FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS » 15 jun 2011, 23:18

BP i UNFKS su jedine svijetle tačke naše svetinje. Uhljebljeni, učmali, polupismeni mahalaši koji poput pijavice isisavaju sve što se moglo isisati iz FKS su sada dobili pravu opoziciju i zato su tako kivni.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jun 2011, 23:19

BP je imao jasan cilj, igrati sa Liverpoolom za razliku od nas koji nismo jasno definisani, i mi trebamo sve dati kako bi imali takvo udruženje :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 15 jun 2011, 23:20

Buu je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:
nidi je napisao/la:Najveći problem f.k.sarajeva su BP i benjamin isović samo nešto pametuju.Kad je već tako pametan treba na skupštini reći ja hoću da budem predsjednik kluba i garantujem da ćemo biti prvaci naredne tri godine.Ovako samo nešto sa strane mudruje i zakuhava.Realno gledajući Mirza je uradio dobar posao sa ekipom kad se sagleda da su mu na početku sezone otišli 5-6 igraća,nema plata,suspenzije igrača,tri uprave,ubacio je nekoliko juniora u prvi tim .na kraju krajeva frajer skoro đžaba radi.Sad ako nije simpatičan raji i ako je mahalac to na drugu stranu,ali kad se sve sagleda prošlu sezonu je bio OK.
Vi bi rado dali dupeta da imate jedno takvo udruženje. :roll:
Za one koji ne znaju, kone su pokušali organizovati slično udruženje, ali nisu uspjeli .
Realno sada, jesul vama BP pomogli? Pogledaj malo gdje ste sada i kako stoji te. Samo zakuhavaju, a imam i neki osjecaj da ce te vi njima za 1-2 god **** sve po spisku.
Naravno da jesu pomogli. Zahvaljujući njima , trenutno u skupštini imamo 20 delegata(BP I UNFKS) i praktično nijedna odluka se ne može donijeti bez njihovih glasova, pa tako ni statut na skupštini u petak.
Naravno da su i oni imali nekih grešaka(Blekić i njegova uprava), ali bitno je da su oni jedina struja oko Sarajeva koja ne očekuje nikakvu materijalnu korist.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jun 2011, 23:21

KB-TM87 je napisao/la:BP je imao jasan cilj, igrati sa Liverpoolom za razliku od nas koji nismo jasno definisani, i mi trebamo sve dati kako bi imali takvo udruženje :lol:
Zar vi imate bilo kakvo udruženje, osim na papiru?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jun 2011, 23:22

Buu je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:
nidi je napisao/la:Najveći problem f.k.sarajeva su BP i benjamin isović samo nešto pametuju.Kad je već tako pametan treba na skupštini reći ja hoću da budem predsjednik kluba i garantujem da ćemo biti prvaci naredne tri godine.Ovako samo nešto sa strane mudruje i zakuhava.Realno gledajući Mirza je uradio dobar posao sa ekipom kad se sagleda da su mu na početku sezone otišli 5-6 igraća,nema plata,suspenzije igrača,tri uprave,ubacio je nekoliko juniora u prvi tim .na kraju krajeva frajer skoro đžaba radi.Sad ako nije simpatičan raji i ako je mahalac to na drugu stranu,ali kad se sve sagleda prošlu sezonu je bio OK.
Vi bi rado dali dupeta da imate jedno takvo udruženje. :roll:
Za one koji ne znaju, kone su pokušali organizovati slično udruženje, ali nisu uspjeli .
Realno sada, jesul vama BP pomogli? Pogledaj malo gdje ste sada i kako stoji te. Samo zakuhavaju, a imam i neki osjecaj da ce te vi njima za 1-2 god **** sve po spisku.
Pa mi smo BP i UNFKS ... Uloga koju su sebi zauzeli ova dva (citaj dvije ruke jednog) udruzenja je bas takva da ispunjava svoju svrhu. Naravno , mnogi bi i voljeli da nas nema pa da mogu raditi sta hoce i to se upravo pokusava na ovaj nacin , nekakvim osporavanjem i podmetanjem...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 15 jun 2011, 23:23

KB-TM87 je napisao/la:BP je imao jasan cilj, igrati sa Liverpoolom za razliku od nas koji nismo jasno definisani, i mi trebamo sve dati kako bi imali takvo udruženje :lol:
Daj tabletu za smirenje, izgori nam udruženje! Šta da radimo? Šta da radimo?
Potrebna je cijela tabla, izgori nam južna strana! Šta da radimo? Šta da radimo?
Zar uopšte imate ikakvo ?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jun 2011, 23:24

dzenan01 je napisao/la:
Potrebna je cijela tabla, izgori nam južna strana! Šta da radimo? Šta da radimo?
Reče navijač kluba koji nema stadion :lol:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 15 jun 2011, 23:26

KB-TM87 je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:
Reče navijač kluba koji nema stadion :lol:
:mrgreen:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jun 2011, 23:37

Nije stvar uopće u infrastrukturi ili papirologiji, nego o djelovanju udruženja. Osim što pojedinci otvaraju kafane, partijaju parama od članstva itsl., šta tačno radi to "udruženje"? I čije je to ustvari udruženje?

