FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
117
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
41
16%

Ukupno glasova: 256

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 26 dec 2022, 22:34

Hoce li opet bit vanredna sjednica.Saopstenje.Manijaci vama svaka cast a ovi iz uprave sto treba da rade a to je da obezbjede klubu novac kad ovo prezivimo svi napolje.Izgovor Volim Zelju ne pomaze.Volim i ja ali se ne petljam.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 26 dec 2022, 23:15

Ugovor je ponuđen i jednom i drugom, to što oni hoće da igraju i da na ljeto odu za "dž" to je drugo. Ne brinite, pokucat će oni ponovo na vrata Želje. Čist primjer je Nedim Hadžić, koji je bio jedan od najvećih talenata. Pa umislio da je Suarez, pa sad svake sezone mjenja klub
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 27 dec 2022, 00:13

Nije napisana riječ o malonogometnom turniru. Koje smo mjesto osvojili,koje igrao i slično.

A satro znaju da li je glavnica uplaćena i gdje ide strašni Kocevic. Toliko o satro našim navijačima. Realnost. Ovim botovima sto imaju zadatke da lijepe,fol hajcaju raju.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 27 dec 2022, 01:03

Ma pustite više tu priču o finansijama. Ovo što nam svaki imalo dobar junior ni ne zaigra za prvi tim to je puno veči problem. Ne mislim da je tu problem samo sa parama jel para nikad nismo imali več o totalnoj nebrizi i javašluku i boga pitaj o kakvim talovima. Kažem još jednom baš veliki problem. Svaki imalo ozbiljniji klub gleda da dove što viš talntovanih omladinca a mi smo ih jno 10 zanj vij goin tk tako pustili. To trba pitati upravu ko j ogovoran za to.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 27 dec 2022, 01:06

Mamba21 je napisao/la:
26 dec 2022, 23:15
Ugovor je ponuđen i jednom i drugom, to što oni hoće da igraju i da na ljeto odu za "dž" to je drugo. Ne brinite, pokucat će oni ponovo na vrata Želje. Čist primjer je Nedim Hadžić, koji je bio jedan od najvećih talenata. Pa umislio da je Suarez, pa sad svake sezone mjenja klub
Ma kakvo bolan ponovno kuanj. Omlainski pogon nam j uvijk bio okosnia. N smij s pustiti a iu

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 27 dec 2022, 01:56

bojamora je napisao/la:
27 dec 2022, 01:03
Ma pustite više tu priču o finansijama. Ovo što nam svaki imalo dobar junior ni ne zaigra za prvi tim to je puno veči problem. Ne mislim da je tu problem samo sa parama jel para nikad nismo imali več o totalnoj nebrizi i javašluku i boga pitaj o kakvim talovima. Kažem još jednom baš veliki problem. Svaki imalo ozbiljniji klub gleda da dove što viš talntovanih omladinca a mi smo ih jno 10 zanj vij goin tk tako pustili. To trba pitati upravu ko j ogovoran za to.
De reci ko to igra u ekipi zbog talova? Niko.

Klasična laž i supljiranje. Igra Coca I Drina koji je zaslužio. Bekovi najbolje što imamo. Beca također. AMOAH I Santos igraju zbog talova.

Kako vas nije stid da pišete ovo? Razmišljate li vi kad nešto pišete s stanjem na terenu,ili samo bezveze lupate da nešto napišete?
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 27 dec 2022, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 27 dec 2022, 01:56

AjkulaCekicarka je napisao/la:
26 dec 2022, 14:30
Pobjede sve, i poraze, mi sa tobom prošli smo, bili smo tu i pjevali, samo tebe vjerno bodrili!
Tako je burazeru plavi mene ne zanima tabela, rezultat ni forma nasih igraca nego ja idem sa Željom u pakao ako treba i do dna i najdubljih dubina idem s bracom u pobjede a spreman sam na propast i sve najgore i taj mentalitet se trudim prenijeti ovde na forumu.Ja dolazim iz mraka i idem sa svojim klubom u pakao **** ako treba tako.Ne predstavljam TM niti Grbavicu naselje ni ekipu ja predstavljam SA x HC mentalitet i moje ponasanje nije ponasanje jednoga navijaca pogotovo željovaca koji su najkulturiniji i najodaniji navijaci i uvjek na zemlji i kulturni i ponosni na klub kakav god je ishod i rezultat tako da ako sam ja losh ne znaci da su ostali loshi navijaci naši.Samo jako,hrabro,slozno i manijakalno do kraja !Braco moja plava samo jako i tvrdo do koske nasa sloga bice poraz dušmanima svim.💙🤍💪
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 27 dec 2022, 09:06

Hulahopka je napisao/la:
27 dec 2022, 01:56
bojamora je napisao/la:
27 dec 2022, 01:03
De reci ko to igra u ekipi zbog talova? Niko.

Klasična laž i supljiranje. Igra Coca I Drina koji je zaslužio. Bekovi najbolje što imamo. Beca također. AMOAH I Santos igraju zbog talova.

