2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

Neutral
Kontakt:

Re: 2013 NBA Pre-Season

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2013, 03:21

Poluvrijeme Bullsa, vide se problemi sa klupom i izostanke Noah-a i Jimmy-a.

Oladipo 22 poena za 29 minuta, još se igra. Na istoj utakmici Mike Muller 19 poena i 11 skokova.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2013, 04:11

MVP ubi trice....strasan bolji nego sto je bio..bio I ostao najbolji PG lige ...kaze sto je odmsro godinu?... pametan lik nece doci da pokusava biti stari Rose lik hoce da bude cim se vrati..samo budale su kritikovali ga zbog toga odnosno ljudi koji nemaju veze

EDIT:

MVP za 30 minuta 32p 9 asistencija , 4 skoka za nasu nopvu pobjedu bez Noaha i Butlera u petorci ... sta da covjek kaze kad lik sve govori na terenu..Jednostavno piski se u usta kriticarima koji su ga pritikovali sto se nije vratio ranije ... uvjek sam govorio da se ne treba vracati i molio boga da se nevrati i ako sam samo zelio ga vijeti 1 minutu i to je to...lik nije lud da bude kao T Mac i slicni koji su nakon teskih povreda vracali se zbog kriticara i samo igrali u svojoj sijeni...Rose je mlad pametan zna da nosi ovu ekipu i da joj treba donjeti titulu u skorije vrijeme i slusao je savjete drugih pametnih ljudi, a ne citao razne forume i gledao ESPN kako drugi laju i cekaju njegov povratak....zato se svim takvim pisa u usta s razlogom a i ja sa njim istim :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 okt 2013, 08:35

Parker 12. :lol: :lol: :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 okt 2013, 10:23

nista novo, navijaci bullsa se svima pisaju u usta, pisaju se u ovim pre-season utakmicama, sezonskim, kada zavrse svoje u doigravanju nastavljaju pisati opet, monopolisticki rekao bih :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 okt 2013, 10:31

LenBias je napisao/la:nista novo, navijaci bullsa se svima pisaju u usta, pisaju se u ovim pre-season utakmicama, sezonskim, kada zavrse svoje u doigravanju nastavljaju pisati opet, monopolisticki rekao bih :mrgreen:
Ove preseason utakmice smo igrali sa pola snage i sinoc protiv Pacersa to nije bilo nase najbolje. Ipak treba priznati da ih se bojis pa pricas ovake nebuloze, sam sebe tjesis tom pricom da mi razvljajujemo sezonu itd. Tjesi se i dalje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 okt 2013, 10:46

BIHfan je napisao/la:
LenBias je napisao/la:nista novo, navijaci bullsa se svima pisaju u usta, pisaju se u ovim pre-season utakmicama, sezonskim, kada zavrse svoje u doigravanju nastavljaju pisati opet, monopolisticki rekao bih :mrgreen:
Ove preseason utakmice smo igrali sa pola snage i sinoc protiv Pacersa to nije bilo nase najbolje. Ipak treba priznati da ih se bojis pa pricas ovake nebuloze, sam sebe tjesis tom pricom da mi razvljajujemo sezonu itd. Tjesi se i dalje.
molio bi te da od ovog posta svaki iduci koji napisem (a koji ne skontas) ne citiras, tu gore bukvalno nikakvog tjesenja nema i nije vezano za neke sezone, povratke ili nesto slicno, zasnovano je na necemu sto je vec proslo i sto se desava svake sezone pa automatski ima veliku sansu da se desi i ove koja treba da pocne 8-)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 okt 2013, 14:49

Pacersi će biti bolji od Bullsa kada bude bitno.

Sad će mi bihfan napisat da sam nekorektan iako je to sasvim logična stvar ako pogledamo rostere tih ekipa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 okt 2013, 14:59

Favors produzio :)
League **** told Yahoo! Sports' Adrian Wojnarowski that the Jazz and Favors have reached an agreement on a four-year, $49 million contract extension. Should Favors reach playing time and performance incentives, the deal could go "well over" the $50 million mark.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 okt 2013, 15:23

LBJ MVP je napisao/la:Pacersi će biti bolji od Bullsa kada bude bitno.

