Bio sam na prozivci danas i iznenadio se brojem novih igraca

Medjutim, pored toga, nekako mi je tesko bilo vidijeti da tu nema, slobodno cu reci, trojice glavnih igraca...Vucine,Baneta i Piksija....dzaba nam sve ako njih trojicu zijanimo.

ccc...tesko je nadomjestit ..3 takva igraca, realno...
Sto se novih igraca tice, meni su samo poznati Haskic i Smigalovic, te ovaj iz Zvijezde...i u neformalnom razgovoru sa Redzepagicem, spomeno je ovoga Sokica iz Breze valjda...kaze da je dobar igrac,vodio ga je i u Cesku, ali ima kako on rece "problema" sa glavom ehhehe...ne shvatite bukvalno

pa nikako da pokaze taj potencijal...
Mirza ko Mirza, ja licno ne vjerujem njegovim rijecima i cisto sumnjam, a prosto ne vjerujem da ce napustiti klub

Kaze: "Necu ja nikom pusiti q, ja sam gospodin za njih i posteno radim...sve sam sam zaradio, a ne ko oni koji su na budzetu kluba"

Par puta je tim rijecima rekao,ovo za q
Ma nesto nisam optimista ako cete posteno...pogotovo ako ovu trojicu igraca izgubimo, cak ocekujem i ispadanje vec u prvom kolu u Evropi

, jedino bas amatere da izvucemo...
Jednostavno, nikako da se pokrenemo sa mrtve tacke..previse negativnih stvari je jos uvijek u i oko kluba...a tako se ne moze naprijed...
Cestitke kadetima...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★