Inace Mustafic odigrao svi 14 utakmica po 90 min. i zabio gol Slovanu(0:1)

Dobar je Mustafic i kad nije tu, radi u korist FKS.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Manev je prosjek.
Pitar6785 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 11:49Ova saopstenja su zlo, i kontra produktuvna po nas, moramo se cuvat, jer ovo je zamka.
+7 bodova nakon 15 kola nije nista ako pogledas da si neporazen 15 kola. Tacnije 11 pobjeda 4 remija, a samo +7, posebno ako se govori o sledecoj utakmici gdje mi imamo daleko tezi zadatak nego komsije, nedo bog poraza i njihove pobjede dolazis na samo +4 gdje imas jos utakmicu kod vice, i prvu utakmicu posle pauze na grbavici..ako se doda da mi standardno igramo slabije prvih 4-5 utakmica posle pauza dodes u situaciju ako realno gledas na stvari da bi cak i remi bio los po nas..
Takode odma ispod ove teme velez osto bez ovog osto bez onog lose vjesti za velez, nabija nama pricu lahko cemo a velezovcima moramo dat 199% jer DOLAZI SARAJEVO a mi smo ostali bez ovog onog daj da malo vise izginemo al da uzmemo bod-ove.
Vrlo vazna utakmica SARAJEVO je napravilo kiks u orvoj utakmici protiv njih i u utakmici protiv sise sad se moraju vadit u najgoroj varijanti..
Samo izbiljno i svom snagom po tri boda..
**** fedzu ublehasa
Nek i ovo isprinta i stavi po svlacionici koje gluposti
Mani se šuplje. Igrač igra tamo gdje mu više ponude. Uostalom, Krpić je već igrao za Sarajevo.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 nov 2020, 11:55Manite se Krpica, eno mu Zelje, zaduzio ih je. zamjeramo Hadzicu sto se radovao golu, nista u poredjenju sa radovanjem Krpica.
Da Kpicev dolazak znaci grupe, hvala NE.![]()
Ma kakav fotoshop,ono je prava slika...ja znam 3 igraca nasa koja su izjavljivali prije da vise gotive i vole zelju nego sarajevoo....koji ce mi ku rac takvi igraci..
ko ?
Slika gdje se neki manijak sa šalom zelje slikao sa tatarom,besimom,jukicem i jos neko je bioTesto je napisao/la: ↑23 nov 2020, 12:30ko ?
šta'?
kad ?
gdje ?
pričate o nečemu, a pola ljudi na forumu ne zna o čemu je riječ.
ako može u inbox