Uloga udruženja navijača, svugdje u svijetu, je malo drugačija. Uz ubovičajene stvari poput: organizacije gostovanja, humanitarnih akcija, promocije grupe i kluba itd... igraju ulogu i korektora, ili ako ćemo metaforički, psa čuvara, u tom konekstu ih se može uporediti dobrim djelom s ulogom opozicije u parlamentu demokratski uređenjenih država. BP i UNFKS dosad sasvim dobro odrađuju sve pobrojano. Kad je upitanju BiH, po svim tim parametrima, miljama su ispred ostalih.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jun 2011, 23:39

VanBasten je napisao/la:Nije stvar uopće u infrastrukturi ili papirologiji, nego o djelovanju udruženja. Osim što pojedinci otvaraju kafane, partijaju parama od članstva itsl., šta tačno radi to "udruženje"? I čije je to ustvari udruženje?

Uloga udruženja navijača, svugdje u svijetu, je malo drugačija. Uz ubovičajene stvari poput: organizacije gostovanja, humanitarnih akcija, promocije grupe i kluba itd... igraju ulogu i korektora, ili ako ćemo metaforički, psa čuvara, u tom konekstu ih se može uporediti dobrim djelom s ulogom opozicije u parlamentu demokratski uređenjenih država. BP i UNFKS dosad sasvim dobro odrađuju sve pobrojano. Kad je upitanju BiH, po svim tim parametrima, miljama su ispred ostalih.
To se naravno po rezultatima vidi, nema vam premca. :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 jun 2011, 23:48

KB-TM87 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Nije stvar uopće u infrastrukturi ili papirologiji, nego o djelovanju udruženja. Osim što pojedinci otvaraju kafane, partijaju parama od članstva itsl., šta tačno radi to "udruženje"? I čije je to ustvari udruženje?

Molim vas za momka jedna tableta za smirenje, izgori mu udruzenje :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 jun 2011, 00:07

Pa mi smo BP i UNFKS ... Uloga koju su sebi zauzeli ova dva (citaj dvije ruke jednog) udruzenja je bas takva da ispunjava svoju svrhu. Naravno , mnogi bi i voljeli da nas nema pa da mogu raditi sta hoce i to se upravo pokusava na ovaj nacin , nekakvim osporavanjem i podmetanjem...
to je to !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 jun 2011, 09:26

KB-TM87 je napisao/la:

Ne, vidi se po kompleksima komšinica :arrow:

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 16 jun 2011, 10:13

Komsije vrte vam se Skoro i Alaim oko uprave u Titovoj! Alaim se osusio ko grana!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 16 jun 2011, 10:14

BlingBling je napisao/la:Komsije vrte vam se Skoro i Alaim oko uprave u Titovoj! Alaim se osusio ko grana!
Alaim se sigurno vraca u Iran, a Skoro... :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jun 2011, 10:32

BegAx je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:Komsije vrte vam se Skoro i Alaim oko uprave u Titovoj! Alaim se osusio ko grana!
Ma Skoru mozes vidjeti svaki dan na Ciglanama u Oscaru,sad dal' ce sta biti vidjet cemo :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 jun 2011, 11:39

Megamon je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
Ma Skoru mozes vidjeti svaki dan na Ciglanama u Oscaru,sad dal' ce sta biti vidjet cemo :D
ima jedna verzija "mahalska naravno" ,al sve vise momaka koji su bliski klubu mi to potvrdzuje,a to je da je poslije utakmice sa Zeljeznicarom pred praznim Kosevom Milan Muminovic optuzen od naseg "sefa" Prandellija da je prodao derbi..jedini igrac koji je stao u odbranu Milana je bio Skoro koji je ustao i posvadzao se sa M.V. i vise ne pricaju ...koga god pitam imal sanse da se skoro vrati odg je "jok ba,dok je mirza tu nema sanse"... :x :x e sad ne znam,al imati sansu da dovedes skoru i to ne iskoristiti ja bi se odmah rokno...al dobro mirza ipak obavlja posao kako najbolje zna ,pa mu treba vjerovati . :cry: :cry:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 jun 2011, 11:41

Da vas malo oraspolzim NESTRO GRUPACIJA vam je novi sponzor i oni ce kao ulagati u vas ,detalji se neznaju .....

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 16 jun 2011, 12:02

To je o cemu se prica ovih dana F.K Nestro Group Sarajevo...sutrasnja sjednica ce pokazati svoje..!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 jun 2011, 12:06

legenda79 je napisao/la:To je o cemu se prica ovih dana F.K Nestro Group Sarajevo...sutrasnja sjednica ce pokazati svoje..!!
Ugovor je vec potpisan , a statut jos nije usvojen tako da nema nista od tog... umjesto Aure sad ce na dresu pisati Nestro Group...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.