FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jestamaji
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la jestamaji » 06 jul 2017, 23:02

LjoZee je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:nema razloga da lendrić ne odigra i drugo pretkolo, to je za koji dan

a onda hvala i tako to
Ide Lendric. Vec ima dogovoren klub. To je Slavko izjavio poslije tekme.
ok, nisam gledao intervju

nema veze, protiv šveda smo autsajderi, sreća pa igramo prvu kući, elem idemo na grbavicu bez nekih očekivanja i da uživamo u evropskoj tekmi! falilo nam je to dugo, predugo!

ZaZelju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZaZelju » 06 jul 2017, 23:04

Vratiti Miroslava, a Zec neka igra špica.

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 06 jul 2017, 23:05

Kad je Siroki prosao Ordabasy koji je 5 puta bolja ekipa od Aik-a zasto i mi ne moglo proci. Cemu tako luzersko razmisljanje kad je god evropa. Koga god dobijemo zaj.ebano, sta je ba zajebano. Idemo ih **** na sred Grbavice. Zaganjat spica, protiv Aik-a ce prvi spic biti Stevo nema druge!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jul 2017, 23:07

Samo hrabro protiv AIK-a. Popraviti odbranu. Gurnuti u vatru odmah onog Projica pa sta Bog da. Zeric mora imati vecu minutazu ove sezone. Zeba moze jedno poluvrijeme i to je to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 jul 2017, 23:07

Katana je napisao/la:Kad je Siroki prosao Ordabasy koji je 5 puta bolja ekipa od Aik-a zasto i mi ne moglo proci. Cemu tako luzersko razmisljanje kad je god evropa. Koga god dobijemo zaj.ebano, sta je ba zajebano. Idemo ih **** na sred Grbavice. Zaganjat spica, protiv Aik-a ce prvi spic biti Stevo nema druge!
jesil dobar ikako? :?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 06 jul 2017, 23:09

irfo je napisao/la:
Katana je napisao/la:Kad je Siroki prosao Ordabasy koji je 5 puta bolja ekipa od Aik-a zasto i mi ne moglo proci. Cemu tako luzersko razmisljanje kad je god evropa. Koga god dobijemo zaj.ebano, sta je ba zajebano. Idemo ih **** na sred Grbavice. Zaganjat spica, protiv Aik-a ce prvi spic biti Stevo nema druge!
Dobar itekako.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 jul 2017, 23:09

Ja sam veći optimista protiv Aik-a nego što sam bio protiv Zete.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jul 2017, 23:12

E cuj "sefe pozdravila vas Goga Sekulic".[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 06 jul 2017, 23:12

Jel AIK nosioc u trećem kolu, jel ispao ko od favorita? Čini mi se da je bio prvi među nenosiocima ali je Glasgow sinoć ispao ali ko zna kakvi su oni na tim listama.

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 06 jul 2017, 23:13

irfo je napisao/la:
Evo onako odokativno ;)
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... ings/club/
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 jul 2017, 23:16

ma katana nas trola ba, nije moguce da neko mislie da je ordabasy pet puta bolja ekipa od aika :lol:
Tracy3McGrady je napisao/la:Jel AIK nosioc u trećem kolu, jel ispao ko od favorita? Čini mi se da je bio prvi među nenosiocima ali je Glasgow sinoć ispao ali ko zna kakvi su oni na tim listama.

Penny Hardaway #1
nije ispo niko, a glasgow je gori od nas po koeficijentu, nisu igrali evropu pet godina
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 06 jul 2017, 23:17

Katana je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Dobar itekako.
Ti si retardiran u najmanju ruku, nisi dobar... ovi Svedi imaju par odlicnih igraca koji su igrali u ligama petica (goitom ili denni avdic npr)... ovaj ordabasy je da budemo posteni ubjedljivo najslabiji od svih kazakhstanaca u Evropi (pogledas igrace npr kairata) ali svejedno jak za ovu rundu... uopste nemaju nikakvih iole poznatih imena...

Uostalom ljudi nisu ni nosioci u 2. pretkolu (a kamoli u 3.), ranking im slabiji od zeljinog... a aik je prvi ispod crte za trece pretkolo... imaju veci nego zeljo i ordabasy zajedno...