Sad će mi bihfan napisat da sam nekorektan iako je to sasvim logična stvar ako pogledamo rostere tih ekipa.
Potpis.
Miami i Indiana jedini imaju sanse da osvoje istok. Mozda jos i Netsi, ako KG i Pierce budu igrali kao prije tri sezone.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 okt 2013, 16:09

Hoce. Bice bolji.....

...al u korpi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 okt 2013, 16:56

Greivis je napisao/la:

Potpis.
Miami i Indiana jedini imaju sanse da osvoje istok. Mozda jos i Netsi, ako KG i Pierce budu igrali kao prije tri sezone.
Netsi zavise od toga koliko mogu D-Will i Brooklyn,ostali su ionako sporedni u ekipi.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Favors produzio :)
League **** told Yahoo! Sports' Adrian Wojnarowski that the Jazz and Favors have reached an agreement on a four-year, $49 million contract extension. Should Favors reach playing time and performance incentives, the deal could go "well over" the $50 million mark.
Mnogo za Favorsa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2013, 17:12

prvo za pobjede u predsezsoni uopste me to ne interesuje, nego kako ce se uklopiti Rose i kako ce igrati..pa sinoc su nas opet tukli kao da je regularna sezona , sto i Gibson kaze da je za trenutak zabopravio da se radi o predsezonskoj utakmici.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 19 okt 2013, 18:56

Netsi ce biti mnogo opasniji nego sto vi svi mislite. Ljudi imaju sve, odbranu, tricu, sirinu u ekipi, ako Kidd to sve fino poslozi, bit ce ozbiljna konkurencija Miamiu.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 okt 2013, 19:00

asunsao je napisao/la:Netsi ce biti mnogo opasniji nego sto vi svi mislite. Ljudi imaju sve, odbranu, tricu, sirinu u ekipi, ako Kidd to sve fino poslozi, bit ce ozbiljna konkurencija Miamiu.
Imaju sve, ali imaju i previse "zeljnika" da se tako izrazim, pa ce im vjerovatno trebati par lopti da bi igrali...
Najvecu su gresku napravili kad su potpisali Kidd-a, jer ma koliko on bio pametan, on nema znanja da poslozi ovako jaku ekipu i da to dovede u red da svi budu zadovoljni. Vjerujem da im je cilj da skinu Miami, pa makar morali se odvajati od lopte pojedinci, ali tesko ce ih na to natjerati Kidd, pametnije bi im bilo da su Hollinsa(il kako se vec zove onaj MEM trener) zaposlili, ovako su kupili macka u vreci jbg...
Ja ocekujem da na istoku glavnu rijec vode MIA,CHI i IND, NYK mi jos uvijek nije ozbiljna ekipa, to bi bila ekstra ekipa kad bi Amare bio zdrav, ali bez njega su nastavili samo da kamaraju igrace po principu "daj sta das" u nadi da ce se to fino posloziti, dok na zapadu ce to vjerovatno biti OKC(iako nema westbrooka), LACi, DEN(ma koliko nas svi pljuvali i mislili da cemo da potonemo skroz, ipak mislim da cemo biti bolji i od HOU i od GSWa) i SAS(jer HOU bi trebao tek da "proradi" od druge sezone, dok se sve poslozi, a GSWi su napravili veliku gresku dovodjenjem Iggy-a(ma koliko to glupo zvucalo, drago mi je da smo ga se mi otarasili).

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 okt 2013, 20:15

Imaju Netsi i AK47 , koji je jedan od pristonijih stopera LeBrona.

Samo da zdravi docekaju u playoff
mogu se klati s Miamiom , pogotovo ako Kidd znade.

Inace naspram prosle , bolja Indiana , bolji Netsi , puno bolji Chikago
red je bio da istok qurcu valja konacno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 okt 2013, 20:55

Pacersi i Heat su koplje iznad svih.Jedina šansa da ne gledamo to finale istoka je da Bullsi polude u regularnoj sezoni pa uzmu prvu poziciju pred playoff.Ili da Rose dostigne MJov kvalitet.
PP i KG su stari da vode ekipu kroz playoff.Deronove noge upitne i Brook,iako je najbolji ofanzivni centar na svijetu,je toliko kriminalan u odbrani da bi bilo žalosno vidjeti njegovu ekipu u finalu.

