FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 15 jun 2011, 18:37

Sad kad zalizani kaze,hvala vama momci sto ste dosli,vidjeli smo vas malo kroz treninge ni jedan nije zadovoljio...pa cemo se javiti nekad tamo, :mrgreen:

Nisu mi poznata ova imena osim ovih iz Buducnosti,ali svi su valjda na nekoj probi,pa i ova dvojica ocito...ovaj Popovic je neki dzetic kolko znam..vjerovatno ce od ovih 8-9 kolko ih vec ima 2-3 ostati

A Dejo je nas covjek...ako ce se dovoditi golman iz nase lige opcije realno i mete trebaju da budu ili Mujkic ili Dejo,to je moje vidjenje...koji god doso dobrodoso
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 15 jun 2011, 19:13

kadeti vode 2-0 protiv slobode.

[youtube][/youtube]

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jun 2011, 19:24

Bravo momci 8-)

Prosle godine juniori,ove kadeti...sad je valjda red na ove starohane :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 15 jun 2011, 19:30

3:0 Plakalo 8-)

4:0 Varatanović :D
To Alaedine!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 15 jun 2011, 20:18

slika
BRAVO!

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 15 jun 2011, 20:43

BRAVO MOMCI !!!
---Skinhedi oko mene skankuju...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 15 jun 2011, 20:47

BegAx je napisao/la:slika
BRAVO!
Cestitke momcima ako nista drugo vidi se da se dobro radi s mladjim narastajima i tako treba nastavit ;)

A ovo vezano za BP-MV ocigledno tu se vec vodi privatni "rat" i mene licno sve ovo je beze dok nam igraci vise u zraku,nit znas ko pije niko placa, mi cekamo kao neku sjednicu gdje ce se vec po ko zna koji put zivotna odluka donijeti za spas klub iskreno vec mi je pun racku tih skupstina i cega sveg jer znam poslije svih takvih predstava uvijek klub zavrsi u jos vecoj banani :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jun 2011, 20:53

BegAx je napisao/la:Dejan Bandović iz Širokog Brijega na Koševo?!

JAOO KAD BI NAM DEJO NA GOL STAO! :o :o :shock:
Daj Bože da se ovo obistini. Vrlo dobar golman, plus naše dijete!
Međutim čitao sam negdje njegovu izjavu kako mu je prioritet inostranstvo..Pa sad...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jun 2011, 20:57

Pa cinjenica je da je svakom igracu iz nase lige prioritet ispaliti se bilo gdje van nase lige,i uvijek ces cuti odgovore ako ne bude nista vani onda je ok da nastavim u PL,vrlo logicna izjava,ono svakodnevnica sto se kaze,ako postoji ikakav kontakt sa njim dobro i jeste,ako mu propadne vani to bujrum majstore

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 jun 2011, 21:04

Bio sam na prozivci danas i iznenadio se brojem novih igraca :lol: :roll: Medjutim, pored toga, nekako mi je tesko bilo vidijeti da tu nema, slobodno cu reci, trojice glavnih igraca...Vucine,Baneta i Piksija....dzaba nam sve ako njih trojicu zijanimo. :cry: ccc...tesko je nadomjestit ..3 takva igraca, realno...

Sto se novih igraca tice, meni su samo poznati Haskic i Smigalovic, te ovaj iz Zvijezde...i u neformalnom razgovoru sa Redzepagicem, spomeno je ovoga Sokica iz Breze valjda...kaze da je dobar igrac,vodio ga je i u Cesku, ali ima kako on rece "problema" sa glavom ehhehe...ne shvatite bukvalno :mrgreen: pa nikako da pokaze taj potencijal...

