AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bravoooo Tammy rutinski 

Bravo momci, super za sad. Kako je lijepo vidjeti Walkera na toj strani. Prodisali smo i desno 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dobro smo otvorili tekmu, puno to bolje djeluje od svih dosad otvaranja tekmi
Fala bogu pa su krenuli prvi zabijati, skroz neka druga dimenzija. 
Ne sumnjam da će ga opet (vjerovatno) primiti, ali bar je lakše kad ne moraš uvijek ganjati rezultat.

Ne sumnjam da će ga opet (vjerovatno) primiti, ali bar je lakše kad ne moraš uvijek ganjati rezultat.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako samo mi mozemo zayebati ovakvu kontru.... cccc
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Mike Maignan me sve više podsjeća na Fabiana Bartheza hahahaha. Može da odbrani nemoguće, a može i da napravi glupost svakog trena. 
Ovaj Jimenez od svih mogućih rješenja izabere uvijek ono najgore, sada čistu kontru upropasti.
Zadovoljstvo je gledati ovakvu igru, imaš dva full beka koji špartaju po obije strane. Kada neko kaže Walker je loš, u ovakvoj Seria A može komotno još 2-3 sezone da igra
Zadovoljstvo je gledati ovakvu igru, imaš dva full beka koji špartaju po obije strane. Kada neko kaže Walker je loš, u ovakvoj Seria A može komotno još 2-3 sezone da igra
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Bgm nakon datog gola nista , opet stali. Al brate kako mene ovaj Mike nervira, kako je on meni nesiguran golman , strasno. Ja uopste nemam povjerenje u njega
Musah i Jimenez su sposobni da od dva dobra rješenja izaberu treće najgluplje. To se ponavlja iz utakmice u utakmicu....
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Aauuu kakva igra Milana, visi gol u zraku, 30 m ne mozemo preci....
Totalni raspad nakon sto smo poveli. Sreca pa je u Tomorija usao duh Neste pa sve kupi. Pavlovic mi ovu tekmu leta kao muha bez glave
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Theo, bravo Abraham 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tammy Abraham puni svoj bivši klub hahahaha 

Eee ovo ubija psihicki protivnika, kad dominiras kad rastavljas na sastavne dijelova a primis ga....auuuu nema nista gore....
Halal im bilo ovih desetak minuta horora, konačno dva gola prednosti. Dok se zabija, dobro je.
Brat Abraham odlučio uništiti vučicu večeras.
Brat Abraham odlučio uništiti vučicu večeras.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Izgleda da gospodin Linkoln ima nešto protiv Rome, ne sviđa mi se ovo povlačenje poslije postignutog gola. Svi se sabiju golmanu u krilo i čekaju šta će se desiti. Kada zaigraju na dva-tri kontakta sa loptom odmah to mnogo ljepše i opasnije izgleda po protivnika. Definitivno kada im se igra ne postoji klub na svijetu koji ne mogu pobijediti, ali se ne igra često. Taj dio ako Konseisao promijeni dobrim stvarima se možemo nadati
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Idemo dati jos dva
-
- Kontakt:
Sa neprimjetnim Pulišićem i Reijndersom vodimo 2:0 protiv Rome.
Dobar je rezultat ali moglo je biti i 4:0 a i 4:3.
Dobar je rezultat ali moglo je biti i 4:0 a i 4:3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.