendrić je u dvomaču sa Zetom postigao dva pogotka. Najprije je na Grbavici pogodio za pobjedu 1:0, a večeras je postigao drugi pogodak u remiju (2:2) u Podgorici i na taj način trasirao put Plavima u drugo pretkolo.
"Najbitnije je da smo prošli dalje. Stvarno sam sretan, mislim da su naši navijači zadovoljni. Ovaj prolazak dalje je veoma bitan za ulazak u novu sezonu i svi smo sretni i zadovoljni", rekao je Lendrić odmah nakon meča.
Lendriću je večerašnja utakmica sa Zetom vjerovatno posljednja u plavom dresu. Ipak, on ne isključuje mogućnost da odigra i dvomeč protiv AIK-a, iako su za to male šanse.
"Da se ne lažemo, pitanje je samo vremena kada ću otići. Ne znam je li mi ovo bila posljednja utakmica u Željinom dresu, ali ako jeste onda sam je odigrao na najbolji mogući način", rekao je Lendrić i dodao:
"Volio bih se okušati u nekoj novoj sredini, ali to ne znači da mi je loše u Željezničaru. Dao sam maksimum, ali je došlo vrijeme za nove izazove. Ne znam zaista još ništa, nisam sa menadžerom razgovarao o tome, to najbolje znaju klub i on, a ja sam fokusiran na teren, što se i vidjelo i na Grbavici i danas. Ponavljam, ovo vjerovatno jeste bio moj posljednji meč u plavom dresu, ali dok ne potpišem ja sam igrač Želje i tako ću se ponašati", rekao je Lendrić.
"Najbitnije je da smo prošli dalje. Stvarno sam sretan, mislim da su naši navijači zadovoljni. Ovaj prolazak dalje je veoma bitan za ulazak u novu sezonu i svi smo sretni i zadovoljni", rekao je Lendrić odmah nakon meča.
Lendriću je večerašnja utakmica sa Zetom vjerovatno posljednja u plavom dresu. Ipak, on ne isključuje mogućnost da odigra i dvomeč protiv AIK-a, iako su za to male šanse.
"Da se ne lažemo, pitanje je samo vremena kada ću otići. Ne znam je li mi ovo bila posljednja utakmica u Željinom dresu, ali ako jeste onda sam je odigrao na najbolji mogući način", rekao je Lendrić i dodao:
"Volio bih se okušati u nekoj novoj sredini, ali to ne znači da mi je loše u Željezničaru. Dao sam maksimum, ali je došlo vrijeme za nove izazove. Ne znam zaista još ništa, nisam sa menadžerom razgovarao o tome, to najbolje znaju klub i on, a ja sam fokusiran na teren, što se i vidjelo i na Grbavici i danas. Ponavljam, ovo vjerovatno jeste bio moj posljednji meč u plavom dresu, ali dok ne potpišem ja sam igrač Želje i tako ću se ponašati", rekao je Lendrić.
🔵⚪
Amar je trenercina za Slavka. Medjutim dosao si da komentarises utakmicu a ne sta bi uradio Amar, Ferguson kakve su to seljacke fore. Brate dosao si na tv e komentarisi utakmicu normalno, a ne ko najveca Sabic seljacina da komentarise kako imamo losu odbranu, kako ovo, kao da smo Real. Umjesto da kad ne igramo mozda kako ocekujemo nije za pricu na tv u dok nam treba prolaz.irfo je napisao/la:E cuj napadaju bukija sto je figurativno objasnio da je amar trenercina za permanentnog
A jest dobro kad navijas za najveci i najtrofejniji klub sa najboljim navijacima 

- Neandertalac
- Kontakt:
Ja nisam gledao tekmu pa ne mogu komentarisati igru ali mogu reći da smo dali golove na vrijeme, u obje utakmice. Zabi ga Zakarić ko R Karlos u najboljim danima 
Bitno da smo prošli, lova će leći i to je sada najbitnije. Idemo se pobiti sa ovim Šveđanima i nazovite me ludim ali ja sam mišljenja da će Slavki odgovarati što su oni favoriti i da će znati kako odigrati protiv njih. Uz malo sreće, sve je moguće.
Naravno, nećemo se raspravljati ko je bolji trener, osoba x ili "masno" skupi. Ne mogu u istu rečenicu.

Bitno da smo prošli, lova će leći i to je sada najbitnije. Idemo se pobiti sa ovim Šveđanima i nazovite me ludim ali ja sam mišljenja da će Slavki odgovarati što su oni favoriti i da će znati kako odigrati protiv njih. Uz malo sreće, sve je moguće.
Naravno, nećemo se raspravljati ko je bolji trener, osoba x ili "masno" skupi. Ne mogu u istu rečenicu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
U onom periodu kad je Bogicevic pogodio stativu smo fkt lijepo i dobro igrali. Tu se pokazalo da imamo dobre igrace,ali mi opet vecinu vremena samo nabijamo onu loptu pa ako Lendric utrpa dobro je.
Da nismo dosli da branimo rezultat natrpali bi one sa 2:0 ili 3:0.
Da nismo dosli da branimo rezultat natrpali bi one sa 2:0 ili 3:0.
Sve je bilo na zavidnom nivou. Utakmicu smo svi gledali, tako da ću se fokusirati na naš doček. Policije je bilo na svakom koraku, preko 100 specijalaca je bilo samo ispred stadiona. Jučer sam pisao kako su dobro organizovali naše navijače, auta su stalno pristizala i usmjeravali su ih ispred juga u ograđeni dio. Kad se nakupi određeni broj auta, policija ih je vodila na parking ispred dvorane Morača pod pratnjom, onda su vozače tih vozila u kombijima vraćali na stadion. Grupa je ušla bez problema, isto tako su i izašli, a privatna vozila su riješili na isti način kako su ih i doveli, vozači su išli u policijskom kombiju do dvorane Morača i onda pod pratnjom do stadiona. Čekajući delinja poslije utakmice malo sam razgovarao sa jednim policajcem, kaže čovjek da su naši ispoštovali sve zahtjeve, bili maksimalno kooperativni i da su oni sa Varvarima odradili sastanak da se slučajno ne bi zaletili na nas, u svom stilu njih 20 iza ćoška sačekaju dvojicu i prebiju ih. Stvarno ništa nisu prepustili slučaju.irfo je napisao/la:to virto![]()
Manijaci su bili nevjerovatni. Počeli su sa navijanjem u negdje u trećem minutu utakmice i nisu stali do samog kraja. Grmilo je svih 90 minuta, ne znam koliko se to moglo čuti, ali ovi su pola utakmice vadili mobitele i snimali naš jug. Nisu imali pojma da smo mi na ovom nivou jer za njih uglavnom postoje samo Grobari i Delije. Ja sam bio na zapadu sa dvojicom naših, ovi su nas odmah provalili, ali baš je bilo ugodno sa podgoričanima, oni slave svoje golove, mi svoje, priča o svemu i svačemu, baš prijateljski.
Markovića su stalno zezali, dobacivali mu, obzirom da se zagrijavao ispod zapada skoro čitavu utakmicu. Dobio je ogroman aplauz kad je ušao, kao i Zeba kad je izlazio.
Sve u svemu, baš je bilo lijepo i ugodno sinoć. Na zapadu je bilo dosta naše raje, nije se mogla čuti ružna riječ, čak ni kad smo slavili golove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.