Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SjeverniVjetar

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jan 2015, 19:05

dubrovnik je napisao/la:[
Vrsajevic je vodio ljubav sa grbom a Hadzic je uber Bosnjak. Ali daleko im kuca. Zvjezdan mi je milion puta drazi.
Druze,ponovo uplovljavamo u svijet smajlija, posalica, fotografija,patriotizma...dobro pozntoe trolerske argumentacije jahaca Papekalipse.
Neka ih sa idolom, neka vrijedno rade na kanti 2015., dosta su stete nanijeli braneci nehljeba i stetocinu. :thumbdown:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 jan 2015, 19:09

SjeverniVjetar je napisao/la:
Vrsajevic je vodio ljubav sa grbom a Hadzic je uber Bosnjak. Ali daleko im kuca. Zvjezdan mi je milion puta drazi.
Druze,ponovo uplovljavamo u svijet smajlija, posalica, fotografija,patriotizma...dobro pozntoe trolerske argumentacije jahaca Papekalipse.
Neka ih sa idolom, neka vrijedno rade na kanti 2015., dosta su stete nanijeli braneci nehljeba i stetocinu. :thumbdown:
Hajde :mrgreen: pa ne mo'š bolan svakog ko se sa tobom ne slaže uvrštavati u papetoljubce...ihhh

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jan 2015, 19:12

gost je napisao/la: Hajde :mrgreen: pa ne mo'š bolan svakog ko se sa tobom ne slaže uvrštavati u papetoljubce...ihhh
Nije se odnosilo na tebe, uvazavam tvoje misljenje , prihvatam razmimoilazenje, zato valjda i diskutujemo ;)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jan 2015, 19:14

SjeverniVjetar je napisao/la:
Mene to ne dira da ti budem posten. Susic je za mene prvo glupan i lijencina a onda sve ostalo. Tako da price da bi se trebali odricati potencijalno dobrih igraca mogu napisati samo neprijatelji ove repke. Ja sam dugo bio ubaceni agent koji rusi atmosferu u repki. Valjda radi ovoga Dubrovnik. A u Dubrovniku su rodjeni i Spahic i Halilovic. Pa vidis da svi nismo isti. Ipak na kraju su oni koji su neke od nas prozivali u najmanju ruku sumnjivi navijaci. Ja sam i tada kao i sada govorio da ce sve vrijeme pokazati. I pokazalo je. :thumbup: Ne treba ih pustati da pricu o Susicu podmecu opet vec upravo suprotno. Uvijek ukazivati na njegove pogreske kada ga spomenu da se ne bi nikad vise ponovile.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 30 jan 2015, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 jan 2015, 19:15

http://goatd.net/101958/watch-dinamo-za ... romsgodset" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ako neko hoce da gleda Hodzica i Gojaka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jan 2015, 19:32

Dobar Gojak, sve se vrti oko njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 30 jan 2015, 19:52

KenoRob je napisao/la:Ermin Zec na klupi zadnjeg na tabeli. Trenutno gube u gostima 2:0, poluvrijeme, sigurno dobra prilika da udje u igru.
2-2 zavrsilo na kraju!

Zec od prve minute u drugom poceo i eto vratili su se na 2-2 poslije 0-2. Iako Zec nije zabio ni jedan vjerovatno je solidno igrao i ocekujem da pocne sljedecu kod kuce...

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 30 jan 2015, 19:55

Virtu4l je napisao/la:Dobar Gojak, sve se vrti oko njega.
potrebne su nam nove snage, samo u kost

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jan 2015, 19:58

KenoRob je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Ermin Zec na klupi zadnjeg na tabeli. Trenutno gube u gostima 2:0, poluvrijeme, sigurno dobra prilika da udje u igru.
2-2 zavrsilo na kraju!

Zec od prve minute u drugom poceo i eto vratili su se na 2-2 poslije 0-2. Iako Zec nije zabio ni jedan vjerovatno je solidno igrao i ocekujem da pocne sljedecu kod kuce...
Kako je ovaj mladic bio dobar igrac i nista ne napravi za nepovjerovati.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 30 jan 2015, 20:21

dubrovnik je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:
2-2 zavrsilo na kraju!

Kako je ovaj mladic bio dobar igrac i nista ne napravi za nepovjerovati.
Obecavao je puno ali nije ispunio ocekivanja. Ovaj transfer mu je raskrsnica u karijeri, ili ce napraviti solidnu karijeru u Turskoj ili ce skroz propasti. Zao mi je samo sto ga je Susic ignorisao sve ove godine, svi iz Turske su redovno dobijali pozive osim njega, a mogao je pomoci reprezentaciji i sigurno bi imao dobre sanse da napravi bolju karijeru, sad mu je 26 godina a otpisan je prije 3-4 godine.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jan 2015, 20:23

dubrovnik je napisao/la:Kako je ovaj mladic bio dobar igrac i nista ne napravi za nepovjerovati.
Trebao je ostati u Rijeci strpiti se par mjeseci ( do prodaje Kramarica koja je vec tada bila izvjesna ) kao sto smo pisali ovdje cim je potpisao za njih. Sada bi bio vjerovatno prvi napadac kluba. A on umjesto toga igra po fenjerasima sada. Steta da je ostao u Rijeci i igrao standardno dobro imao bi velike sanse da zaigra u reprezentaciji. Ja mislim da je momak cak zbog reprezentacije presao u HNL. Sjeti se njegovih izjava da on zna da se iz te lige lako dolazi u reprezentaciju. :facepalm:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 30 jan 2015, 21:04