Mirza ko Mirza, ja licno ne vjerujem njegovim rijecima i cisto sumnjam, a prosto ne vjerujem da ce napustiti klub :roll: Kaze: "Necu ja nikom pusiti q, ja sam gospodin za njih i posteno radim...sve sam sam zaradio, a ne ko oni koji su na budzetu kluba" :roll: Par puta je tim rijecima rekao,ovo za q :roll: :mrgreen:

Ma nesto nisam optimista ako cete posteno...pogotovo ako ovu trojicu igraca izgubimo, cak ocekujem i ispadanje vec u prvom kolu u Evropi :roll: , jedino bas amatere da izvucemo... :roll:

Jednostavno, nikako da se pokrenemo sa mrtve tacke..previse negativnih stvari je jos uvijek u i oko kluba...a tako se ne moze naprijed...

Cestitke kadetima...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 jun 2011, 21:21

Imam info iz prve ruke da nam ovaj treci iz Buducnosti,Halilovic, nece doci. Momak ode u inostranstvo a ako to propadne vrlo vjerovatno u Zvijezdu iz Gradačca. Steta je,bolji je i od Haskica i od Smigalovica(ili kako vec :mrgreen: ) .
Od ovih novih nabrojanih nek izaberu 4 najbolja(2 iz buducnosti i jos 2),golman, i jos jedno pojacanje(plus zadrzavanje TORLAKA,LEDETA te BANETA,VUCINE I PIXIJA - OVO JE PRIORITET) i ja cu biti zadovoljan....Nadam se smjeni trenera i da se statut usvoji(ne moze se usvojiti ako BP,njih 21 clan, ne podigne ruku tako da vjerujem u njih ,tj da se ispravilo ono sto im nije odgovaralo i da sve bude ok) i titulu da osvojimo vise. :mrgreen:
Vrlo je vjerovatno da Torlaka necemo moci zadrzati , ali nadam se ipak da postoji sansa :D

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 15 jun 2011, 22:30

Otkud sad Redžepagić zastupa Džeku,član upravnog odbora ,a još i menadžer kluba.E takvi su nas uništili.Neka mi neko objasni može li to dvoje zajedno.Nema po meni trener ništa s tim i ja bih na njegovom mjestu dao ostavku.nije mi jasno zašto toliko blatite Mirzu kad nije do njega i na kraju čovjek ima i pored svima poznate krize u vašem klubu -rezultate.Eh takav smo mi narod jadan ,jadan-da ne može biti jadniji.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 15 jun 2011, 22:34

Najveći problem f.k.sarajeva su BP i benjamin isović samo nešto pametuju.Kad je već tako pametan treba na skupštini reći ja hoću da budem predsjednik kluba i garantujem da ćemo biti prvaci naredne tri godine.Ovako samo nešto sa strane mudruje i zakuhava.Realno gledajući Mirza je uradio dobar posao sa ekipom kad se sagleda da su mu na početku sezone otišli 5-6 igraća,nema plata,suspenzije igrača,tri uprave,ubacio je nekoliko juniora u prvi tim .na kraju krajeva frajer skoro đžaba radi.Sad ako nije simpatičan raji i ako je mahalac to na drugu stranu,ali kad se sve sagleda prošlu sezonu je bio OK.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 jun 2011, 22:35

Bitno je da Sarajevo ponovo dovodi igrace za qurca a odose najbolji igraci svake godine isto
Glory Glory Man United !!! :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jun 2011, 22:37

red devil88 je napisao/la:Bitno je da Sarajevo ponovo dovodi igrace za qurca a odose najbolji igraci svake godine isto
Niko nije otisao od bitnijih igraca,ako ode oticice Torlak eventualno Kojasevic,ova dva ce ostati..al eto sacekajmo petak i zavrsetak skupstine

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 15 jun 2011, 22:40

deset je napisao/la:Otkud sad Redžepagić zastupa Džeku,član upravnog odbora ,a još i menadžer kluba.E takvi su nas uništili.Neka mi neko objasni može li to dvoje zajedno.Nema po meni trener ništa s tim i ja bih na njegovom mjestu dao ostavku.nije mi jasno zašto toliko blatite Mirzu kad nije do njega i na kraju čovjek ima i pored svima poznate krize u vašem klubu -rezultate.Eh takav smo mi narod jadan ,jadan-da ne može biti jadniji.
HAHAHHA kazes takvi su nas unistili,a odma nakon toga kazes krize u vasem klubu haha ajde pali djecace :lol:
Fina Gradska sarajevska raja

