Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Pipita
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 23:43

ovo nije fer :mrgreen: bili smo bolji :mrgreen: ebem ramosu mamu :mrgreen:

ja bas kad sam nafalio Casillasa on primi golcinu od Forlana.. :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 23:46

zabice atletico i treci... pa ovaj garay se na terenu gubi ko abdest i sve dok gledam Pepea pokusavam se utjesiti, a na kraju ispada da je uvijek Pepe najslabija karika Realovog stoperskog reda...

Gledam i placem, kad cemo sebi nabaviti dobru robu :mrgreen: treba nam kakav zabar :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 23:48

IIIIIIIIIIKER CASILLAAAAAAAAS :mrgreen:

da ga nije bilo, Atletico bi davno vodio 5:3 :mrgreen: jos jedna odbrana Diegu Forlanu i jedna Kun Agueru :mrgreen:

edit: 4 minute nadoknade :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 07 nov 2009, 23:50

Ali ozbiljno, Real nakon isključenja Ramosa u raspadu, ali i prva dva gola su "slučajna", Kaka opali iz daljine pa gol, a Marcelo iz mrtvog kuta.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 23:52

Pastuh je napisao/la:Ali ozbiljno, Real nakon isključenja Ramosa u raspadu, ali i prva dva gola su "slučajna", Kaka opali iz daljine pa gol, a Marcelo iz mrtvog kuta.
cuj slucajna, pa ono se vidi u svakoj drugoj utakmici :mrgreen:

jos da je sudija bio pristran kao i obicno :D mi bi zabili i treci.. Benzema iz ofsajda zabio al to je bilo samo nekih 20 cm :mrgreen:

evo jos jedna odbrana Casillasa.. opet Aguero
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 07 nov 2009, 23:52

Koji samo trenuci straha za Realovce :D
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 07 nov 2009, 23:54

Et 2-3 zavrsi...nista valjda dobili infarkte :)
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 07 nov 2009, 23:54

Pipita jesi li to ti ozbiljan...

Sve je suđeno u korist Reala, dade crveni Ramosu kod 0:3. Svaki prekršaj i koji nije bio svira za Real, a Atletiku nema šanse, tek malo prije kraja. Zna se ko je sponzor Real i kladionica i igra. :roll:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 07 nov 2009, 23:55

Kakva je rupa ovaj Pepe, za nepovjerovati.
Realu opet nategnuta utakmica :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 23:59

zavrsilo je zavrsilo :mrgreen: :mrgreen:

Sve u svemu, Real bolji sve do onog iskljucenja i nakon toga nisu imali ni jednu pravu priliku. Casillas ponovo pokazao zasto je najbolji golman svijeta, izvukao je Real od totalnog potopa nakon onog kartona...

@ Pastuh - jesi ti ikako gledao utakmicu majke ti? Ja bi se mogo kladiti da je nisi pogledo kad tako pricas.. previse subjektivno gledas na to sve...

@ neko_iz_mase - Real je bio bolji sve do onog crvenog kartona... svaka momcad bi igrala duplo slabije bez ponajboljeg igraca kojeg na terenu imaju.. jos pogotovo ako je to crveni karton.. da ste samo vidjeli koliko je Ramos lopti ukrao i koliko je sudjelovao u napadu... mislim da kad bi pustio da aguero ide sam na go i da nije pravio faul, da bi Real pobjedio dosta, dosta lakse
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 08 nov 2009, 00:02

Pipita, Pipita, Pipita, kao što rekog, igrao sam je na kladionici, mislim više od tri gola. Naravno da sam gledao utakmicu, nisam subjektivan nego sam objektivan. Zaista se ja pitam, da li si ti uopće gledao tu utakmicu. Ja sam je gledao preko neta, jer nije bilo prenosa radi boksa na mreži-plus. Inače nisam navijač Reala, niti Barcelona, niti nikoga iz Španske lige. Možda malo simpatišem nekoga, ali sve je to tanko.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 08 nov 2009, 00:09

Pastuh je napisao/la:Pipita, Pipita, Pipita, kao što rekog, igrao sam je na kladionici, mislim više od tri gola. Naravno da sam gledao utakmicu, nisam subjektivan nego sam objektivan. Zaista se ja pitam, da li si ti uopće gledao tu utakmicu. Ja sam je gledao preko neta, jer nije bilo prenosa radi boksa na mreži-plus. Inače nisam navijač Reala, niti Barcelona, niti nikoga iz Španske lige. Možda malo simpatišem nekoga, ali sve je to tanko.
Pa stvarno ne kontam gdje si vidio greske kod suca (barem toliko koliko pricas). Vi primjecujete samo ono sto Real dobije, drugo ne gledate. Statistika pokazuje da je Atletico imao vise slobodnih udaraca, vise kornera, da je Real imao vise ofsajda i to uglavnom dokazuje lijepo sudjenje.. barem onima koji utakmicu nisu gledali.. Sudac nije bio naklonjen Realu

slika

slika

slika

slika

slika
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 08 nov 2009, 00:14

Koga briga, uostalom ti si sretan što je Real dobio, a ja sam sretan što je bilo više od tri gola. Gledaj malo prvo poluvrijeme, neće ama baš ništa da svira Atletiku, Reyes poludio hehe. Nema veze, raduj se, i ja sam sretan, što je bilo dosta golova iako sam link ugasio nakon 1:3 :mrgreen:

