FK Željezničar (opšte diskusije)

Zip
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Zip » 21 maj 2015, 08:07

Neandertalac je napisao/la:Kako duska@ nenamjerno spasi onog daveza zipa@ taman mu dobro doslo sa pobjegne. A krenuo je glavom u zid..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opet zaris i palis forumom, a administracija te podrzava :clap: :clap:
Koji trokut si ti napravio u ova zadnja dva kola?

E jos ovo da cujem da smo namjestili i Vitezu da ne igra pola tima :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Da li to znaci da ste i vi pokusali nas platiti da izadjemo s drugim timom na Hasetu?
I opet meda niste mogli :D

Stvarno covjek ne moze da vjeruje kakve covjek gluposti moze da procita :D :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Sta nam sudija uradi? :urnebes: :urnebes: :urnebes:

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 21 maj 2015, 10:57

Koliko je to poremeceno da se u 7 minuta pise 10 razlicitih stvari. Pocne o milionima, igracima, utakmicama, a onda zavrsi s evropskom ligom. :facepalm: Neko mu odgovori na post iznad, sljedeci post je nevezano za to, nesto 50. Boze sacuvaj majke mi.
KHAJ PRICE

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 21 maj 2015, 12:16

Ovaj rimski pitar na temi je hendikep glavnog grada, a i kluba malenih. Vitez ce dati sve, morate uzeti tim smrdonjama titulu, to Zeljo moze.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 maj 2015, 12:29

UltrasNotRed je napisao/la:Ovaj rimski pitar na temi je hendikep glavnog grada, a i kluba malenih. Vitez ce dati sve, morate uzeti tim smrdonjama titulu, to Zeljo moze.
Ne moze, kao ni to tvoje selo malo! Kamenjar na aparatima kuknjava kuknjava :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 21 maj 2015, 12:35

Kako god okrenes opet se vracamo na novce, i to kako mi imamo i stimamo a oni nemaju i oni su posteni :D
E sad cete da vidite kako se dominira ligom na sve moguce nacine, i kad negdje zaskripi kupit ce se naravno, bar vama to nije nepoznato!

E sad vama nije niko kriv sto nemate para, sto vam je Amaw sve potrosio na placanje nekakvih "igraca" i na kupovanje utakmica, a svima je poznato da ste imali para od prodaje igraca, od Dzeke itd... E sada kad nema para i kad je konkurencija jaka Amaw vam otisao a vi i dalje placete za njim (ba Bog da vam se vratio) zato neka vas mali plavi, jer ce te nam faliti narednih sezona kad vam projekat Gredic - Siljak propadne, na sta je i osudjen!!!!!

bojamora
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la bojamora » 21 maj 2015, 12:36

Evander je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Što se avatara tiče, ne može niko bolje od tebe :D
Dugujes mi revans :)
Ma lutka naša, vidi ti samo kako on voli svog Želju :)

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 21 maj 2015, 12:45

Bod,ali kao dzamija velik

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 21 maj 2015, 12:54

"divovi" u Bijeljini opet forsiraju svoju akademiju???
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 21 maj 2015, 12:55

@Amidzatan ne odgovori ti nista, ako je svuda, ko sto ti kazes, prvo mjesto pravi pobjednik, a samo kod Zeljovaca drugačije, logickim slijedom najtrofejniji klub je i najveci u drzavi? Da ne bude da imas duplih principa :)

nije to bolest rijetka...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 maj 2015, 13:00

amidzaTan je napisao/la:Kako god okrenes opet se vracamo na novce, i to kako mi imamo i stimamo a oni nemaju i oni su posteni :D
E sad cete da vidite kako se dominira ligom na sve moguce nacine, i kad negdje zaskripi kupit ce se naravno, bar vama to nije nepoznato!

E sad vama nije niko kriv sto nemate para, sto vam je Amaw sve potrosio na placanje nekakvih "igraca" i na kupovanje utakmica, a svima je poznato da ste imali para od prodaje igraca, od Dzeke itd... E sada kad nema para i kad je konkurencija jaka Amaw vam otisao a vi i dalje placete za njim (ba Bog da vam se vratio) zato neka vas mali plavi, jer ce te nam faliti narednih sezona kad vam projekat Gredic - Siljak propadne, na sta je i osudjen!!!!!
Najpopularnija rečenica fgr-a od 2007-e :urnebes:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 maj 2015, 13:16

bojamora je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Što se avatara tiče, ne može niko bolje od tebe :D
Dugujes mi revans :)
Ma lutka naša, vidi ti samo kako on voli svog Želju :)
TI si se dokazao :D
Prvo sam tebi ponudio ovu istu opklaud, povukao si se i usutio kao pycic :D