Manjka provaljivanja molim te...

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 06 jul 2017, 23:20

Kompromis je napisao/la: Ti si retardiran u najmanju ruku, nisi dobar... ovi Svedi imaju par odlicnih igraca koji su igrali u ligama petica (goitom ili denni avdic npr)... ovaj ordabasy je da budemo posteni ubjedljivo najslabiji od svih kazakhstanaca u Evropi (pogledas igrace npr kairata) ali svejedno jak za ovu rundu... uopste nemaju nikakvih iole poznatih imena...

Uostalom ljudi nisu ni nosioci u 2. pretkolu (a kamoli u 3.), ranking im slabiji od zeljinog... a aik je prvi ispod crte za trece pretkolo... imaju veci nego zeljo i ordabasy zajedno...

Manjka provaljivanja molim te...
Pravi si baja samo ne znam s kojeg brda kobilja glava ili ?

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 jul 2017, 23:22

ma jasno je da je aik prejak za nas, i uprava je to uhlavizala, da nije tako ne bi pustili lendrića prije te dvije tekme. bilo je bitno uzeti ovih dodatnih 400+ milja maraka i to je to

naravno lopta je okrugla i tako to, mi se svi nadamo, ali da je realno, nije, posebno sad kad nema više ko dati go
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 06 jul 2017, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 06 jul 2017, 23:25

Jedino dobro veceras je da smo prosli dalje. U sustini sigurno je samo da ce nam permanenti doci glave sa svojim defanzivnim pristupom. Nasa odbrana to ne moze podnijeti. On misli drugacije pa nek mu je sretno. Zakaric veceras dobar. Meni se svidjelo kako je Ugljesa odigrao. Zec je definitivno trebao biti atleticar. Puno trke ali lopta mu predstavlja problem.

VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jul 2017, 23:27

Ma realno ne bi bilo cudo da ispadnemo od AIK-a. Sramota bi bilo da smo od ove Zete ispali. Hrabro uci u utakmicu. Mozda se ponovi Ferencvaros. [emoji6]

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 06 jul 2017, 23:28

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tracy3McGrady » 06 jul 2017, 23:29

irfo je napisao/la:ma katana nas trola ba, nije moguce da neko mislie da je ordabasy pet puta bolja ekipa od aika [emoji38]
Tracy3McGrady je napisao/la:Jel AIK nosioc u trećem kolu, jel ispao ko od favorita? Čini mi se da je bio prvi među nenosiocima ali je Glasgow sinoć ispao ali ko zna kakvi su oni na tim listama.

Penny Hardaway #1
nije ispo niko, a glasgow je gori od nas po koeficijentu, nisu igrali evropu pet godina
Ovdje piše da je AIK još nedefinisan, svi su sigurni nosioci ili nenosioci osim AIKa slika

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 06 jul 2017, 23:33

Uozbiljite se. Nije relevatna neka rang lista gdje je Hajduk propali 140, Lokomotiva 180 i neka itd. Kazahstanski fudbal je u velikom porastu. U ekipi imaju igraca koji kosta 4 miliona, druge ekipe Kazahstanske da ne pricam o ciframa. Svedska liga ko liga ima jedan tim koji odskace od svih i on je u ligi prvaka ostalo u pet deka. Vratit se u proslost i vidjeti da smo itekako mogli igrati s ekipama iz skandinavije. Tako da ako vam se ne svidja sto neko drugi ima drugacije misljenje ufatite se svoje livade i kosite travu a ne vrijedjate ljude koji ne misle kao vi.Posebno ovaj registrovvani s kobilje glava mjesto rodjena rogatica.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 06 jul 2017, 23:48

Ulazimo u ozbiljne pare sad...ocekujem jos pola miliona uz posjetu(stavite karte 20KM) sponzore..prenos.....bravo Zeljooooo.....Zaka ce biti nasa masina moramo ga podrzati ljudi....nemoj da se brzo zaboravi ovaj slobodni!
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic, tiagofaria25 i 29 gostiju.