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 08 nov 2009, 00:18

Pastuh je napisao/la:Koga briga, uostalom ti si sretan što je Real dobio, a ja sam sretan što je bilo više od tri gola. Gledaj malo prvo poluvrijeme, neće ama baš ništa da svira Atletiku, Reyes poludio hehe. Nema veze, raduj se, i ja sam sretan, što je bilo dosta golova iako sam link ugasio nakon 1:3 :mrgreen:
Pametan :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 08 nov 2009, 00:19

po ovom izvjestaju Pipite i bolje sto nisam gledao utakmicu,vidim da je za infarkta bila...uglavnom je najvaznije da smo pobjedili,a da ovaj Ramos nije dobio crveni ne bismo primili ni jedan gol 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 08 nov 2009, 00:29

JameS je napisao/la:po ovom izvjestaju Pipite i bolje sto nisam gledao utakmicu,vidim da je za infarkta bila...uglavnom je najvaznije da smo pobjedili,a da ovaj Ramos nije dobio crveni ne bismo primili ni jedan gol 8-)
mozda bi kod one situacije kad je Ramos i dobio crveni :D da ga nije dirao ne bi bilo kartona ali u tom slucaju bi aguero imao preveliku sansu za smanjiti na 1:3... prije toga, Atletico je imao samo jedan sut u okvir gola i jednu pravu priliku kad je Forlan pogodio precku... Poslije crvenog, Real se raspada, Marcelo se vraca na beka, Arbeloa ide skroz desno, Garay pod pritiskom zbog kartona, a velik broj napada pa mora praviti i prekrsaje, isto se dogadja i Arbeloi, a sva sreca da imamo Ikera

I da, i ja mislim kako ne bismo primili nego mozda jedan gol i to u toj situaciji u kojoj se nasao Aguero. Pa diktirali smo igru na terenu, bili smo bolji a oni su psihicki bili skoro unisteni.. eto, znamo svi sta se desi Realu kod primljenog gola ili kod crvenog kartona pa ih je to malo podiglo ali i publika koja je bila dobra

Mislim da Kaka, Benzema, Ramos, Pepe i Alonso zajedno ne vrijede koliko i Iker
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 08 nov 2009, 01:21

gledao sam samo prvo poluvrijeme, a drugo samo sporadicno. Ako je suditi prema prvom poluvremenu i igri Real sasvim zasluzeno slavio, mislim da je i u prvom poluvremenu mogao biti veci rezultat.
Medjutim evo u drugom poluvremenu ovi zabise dva gola, al doduse s igracem vise. Atletiko Madrid je po meni najvece razocarenje prvenstva, nikako da shvatim da ekipa sa onakvim igracima onako slabo igra (ne umanjujem ovdje pobjedu Reala), pa oni isto kao da su istjerani na teren, a u pauzama pitaju jedan drugog za ime da se upoznaju, nidze veze. zao ce mi biti ako se spanska liga pretvori samo u natjecaj barce i reala, bitno je samo ne kiksati kod ostalih 18 ekipa (da ne kazem levata). sevilla je jedina svjetla tacka ostatka lige, valencia je mislim pred raspadom (prije svega finansijski,a odmah potom ce doci i sve ostalo)

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 08 nov 2009, 01:29

BHGazija je napisao/la:gledao sam samo prvo poluvrijeme, a drugo samo sporadicno. Ako je suditi prema prvom poluvremenu i igri Real sasvim zasluzeno slavio, mislim da je i u prvom poluvremenu mogao biti veci rezultat.
Medjutim evo u drugom poluvremenu ovi zabise dva gola, al doduse s igracem vise. Atletiko Madrid je po meni najvece razocarenje prvenstva, nikako da shvatim da ekipa sa onakvim igracima onako slabo igra (ne umanjujem ovdje pobjedu Reala), pa oni isto kao da su istjerani na teren, a u pauzama pitaju jedan drugog za ime da se upoznaju, nidze veze. zao ce mi biti ako se spanska liga pretvori samo u natjecaj barce i reala, bitno je samo ne kiksati kod ostalih 18 ekipa (da ne kazem levata). sevilla je jedina svjetla tacka ostatka lige, valencia je mislim pred raspadom (prije svega finansijski,a odmah potom ce doci i sve ostalo)
to sam i ja danas napisao na jednom forumu... Postaje stvarno dosadno i molim boga da neka druga momcad osvoji ovo prventstvo
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 nov 2009, 01:42

Pipita je napisao/la:
BHGazija je napisao/la:gledao sam samo prvo poluvrijeme, a drugo samo sporadicno. Ako je suditi prema prvom poluvremenu i igri Real sasvim zasluzeno slavio, mislim da je i u prvom poluvremenu mogao biti veci rezultat.
to sam i ja danas napisao na jednom forumu... Postaje stvarno dosadno i molim boga da neka druga momcad osvoji ovo prventstvo
Apsolutna dominacija koja traje vec godinama uzima draz prvenstva, po svemu sudeci najkvalitetnijoj ligi na svijetu.

Sta kazes crni_sa :lol: , jel pase ova ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 nov 2009, 01:58

slazem se. iako sam veliki i dugogodisnji navijac barcelone volio bih da titulu osvoji bilo koji tim osim barce, reala, i espanjola.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.