Kolega Ajeza je hrabno prihvatio, posteno dobio i ispostovat cu covjeka do kraja.
Dokazao se da je covjek a ne ameba kao ti kuknjava kuknjava kuknjava

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 21 maj 2015, 13:22

Evander je napisao/la: TI si se dokazao :D

Kolega Ajeza je hrabno prihvatio, posteno dobio i ispostovat cu covjeka do kraja.
Bitno je da ti nama uljepšavaš temu, nije bitno ko je od naših dobio opkladu. Evander je Željin manijak ! :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 21 maj 2015, 13:28

Takvo je stanje da niko za zajebanciju ne zna... Ja sam jarana pitara na jug sa salom zelje vodio zbog opklada, i to pun jug (maribor), veca mu je to muka nego da mu psujem ili on meni...
A i prije su ljudi imali fazona kako jedni druge isprovocirat, danas glume beogradjane, engleze, sta vec...
Dok je sarajevska furka bila u Sarajevu bili smo omiljen grad svima, pa su nastajale price o SA duhu, zezanciji i sl.

nije to bolest rijetka...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 maj 2015, 13:37

Ajzea je napisao/la:
Evander je napisao/la: TI si se dokazao :D

Bitno je da ti nama uljepšavaš temu, nije bitno ko je od naših dobio opkladu. Evander je Željin manijak ! :D
Ma ti si me dobio, mozes me prcati koliko zelis, zato se i jesmo kladili. U tome i jeste bit. Dobio si, sve pet. Nekad cu ja tebe mozda dobiti pa ce biti obratno.
Ali smijesno je da dodje nesto lafo podhebavati lik koji nije imao damu da prihvati ovu istu opkladu.
Evo ti si svjedok da je tako bilo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 maj 2015, 13:53

FaraonTM je napisao/la:
amidzaTan je napisao/la:Kako god okrenes opet se vracamo na novce, i to kako mi imamo i stimamo a oni nemaju i oni su posteni :D

Najuspjesni i najveci klub u BiH !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 maj 2015, 14:03

Elegant je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

Najuspjesni i najveci klub u BiH !
Aha, najviše trofeja Bajramskog i Hasetovog turnira.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 21 maj 2015, 14:18

Nisu oni pehar osvojili ni na hasetovom turniru. :)
KHAJ PRICE

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 maj 2015, 16:22

bistrikboy je napisao/la:
Zip je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Mi smo divovi, najjaci smo najjaci. U inat dusmanima. Imamo akademiju, imamo terene, stabilno stojimo, prvi smo na tabeli, sta nam treba vise. Nema veze sto nemamo titule, dosle je ove sezone. Nabijamo vam komplekse :mrgreen:
Sta vi imate?
[youtube][/youtube]
Amar Osim, dva dana uoči derbija : " Za mene je Željezničar već pobjednik u ovoj sezoni, a Sarajevo je u takvoj poziciji
da mu samo prvo mjesto igra. U jednu ruku su već gubitnici jer i pored ovakve konkurencije nisu uspjeli da se izdvoje..."
" Realno je bilo očekivati da se Sarajevo, ipak izdvoji, koliko - toliko. Govorim o snazi i igri ekipe..."
I onda ključne riječi ; "... a jesu li se organizaciozno i logistički odvojili me ne interesuje."

E pa čika Amare, vrijeme je da prevalite preko svog jezika i priznate da se Sarajevo organizaciono i logistički odvojilo od svih konkurenata, a prije svih od vašeg Željezničara, i shvatićete da je Sarajevo apsolutni pobjednik, a vaš Željezničar i pored
tih trofeja, totalni gubitnik !
Osvojiti nekoliko titula i biti ispred konkurenata u tom smislu, a organizaciono ne samo potonuti još dublje, nego i zaostajati
za nekoliko klubova, to može poći za rukom samo čika Amaru.
Dok sa druge strane, zaostajemo nekoliko titula. ali zato imamo blistavu perspektivu i imamo se čemu nadati.
Samo naprijed Brko, legenda si.
F.K.SARAJEVO

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 21 maj 2015, 16:25

Ne zanima nas sta vi imate. Tema je Zeljeznicar, tako da te paralele povlaci negdje drugo. Sto se ostalog tice, vrijeme je jedini sudija i ono ce sve pokazati.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.