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 jun 2011, 22:41

miky_hz je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Bitno je da Sarajevo ponovo dovodi igrace za qurca a odose najbolji igraci svake godine isto
Niko nije otisao od bitnijih igraca,ako ode oticice Torlak eventualno Kojasevic,ova dva ce ostati..al eto sacekajmo petak i zavrsetak skupstine
Torlak nam je i najbolji :D ali nema te uprave koja bi njega zadrzala ako on hoce da ide(osim neke pametne koja bi prodzila ugovor jos prije godinu dana ali takve ne postoje kod nas)
Pixija mi nece biti zao ako ode,bice mi zao sto se on moze dobro prodati.
Nikako nebi volio da odu Bane i Vucina,ali bas nikako !!!
Ova dvojica(mozda trojica) iz Banovica bi mogla biti dobra pojacanja,tj red devill88,nisu igraci za qurca,pa i torlak je dosao iz nizeligasa a vidi ga sad :D )
Znaci 2 iz buducnosti,ako se potrefi neki dobar stoper sa ove danasnje prozivke,golman koji ce vrlo vjerovatno doci i jedan veznjak ali dobar i ja zadovoljan. NARAVNO ZADRZATI LEDETA,BANETA,VUCINU I PROBAT TORLAKA

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 15 jun 2011, 23:09

nidi je napisao/la:Najveći problem f.k.sarajeva su BP i benjamin isović samo nešto pametuju.Kad je već tako pametan treba na skupštini reći ja hoću da budem predsjednik kluba i garantujem da ćemo biti prvaci naredne tri godine.Ovako samo nešto sa strane mudruje i zakuhava.Realno gledajući Mirza je uradio dobar posao sa ekipom kad se sagleda da su mu na početku sezone otišli 5-6 igraća,nema plata,suspenzije igrača,tri uprave,ubacio je nekoliko juniora u prvi tim .na kraju krajeva frajer skoro đžaba radi.Sad ako nije simpatičan raji i ako je mahalac to na drugu stranu,ali kad se sve sagleda prošlu sezonu je bio OK.
Vi bi rado dali dupeta da imate jedno takvo udruženje. :roll:
Za one koji ne znaju, kone su pokušali organizovati slično udruženje, ali nisu uspjeli .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 jun 2011, 23:14

dzenan01 je napisao/la:
nidi je napisao/la:Najveći problem f.k.sarajeva su BP i benjamin isović samo nešto pametuju.Kad je već tako pametan treba na skupštini reći ja hoću da budem predsjednik kluba i garantujem da ćemo biti prvaci naredne tri godine.Ovako samo nešto sa strane mudruje i zakuhava.Realno gledajući Mirza je uradio dobar posao sa ekipom kad se sagleda da su mu na početku sezone otišli 5-6 igraća,nema plata,suspenzije igrača,tri uprave,ubacio je nekoliko juniora u prvi tim .na kraju krajeva frajer skoro đžaba radi.Sad ako nije simpatičan raji i ako je mahalac to na drugu stranu,ali kad se sve sagleda prošlu sezonu je bio OK.
Za one koji ne znaju, kone su pokušali organizovati slično udruženje, ali nisu uspjeli .
Realno sada, jesul vama BP pomogli? Pogledaj malo gdje ste sada i kako stoji te. Samo zakuhavaju, a imam i neki osjecaj da ce te vi njima za 1-2 god **** sve po spisku.
NO PYRO NO PARTY

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 jun 2011, 23:17

Buu je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:
Realno sada, jesul vama BP pomogli? Pogledaj malo gdje ste sada i kako stoji te. Samo zakuhavaju, a imam i neki osjecaj da ce te vi njima za 1-2 god **** sve po spisku.
bp i unfks su jedno udruzenje sa dvije ruke ...
ucinili su oni dosta dobro,par puta nisu dopustili da se u klubi radi kako hoce...i sad rade nesto slicno i svaka im cast !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, Napapijri i 26 gostiju.