MOzda nesto ovako

Samo zamjeniti Cana i Boatenga i onda pozicije Lahmu i Boatengu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Krivo. Ja nikad nisam rekao da ne volim Gomeza. Da ne budem licemjeran, ja sam bio sretan kad je potpisao za Bayern. Zašto? Zato jer ono što sam ja gledao je bilo potpuno drugačije od onog što sad gledam. Priznaš?Klare je napisao/la:@Stefan, eto sada smo i sigurni koliko ti ustvari ne voliš Gomeza, pa tek onda tim očima koje ne znaju za ljubavposmatraš njegove partije.
Klare je napisao/la:Dakle, da smo izgubili protiv Realaglavni krivac Gomez
, a šta s onim njuška-golom, s onim iznuđenim penalom, sa neprestanom trkom tokom čitavih 210+ minuta, borbom s onim anamo mesarima..., onih 210+minuta je bila škola za sve napadače, knjiga koja treba da bude obavezno štivo svim polaznicima u nogometne akademije, škola za one koji odavno igraju, škola za trenere, bivše igrače.
Nažalost, ne družim se sa nikim od vas iako bih volio naravno da se jednom upoznamo i pogledamo zajedno utakmice Bayerna. Bila bi mi čast i privilegija da vas upoznam. Nadam se da će doći i to vrijeme. No pošto ne pijem ne znam kako bih se uklopio u društvo...Klare je napisao/la:Igrač onakve konstitucije, a onakve mobilnosti, ono je neviđeno, cijenim tvoje mišljenje, al' puno se sa secerom družiš, al' znajte da ste ukrivu.
Slažem se. Za prekide je zadužen trener. Čovjek bi se zapitao što oni rade na treningu? Imaju toliko vremena da uigraju akcije i da to izgleda kako treba ali ne, prekidi su nam živi očaj.Klare je napisao/la:Kroos, nit' je odličan, nit' je nešto slabiji od ostalih, uklopi se u taj tim, bilo ono sivilo, ili čista rapsodija.
Al' da odavno pravog izvođača prekida nemamo, to je jasno, sa balonima, ili svijećama teško da možeš iznenaditi svog protivnika, te lopte moraju biti snažne, oštre, to treba biti da se samo glava postavi, a lopta se poput vatrene kugle zakoprca u protivničkoj mreži.![]()
U buketu igrača za trzaj nema niti vremena, niti prostora, a u tim situacijama Kroos je mnogo ofalio, pola ga nema, pa dalje Robben, Badstuber, sve bezopasno, Ribery je iz tih situacija malo opasniji, a Shaqiri bi sa svojom ljevicom mogao to podići na veći nivo, vidjećemo.
Oh da, Pranja je imao taj centrašut o kome vam pričam, ali naš trener nije to htio staviti u razmatranje, i to je jedna od stvari zašto smo puša, ne iskoristiti takav potencijal, neoprostivo.
Contento, jedina krampa u ovom timu, ono da bude zamjena Alabi(smajli koji povraća), očajno, očajno, bez imalo ironije kažem da je lell, onakav kakav jeste, dosta bolji igrač, ende.
Za mene je on najmanje vrlo dobar. Najmanje znači, a dosta naginje prema svjetskoj klasi. I to svjetska klasa sam za njega više puta znao upotrijebit. Al s izrazom svjetska klasa moramo uvijek biti oprezni. Na primjer kada govorimo o Riberyju, onda je to sigurno svjetska klasa, onda tu nema dilema, onda tu jedino neko ko ne prati fudbal kako treba može reči da on to nije.Stefan Effenberg je napisao/la:
Jedno je sigurno: niti volim niti mrzim Gomeza. Dakle, po meni je Gomez dobar napadač i kao takav zaslužuje mjesto u Bayernu.
Smatram da zaista nije imao toliko promašenih zicera. Sad je naravno pitanje šta je to zapravo zicer?Stefan Effenberg je napisao/la: Drugu utakmicu je bio odličan po svemu. Samo ga je jedno ubijalo u pojam. Jedno 4 promašena zicera. Dakle, nemoj mi govoriti ko bi bio kriv kad je obrana odigrala vrlo dobro dvije tekme, sredina je pružila odlične partije a Gomez je u te 2 tekme promašio barem 5 zicera i zabio gol i iznudio penal. Znači njegov omjer je 2 od 5 ( minimalno ). Nemoj da idem pogledati tekme i nabrojim još 2-3 zicera u tim tekmama koja su mi promakla. To je dovoljno u velikoj utakmici?
Nadam se da i Jupp tako misli!!anelbavarac je napisao/la:Sacir mora poceti protiv Dortmunda,najbolji igrac Bayerna na pripremama.
Onako nespreman i jos uvijek psihicki poljuljan nema sta trazit u prvih 11 protiv Dortmunda pa makar Kroos igrao tu poziciju.don_burza je napisao/la:UPDATE
: Bastian nema nikakvih problema i trebao bi startat protiv BVB-a
Misljenja sam da ukoliko izgubimo protiv Dortmunda uprava ce odrijesit kesu i dovest Javia ili nekog drugog za tu poziciju.Ukoliko pobjedimo mala je vjerojatnost dovodenja Martineza jer ce smatrat da smo dovoljno jaki ove sezone sto mene osobno nikako ne raduje jer mislim da bi on bio veliko pojacanje i konacno jedan igrac za prvih 11 koji bi nam donio novu dimenziju u nasoj igri koja je procitana knjiga!RMA je napisao/la:Pozdrav Bavarci! Imal sta novo u vezi Javi Martineza?
Eurosport 2davud87 je napisao/la:Ko prenosi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.