Čekamo sat prije utakmice pa da saznamo, standardno kao i do sada

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo Oremus i Ahmetovic,ima izjava VinkaHistoricar je napisao/la: ↑23 nov 2020, 08:30Čekamo sat prije utakmice pa da saznamo, standardno kao i do sada![]()
Ako bi se rijesili nekog stranca, sto da ne, dobar igrac spreman za prvih 11 je uvijek dobrodosao.Historicar je napisao/la: ↑23 nov 2020, 09:31Kosta Manev vec dugo je slobodan igrac, a nas Šerbečić vjerovatno napušta u januaru.Šta mislite o njemu, doduše nije igrao 8 mjeseci od kako je napustio Velež, ali i Miličević je pauzirao otprilike toliko pa vidimo kako igra.Siguran sam da bi Manev uz jedne kvalitetne pripreme, bio top na proljece.
Ja sam ga prizivao na ljeto, ali po mojim informacijama, koje ne moraju biti tacne, on trazi bas bruku love i nisam siguran da su nasi spremni placati toliko igraca poput njegaNapapijri je napisao/la: ↑23 nov 2020, 09:44Ako bi se rijesili nekog stranca, sto da ne, dobar igrac spreman za prvih 11 je uvijek dobrodosao.Historicar je napisao/la: ↑23 nov 2020, 09:31Kosta Manev vec dugo je slobodan igrac, a nas Šerbečić vjerovatno napušta u januaru.Šta mislite o njemu, doduše nije igrao 8 mjeseci od kako je napustio Velež, ali i Miličević je pauzirao otprilike toliko pa vidimo kako igra.Siguran sam da bi Manev uz jedne kvalitetne pripreme, bio top na proljece.
Nije loš ali mislim da moramo uzimati bolje igrače.Historicar je napisao/la: ↑23 nov 2020, 09:31Kosta Manev vec dugo je slobodan igrac, a nas Šerbečić vjerovatno napušta u januaru.Šta mislite o njemu, doduše nije igrao 8 mjeseci od kako je napustio Velež, ali i Miličević je pauzirao otprilike toliko pa vidimo kako igra.Siguran sam da bi Manev uz jedne kvalitetne pripreme, bio top na proljece.
Lik trazio 20 milja platu u Velezu da produziHistoricar je napisao/la: ↑23 nov 2020, 09:31Kosta Manev vec dugo je slobodan igrac, a nas Šerbečić vjerovatno napušta u januaru.Šta mislite o njemu, doduše nije igrao 8 mjeseci od kako je napustio Velež, ali i Miličević je pauzirao otprilike toliko pa vidimo kako igra.Siguran sam da bi Manev uz jedne kvalitetne pripreme, bio top na proljece.
Nama treba kvalitetan stoper za prvih 11 koji će igrati uz Miličevića. Ne zato što Dupovac nije dobar, nego što trebamo težiti napretku i svaku liniju dići na viši nivo i transfer politikom na zimu već razmišljati o Evropi. U ovom slučaju Manev ne treba da nam bude ni C opcija, ako propadnu A i B jer nije ni kvalitet za prvih 11, a i stranac je. Po meni na zimu treba dovesti stopera za prvih 11 i kakvog killera na špica. Ostalo će usloviti eventualni odlasci, a igrači za rotacije nam uopšte ne trebaju jer ih imamo dovoljno.Lik je napisao/la: ↑23 nov 2020, 11:02Lik trazio 20 milja platu u Velezu da produziHistoricar je napisao/la: ↑23 nov 2020, 09:31Kosta Manev vec dugo je slobodan igrac, a nas Šerbečić vjerovatno napušta u januaru.Šta mislite o njemu, doduše nije igrao 8 mjeseci od kako je napustio Velež, ali i Miličević je pauzirao otprilike toliko pa vidimo kako igra.Siguran sam da bi Manev uz jedne kvalitetne pripreme, bio top na proljece.![]()
Sad bi naravno kod nas trazio mnogo manje, ali nije igrao 8 mjeseci. Macak u vreci, mada za neku normalnu platu sto da ne.
I debil vidi da je ono photoshop nema potrebe za psovanjem
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], misstianopenaldo i 14 gostiju.