Kako vas nije stid da pišete ovo? Razmišljate li vi kad nešto pišete s stanjem na terenu,ili samo bezveze lupate da nešto napišete?

slika

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 dec 2022, 09:44

Zna li iko na dunjaluku kolko smo duzni para Brki ili je neka vojna tajna.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 27 dec 2022, 10:23

Alipasino je napisao/la:
27 dec 2022, 09:44
Zna li iko na dunjaluku kolko smo duzni para Brki ili je neka vojna tajna.
Najbolje ti je da odeš na lobotomiju oni su stručnjaci za financije,sve znaju ..

Mire88
Kontakt:

Post Postao/la Mire88 » 27 dec 2022, 10:41

Hulahopka je napisao/la:
27 dec 2022, 00:13
Nije napisana riječ o malonogometnom turniru. Koje smo mjesto osvojili,koje igrao i slično.

A satro znaju da li je glavnica uplaćena i gdje ide strašni Kocevic. Toliko o satro našim navijačima. Realnost. Ovim botovima sto imaju zadatke da lijepe,fol hajcaju raju.
U potpunosti se slazem, iskreno me zacudilo sto niko nista nije spomenuo, igrali su i za zeljo i za sarajevo omladinci, gledao sam sve utakmice sarajevo ispalo u grupi, mi smo uzeli igman i vratnik sa po 9 golova zabijenih al zaje.ba nas famos za prvo mjesto u posljednjim trenutcima njihove utakmice sa vratnikom zabise za istu gol razliku i onda medjusobni omjer famos nas uzeo noc prije 7 5 i oni prvi bili... kod nas su dobro i borbeno igrali momci bio je onaj mali Pašukan Palacios rat tail simpa je bas mali vodio ih je na terenu govorio sta da rade on i cak igra za nasu futsal ekipu tako da svaka mu cast :thumbup: , Trnka se takodjer pokazao vrlo dobro vozao je ljude po terenu i Piric mali koji je nedavno potpisao otresao ljude po 10 20 godina stariji od njega :) Sve u svemu momci su bili fer i korektni na turniru bez ikakvih mrlja, pokazali su borbu, uzeli bosna austriju u tekmi za trece mjesto, vodili smo pa gubili i pred kraj izjednacili, na kraju bolje su se nasi pokazali na penalima i uzeli su trece mjesto, cestitam momcima, ako onako igraju i na velikom terenu imamo se cemu nadati. :bih:

Mire88
Kontakt:

Post Postao/la Mire88 » 27 dec 2022, 10:47

lendra je napisao/la:
26 dec 2022, 20:30
Kazu legla neka fina cifra iz Amerike na racun kluba
Cuo sam istu pricu, ali sve uzimam sa kako ono amerikanci kazu "pinch of salt" sinoc je azurirana stranica 89 hiljada se skupilo ako se ne varam?
Pretpostavljam da bi valjda vec objavili sinoc da je ta fina cifra uplacena, ili mozda nesto cekaju, pa da pozitivno iznenade... Nadam se da moj skepticizam nece biti opravdan i da je ta cifra fakat legla jer ovako smo i dalje u nezgodnoj poziciji.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 27 dec 2022, 10:56

Mire88 je napisao/la:
27 dec 2022, 10:47
Cuo sam istu pricu, ali sve uzimam sa kako ono amerikanci kazu "pinch of salt" sinoc je azurirana stranica 89 hiljada se skupilo ako se ne varam?
Pretpostavljam da bi valjda vec objavili sinoc da je ta fina cifra uplacena, ili mozda nesto cekaju, pa da pozitivno iznenade... Nadam se da moj skepticizam nece biti opravdan i da je ta cifra fakat legla jer ovako smo i dalje u nezgodnoj poziciji.
Nije ta cifra vezana za akciju generalnog sponzora i neće biti upisana tamo.
Rodjeni su pitarske picke!

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 27 dec 2022, 12:11

Ako je cifra oko i do 150000, to moze biti da se neka skupina ljudi ili firmi utalila i donirala. Sve preko toga, u ovaj tezak ekonomski vakat, dolazi sa nekom pozadinom

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 dec 2022, 12:32

Eh ovo je pravi nacin, da se posalje viber poruka svima, da se marketing malo zahukta i da se stavi cilj u % da se moze pratiti, sad je moguce i da se do dodje do cilja. Nek se malo i marketing u klubu uozbiljio, ne moraju navijaci sve :bih:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 27 dec 2022, 12:47

1921boy je napisao/la:
27 dec 2022, 10:56
Mire88 je napisao/la:
Nije te stid da pišeš dalje,kako bolan? :guz: on fol zna gdje se šta upisuje hahaha

Mire88
Kontakt:

Post Postao/la Mire88 » 27 dec 2022, 13:09

1921boy je napisao/la:
27 dec 2022, 10:56
Mire88 je napisao/la:
Ako je tako uredu, ali neka onda objave i kazu, vjerujem da ce pomoci i ovoj akciji.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 27 dec 2022, 13:17

