Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
@ Jestemaji
Naglasio sam u odsustvu Serene i trenutno, uostalom osvojila je zavrsni turnir, slazem se za drugi servis, al koja to teniserka ima drugi servis, nemaju ni prvi a kamoli drugi.
@ Effe
Tenis se sastoji izmedju ostalog i od fizickog aspekta i kad se sve sklopi u cjelinu najzrelija je igracica.
@ Kelner 69
Pa vidi jednu stvar.. ma nisi vrijedan diskusije.
Naglasio sam u odsustvu Serene i trenutno, uostalom osvojila je zavrsni turnir, slazem se za drugi servis, al koja to teniserka ima drugi servis, nemaju ni prvi a kamoli drugi.
@ Effe
Tenis se sastoji izmedju ostalog i od fizickog aspekta i kad se sve sklopi u cjelinu najzrelija je igracica.
@ Kelner 69
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ne moze uvezat kad ju je Andja satrala u SF i Davis ranije u turniru (3.najduzi mec na AO ikad) i kad Woz nije morala ni s jednom top 20 igracicom igrat do finala.darker10 je napisao/la:Pa sta je Halep bolja od ove.Halep svakako igra ofanzivnije I ljepse al dzaba joj kad to ne moze sve uvezat u par gameova.Effenberg je napisao/la:Ne zayebavaj. Jeste fizicki najspremnija al najmanje ima prirodnog talenta. Tragedija za tenis je da ona ovo osvoji.alex1991 je napisao/la:Wozniacki je trenutno najzrelija igracica na touru u odsustvu Serene i zasluzeno joj se konacno smijesi prva GS titula.
Simona jeste bila choker i pusher ali se popravila i bori se uprkos povredi ovdje tako da ne treba njoj bar nista govorit u ovom finalu. Woz da je neka igracica pomela bi je onako ko Mugara u Cincyju kad je pomela 6:1 6:0. Al nije ona je pateticna pusherka.
@Believe Marijana Veljovic, srpkinja je.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Evo brejka *4-3. Hajmo sad braco proucite sve sto znate jasine kulhuvalahu sve liturgije i bozije majke 2 serve da uzme. 

E yebo mater onaj ko ubaci ovaj MTO u tenis 

U odsustvu Serene ona igra vec deceniju s obzirom da Serena ganja samo velike turnire. Pa joj je najveci uspjeh IW titula.alex1991 je napisao/la:@ Jestemaji
@ Effe
@ Kelner 69
ma MTO na GS je mila majka, na WTA turnirima svako malo zovu trenera da dođe do njih, to je za povraćati.VGS je napisao/la:E yebo mater onaj ko ubaci ovaj MTO u tenis
Kako ih nije sramota vise to mi nije jasnojestamaji je napisao/la:ma MTO na GS je mila majka, na WTA turnirima svako malo zovu trenera da dođe do njih, to je za povraćati.VGS je napisao/la:E yebo mater onaj ko ubaci ovaj MTO u tenis

Ovo se mora na neki nacin ograniciti, ili jedan MTO po mecu ili npr samo za neke vece padove, krvarenja i slicno. Ostalo ako mozes obaviti na pauzi izmedju gemova obavi, ako ne mozes onda predaj brate mili i zdravo

da se oće ovo završiti da idem u kafanu ... 
edit: evoga .. pobijedi najgora pasivnost ... jeb.iga ... ovo je isto ko kad je chang uzimao turnire

edit: evoga .. pobijedi najgora pasivnost ... jeb.iga ... ovo je isto ko kad je chang uzimao turnire
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 27 jan 2018, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Luzerka Halep nece nikad osvojiti grand slam
Najveca sramota za tenis. Sta uradi **** raspala
Pu foko jedna odvratna
Dabogda svaki mec sa razlogom trazila mto.

Dabogda svaki mec sa razlogom trazila mto.
Vracaaaa sveeeee
Carolina <3

Carolina <3
Eto sad ima i GS, za razliku od Halep kojoj to ostaje misaona imenicaKelner69 je napisao/la:U odsustvu Serene ona igra vec deceniju s obzirom da Serena ganja samo velike turnire. Pa joj je najveci uspjeh IW titula.alex1991 je napisao/la:@ Jestemaji
@ Effe
@ Kelner 69

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Sta imate protiv Karoline momciluk? 

Ovo je najgori slem ikada, sa najfavorizovanijim zrijebom i navlacenjima. I opet ga na guzove uzme. Fuj. 

ma nevoli niko ovako pasivan tenis ... ružno do boladarker10 je napisao/la:Sta imate protiv Karoline momciluk?
Je li se samo meni čini da se ovaj komentator satrao hvaleći Wozniacku? Kako sam se uključila u meč ne prestaje pričati u superlativu o njoj, Halep jedva spominjao.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.