@JHam Warriorsi jesu pogriješili s Igoudalom.Nisu ništa jači nego prošle sezone,čak mislim da su Jack i Landry bili korisniji od njega.Plus što će usporavati razvoj Klaya i Barnesa,a ja vjerujem da njih dvojica mogu postati bolji košarkaši nego što je on ikad bio.

Nerealno je očekivati od Nuggetsa da budu u prvih 6 ekipa zapada.Da je Galinari zdrav od početka sezone mogli bi se boriti s Clippersima i Warriorsima,ovako im je maksimum playoff.Uzmi i obzir da će se dosta toga promjeniti i da se ne treba nadati instant rezultatima od Shawa.Ako sve bude funkcionisalo kako treba Nuggetsi bi sljedećih sezona uz jedan trade lako mogli biti prva ekipa zapada,sad je na Shawu da izabere s kim želi raditi,a s kim ne.
Nije katastrofa ni ako se propusti playoff,ali da dobiju nešto od McGeea ili nekog drugog.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 okt 2013, 21:06

slika

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 okt 2013, 21:28

LBJ MVP je napisao/la: @JHam Warriorsi jesu pogriješili s Igoudalom.Nisu ništa jači nego prošle sezone,čak mislim da su Jack i Landry bili korisniji od njega.Plus što će usporavati razvoj Klaya i Barnesa,a ja vjerujem da njih dvojica mogu postati bolji košarkaši nego što je on ikad bio.

Nerealno je očekivati od Nuggetsa da budu u prvih 6 ekipa zapada.Da je Galinari zdrav od početka sezone mogli bi se boriti s Clippersima i Warriorsima,ovako im je maksimum playoff.Uzmi i obzir da će se dosta toga promjeniti i da se ne treba nadati instant rezultatima od Shawa.Ako sve bude funkcionisalo kako treba Nuggetsi bi sljedećih sezona uz jedan trade lako mogli biti prva ekipa zapada,sad je na Shawu da izabere s kim želi raditi,a s kim ne.
Nije katastrofa ni ako se propusti playoff,ali da dobiju nešto od McGeea ili nekog drugog.
E to jeste, sve zavisi kojim putem misle ovi nasi ici. Sigurno imamo kvalitet za PO jer se Gallo vraca u Novembru/(pocetkom Decembra) a to je prakticno pocetak sezone. Samo da se Chandler ne povrijedi opet dok Gallinarija nema, a kad se vrati ne mogu ni da zamislim kakav ce to tandem biti. Od Shaw-a ne ocekujem previse, samo osnovne akcije da uvede, koji pick' n' roll, malo "trokuta" i vec smo bolji nego prosle godine, jos ako pohvataju konce u odbrani(a on slovi za jednog od boljih odbrambenih trenera), mozemo u Top 4, ponajvise zbog domaceg terena, tu idemo do 30 pobjeda vjerovatno. E sad, jedino da ovi nasi krenu putem "izgubljena sezona" pa da gledamo malo vise mladih igraca(Evan, Miller, JHam) i razvoj McGee-a i Farieda, i nabijanje cijena pojedincima. Ako se vec na to odlucimo, onda nemam nista protiv trade-a nekog od glavnih(Ty, Gallo, Chandler, McGee, Faried) za pikove ili povrijedjenu zvijezdu(mada nezz koliko takvih bas ima da bi nam mogli pomoci iduce sezone) i tankiranja pa da ugrabimo Parkera. Ali Kroenke je rekao da ne idemo tim putem, ali da cemo svakako se oprostiti sa par pobjeda radi razvoja igraca, jer je Shaw i tu dobar, George i Stevenson njega hvale za svoj razvoj, pa i Hibbert sam ja mislim citao kako ga hvali. Vidjet cemo sve do februara i TD-a...Kako god da odluce igrati, ja sam za :D

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 okt 2013, 01:51

Pazi ti J-Hama. Denver je medju favoritima, al Memphis nije. :lol:
No dobro njemu je i Kobe u top tenu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 20 okt 2013, 03:47

Istok ce biti mnogo zanimljiviji ove sezone, Miami je beton ekipa ali prosle godine su imali lagan put do finala.

Protiv Bucksa se nisu ni oznojili, Chicago polurazbijen i bez daleko najboljeg igraca, Indiana sa smijesnom klupom. Ove godine ce biti daleko zajebanije doci do finala protiv jace Indiane, daleko jaceg Chicaga i novoformiranih Netsa.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.