Mire88 je napisao/la:
27 dec 2022, 10:41
Hulahopka je napisao/la:

U potpunosti se slazem, iskreno me zacudilo sto niko nista nije spomenuo, igrali su i za zeljo i za sarajevo omladinci, gledao sam sve utakmice sarajevo ispalo u grupi, mi smo uzeli igman i vratnik sa po 9 golova zabijenih al zaje.ba nas famos za prvo mjesto u posljednjim trenutcima njihove utakmice sa vratnikom zabise za istu gol razliku i onda medjusobni omjer famos nas uzeo noc prije 7 5 i oni prvi bili... kod nas su dobro i borbeno igrali momci bio je onaj mali Pašukan Palacios rat tail simpa je bas mali vodio ih je na terenu govorio sta da rade on i cak igra za nasu futsal ekipu tako da svaka mu cast :thumbup: , Trnka se takodjer pokazao vrlo dobro vozao je ljude po terenu i Piric mali koji je nedavno potpisao otresao ljude po 10 20 godina stariji od njega :) Sve u svemu momci su bili fer i korektni na turniru bez ikakvih mrlja, pokazali su borbu, uzeli bosna austriju u tekmi za trece mjesto, vodili smo pa gubili i pred kraj izjednacili, na kraju bolje su se nasi pokazali na penalima i uzeli su trece mjesto, cestitam momcima, ako onako igraju i na velikom terenu imamo se cemu nadati. :bih:
Bravo mire. Jedini ti pratis klub a ne ko ovi što šalju mejlove da udju u klub.
:beba:

Mire88
Kontakt:

Post Postao/la Mire88 » 27 dec 2022, 13:35

Hulahopka je napisao/la:
27 dec 2022, 13:17
Mire88 je napisao/la:
27 dec 2022, 10:41
Hulahopka je napisao/la:

Bravo mire. Jedini ti pratis klub a ne ko ovi što šalju mejlove da udju u klub.
:beba:
Ma nije to ni toliko bitno koliko ja pratim klub, vjerujem da svi prate koliko god mogu, dao sam cisto onako komentar da je cudno da nema pohvala za takve momke, previse se brinemo o nekim momcima koji su se vec odlucili kako ce sta ce, a imamo ove malce koje vrijedi pogledati, i bar mi kao navijaci da im pokazemo podrsku, da im ostane usadjena ta ljubav za klubom i dresom koji nose... pa jbt jedan vinicius iz favele brazilske je sa TV ekrana gledao Real ko mali pa je naucio da preskoci grb na terenu da ne gazi po njemu i da ljubi grb, ako ista mi bi to trebali jos vise forsirati nego iko... Ipak mi nosimo jednu ogromnu tradiciju i historiju, vecu nego bilo koja druga i definitivno MNOGO MNOGO znacajnija jer smo simbol za mnogo stvari.

Drugo to za mailove mogu samo komentarisati kao veliki LOL... Iz cistog razloga sto ti koji su tu tu su i tako ti je, stolica je tu, ako nisi takav koji je tu rad interesa i jer je kupio svoju stolicu, onda si tu da mogu ljudi reci imamo mi i prave navijace u upravi da bi se oprali... Cast izuzetcima, ima ljudi u upravi koji stvarno zele i da pomognu i to rade koliko god mogu, ali nazalost ti ljudi nisu tajkuni biznismeni politicari koji kupuju sve u ovoj drzavi i ne jebhu nas narod ni sekunde, kaljaju ime kluba i stvaraju tenzije medju nama navijačima svadjamo se raspravljamo ko je upravu itd... zato se nasmijem ovome za mailove jer pojedinac ne moze nista sam uraditi ako njima nema koristi od njega, jedini nacin je da se udruzis kao masa, al ce onda bit siledzije tjeraju sposobne ljude unistise klub itd.. svi mi volimo nasega Zelju u to vjerujem ili bar sebe tjesim time kada citam postove sa foruma, tako da smatram da svi mi zelimo ono sto je najbolje za klub, bez obzira sad ko je tu sta je to je neka surova realnost mi opet moramo podrzati sve sto klub radi sto se desava, primjera radi prelijepo je bilo ono sto je uradjeno sa malisanima na terenu, kad budu narasli i vide slike sebe nositi ce u sebi neki ponos sa time, i imat cemo novu generaciju ludjaka kao sto smo mi da podrze sve vezano za klub pa i ovu akciju koju sada radimo.. Bez obzira na sve uz svoj klub do kraja!

17045

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 27 dec 2022, 14:19

slika

tko dade vojvodi potpis da gradi ovo dabogda mu se ruka osusila , bukvalno nam je lik unistio plato na istoku sa teskim masinama i zaklonio svaku buducu ekspanziju stadiona , jos kad krenu parkiranja od strane stanovnika ove zgrade po platou bice ljepota

al kako se sve okrene mi smo football club necemo kule i onda ti neko treci dodje kome das potpis, odobrenje i napravi zgradu vecu od stadiona :crazy: :crazy:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], MrkiMedo i 41 gost.