Hrvati ga sigurno sanjaju !!! Unistio ih lik :lol:
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 30 jan 2015, 21:09

Deni ce sigurno igrati za nas, a nadam se i Dino, jer Mesa je uspostavio kontakt, iako su ovi sa portala "reprezentacija" objavili da ce on vjerovatno igrati za Belgiju, ja mislim suprotno. Arslanagici su se razocarali nakon onog sastanka u Austriji jer su ocekivali da Dino bude u nekim opcijama za Brazil, ali ocekujem da to Mesa sredi i da ce Dino vec u avgustu debitovati za nas.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jan 2015, 21:30

Sa Medunjaninom slicna situacija kao i u Valadolidu. Jedno vrijeme standardan, tehnika , slobodnjaci, onda do izrazaja dodje nedostatak brzine, defanzive i klupa. Nadam se da grijesim ali mi se cini da on ne moze igati standardno u ligama 5 ?

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 30 jan 2015, 21:34

Pivopija budi relan, zasto progurati igraca od 20 god kad je cijela nacija bila za Avdiju :kafa:
Zamisli da jos odigra dobro kako ga onda baciti na klupu a na njegovo mjesto postaviti perspektivnog trideseto-godisnjaka iz HNL-a... Ha ja !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 30 jan 2015, 21:59

Husika je napisao/la:Pivopija budi relan, zasto progurati igraca od 20 god kad je cijela nacija bila za Avdiju :kafa:
Zamisli da jos odigra dobro kako ga onda baciti na klupu a na njegovo mjesto postaviti perspektivnog trideseto-godisnjaka iz HNL-a... Ha ja !!!!
Istinu zboris druze Husika, Arslanagic i Tankovic su vec odavno mogli biti nasi, dosta reprezentacija na velikim takmicenjima ubaci 2-3 mlada igraca koji bi trebali biti buducnost a istovremeno imaju kvalitet da mogu pomoci. Na nasu zalost umjesto da povedemo takve perspektivne igrace dobili smo ove kako ti rece "miljenike nacije".
Nisu to morali biti Arslanagic ili Tankovic, poenta je u tome da smo mogli uhvatiti bilo kojeg talenta za odlazak u Brazil. Arslanagic, Tankovic, Hrgota, Halilovic itd. bilo kome od njih da si obecao Brazil oni bi bili nasi, a imalo se dovoljno vremena za srediti papire, ali ne, ne, ne, mi smo oteli Hadzica Austriji, Susica Belgiji i Avdiju :hmmmmm: Kambodzi.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jan 2015, 22:30

Pivopija je napisao/la:
Deni ce sigurno igrati za nas, a nadam se i Dino, jer Mesa je uspostavio kontakt, iako su ovi sa portala "reprezentacija" objavili da ce on vjerovatno igrati za Belgiju, ja mislim suprotno. Arslanagici su se razocarali nakon onog sastanka u Austriji jer su ocekivali da Dino bude u nekim opcijama za Brazil, ali ocekujem da to Mesa sredi i da ce Dino vec u avgustu debitovati za nas.
Evo i opet ce neki reci ova djeca nisi patrioti ili kao vec to zakrabulje. Seferovic je vec nekoliko puta novcem pomagao pojedince u krajini. Milosevic evo nakon sto mu je otac rekao da je Dino nas potvrdjuje tu pricu. A neki opskurni internet mediji u BIH kazu nece on je izabrao Belgiju. Ja ovo nikako ne mogu shvatiti. Zasto to rade i koji im je cilj?
Da li zele rosiju repku? Pojma nemam. Usput SS.ba bravo za interview.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jan 2015, 22:35

SjeverniVjetar je napisao/la:Sa Medunjaninom slicna situacija kao i u Valadolidu. Jedno vrijeme standardan, tehnika , slobodnjaci, onda do izrazaja dodje nedostatak brzine, defanzive i klupa. Nadam se da grijesim ali mi se cini da on ne moze igati standardno u ligama 5 ?
Gledao sam ga uzivo prije 15 dana i cini mi se da je tehnicki najbolji igrac Deportiva ali od obrane je operiran. A i brzine boga mi. Od pljeska do zvizduka bas tako je i igrao. Neka ga u repki nemamo jos boljeg od njega ali ako Vrancic krene ne pise mu se dobro cini mi se.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 jan 2015, 23:04

MEdunjanin ne moze sad meda laznut i kad jei grao zdnje 4 utakmice u kvalifikacijama on baci dobru dugu loptu baci pass al je spor trom i kao takav nama igra plejmekera,zato me raduje dolazak Vrančića koji je trebao i puno prije da se desi al eto nesposobni ljudi na nesposobnim funkcijama..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.